Hikinews:Koulukiusaajat riemuitsevat propagandavoittoa

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

15. marraskuuta 2007

Koulukiusaajien kynttiläkulkue herätti sääliä aikuisissa

Paniikki ja itkeskely on pikku hiljaa vaihtunut voitonriemuksi Koulukiusaajien keskusliitossa (KKK) Tuusulan ampumatapauksen jälkeen. "Alux näytti tosi pahalta, kun me tajuttiin, et kiusatut voiki niinku kostaa, vaik me yritetään saada ne vaan tappaan ittensä", toteaa koulukiusaajien keskusliiton puheenjohtaja Arska (nimi muutettu), yrittäen ylläpitää jo päiväkaudet vääntämäänsä tekoitkua. "Nyt kyllä tuntuu jo paremmalt, kun kaikki lehdet ja aikuiset ja poliisit ja sukulaiset uskoo ihan kynpillä et se vitun nörtti saatana oli vaan ihan hullu ja me vaan nälvittiin sitä hiukan. Luultiin alux et joudutaan vastuuseen kun rääkättiin se siihen kuntoon et se tappo porukkaa, mut taidettiin selvitä! Aikuiset nielee meidän jutut yhtä tosissaan kuin se vitun 12 vee horo meiän spermoja" repeää Arska.

Tehokkaiden kiusaajien menetystä ei tietenkään korvaa mikään, mutta henkiinjääneille median massiivinen säälikampanja antaa paitsi pönkitystä egolle, myös uutta pikkupillua. Nyt kun kaikki lehdet julistavat miten hullu Auvinen oli, voidaan sen varjolla estää kiusattuja yhä tehokkaammin toimimasta pelastaakseen itsensä. "Saatiin poliisilt sellane salanen numero ku 112, ja se on kaikil valmiix kännykäs. Jos ikinä kukaan nörtti valittaa opeille et me kiusataan sitä niin soitetaan heti poliisit ja ne tulee hakeen sen nörtin ja tekee rynnäkön sen kotiin. Jokanen kiusattu on täst lähin epäilty pyssymies ja kytät lukee niiden prono lehet. Vittu nolottais!!!" räkättää Arska.

Arska ei halunnut paljastaa kasvojaan julkisuudessa

Koulukiusaajien keskusliitto on julistanut Auvisen ampumat kiusaajat marttyyreiksi. Marttyyreiksi pääsevät tästä lähtien kaikki, jotka tapetaan pyhällä ristiretkellä politiikasta kiinnostuneita, liikalihavia, liikalaihoja, silmälasipäisiä, älykkäitä, muodinvastaisesti pukeutuvia tai erikoisesti puhuvia ihmisiä vastaan. Pyhän sodan julistukseen ovat heti sen tultua julki yhtyneet kyyneleet silmissä - eikä niin yllättäen- ainakin Iltalehti, Ilta-Sanomat, 7-päivää ja Apu, ja lukuisat muut laatulehdet, jotka yhtä kiihkeästi yhtyivät KKK:n ilmoitukseen siitä, että Auvinen oli mielipuoli. "Tästä lähtien sotureiden ei tarvitse pelätä. He voivat tehdä nörteille mitä tahansa, ja lupaamme, että jos nörtit kostavat, leimaamme nörtit sairaiksi ja kohotamme kiusaajat viattomiksi sivullisiksi uhreiksi. Kiusatut eivät voi saada haluamaansa mediahuomiota, eikä heidän avunhuutojaan kuuntele enää kukaan", vannoo 7-päivää uusimmassa verellä mässäilevässä numerossaan.

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  • Koulukiusaaja-lehti: 15.11 2007