Zeichen 101.png VAROITUS!! Tämä sivu kertoo hevi- tai metallibändistä!
Tälläisiä sivuja on Hikipediassa jo muutenkin aivan liikaa. Ynnä tämä sivu on kaiken lisäksi aivan turha ja tylsä. Tämä sivu ei tee täällä muuta kuin rasittaa serveriä ja Hikipedian lukijoita. Mikäli sinulla on sanottavaa tästä turhasta artikkelista, sano se keskustelusivulla.
Thor.jpg
VAROITUS! – tämä artikkeli on metallimusiikin jumalan, Jurpan suojeluksessa, joten älä vandalisoi sitä, tai hän tulee kännissä riehumaan kotiisi ja pistää paikat tasaisiksi!!!
Joukko saatanistisia hevareita ja siilitukkia valmiina mummoja potkimaan.

”Mummoja potkimme hissikuiluun”

~Juicekin sen tietää

Hevarit ovat kauttaaltaan mustiin vaatteisiin ja nahka-asusteisiin[1] pukeutuva ihmisryhmä. Hevarin tunnistaa rujosta, karvaisesta olemuksesta, pitkistä, kiiltävistä[2] hiuksista sekä örisevästä puhetavasta. Toisaalta esimerkiksi power metal -ihailijan olemus ei ole karvainen eikä tanakka, mutta hänet on sangen helppo erottaa tavanomaisesta pitkähiuksisesta nörtistä sen perusteella, että hänen kutsumanimensä on esimerkiksi Soturi.

Hevareiden aatemaailmaan kuuluu esimerkiksi Saatanan jokaöinen palvominen pilkkomalla turskaa pieniksi paloiksi puukolla ja Metallican uuden tuotannon mollaaminen aina kun mahdollista, mahdollisesti samalla roolipelaten. Lisäksi he potkivat mummoja[3] aina kun pystyvät ja pyrkivät aktiivisesti tekemään saatanallisia rituaalimurhia. Hevarit tunnetusti polttavat myös askeittain tupakkaa ja juovat pullottain viskiä joka päivä pitääkseen yllä äänensä matalan sävyn, kännäävät joka ilta ja vetävät erilaisia huumeita kuten PCPtä.

Kansainvälisen ilmastopaneeli IPCC:n mukaan hevarit ovat vaarallisia Maan tulevaisuuden kannalta. Hiusten jatkuva peseminen lisää huomattavasti shampoon ja hoitoaineen kulutusta. Tämän lisäksi hevareille kelpaa vain puulämmitteinen sauna. Puiden [4] palaessa syntyy hiilidioksidia, joka pesuaineen kanssa reagoidessaan saattaa aiheuttaa laajan paikallisen ympäristökatastrofin. Lisäksi kirkkojen polttaminen lisää kasvihuonekaasujen ja kirkonmiesten määrää ilmakehässä ja johtaa ilmastonmuutoksen ja kasvihuoneilmiön nopeutumiseen. Koska hevarien määrä on suurimmillaan Maapallon pohjoisissa osissa, se nostaa ilmaston lämpötilaa erityisesti pohjoisissa osissa maata, kuten koto-Suomessa. Kohta täällä ei ole enää talvea...[5]

"Tr00-hevarit"

Hevarit kuulivat, että heillä on hämähäkki hiuksissa.

Suomessa niin kutsuttuja "tr00-hevareita" on noin 8 % väestöstä. Nämä omaavat kaikista pahimman rikollisrekisterin ja hirveimmän aatemaailman. Tr00-hevarit pukeutuvat aina pitkään nahkatakkiin, omaavat joko pitkät hiukset tai kaljun ja heillä on useita erilaisia tatuointeja, kuten rautaristinkuvia. Vyötäröllä heillä riippuu n. 20 metriä erilaisia pyöränketjuja, joilla he voivat kovimpina angst-päivinään hirttää itsensä lähimpään lyhtypylvääseen. Tr00-hevarit myös tervehtivät, jos nyt sattuvat tervehtimään karjahtamalla "Pahaa päivää!" tai muuta vastaavaa, korostaakseen, että päivä on paha. Tr00-hevarit myös kuuntelevat alituiseen heviä korvakuulokkeistaan mahdollisimman kovalla, jotta tyhmimmätkin tajuaisivat että he ovat truu.

Tr00-hevareiden tärkein harrastusmuoto on kirkonpoltto. Saatanallisen black- ja death metallin innoittamana he liikkuvat laumoissa zippo toisessa ja bensakanisteri toisessa kädessä valmiina polttamaan paikkakunnan herranhuone. Tälläinen käyttäytyminen on erityisen tavallista Suomessa ja Norjassa, jossa tätä on jo opittu vähentämään pakollisilla, joka viikkoisilla helluntaipäivillä. Onneksi peräkylienkin poliisivoimat ovat tajunneet tämän riskin ja pidättelevät näitä nuorisorikollisia varotoimena ja laittavat heitä vankilaan ennaltaehkäisevänä keinona tätä vandalismia vastaan.

Suhde muihin ihmisryhmiin

Hevarit eivät pitäne hoppareista[6], sillä hopparit ovat päättäneet olla pitämättä hevareista. Sitä paitsi jokainen "nuorisokulttuuri" tarvitsee tekosyyn hakata jotakuta, jonka tarpeen tämä molemminpuolinen viha täyttää.

Hevarit vihaavat myös seuraavia ryhmiä:

"Musiikki"

Hevarit kuuntelevat pelkkää ns. hevimusiikkia, johon on nauhotettu kissan ääniä huonolla nauhurilla kun tätä on silitetty silitysraudalla, täydennettynä kyseenalaisen rytmin omaavalla "tuplabasari-biitillä", symbaalien mätkimisellä ja epämääräisellä kitara"tilutuksella", jota alan tuntijat myös kitaran nussimiseksi/rääkkäämiseksi kutsuvat.

Truu-hevarit kuuntelevat mm. näitä:

Tapahtumat

Hevareille on tärkeä osallistua tapahtumalle nimeltä "festarit". Festareilla hevareiden musiikkia soittavat bändit soittavat sitä kovaa, samalla heitellen vettä yleisön päälle, joka saatanallista "pukinsarvet" merkkiä heilutellen riehuu lavan läheisyydessä. Vuosittain näissä rituaaleissa huumeiden ja alkoholin vaikutuksen alaiset nuoret halkovat toistensa kalloja heilutellessaan päitään kovaäänisen musiikin tahdissa hajottaen koko festarialueen paskaksi.

Tärkein näistä tapahtumista on Suomen pääkaupungissa, Helsingissä järjestettävä Tuska Open Air -festivaali, jossa kuten nimestä voi päätellä, kärsitään suunnattomasti, ainakin paikallisten normaali-ihmisten osalta. Riehuvan metalliväen ja paljon raijoituksia kovempaa soitetun musiikin peittäessä tapahtuu "konserttialueella" saatanallisia rituaaleja, joista nuoret ovat valmiita jopa maksamaan kymmeniä euroja, jotka valuvat sitten eri teitä kansainvälisen rikollisuuden haltuun.

Anonyymi mielipide hevareista

Kuinka vitun paljon mua hävettääkään tämä päivittäinen ilmiö nimeltä hevarit. En todellakaan tunnu kuuluvani samaan ihmisrotuun näiden selkärangattomien matelijoiden kanssa! Pesäero tehdään nyt heti alkuun nk. vanhan liiton rokkareihin, hevareita ovat esim. kuvan kaltaiset separit, joten tiedätte mistä puhun ja teitäkin siis varmasti vituttaa aivan yhtä suunnattomasti kuin minuakin!

Miksette pukeudu kuin normaalit ihmiset? Teidän ei edes tarvitse enää mennä oikeisiin liikkeisiin vaatteita katsomaan rumien rottanaamojenne kanssa, vaan voitte tilata samat vaatteet netistä, kätevää! Aina joku saatanan bändipaita tai susipaita, voi vittu huoh, antakaa armoa! En ole vuosiin jaksanut enää edes nauraa teille, olette niin suunnattoman säälittäviä ja vähintäänkin yhtä likaisia kuin hipit, jotka kuitenkin uskaltavat värikkäämpiä vaatteita (tosin usein aivojensa värisiä, eli jotain ripulin ja oksennuksen väliltä).

"Vaatteet on mun aatteet", "Pukeudun sen mukaan mitä kuuntelen", "Hevillä ei hävitä", "Hevi on paskimmillaankin parasta" jne. Naurattaako? Mua ainakin naurattaa joka vitun kerta kun hevari saa nuo sanotuksi ja nehän ei muuta osaa sanoakkaan. Sitten tajuan, että olette tosissanne juttujenne kanssa ja mietin, että ehkä Hitlerin olisi sittenkin pitänyt voittaa se sota.

Teillä ei koskaan ole mihinkään muuhun mitään sanottavaa (olette hiljaisia vässyköitä, sosiaalisia hylkiöitä ja luusereita), mutta auta armias jos joku nautiskelee annoksen räppiä, valtavirta-poppia, jazzia, bluesia, klassista tms. niin johan teidän on päästävä pätemään, kuinka vitun vaikeaa heviä on soittaa ja kuinka kaikki muu musiikki on paskaa. Antakaa mun nauraa! Tämä on heviä: ÖRI ÖRI JAUUUUUH ÖR, *kitarasoolo joka saa Eric Claptonin muuttumaan häpeästä siniseksi* ja siinä se sitten olikin. Wau, kukaan ei kykene samaan kuin hevijumalanne, ÖRRARGH! Äijä meininki metalliveljet!

Imekää pallia vitun homot.

Viitteet

  1. Mahdollisia pervessioita?
  2. Lue: rasvaisista
  3. Elleivät mummot ennätä ensin.
  4. Ja miksei koko saunan?
  5. Mutta saadaanpa palmuja kasvamaan!
  6. Ihan kuin he joistain ihmisistä pitäisivät...

Katso myös