Hikipedian Kesäleiri

(Ohjattu sivulta Hikipedian kesäleiri)
Under construction.png Ynder Könstrykstsiön!
Tämä artikkeli on harvinaisen vaisu, koska se on keskeneräinen.
Palaa artikkelin pariin hieman myöhemmin ja saatat saada siitä jotain irti.
Hikipedian Kesäleiri nauttii ylimpien tahojen luottamusta. Itse asiassa se perustettiin, kun Hikipedian ylläpitäjät ymmärsivät, minkä ongelman Hikipediassa muokkaileva suuri määrä kurittomia teinipeeloja muodostaa. Ratkaisuksi tähän he ovatkin perustaneet Hikipedian Kesäleiriä suositellaan myös muille idiooteille, kuin Hikipedian käyttäjille. Se on ratkaisu kaikkiin ongelmiisi! Seuraavan kerran kun lapsesi sanoisi sarkastisesti: "Olet maailman paras äiti/isä!" hän aneleekin pelosta värisevällä äänellä: "Saisinko hyvä isä/äiti tuoda teille vielä yhden kylmän oluen jääkaapista?" Hikipedian Keskitysleirillä lapsesi oppii arvostamaan ankaruutta ja kunniallisuutta ja kunnioittamaan luontoa, sinua, Isänmaata sekä Hjassaniahh.


Hiki-Leirin historiaMuokkaa

 
Hiki-Leirin puitteissa myös silmä lepää. Vanhan sanonnan mukaan Hikipedian Kesäleirillä on sata aurinkoista päivää enemmän kuin vapaalla jalalla. Uusimmat tieteelliset tutkimukset viittaavat samaan suuntaan.

Leirin periaatteetMuokkaa

Ihminen on eläin. Koska ihminen on eläin, se on vaistonvarainen, ajoittain epälooginen, taipuvainen erilaisiin ruumiillisiin, jopa aivoja koskeviin virheisiin ja yleisesti kykeneväinen valahtamaan laumassa sellaiseen asetelmaan, jossa se ei pysty toteuttamaan täydellisellä tavalla potentiaaliaan.

Vaan hätä ei ole tämän näköinen[1]. Hikipedian leiri perustettiin juuri siitä syystä, koska Hikipedia tunnustaa nämä kaikki ongelmat, oireet sekä erilaiset vialliset geenit. Hikipedia myös tajuaa, ettei mikään ole niin huono idea kuin kitkeä pois monimuotoisuus, sillä vain todellinen diversiteetti voi tuottaa mitään merkittävää uutta jo koetun ja hyväksi havaitun tueksi. Hikipedia on ensisijaisesti yhteiskunnallinen tiedon kahluuallas sekä kollektiivinen, rohkea kokeilu. Se kumpuaa ja, jos niin uskaltaa sanoa, kukoistaa yhteen hiileen puhaltamisella. Tärkeää on muistaa, että ei ole olemassa väärää tietoa. Maailma vaan ei välillä ymmärrä millainen sen pitäisi olla.

Kiva kuulla, mutta ei tuo selitä mitäänMuokkaa

Joskus (melkein aina) Hikipedia havaitsee, ettei joku sen artikkelia käsittelevistä tahoista täysin ymmärrä mitä se on tekemässä. Tähän on sateenkaaren sävyinen, sympaattisen lähestyttävä ja fantsun monipuolinen joukko-oppi syitä sekä tekosyitä.

 • Muokkaajan ravinnosta yli 80% on energiajuomaa sekä suklaata
 • Artikkeliin on koskenut ihminen, joka samalla koskee itseään
 • Muokkaaja ei tajua Hikipedian ja nurmikon olevan eri asia
 • Muutosten tekijä on täysi-ikäinen mutta pitää Pokemoneja ”cooleina”
 • Artikkeli sisältää muokkaajan mielestä liian vähän kirosanoja
 • Henkilön mielestä sana ”fock” ei ole kirjoitusvirhe
 • Koko sivun pyyhkiminen puhtaaksi ja sisällön muuttaminen muotoon ”Homot on perseestä” on muokkaus
 • Muokkaaja on tehnyt lapsia oman äitinsä kanssa
 • Hikipediaan sekaantuva uskoo potenssinsa kohentuvan Hikipedian räpläämisestä

Tällaisia ihmisiä on, ja heitä pitää ymmärtää. Elämä ei ole heille helppoa, joten Hikipedia on päättänyt olla pelastavana tahona ja tehdä heidän elämästään helppoa. Hikipedia haluaa antaa heille arkirutiineja, aikatauluja, estää heitä sekaantumasta omiin äiteihinsä, tarjota monipuolista ravintoa sekä motivoida heitä. Jokainen päivä, jona he eivät tee virhettä ja saa rauhoittavaa lyijyannosta otsaansa, on uusi eilinen.

LeiriaktiviteetitMuokkaa

 
Ruunaan Neitikosken leiriryhmä vm. 1986.

EsimerkkipäiväohjelmaMuokkaa

3.30: Herätys.
...
15.00: Katsellaan puolueen tuottamia lyhytelokuvia analyysi evoluutiosta, islamista, mustalaisista sun muista epäpuhtaista roduista sekä holokausti-myytistä.
...
17.17: Kasvatuksellinen rap-motivaatiohetki. "Maailma kuuluu johtajille / Voit joku päivä / Rotusi ylpeys, joka Pikku-Ville / Olla yhtä makee kuin mä"
...
20.31: Ei saa tuijottaa toisten kiveksiä.
...
22.00: Iltahartaus oluttuvassa rantasaunan yhteydessä.

NimenhuutoMuokkaa

Tähän listaan joutavat ne numerosarjat, jotka ovat vandalisoineet Hikipediassa ja ansainneet paikan kesäleirin uudelleenkoulutuksessa.

 • ID adress Example 01

ViitteetMuokkaa

 1. Se näyttää ruskealta, möykkymäiseltä ja joskus kokkareiselta

Katso myösMuokkaa