Hikinews:Amnesty International: Suomi on raiskaajien Disneyland

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

9. maaliskuuta 2010

SUOMI - Suomi on jälleen kerran hippijärjestö Amnesty Internationalin hampaissa. Tällä kertaa syynä on se, että järjestön mukaan Suomi – tuo eurooppalaisen hurskastelun kehto – hyysää raiskaajia. Hikinews tavoitti puhelimen päähän mahdollisimman neutraalin, rehellisimmän ja vähiten korruptoituneen lakiasiantuntijan – varatuomari Sakarias Partalaakson kommentoimaan Suomen lainsäädäntöä seksuaalirikosten tiimoilta.

Kuka niitä takkutukkia kuuntelee? Vuosia ovat jauhaneet sitäkin että suomalaiset totaalikieltäytyjät olisivat muka mielipidevankeja. Onhan ne joo… kaikki rikollisethan on periaatteessa mielipidevankeja. Heidän mielipiteensä vastaan yhteiskunnan oikeustaju. Me ei Suomessa tuollaisia kukkaiskerhoja korkealle noteerata. Samaa osastoa kuin Greenpeace”, Partalaakso tuhahtelee.

Amnesty International pohjaa kritiikkinsä erityisesti siihen, että Suomen lainsäädännössä väkivallan tai uhan määrä määrittelee raiskauksen vakavuuden.

No eikö tämä ole päivänselvä asia? Onhan se nyt ihan eri juttu jos raiskatessa hakkaa naista kirveellä kuin että räjäyttäisi samalla esimerkiksi ydinaseen. Ja jos raiskauksen toteuttaa esimerkiksi poliisi tai muu yhteiskunnan tukipilari, niin pitäisi siinä olla uhrillakin suhteellisen turvallinen olo, jos vertaa että raiskaaja voisi olla huonolla tuurilla vaikka maahanmuuttajajengi”, Partalaakso kertoo ja viittaa hiljattain sattuneeseen tapaukseen missä 16-vuotiaan tytön raiskannut poliisimies selvisi ehdollisella tuomiolla.

Tässäkin asiassa on feministit taas ihan turhaan tekemässä kärpäsestä härkästä. Niin kuin entinen puhemies Lipponenkin jo aikoinaan vihjaisi: ei ole mikään pakko mennä tyrkyttämään itseään mihinkään puskiin. Ja muutenkin… miten kävisi kansallisidentiteettimme jos suomalaisetkin naiset riisuisivat tuulipukunsa ja alkaisivat kekkaloimaan siellä täällä minihameineen jos ei olisi enää pelkoa mistään. Ei, sanon minä, kyllä maamme protestanttinen nöyryys on ehdottomasti säilytettävä, turvattakoon se sitten vaikka ihan lailla.”

Puhelinkeskustelun loppuvaiheessa Partalaakso viihdytti Hikinewsin toimitusta vielä muutamilla anekdooteilla koskien naisten liikennekäyttäytymistä, joita emme kuitenkaan nyt julkaise, niiden ollessa aiheeseen liittymättömiä.

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa