Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Hamsteria kannattaa pitää häkissä, ettei se pääse puremaan.

Hamsterit ovat eläimiä, vaikkakin monet muut eläimet haluaisivat mielellään saada hamsterin pois joukostaan eläinten sukupuusta. kehittyivät alkujaan imurin sisällä, tarkalleen ottaen sen pölypussin villakoirista. Tämä saattaa olla syy sen jatkuvaan itsensä sukimiseen sekä pälyilevään käytökseen. Kuka nyt haluaisi olla olemassa tuollaisista lähtökohdista?

LuonneMuokkaa

Hamsterin perverssi olemus pakottaa sen köyrimään vastakkaisen sukupuolen edustajaa jopa 50 kertaa päivässä minkä takia hamsterinaaraat paskovatkin koko maan pian täyteen ja hukuttaa ihmiset siihen nopeammin kuin siihen mustaan mössöön, jota pallohiiret keräävät. Onkin olemassa sanonta: Jos se panee kuin hamsteri, se varmaan myös paskantaa kuin norsu[1]

ElintavatMuokkaa

Hamsterien elämäntavoista ei ole paljonkaan kokein varmistettua tietoa, sillä monet tiedemiehet ajattelevat otusten olevan liian sadistisia ja parantumattomia pervoja, ja välttävät niiden tutkimista. Hamsterit näet viettävät koko päivän pienessä kallionkolosssa ja lilluvat paskassa harrastaen yhdyntää, jota edes ruotsalaiset eivät kestä katsella pitkään, koska he erehtyvät helposti luulemaan näitä jätteissään lilluvia persjalkaisia karvaisia otuksia suomalaisiksi turisteiksi. Monet hamsterit ovatkin tavallisia suomalaisia rikkaampia ruotsalaisten säälistä heittämien kolikoiden turvin. Toivotaan🐘🐘🐘

Hamsterien ei ole kertaakaan nähty syövän yhtikäs mitään, muutoin kuin perverssissä mielentilassa naarashirvien paskaa, joka taitaa olla sen ainoaa herkkua. Kasvit se voi yhtä hyvin tunkea perseeseensä, sillä kyseinen otus ei tarvitse happea elääkseen, vaan saa kaiken tarvittavan hengittämiseen juuri siitä kyseisestä hirven sonnasta.

Hamsterin käänteistä evoluutiotaMuokkaa

Sonnan täytyy kumminkin olla hyvälaatuista. Jos ei, niin tarvittavia aineita on liian vähän ja hamsterista tulee marsu, joka on vielä hamsteriakin tyhmempi ja seksihullumpi otus.

Jos marsukaan ei sitten saa sontaa, (sille kyllä kelpaa mikä vaan paska, mitä sattuu löytymään) niin se kuolee ja sen turkki sulaa muuttuen paskaksi, jota toiset hamsterit saattavat erehdyksessä mennä nuoleskelemaan luullen sitä hirvenpaskaksi. Ne elävät lähinnä roskaruualla

Hamsteri lemmikkinäMuokkaa

Hamsteri on lemmikkinä vähän sama ajatus kuin saksalainen sängyssäsi: Se näyttää aluksi ihan kivalta ja söpön karvaiselta mutta pian hukut paskaan ja et saa enää päättää paljonko huoneessa pannaan.

Onkin Hikipedian joidenkin tutkijoiden mielestä yksi todiste Jumalan olemassaoloa vastaan, että jokin sellainen kuin hamsteri saattaa olla olemassa, ja että sellaisia vielä kaiken lisäksi annetaan ihan vanhempien toimesta lapsille lemmikeiksi. Lap

Hamsterit medioissaMuokkaa

HamtaroMuokkaa

 
Hamtaron hymyä ollaan usein luonnehdittu sairaaksi ottaen huomioon jokaisen jakson sisältö

On kuitenkin mainittavaa, että kyseinen paskamylly on päässyt lasten ohjelmaan "Hamtaro", joka näytettiin lauantaiaamuisin. Enään tuo sarja kuitenkaa ei - luojan kiitos - tule, mikä saattaa johtua monesta edellä mainitusta syystä. Hamtaro"sarja" kerkesi kuitenkin saada vankan faniyleisön ja näin ollen Japania (josta sarja on peräisin) uhkaa sota monesta suunnasta, sillä paska kirjaimellisesti lentää useassa Euroopan maassa. Kohuttu on myös sitä, että Zinbabwessa on mennyt läpi uusi laki, joka sallii sukupuolisen kanssakäymisen ulosteessa julkisella paikalla esimerkiksi baarin terassilla. Hamtaron japaninkielisiä jaksoja käännetäänkin parhaillaan shonakielelle zimbabwelaislasten riemuksi Lähde?

”En näyttäisi tätä sarjaa edes koiralleni. Jokainen jakso on sairasta paskaa. Graaffinen ulkoasu on kuitenkin siedettävää katseltavaa ja mitä juoneen tulee, se saa minulta kaksi tähteä sillä muutama maukas juonen käänne on luvassa”

~ Gordon Ramsey[2], omanlaisensa kiharakarvainen ja kaikkiruokainen paskamylly hänkin

JuomapeliMuokkaa

Hamsterista saa helposti aiheen juomapeliin. Kaikki ottavat drinkin joka kerta, kun hamsteria käsittelevässä artikkelissa ilmenee sana paska tai jokin ulosteisiin viittaava muu toteamus. Saman voi toteuttaa halutessaan myös ottamalla huoneeseen hamsterin ja juomalla koko joukolla joka kerta, kun tuo pieni paskamylly tekee papanan.

On siitä hamsterin jatkuvasta ulostamisesta siis jotakin iloakin. Ehkä sen takia niitä on olemassa niiden kaikista luonnevioista huolimatta.

ViitteetMuokkaa

  1. Lähdettä tuolle ajatuskukkaselle saa jokainen yrittää hakea itse aamuneljältä juna-aseman vessassa nukkuvalta ukkelilta, jos tämän uskaltaa sellaisen asian takia herättää. Sieltä iso osa Hikipedian biologian opeista ainakin on kaivettu.
  2. Sitä saa sitten jokainen olla ihan itse omaa mieltään siitä, onko toisten epätoivosta rahaa tekevä tee-se-itse-messias mikään henkilö arvioimaan toisten käytöstä...

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Hamsteri, joka osaa puhua.
Hamsterit tulevat valtaamaan maailman!
Hiktionaryn lyhyt luonnehdinta: Hamsteri
Erikoinen lajike