Hikikirjasto:Kuinka löytää kätkettyjä viestejä

Tämä kirja on lainattu Hikikirjastosta.
myöhästymismaksut ovat tähän mennessä jo 208,10 euroa ja kasvavat koko ajan.

Monet luulevat, että yhteys Jumalaan on mahdollista saavuttaa vain rukouksella. Totuuden nimissä kerrottakoon, että Jumala lähettää maan päälle säännöllisesti salaista tietoa. Tieto ei tule suoraan, vaan on kätketyssä muodossa. Salaisia tiedonantoja Jumalalta on mahdollista saavuttaa mm. tähtien liikkeiden, satunnaisten ihmisten tekemisien, laulunsanojen, runojen, elokuvien, toisten kommenttien ja oikeastaan ihan minkä tahansa välityksellä.

Kätkettyjä viestejä löytyy varsinkin CMX-nimisen bändin sanoituksista.

Kätkettyjen viestien löytämistä saattaa helpottaa alkoholin käyttö, joka helpottaa psykoosin syntymistä, joka helpottaa kätkettyjen viestien löytämistä.

Tapoja saavuttaa yhteys JumalaanMuokkaa

UniMuokkaa

Mene nukkumaan ja näe unta. Jumala lähettää lapsilleen salaista tietoa monesti unen kautta.

Jos unessasi näet sinulle keskisormea näyttävän Jumalan ja vierellä tekstin 'in hoc signo vinces' (tällä merkillä olet voittava), käytä seuraavana päivänä keskisormea mahdollisimman paljon, sillä sillä merkillä olet voittava. Jumala niin sanoo!

Jumala ei kuitenkaan ilmesty lähettämään salaisia viestejä uniisi, ellet ole käyttäytynyt täydellisen hyvin. Kannattaa siis ryhtyä oikeaksi hyvyyden perikuvaksi. Lahjoita Viron katulapsille, auta pulassa olevia ihmisiä, tuo jokaisen saataville toivo ja usko huomiseen. Toimi Jumalan lain mukaisesti äläkä riko ketään vastaan. Rakasta lähimmäistäsi äläkä vihaa vihollistasi. Älä tapa. Älä ajattele vääriä ajatuksia. Näin tulet varmasti jokin yö saavuttamaan yhteyden Jumalaan, mm. Käyttäjä:Peelo on tätä kokeillut ja yrityksessään onnistunut.

Puiden lehdetMuokkaa

Jos vaikkapa haavanlehti putoaa johonkin tiettyyn asentoon, siitäkin voi kenties päätellä jotain. Jos varsi on kääntynyt kaakkoon, tulevaisuutesi on siellä. Ehkä synnyt seuraavassa elämässäsi Australiaan. Jos varsi osoittaa kuitenkin etelään, on mahdollista, että synnyt vaikkapa Kreikkaan. Kätkettyjä viestejä löytyy sitten kaikkialta!

SanoituksetMuokkaa

CMX:n välityksellä voit saada tietoa mm. syvimmästä olemuksestasi, totuudesta ja seuraavasta elämästäsi. Salaisia tiedonantoja on lähestulkoon jok'ikisessä kappaleessa. Sekä myös jos kuuntelet Led Zeppelinin Stairway to Heavenin väärinpäin, sieltä löytyy myös viestejä. Levykauppaan siis.

Toisten kommentitMuokkaa

Minä, Käyttäjä:Peelo, kerron teille nyt mielenkiintoisen tapauksen.

Seisoin eilisiltana R-kioskin kassalla. Ostin sixpackin kaljaa ja Jallun. Kun kysyin, miksei myyjä halua maksua, hän vinkkasi minulle silmää ja totesi arvoituksellisella äänellä: "Sinä olet maksanut jo kaiken".

Lähdin kotiin ja mietin tapausta yöllä nukkumaan mennessäni. Ilmeisesti Jumala oli saanut myyjän kertomaan minulle Pyhän Totuuden. Riudun helvetin liekeissä ja olen 'maksanut jo kaiken', siis sovittanut syntini. Ilmiömäistä!

RunotMuokkaa

Vähän sama kuin laulunsanat.

Toisten tekemisetMuokkaa

Jos joka helvetin päivä näet bussissa joka kerralla eri ihmisen, joka istuu eteesi ja jonkin tietyn pysäkin kohdalla kysyy bussikuskilta: "tässäkö jään?", saattaa se olla kätketty viesti, joka kertoo: sinä olet syntinen, eksynyt lammas. Tee parannus!

TelevisioMuokkaa

Jotkut saavat Jumalalta salaista tietoa matka-TV:n välityksellä. Paitsi TV-sarjoista, kätkettyjä viestejä voi löytyä myös vaikkapa uutisista, mainoksista ja tietokilpailuista. Tieto on vain harvoin suoraa. Usein Jumala on kätkenyt viestinsä epämääräisiksi vihjauksiksi, jotka vain erityisen viisaat yksilöt osaavat tunnistaa heille henkilökohtaisesti suunnatuiksi jumalalliksi tiedonannoiksi.

LehdetMuokkaa

Viesti voi olla tekstissä, ja tarvitset yliviivauskynän. Huom!Seuraavassa on merkitty paksulla tärkeät sanat tai kirjaimet. Esimerkki1: Uusi ravintola avattu Avattiin perjantaina, käy meillä, ruoka on mitä mainiointa, kokeile vaikka itse! Siis valitse meidän valikoimistamme, saatte reilun kohtelun Äkkiä! Ravintola suljetaan 24.11.2010 Tule, niin pääset taivaalliseen kohteluun!

Viesti siis menee:Tapa itsesi veitsellä 24.11.2010, niin pääset taivaaseen!

ValvominenMuokkaa

Kannattaa valvoa pitkään, sillä silloin riskisi suistua psykoosin syövereihin suurenee. Tämä neuvo juontaa juurensa siihen, että vain psykoosipotilaat kuvittelevat löytävänsä kaikkialta itselleen henkilökohtaisesti suunnattuja kätkettyjä viestejä.

Eikö onnistu?Muokkaa

Koeta manata henkiä, jopa Jumala esiin spiritismin neuvoin. Jos et vieläkään onnistu, olet luultavasti läpeesi paha ihminen, jonka kanssa Jumala ei halua olla missään tekemisissä. Kohtalosi on palaa helvetin liekeissä. Häpeä.


  Tämä hikikirja on keskeneräinen.
Kirjoja tuhoava vihainen peikko on luultavasti hyökännyt tämän kirjan kimppuun ja syönyt siitä sivuja, joten kirjasta saattaa vielä vähän puuttua sisältöä.
Voit siirtyä lukemaan jotakin muuta tai rakentaa tätä raakiletta vähän valmiimmaksi.