LSD

(Ohjattu sivulta Happo)
LSD:n käyttäjiä mielipuuhissaan

”Miksi ajaa BMW:llä, kun voi lentää LSD:llä, siinäpä pulma.”

~Peelo

”Ei pysty...on niin hapokasta.”

~Olli Hokkanen

”Autot on koneita.”

~Yksi monimutkaisimpia happopäiden filosofisia ajatuksia

”Käyttäjä on ollut Vihreiden ehdokkaana, mikä selittää hänen toimintansa artikkelissa LSD...”

~Wikipedia[1]

LSD (Lucy in the Sky with the Diamonds) on erittäin mieto makeutusaine, joka on melkein sama asia kuin ADSL. LSD tulee sanoista Lost Sense Dies (suom. 'kadonnut äly kuolee'). Jopa postimerkki sisältää huumaavan määrän LSD:tä. Lievempi vaihtoehto LSD:lle ovat sienet. LSD:n löysi kerran vuonna 1944 sveitsiläinen hullu tiedemies Albert Hofmann. Hän sai teostaan välittömästi Nobelin rauhanpalkinnon tuomareiden ollessa täysin pöysyssä (Hofmann asialla).

Happoa voi ostaa matkalippuliikkeistä, Postista ja jopa lähimmästä R-kioskistasi! Osta heti! Happoihin yleensä yhdistetään hallusinogeeniset ja syövyttävät ominaisuudet, mikä ei pidä paikkaansa. LSD ei aiheuta harhoja tai pudota kulkusiasi, se paljastaa todellisuuden. LSD on varsinkin hippien ja lasten keskuudessa suosittua.

LSD koukuttaa pahasti, siihenkin jää koukkuun jo ensimmäisellä piikityskerralla. LSD aiheuttaa välittömästi skitsofreniaan sairastumisen. LSD:stä voi myös tulla raskaaksi huolimatta siitä onko käyttäjä mies vai nainen. LSD-lapsista tulee poikkeuksetta hippejä ja ne syntyvät yh-perheisiin, isättömänä tai äidittömänä. Useimmat LSD-lapset abortoidaan narkkarivanhempansa toiveesta. LSD aiheuttaa rappiota, se saa ihmisen soittamaan kitaraa ja sitaria takaperin ja rakastelemaan hyvännäköisen kaktuksen kanssa.

LSD:n naukkailu aloitetaan yleensä jo ala-asteiässä, ja se jatkuu läpi elämän. Suosituinta LSD:n käyttö on ollut kuitenkin kaupunkien laitamilla sijaitsevilla teollisuusalueilla, sillä siellä esiintyy runsaasti happosateita. LSD:tä ovat kautta aikain käyttäneet Venäjän armeija, pesäpalloilijat, shamaanit, Harry Potter ja hipit. LSD:n käyttö on levinnyt myös korvatunturille tonttujen keskuuteen. Viherlaakso taas on yksi tärkeistä paikoista, missä LSD-tuotanto pyörii täysillä. LSD on lisäksi myös alkuaine.

LSD, psilosybiini ja muut klassiset psykedeelit on kielletty, koska ne ovat liian tehokkaita lääkkeitä moniin mielenterveyden häiriöihin sekä voimakkainta tunnettua kipua aiheuttavaan sairauteen, Hortonin syndroomaan. Näitä lääkeaineita käytettäisiin hoidossa vain kerran tai muutamia kertoja, mistä seuraisi lääkeyhtiöiden voittojen huomattava väheneminen. Huumekieltovillitys lähtikin liikkeelle Yhdysvalloista, jossa suuret yritykset säätävät lait, mikä ei ole edes salaliittoteoria vaan yleisesti tiedostettu totuus. Siis kaikkialla muualla paitsi Yhdysvalloissa.

Käyttö

LSD:n nauttimiseen kuuluu tietynlainen rituaali, joka on omiaan vahvistamaan ns. matkaa. Ensin osallistujat ottavat kukin palan LSD-juurta, minkä jälkeen juurella hierotaan sierainten seinämät kasvin erittämän liman peittoon. Tämän jälkeen solmitaan juuresta pieniä lyhteitä, joita naukkaillaan puolen tunnin välein väkiviinan kanssa. Varsinaisten vaikutusten alkaessa (väreilevät pinnat, fraktalisoituvat kivekset) osallistujat asettuvat rinkiin ja lausuvat seuraavat säkeet:

Makkaras' on kaksi päätä toinen sekä tää
toinen sekä tää
toinen sekä tää
Kun toista päätä purasee niin toinen vielä jää
Toinen vielä jää
Toinen vielä jää.

Tämän jälkeen katsellaan vapaamuotoisesti halluja ja/tai hypätään parvekkeelta alas.

LSD-25

LSD-25 eli Lyserooli Happo Dietyyliamiidi isotooppi 25 (tai jotain) toisin taas on aivan eri tavaraa, siis samaa tavaraa, mutta eri paketissa. Sen kehitti samainen tiedomies Hoffmann, kun aamukrapulassa tiputti vahingossa tippapullonsa kissanruokakuppiin ja Whiskies- ruoka-annoksen aiheuttama katalyyttireaktio loi surullisenkuuluisan LSD-25:n, jota Hoffman on myöhemmin kutsunut "minun ongelmalapseni". LSD-25 on aivojen toimintaa estävä diureetti (ei tosin huume), jolla on hyvin kohtalokkaitakin seurauksia. Sen keksimisen jälkeen täysin tuntemattomasta syysta Hoffman levitti sitä psykiatrikolleegoilleen (ehkä ajatuksena valloittaa maailma).

Useat psykiatrit rupesivat tekemään ihmiskokeita, sitä kokeiltiin skitsofreenikkoihin, alkoholisteihin, hulluihin, vähempiosaisiin, kätilöihin ja romaaneihin. Tulokset olivat järkyttävän alkukantaisia, mutta se ei miehiä masentanut. Seuraavaksi sitä annettiin brittisotilaille yrityksenä tehdä täydellisiä sotilaita. Sinkomies unohti miten sinkoa käytetään, kartanlukija hävitti karttansa (myöhemmin myös itsensä) ja komentaja kiipesi puuhun ruokkimaan lintuja. Myös Amerikassa kokeiltiin sotilaiden "stimulointia", mutta kokeet piti jättää kesken, koska kaikki LSD:tä nauttineet halusivat erota armeijasta. Näiden kokeiden jälkeen sitä käytettiin enää kemialliseen sodankäyntiin ja eräiden tehdäsjätteiden liuottimena.

Llama Agility trippi: Monet LSD:tä käyttävät ihmiset tietävätkin mistä tämä "llama agility trippi" kertoo. Se on kaikista helvetillisin näky todellisuudesta jonka prosenttimahollisuus on 98% joutua sen alaiseksi, jonka vaikutus kestää 30 päivää ja 30 yötä. Kaikki ihmiset ja muutkin karvaiset/karvattomat otukset häviävät maailmasta ja tilalle tulevat laamoja, jotka yrittävät kaupitella llama agility paketteja sinulle, vaikka tämä trippi saattaa kuulostaa mukavalta niin sitä se todellisuudessa ei todellakaan ole.

Monia ihmisiä luullan kuolleen LSD annostuksiin mutta niinhän se ei ole, vaan ihmiset ovat tappaneet itsensä viimeistään toisen viikon jälkeen vaikutusenalaisena tämän helvetillisen näyn aikana. HUOMIOITAVAA: Raskauden aikana "Llama agiliyt trippi" voi aiheuttaa sikiön muodonmuutosta niin, että tämä tulee syntymään laamana tai hermafrodiittina ja sukupuolielimiet surkastuvat vuoden kuluessa n.99% tarkkuudella. Dalai-laama aiheutti tämän tripin nussimalla LSD-huuruissa oravaa venäjän maitotehtaan juurella odottaessa maitojunaa tietämättä vieläkään siitä itse.

Traaginen tarina jatkuu..

Albert Hofmann tunnetusti ei koskaan jättänyt hallusinogeenisiä mömmöjä vaan lähti etsimään maailmalta lisää erilaisia kasveja, löytäen usean lajikkeen samankaltaisilla myrkytysoireilla. Näihin kuuluu esimerkiksi läjä tatteja joiden nimiä ei osaa edes copy-pastettaa ilman botanistin koulutusta. Epämääräisiä kaktuslajikkeita ja valitettavasti myös muita mielisairautta aiheuttavia lisäaineita. Joskaan tämä kaikki ei vielä ollut tarpeeksi, hän eli 102-vuotiaaksi (monille olisi 20 vuotta tätä elämäntyyliä riittänyt vallan mainiosti), joutuen tekemään hullunprofessorin hommia siis kovin pitkään.

Katso myös

Viitteet

Malline:Alkuaineet