Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Heroiinin uhri

Taliban is the WORST! Great heroin, though.”

~Creed Bratton

Heroiini eli diasetyylimorfiini, kansanomaisesti "hepo", "polle", "herska" tai "polakka", on oopiumialkaloidien ryhmään kuuluva vaarallinen porttihuume, joka aiheuttaa lyhyellä tähtäimellä aivojen reikiintymistä, munuaisten mätänemistä, maksan pihviintymistä ja haiman sekä pernan kellastumista. Kiikaritähtäimellä se aiheuttaa huteja. Heroiini on väriltään joko valkoista tai ruskeaa, väri riippuu huumausaineen laadusta ja siitä paljonko joukossa on pesupulveria. Alan miehet suosivat valkoista, sillä se on kemiallisesti valkaistu, aivan kuten valkoiset suodatinpaperitkin. Heroiinin tykittäminen suoraan suoneen on erittäin vaarallista, eikä sitä suositella useimmille ihmisille. Heroiini on Wikipedian mukaan laillinen ja suosittu aine ainakin Japanissa ja koko Saudi-Arabiassa. Vuosina 18981910 heroiinin käyttö aloitettiin jo lapsena, joten myös sinun isoisoisovanhempasi saattoivat olla heroinisteja.

Heroiinia valmistetaan oopiumista käsittelemällä sitä kemikaaleilla. Enempää tämän lisäyksen kirjoittaja ei aio kertoa, jottei tämän kappaleen lukijoille tulisi mieli panna omaa laboratoriotaan pystyyn. Sorry, joudut turvautumaan yhä Igor-marketiin.

Heroiini keksittiin alunperin kipulääkkeeksi, ja sitä käytetään yhä vahvana lääkkeenä maailmantuskaan. Heroiini saa joillekin aikaan valtavan hyvänolontunteen sekä tuntemuksen sankarillisuudesta ja kaikkivoipaisuudesta eli toisin sanoen; käyttäjä alkaa käyttäytymään kuin Aleksi Valavuori. Toisille puolestaan se saa aikaan vain hirvittävän tokkuran, josta toivoo, että se menisi mahdollisimman nopeasti ohi.

Heroiini on kosher. Siksi se on ollut monien juutalaisten suosikkihuume.

Katso myösMuokkaa