Hikinews:Vuonna 1987 syntynyt mies katosi mystisesti

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

2. elokuuta 2010

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista koskien 185 senttiä pitkää 75 kiloa painavaa Jani Hakalaa, jonka hiukset ja vaatteet ovat mustat. Hakala nähtiin viimeksi Sastamalan Kiikassa harjoittamassa okkultismia. Paikallaolijoiden kertomuksen mukaan yhtäkkiä vain kuului *tsuff*, eikä Hakalaa enää näkynyt missään.

Kadonneen matkapuhelin on paikannettu Kiikkaan samana iltana, mutta sen jälkeen puhelinta ei ole käytetty. Omaiset eivät ole keskiviikon jälkeen saanet yhteyttä Hakalaan, ja pelkäävät tämän saavuttaneen satorin.

”Hän on mahdollisesti tehnyt oman ’eksistentialistisen ratkaisunsa’”, kertoo eräs Hakalan ystävistä, joka oli paikalla katoamishetkellä, ”millä tarkoitan, että Jani ehkä ylitti kabbalistisen elämänpuun Keterin, kruunun, ja jatkoi korkeammille, ihmisille näkymättömille tasoille.” Poliisi kertoo pitävänsä mahdollisena myös, että Hakala on siirtynyt ylemmille värähtelytaajuuksille ystäviensä pakottamana. ”Harvemmin terve ja hyvinvoiva ihminen nyt itekseen vaan valaistuu”, pohtii ylikomisario Mauno Liirtola, ”emme voi siis poissulkea jonkinlaisen dharmansiirron mahdollisuutta.”

Ei kuitenkaan ole todistettua, että Hakala olisi vielä liittynyt Parabrahmaniin. Sastamalan poliisi pyytää ilmoittamaan Hakalaan liittyvistä havainnoista, jotka on tehty näkyvässä todellisuudessa, numeroon 071 874 7350 (tai virka-ajan ulkopuolella hätänumeroon 112).

LähteetMuokkaa