Helsingin akateemiset kinkyt

Häkin Discordin suosituimpia emojeita

Helsingin akateemiset kinkut ry (aka Häkki) on mm. pyllyihin, häkkeihin ja mustelmiin erikoistunut opiskelijajärjestö Helsingin yliopistossa. Jäsenet esittelevät eri ruumiinosia verkkoyhteisössään ja rietastelevat toistensa kanssa ristiin rastiin kuten yliopistoelämään muutenkin kuuluu. Useat jäsenet ovat kiinnostuneita sadomasokistisesta välineurheilusta, kärsimisestä nautiskelusta sekä sadistisesta (tiedon)levittämisestä. Kiinnostuksen kohteisiin voi kuulua lisäksi mm. toverien kiinnittäminen puihin, söpöydellä huijaaminen, taidokkaat eläinimitaatiot, improvisoidut lyömävälineet, eritevaihtoehtohoidot ja kiihkeä Excelin käyttö.

Kuten Hikipedian sadomasokismiartikkeli kertoo, harrastukseen sisältyvä viihtymisen ja kärsimyksen ristiriita on ajoittain niin vahva, että “sen keräämä massa tuottaa mustan aukon, joka imee itseensä kaiken”. (Pics plz!) Häkkiläinen tietääkin, että kaikki mitä voidaan laittaa pyllyyn myös kuuluu pyllyyn ja tullaan laittamaan pyllyyn.

Häkki viettää carnevaaleja ja opiskelijajuhlia siinä missä muutkin opiskelijajärjestöt, mutta sillä poikkeuksella, että häkkijuhlissa ruokaa ei syödä vaan se hierotaan vierustoveriin. Keskustelu on hillittyä nahkahuppujen ja pallogägien takia. Suosituin juomalaulu on “Mmm mmmm nnggggh nnnhhh”.

Wiki letter w.png Tämä tynkä on artikkeli. Voit muokata artikkelia muokkaamalla artikkelia.
Harkitse myös, voisiko tämän tynkämallineen vaihtaa johonkin huumoroituneista tynkämallineista.