Hikinews:Väkivaltainen ääriliike marssi Helsingissä

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

7. joulukuuta 2019

HELSINKI, SUOMI – Helsingin kadut muuttuivat kauhun ja painostavan väkivallan uhan näyttämöksi, kun poliittinen liike, jolla on taustaa terrorismissa ja palava halu syöstä yhteiskunta kaaokseen, marssi kaduilla Suomen 102. itsenäisyyspäivänä.

Helsinki ilman natseja -marssi, jota järjestämässä ovat anarkistit, ei tällä kertaa onneksi tuottanut kuolonuhreja, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, millaiselle perustalle tämä epäpoliittisena ja kaikille sopivana tapahtumana itseään markkinoiva mielenosoitus on rakennettu. Anarkismin historia on pitkä ja verinen. Anarkismi-nimitystä alettiin yleisesti käyttää 1790-luvulla, jolloin esimerkiksi Raivopäiksi (kuinka kuvaavaa!) kutsuttu liike kannatti anarkismiin viittaavia ajatuksia. Liikkeen näkyvin hahmo Jacques Roux esimerkiksi vaati julkisesti elintarvikkeiden hamstraajien teloittamista!

1800-luvun loppupuolella anarkistit riitautuivat kommunistien (jotka ovat Saatanasta hekin) kanssa, koska nämä eivät edustaneet riittävän kaoottista pahaa!

8.8. 1897 anarkisti Michele Angiolillo murhasi Espanjan pääministeri Antonio Cánovasin! 29.6. 1900 anarkisti Gaetano Bresci murhasi Italian kuningas Umberto I:n! 6.9. 1901 anarkisti Leon Czolgosz murhasi Yhdysvaltain presidentti William McKinleyn! 11.9. 1926 anarkisti Gino Lucetti yritti pommi-iskulla murhata Italian pääministeri Benito Mussolinin! Yhdysvalloissa kolme ihmistä tappanut ja kahtakymmentäkolmea haavoittanut terroristi Theodore Kaczynski on anarkisti! Nämä ja monet muut esimerkit kertovat karua kieltään anarkismin väkivaltaisesta, demokratianvastaisesta agendasta. Lisäksi esimerkiksi Venäjän ja Espanjan sisällissotien aikaan anarkisteilla oli armeijoita, jotka tappoivat joukoittain ihmisiä!

Helsinki ilman natseja -joukkio ei onneksi tällä kertaa murhannut ketään, mutta muutamia siihen liittyviä häiriköitä jouduttiin pidättämään. Anarkistit häiriköivät isänmaallista Soldiers of Odin -kulkuetta, luultavasti siksi, että anarkistit vihaavat isänmaata, kuten kaikkea muutakin hyvää ja kaunista.

Kannattaa siis muistaa mihin olet sekaantumassa, jos tulevina itsenäisyyspäivinä mielesi tekisi liittyä harhaanjohtavan harmittomasti nimettyyn Helsinki ilman natseja -joukkioon.

LähteetMuokkaa