Hiktionary:G

Help-books-aj.svg aj ash 01.svg
Tervetuloa Hiktionaryyn, Hikipedian kadonneeseen sisarprojektiin, jonka tavoitteena on määritellä kaikki se, mikä olisi parasta jättää määrittelemättä.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö *

G niin kuin grandiositeetti

The GazettE

The Gazette on japanilainen j-"rock" bändi, joka perustettiin siksi, että sen jäsenillä alkoi loppua rahat ostaakseen uusia veitsiä, jotta he voisivat jatkaa viiltelyä. The Gazette soittaa keikoilla pääasiassa playbackina. Taukojen aikana bändit jäsenet etsivät kuumeisesti seuraavaa taustanauhaa, sillä heillä on paha tapa hukata niitä. Bändin jäsenet ovat pääsiallisesti emo tyylilleen uskonnollisesti sukupuolittomia, sillä miehen ja naisen rajat ovat menneet näiden hiihtäjien kohdalla rikki jo aikoja sitten.

Geenisekoittaja

Kodinkone, joka sekoittaa eri geenejä yhteen ja luo uusia DNA-yhdistelmiä ja -rakenteita.

Gepardi

Niin vanha puumanainen, että siinä on maksaläiskiä.

Gerbiilin syliin nostaminen

Gerbiili pitää totuttaa käteen ennen syliin nostamista. Kannataa laittaa käsi terraarioon ja antaa sillemakupala. Lopulta gerbiili oppii luottamaan kääteesi. Älä nosta gerbiiliä ylhäältä päin, vain sivulta päin. Näin säilytät luottamuksesi. Anna sen olla hetken käsissäsi. Jos se jäykistyy ja hytisee, laita se takaisin lepäämään. Anna sille makupaloja, jotta et menettäisi luottamusta.
Gerbiili saattaa pyörtyä, kun sen nostaa syliin. Silloin se pitää laittaa rauhalliseen paikkaan lepäämään. Se ei ole vakavaa, mutta gerbiilisi ei välttämättä enään luota sinuun.
Älä laske gerbiiliäå vapaaksi heti saatuasi sitä. Anna sen tottua talon ääniin ja hajuihin ainakin viikon ajan. Paljain käsin gerbiiliä ei kannata napata. Se kannattaa napata pahviputken tai vaikkapa kylpyhiekkaastian avulla. Kun gerbiili luottaa sinuun kunnolla, voit napata sen huoletta ja pitää sylissä. Älä kuitenkaan ota sitä jatkuvasti syliin, se voi stressata gerbiiliäsi.

Gestapo

”[Vakuutan, että Gestapo on kohdellut minua] kaikella mahdollisella kunnioituksella ja huomaavaisuudella tieteellisen maineeni vuoksi, jotta voisin elää ja työskennellä täydessä vapaudessa . . . että sain täyden avun kaikilta, jotka liittyivät asiaan tässä mielessä, ja että minulla ei ole pienintäkään syytä yhteenkään valitukseen.”

~Sigmund Freudille, joka perheineen oli päässyt monenlaisten Gestapon temppujen kohteeksi, annettu tiedote, jonka allekirjoittaminen oli ehtona valtakunnastapoistumisviisumin saamiselle

”Voinko lisätä loppuun ’Suosittelen Gestapoa sydämellisesti kaikille’?”

~Freud
 
Kävijät saivat aamiaiseksi muroja.

Natsien huvipuisto jossa etenkin kaikki juutalaiset ja juutalaismieliset kävivät hyvin usein. Myös kaikki ne joiden naapurit ilmiantoivat heidät Gestapolle saivat ilmaisen sisäänpääsyn. Ulospääsy saattoi sisään- ja uloskirjausvirkamieskoneiston hitauksien tähden olla vaikeaa. Joissain tapauksissa sisäänmenneet pääsivät jatkoille isoihin juhliin, näitä biletyspaikkoja kutsuttiin myös keskitysleireiksi. Keskitysleireillä iloiset juutalaiset saivat täysihoidon; kolesteroliongelmista huolehdittiin oli niitä tai ei, ilmaisen majoituksen, suihkutilat joita kutsuttiin kaasukammioksi, sekä ilmaiset uskonnolliset sakramentit, kuten hautajaiset.

Gestapon tarjoamat palvelut ja hoidot olivat kerrassaan halpoja, niistä ei nimittäin tarvinnut maksaa pennin hyrrää, kaikki tuli automaattisesti talon puolesta jos uskonasiat olivat kohdallaan. Kerrotaan että muutamia kansainvälisiä kahakoita syntyi mm. neuvostoliittolaisen miliisin ja gestapon välillä, kyseessä oli yleensä klassinen copyright-kiista, joissa kommunistimieliset syyttivät kansallissosialistista gestapoa idean varastamisesta. Kyseessä oli siis tietenkin palveluiden tarjoaminen ilman asianomaista korvausta. Gestapon filosemiitit huomauttivat neukuille takaisin, että juutalainenhan sen kommunisminkin alun perin keksi.

GMP

GMP, eli General Principle of Moustachelessness, (Yleinen Viiksettömyysperiaate) on koodiguru Soilan formuloima yleinen periaate olla pitämättä viiksiä.

Ghjik

Ghijk on skotlantilainen powerbagpipe-yhtye. Sen synnyinpaikka on Glasgow, joka sijaitsee Skotlannissa. Tosin on hyvin epätodennäköistä, että Sinä tunnet koko bändiä. Mitä luultavimmin sinä vain kirjoitit jotain soopaa hakualueeseen, ihan vain purkaaksesi vittuuntuneisuuttasi ATK:n opettajaasi kohtaan.

Glossolalia

Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli glossolaliasta.

daiminäjauhanpaskaa kokodeblevetsedom matose mememememememememe ebaheja! momma femekoko! kri ple fii lomoto le momma mahaja barondebaddeprele Uurraka

Go

Go on jostain ilmeisesti jostain Kiinasta tai sieltä päin kotoisin oleva tuhansia vuosia vanha lautapeli. Peliä pelataan pienillä kivillä helvetin isolla laudalla. Varsinaista ideaa pelissä ei ole, mutta peliä tuntemattomalle katsojalle on helppo luoda vaikutelma siitä, että pelaajat todella osaisivat pelata peliä. Pelin kuluessa laudalle muodostuu kivistä erilaisia kasoja, jotka "kuolevat" ennen pelin loppua. Peli loppuu kun molemmat pelaajat kyllästyvät, ja voittaja on se, jolla on pelissä suurempi luokitus. Pelaajien kehittyessä voittajaa ei enää pystytä arvioimaan, koska häviäjä olisi voittanut, jos e14 olisi ollut sente.

Good Charlotte

Good Charlotten sanotaan olevan taivaallinen bändi. Mutta kukaan ei ole nähnyt sitä eikä kuullut sen "musiikkia". Tästä johtuen erinäiset ihmiset käyttäytyvät varsin fanaattisesti Good Charlottesta puhuttaessa.

Gona

 
Tyypillinen Gona.

Gona on puolustusvoimien korkein henkilö, sitä nimeä ei yleensä mainita ääneen, vaan puhutaan "Tiedät kai kenestä".

Google Earth

Tietokoneohjelma, jonka avulla voi pudottaa pommeja haluamaansa paikkaan maapallolla. Ohjelmalla voi myös vakoilla, mitä Venäjä suunnittelee seuraavaksi tai kun Trump on kylvyssä Valkoisessa talossa. Kuva päivittyy kolme kertaa sekunnissa.

goSupermodel

Gosupermodel on vaaleanpunaisesti naamioitu irc-galleria, jossa lapset kuvien lisäämisen sijasta voivat tuhlata viikko- ja opiskelurahojansa, jotta saavat pieniä pixeleitä mallinsa päälle. Myös 1hQt meikit ja kampaukset ovat tärkeitä. Äiskän tai iskän luottokorttiakin voi tuossa huijauspaikassa käyttää. Sivusto on rasistinen, sillä se on sensuroinut sanat homo, Hitler ja neekeri, mutta ei sanaa lesbo tai "valkoinen ihminen". Muistathan siis, että kun luot 1hQun pikseliukkosi, et valitse sille tummaa ihonväriä tai vinoja silmiä, sillä saat rasistisia kommentteja heti niskaasi. Paikka on mitä oivallisin valinta pedofiileille, sillä sivustolla käy tuhansia sinisilmäisiä ja helposti manipuloitavissa olevia raharikkaita pikkutyttöjä. Nykyään kyseinen sivusto suosii niinkin nuorison älyä kehittäviä, fiksuja ja elämälle hyödyllisiä asioita kuin Blythe, Barbie ja Monster High.

Grandiosa

Neuvostoliittolaisen Operaatio Pizzaperjantain maskotti on pizzanaamainen herra Grandiosa, joka työskentelee kiinalaisissa liitukaivoksissa. Operaation tarkoituksena on houkutella turkkilaisten pizzerioiden ja kebabravintoloiden omistajat liittymään Neuvostoliiton lipun alla ja kukistamaan terveysviranomaiset. Kari Grandin velipuoli.

Gravitaatio

Gravitaatio on voima, joka aiheuttaa sen, että me ihmiset emme voi liidellä lintujen lailla ja suurimassaiset esineet tuntuvat niin raskailta. Mutta eipä hätää, sillä EU on jo säätämässä uutta direktiiviä, jonka määräyksestä gravitaatiokenttä lakkautetaan kokonaan tietyillä alueilla ja toisilta se taas heikennetään kahdeksan vuoden kuluessa säännöllisin väliajoin neljäsosaan alkuperäisestä. Alueilla asuvien ahdinkoon on annettu neuvot: "Muuttakaa kaupunkiin" ja "Hommatkaa rutkasti köyttä"

Green Piece

Green Piece (suom. Vihreä pala, tai pala vihreää) on viherpiipertäjien ja kettutyttöjen oma anarkistijärjestö, joka pyrkii kylvämään sekasortoa, vaihtamalla kaupan sinihomejuustoja geenimanipuloituihin viherhomejuustoihin. Jos tätä juustoa erehtyy syömään, muutuu zombieksi, jota järjestö pystyy ohjaamaan Gamma-Ypsilon-XG3000i-telepatiakojeen avulla. Viherhomejuuston erottaa tavallisesta sinihomejuustosta voimkkaaman ominaistuoksun ja vihreämmän värisävyn perusteella. Huhun mukaan Vihreällä palalla on myös yhteyksiä Dr. Evilin maailmanvalloitusorganisaatioon.

Vihreä Pala on muuttanut maailmaa mm. estämällä radioaktiivisien aineiden kuljettamisen mihinkään. He ovat kuuluisia kumiveneistään, jotka jätetään maatumaan tehtävän jälkeen meren rantaan. Nämä tekopyhät vihreät kadun tallaajat astelevat suojateille ja seisottavat saastuttavia kulkuneuvoja odottamassa kiireisiä jalankulkijoita tien ylityksissä. Samat tekopyhät vihreät ihmiset ottavat kaupan hyllystä takarivin tuotteen jossa on pisin käyttöaika. Vihreys myös tarkoittaa itsekkyyttä, kateutta, älykkyyttä ja heinää.

Grunge

Flanellipaitojen ja heroiinin kulta-aika oli 90-luvun alussa. Sitä kutsuttiin myös nimellä grunge. Nirvana, Pearl Jam ja Alice in Chains johtivat huuruista kansaa kohti kuolemaa. Tämän puolesta puhuu myös Kurt Cobainin kohtalo.

Grunge-pukeutumistyyliä luonnehtii rollimainen tai Röllimäinen vaatetus.

Gusse

Spider-pasianssin spesiaalimies. Tiukan tilanteen tullessa ottaa rempseän otteeen ja kertoo kanssaihmisilleen innoittavia ja sketsistisiä anekdootteja menneisyydestään. Kaiken kaikkiaan kelpo ihminen.

Gynekologi

Gynekologi on henkilö, joka on läheistä sukua ornitologin kanssa. Toisin kuin ornitologi, gynekologi on kiinostunut lintujen sijaan erilaisista pesistä. Gynekologin työtä voidaan pitää vaarallisena etenkin jos tutkittavana on pesä, jonka omistaja ei tahdo pesäänsä häirittävän. Tällöin pesän omistaja voi käyttäytyä hyvinkin vaarallisesti ja siitä syystä gynekologin tarvitsee omata hyvän nopeuden ja viekkauden. Helpottaakseen tehtäväänsä gynekologi voi ensin yrittää rengastaa pesän omistajan, jolloin pesän tutkimisesta pitäisi tulla helpompaa. Ennenmuinoin tämä oli lähes ainoa keino luvanvaraisesti päästä tutkimaan pesiä.

Sisällysluettelo