Hikinews:Demokraatit arpovat presidenttiehdokasvalintaansa helikobakteerin ja napanöyhdän välillä

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

7. marraskuuta 2019

NEW YORK – Yhdysvaltain nykyisen presidentin Donald Trumpin (republikaanit) vaalikampanja vuoden 2020 presidentinvaaleihin ja tätä kautta jatkokaudelle on jo täydessä vauhdissa, mutta demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaasta ei vieläkään ole selvyyttä. Kukaan ei oikeastaan tiedä, missä demokraatit ylipäätään ovat. Jotkut väittävät nähneensä mahdollisia ehdokkaita demokraattien presidenttiehdokkaiksi tai jotain sen tapaista jossain ehkä, tai jonkun demokraatin näköisen ainakin, mutta näistä havainnoista ei ole varmaa vakuutta.

Hikinewsin Yhdysvaltain-toimituksen esiin penkomien tietojen mukaan kuitenkin kisaan olisi ilmoittautumassa kaksi vahvaa ehdokasta: helikobakteeri ja napanöyhtä. "Nykyinen meininki on täysin kestämätöntä. Aion antaa vaalimittelöissä vahvan vastuksen Trumpille", helikobakteeri vannoi lehdistötilaisuudessa, jossa oli paikalla pantomiimihevonen ja peltisanko. Kutakuinkin samanlaisia lupauksia esitti napanöyhtä, jota tavataan kerrostuneena Bernie Sandersin paidan alla.

Donald Trumpin presidenttikautta on pidetty laajalti hyvin kokonaisvaltaisena takaiskuna Yhdysvaltain sisä- ja ulkopolitiikalle sekä liittovaltion maineelle. Demokraatteja viime presidentinvaaleissa edustanut ebolavirus hävisi Trumpille lopulta valitsijamiesten äänissä. "Näissä vaaleissa muuttuu kuitenkin ääni kellossa", napanöyhtä vannoo Hikinewsille karistessaan alas viemäriin.

Duodecimin mukaan helikobakteeri on yleinen, mahan limakalvon pinnalla esiintyvä bakteeri, joka voi aiheuttaa kroonisen mahatulehduksen. Se lisää myös mahasyövän riskiä huomattavasti.[1]

Tilannepäivitys 13.2.2020: Tällä hetkellä koronaviruspandemiaa pidetään vahvana haastajana sekä muille demokraattien ehdokkaille että Helsingin Sanomien Yhdysvalta-asiantuntija Saska Saarikosken mukaan myös Trumpille.

Hikinews
Tämä uutisartikkeli sisältää Hikinewsin tarjoamaa ensikäden tietoa. Etsi keskustelusivulta mahdollisia lisätietoja.

Lähteet