Haurea-ammattikorkeakoulu

Haurea omg.JPG


Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Haurea-ammattikorkeakoulusta.

”Tervetuloa maailman vanhimpaan ammattikorkeaan!”

~Haurea-ammattikorkeakoulu kutsuu mielellään uusia tulokkaita sisäänsä.
Haurea-ammattikorkeakoulun designsuunniteltu megahieno ja kallis logo, joka koristaa jokaista oppilaitoksen paperia
Todellinen tulevaisuuden innovaattori ja virkanainen tulikokeessa : Näytetyöstä ei voi selvitä ilman kunnollista panoutumista.


Haurea-ammattikorkeakoulu on monipuolinen metropolialueella toimiva koulutuslaitos. Haurea tarjoaa laadukasta ja monipuolista opiskelua alan miehiksi ja naisiksi haluaville. Koulutus on tarkoitettu niille, joiden mielestä alassa tärkeintä on käytännön tekeminen, mutta joita kiinnostavat myös alan muutkin puolet, kuten tienaaminen ja julkisuuskuvan hoitaminen. Kouluttamalla näistä innokkaista saadaan todellisia osaajia, joilta ei mene sormi suuhun muuten kuin pyynnöstä. Lakipuoleen tutustutaan syvällisesti, ja esimerkiksi asioiden hoitaminen poliisin kanssa tulee käsitellyksi. Näin alaa voidaan hoitaa asiaankuuluvalla tavalla.

Haurea tarjoaa alan opintoja noin 8000 opiskelijalle. Opiskelun huipentumana he voivat saada alan erityishutkinnon. Se, mitä erikoisalojen opetusta Haureassa tarjotaan vaihtelee vuosittain. Opetusohjelmat ovat dynaamisia.

Haureaan opiskelemaan haetaan joko yhteishaussa tai naisten haussa. Haurean aikuisviihdekoulutusohjelmiin ei voi hakea korkeakoulututkinnolla. Sen sijaan hakijalta odotetaan 18 vuoden ikää, ja lukio- tai ammattikoulututkintoa sekä lääkärintodistusta sukupuolitaudittomuudesta.

Tutkinnot toteutetaan monimuoto-opintoina, joka tarkoittaa sitä, että opettajan sen hetken mielenliikkeen vaikutuksesta opetus delegoidaan siten, että oppilaille annetaan omaehtoisen ongelmalähtöisen tutkivan oppimisen harjoituksia, joiden tulokset tuodaan opettajan näytille. Koulussa järjestetään myös sensuaalikoulutusta, joka merkitsee intensiivistä käytännön töiden tekemistä. Tämä ei miellytä kovinkaan monia opiskelijoita, sillä heidän mielestään koulun tehtävänä on kaataa osaaminen päähän ja heidän tehtävänään on vain olla ja kerätä opintoviikkoja.

Haurean tavoitteena on kuitenkin tässä kohdin nimenomaan valmistella työelämään, jotta alan miehet ja naiset pysyvät taitavina ja osaavina jatkossakin. Tällä varmistetaan alan elinkeinojen jatkuvuus ja taloudellinen kannattavuus muuttuvissakin työoloissa.

Tämän vuoksi opintoihin Haureassa kuuluu myös harjoitteluja. Ensin on perushajoittelu, ja sen jälkeen erikoishajottelu. Opintojen lopuksi tehdään näytetyö, jossa taidot osoitetaan erityiselle opettajamentorille. Näytetyötä arvioivat myös opiskelijat. Näytetyöstä tehdään myös julkinen.

Koulun kannalta opiskelijasta saadaan rahat hänen tullessaan taloon, joten heitä ei kiinnosta eteneminen ja opiskelijalla onkin tätä kautta vapaat kädet ja jalat miten käyttää aikaansa, moni käyttää tämän ajan omaehtoiseen harjoitteluun.

Katso myösMuokkaa

Koulutus
Subjektit: Amis - Lukiolainen - Opiskelija - Opettaja - Oppilas
Tutkinnot: Datanomi - Insinööri - Kleptonomi - Medianomi - Merkonomi - Sosiopaatti - Tradenomi
Laitokset: Aliopisto - Ammattikorkeakoulu - Ammattikoulu - Autokoulu - Elämänkoulu - Esikoulu - Kansanopisto - Peruskoulu - Päiväkoti - Lukio - Steinerkoulu - Yliopisto
Erikseen mainittavat: Espoon kristillinen koulu - Haurea-ammattikorkeakoulu - Metropolio - Keski-Suomen Opisto - Kymenlaakson ammattikorkeakoulu - Oulun yliopisto - Päivölän kansanopisto - Ressun lukio - Ukon yliopisto - West Pointin sotilasakatemia
Muuta: Erityisluokka - Humanisti - Innovaatiopedagogiikka - Maisterismi - Maol-taulukot - Opinnäytetyö - Oppiminen - Plagiointi - Pro gradu - Teekkari - Väitöskirja - Ylioppinut - Wilma