Itsemurha

T80jump.jpg Tästä artikkelista on tapeltu.
Jo 200 vuotta jatkuneet molemminpuoliset vihjailut vastustajan seksuaalisesta suuntautumisesta eivät ole tauonneet päiväksikään. Nyt julman Mordokain laiva on lastattu trolleilla, ja se aikoo laskea sivun Itsemurha banaanisatamaan, jossa vastassa on vain pieniä kepulinpoikasia. Miten käy juutalaisten, kenet nähdään Nürnbergissä ja sitä rataa. Vedä kypärä päähän, lataa piilukkosi ja liity taisteluun. Meidän puolellemme.


Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Tee näin.

»Elämä on kuin eläinporno: ei se kaikille sovi.»
(tuntematon)

Clippy.gif

Näytät siltä, että haluat suorittaa itsemurhan, tarvitsetko apua?
   • Kyllä         • Ei
Amatööri on valmiina yrittämään ranteidenviiltoa (ei tule onnistumaan tuolla tavalla).

Itsemurha (lat. suicidium) on henkirikos, jonka tekemiseen vaaditaan vain yksi henkilö. Se henkilö olet Sinä. Kyllä, juuri sinä. Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus paeta tätä julmaa maailmaa kuoleman ymmärtävään syliin! Eikö tunnukin ihanalta ajatella typerien vanhempiesi surua ja itkua ja kuinka he katuvatkaan ja toivovat, että olisit elossa. Voit tehdä itsemurhan vain yhden kerran, joten toteuttamistapa on syytä pohtia huolellisesti.

Jumala ei tykkää siitä, jos aiot tehdä itsemurhan. Hänen näkemyksensä asiast on, että Hän on antanut sinulle elämän ja vain Hänellä on oikeus ottaa se pois, ja jos yrität offata itsesi, Hän närkästyy siitä syvästi. Arviot siitä, mitä Jumala sitten tekee, vaihtelevat, mutta yleisimmät arvoit ovat että joko joudut suoraan Helvettiin tai sitten joudut jälleensyntymään välittömästi takaisin tähän maailmaan - entisti hullummilla lähtökohdilla, toki - ja kohtaamaan sen saman ongelman uudelleen, jota yritit paeta. Kuvittele Bill Murrayn elokuvaa Päiväni murmelina, mutta vain monin verroin pahempana. Sensijaan Jumala tykkää, jos mieluummin hommaat itsellesi käyttäjätunnuksen Hikipediaan ja alat kirjoittaa sinne.

Yleisimpiä itsemurhatapoja ovat munuaisten repiminen ulos vesurilla sekä Uusikselle v*ttuilu. Yksi toimiva tapa on sytytetyn dynamiittipötkön tunkeminen anukseen. Itsemurhavälineissä suosiota ovat myös saavuttaneet Bilteman pakokaasuletku ja Etolan sininen pyykkinaru. Itsemurhaan kelpaa myös Laura Voutilaisen koko tuotanto, tosin prosessi on hidas ja tuskallinen.

Tämä on yksi monista tavoista tehdä itsemurha.

Jos on kahden vaiheilla, Judas Priestin tuotanto sisältää takaperoisia piiloviestejä, jotka saavat kuuntelijan joko ostamaan lisää Priestin tuotantoa tai surmaamaan itsensä (kaksi vahvistettua tapausta).

Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että Hagbard Celine on viides Illuminatus Primus.

Myös ranteiden auki viiltäminen on varsinkin nuorten keskuudessa kova sana, mutta kovin monet eivät osaa tehdä sitä oikealla tavalla. Ranteiden viiltäminen poikittain ei ole oikea tapa, sillä se ei aiheuta toivottuja tuloksia, vaan ainoastaan tajuttomuuden ja pikaisen hyytymisen. Ranteiden viiltelystä annetaan elokuvissa ja viihteessä tieten tahtoen vääränlainen kuva, jotta angstinen teini ei voi ottaa niistä mallia ja pääsisivät hoitoon, kun heidät löydetään vessasta pienen verilammikon keskeltä. Oikea tapa ovat vinot ja pitkittäiset viillot. Ennen kuin alat valittaa pyydän teitä lukemaan vastuuvapauslausekkeemme ja siinä eritellyt kohdat Hikipedian vastuuvapaudesta mikäli Hikipedian neuvoja noudatetaan. Voit myös yrittää tehdä itsemurhan tyylikkäästi. Jos itselläsi ei riitä mielikuvitusta, voimme tarjota sinulle hyvän peruskaavan, jota voit sitten itse muutella. Tarvitset tähän n. 10m pitkän köyden, 9m pitkän siiman ja jotain hyvin tarttuvaa pikaliimaa. Kiipeä jonkin korkean rakennuksen katolle (leikkimökki ei kelpaa) ja kiedo köysi jalkojesi ympärille ja kiinnitä toinen pää jonnekkin missä se pysyy! Sen jälkeen kietaise siima kaulasi ympärille, ja kiinnitä sekin jonnekkin missä se pysyy. Sen jälkeen ruustaat pikaliimaa käsiisi ja länttäät kädet poskillesi ja hyppäät!! Temppua voi koristaa vaikkapa hienolla silinterihatulla tms..

Japanin kieli on vertaansa vailla, kun kyse on sanoista erilaisille itsemurhille. Japanin kielessä on toistakymmentä sanaa eri tyyppisille itsemurhille, kuten saamelaisissa kielissä parisataa lumelle ja jäälle, ne kun ovat saamelaisille vastaava osa ympäristöä kuin itsetuhoisuus japanilaisille. Samaan johtopäätökseen voi myös tulla lukemalla mangaa ja katselemalla animea. Ne todella panevat haluamaan itsemurhaa.

Suosittuja itsemurhatapojaMuokkaa

Metodikartoituksen vastuuvapauslauseke on sivulla Hikipedian itsemurhafoorumi.

”Artikkelia saa mielellään muokata entistä paremmaksi humoristisissa puitteissa, mutta varoitan teitä: jos se poistetaan, tapan itseni.”

~Käyttäjä:Napoleon tästä artikkelista
1. Hirttäytyminen.

Herroilla ne pitää olla kiikut ja lenkut, mutta minä vain ajan paskaa pellolle, sanoi renki kun isäntänsä hirressä näki. Suomessa hirttäytyminen on kaikkein suosituin itsemurhatapa. Se sopiikin tälle angstiselle ja itsetuhoiselle kansalle kuin kärsä sialle. Hirttäytyminen tehdään sitomalla köysi johonkin tukevaan, tekemällä silmukka toiseen päähän ja panemalla kaula siihen ja roikottamalla itseään niin etteivät jalat osu maahan. Mistä seuraa hyvin hidas ja tuskallinen tukehtumiskuolema, jonka aikana ehtii katua itsemurhaansa moneen kertaan. Hirttäytymistä ei pidä sotkea hirttämiseen, joka on hyvin paljon esivalmisteluja, ammattitaitoista pyöveliä ja erityisosaamista vaativa teloitustapa (mm. putoamismatka ja hirtettävän massa pitää laskea tarkasti etukäteen). Koska ammattitaitoisia pyöveleitä löytyy enää vain lähinnä Singaporesta, useimmat itsemurhakandidaatit eivät osaa hirttäytyä oikein vaan tumpuloivat omasta kuolemastaan hitaan, sottaisen ja tuskaisen.

Hirttäytyminen ei yleisesti ottaen ole missään tapauksessa suositeltava itsemurhatapa. Hanki itsellesi mieluummin käyttäjätunnus ja kirjoita Hikipediaan.

2. Tuliaseet
 
Kättäsäästävä itsemurha-ase.

»Rauhan aikana Saksassa noin 18 000 tai 20 000 ihmistä vuodessa valitsi itsemurhan, vaikkei heitä kukaan piirittänyt. Tämä mies näkee omin silmin, miten suosittu tuo ratkaisu on noin 50 000 tai 60 000 loppuun asti taistelevan sotilaan keskuudessa. Miksi hän ei sitten valitse sitä?»
(Adolf Hitler ihmettelee Friedrich Pauluksen toimintaa)

Reikärauta on perinteinen tosimiehen itsemurhatapa, joskin myös naiset, jotka haluavat että heidän omaisensa muistavat hänet narttumaisena lesbona, voivat sitä harrastaa. Itsemurha tehdään tuliaseella suuntaamalla sen piippu itseään kohtaan ja painamalla liipaisinta, jolloin kehoon syntyy sille kohdalle iso reikä. Huomio: Aseen tulee olla ladattu. Muuten ei toimi. Iie. Mutta koska aseen hallussapito vaatii aseenkantoluvan, eivätkä useimmat peelot tiedä, missä kohden kehoa reikä aiheuttaa varman mutta nopean kuoleman, useat tätä tapaa yrittävät onnistuvat vain rei'ittämään itsensä loppuiäkseen kuoleman sijaan. Tästä tavasta on olemassa muunnelma venäläinen ruletti, jossa kuoleman mahdollisuus on 1/6, eli jos haluat saada kuolemastasi oikein piinaavan, painostavan, ahdistavan ja tuskallisen, niin di-di-mao sitten vaan.

Vaikka nuorisolla on tapana sanoa toisilleen Ammu ittes, niin siihen voi vastata Ammuu! ja vaikkapa hankkia itselleen käyttäjätunnuksen ja kirjoittaa Hikipediaan.

3. Lääkeyliannostus

Jos itsensä ampuminen on tosimiehen itsemurhatapa, niin lähinnä vain naiset, sivarit ja muuten vain ressukat yrittävät itsemurhaa lääkeyliannostuksella. Tämä tapa yleisesti osoittaa, että ihminen on todella luuseri. Ensinnäkin suurin osa lääkeyliannostuksista johtaa oksennusrefleksiin, jossa lääkeyliannos poistuu ruoansulatuskanavasta yläkautta (ja seurauksena on vuosituhannen krabbe), toiseksi lopuista hyvin suuri osa ehditään löytää ennen kuolemaa ja panna vatsahuuhteluun ja näin pelastaa. Ja ainahan voi käydä niin, että fysiikka on kovempi kuin lääkkeet, ja kuoleman sijasta aikaan saadaan maksavaurio loppuiäkseen. Höh. Sen jälkeen ei edes alkoholi maistu. Vain noin 1 % lääkkeillä itsemurhaa yrittävistä onnistuu, ja tämä on tyypillinen drama queenin tapa - lääkeyliannostus ei ole itsemurha vaan huomionhankkimistapa.

Olet todella pelle ja säälittävä ressukka, jos yrität itsemurhaa lääkkeillä. Sillä tapat vain uskottavuutesi itsesi sijaan. Yritä jotain mielekkäämpää, kuten hankkia itsellesi käyttäjätunnus ja kirjoitaa Hikipediaan.

4. Hukuttautuminen

Hukuttautuminen tarkoittaa veden hengittämistä ilman sijaan. Tämä tapa on hidas ja tuskallinen, eikä yleensä onnistu, jos osaat uida. Tämä tapa sopii vain uimataidottomille. Yleensä tällä tavalla saadaan kuoleman sijaan vain pysyvä aivovaurio. Jos todella haluat viettää loppuikäsi vihanneksena, niin hukuttautumista voi kokeilla; muussa tapauksessa ei.

Hukuttautuminen on kiitettävästi vähentynyt uimataidon yleistyessä Suomessa. Koska useimmat suomalaiset osaavat uida, tämä tapa on huonompi. Hanki itsellesi mieluummin käyttäjätunnus ja kirjoitaa Hikipedian kunnes angsti menee ohi.

5. Kylmät aseet

Teräaseet ovat teinixien tapa sählätä veren kanssa. Monilla teinixeillä on mielessä harakiri, perinteinen samuraiden tapa osoittaa olevansa tosimiehiä, mutta todellisuudessa he vain uskaltavat lähinnä sählätä partakoneenterillä ja onnistuvat saamaan vain verisen sotkun ja sairaalakeikan. Varsinkin pojat yleensä vain pyörtyvät nähdessään omaa vertaan, sillä tytöt ovat tottuneet näkemään verta kerran kuukaudessa joka tapauksessa. Siinä, missä lääkeyliannostus osoittaa että itsemurhakandidaatti on ressukka ja luuseri, teräaseiden käyttö osoittaa, että ihminen on lapsellinen ja epäkypsä teinix.

Unohda tämä tapa. Et sinä kuitenkaan ole samurai. Hanki mieluummin käyttäjätunnus ja kirjoita Hikipediaan. Siellä tapaat paljon samankaltaisiasi, ja he ymmärtävät sinua.

6. Polttoitsemurha
 
Vanhanmallinen ydinpolttoitsemurha

Polttoitsemurhat eivät ole oikein ottaneet tulta Suomessa, ja hyvä niin. Tämä tapa on äärimmäisen hidas, tuskallinen ja kaikkien läheisten sydäntä kylmäävä, sillä se osoittaa todellista ihmisten halveksintaa ja sopii oikeastaan vain buddhalaismunkeille eikä oikein heillekään. On huhuttu, että eräs kirjailijanalku uhkasi tehdä polttoitsemurhan jos hänen kirjansa ei myy listoille, mutta luopui aikeistaan ihmisten alkaessa lähetellä hänelle tulitikkuja. Suomessa palokunnat tulevat nopeasti paikalle, ja tarjoavat vaahtokylvyn tätä tapaa yrittävälle, ja krematorioonkaan ei pääse elävältä.

Odota, kunnes leimuavat tuskan tunteesi sammuvat ja mieluummin stumppaa se tulenpalava angsti tuhkaksi - vaikkapa hankkimalla käyttäjätunnuksen ja kirjoittamalla Hikipediaan.

7. Impakti

Impakti tarkoittaa törmäämistä kovalla vauhdilla johonkin, jolloin itsemurhakandidaatti osoittaa Newtonin lakien paikkaansapitävyyden. Liikkuvana objektina voi olla joko itsemurhakandidaatti itse tai sitten hän voi pysyä paikallaan ja antaa jonkun liikkuvan objektin törmätä häneen. Tämä on kaikista itsemurhatavoista piittaamattomin, hävyttömin ja viheliäisin. Jos yrität itse liikkua ja hyppäät alas ikkunasta, sillalta tai nosturista, yleensä onnistut vain saamaan hirveän sotkun tai sitten vammaudut loppuiäksesi pyörätuoliin. Onko kivaa olla neliraajahalvaantunut, häh? Vielä viheliäisempää on käyttää jotain toista liikkuvaa objektia, kuten rekkaa tai junaa. Mikä helvetin oikeus sinulla on mennä kenenkään toisen työpaikalle kuolemaan - ja pahimmassa tapauksessa tappaa hänetkin?

Pidä mieluummin ajatuksesi liikkeessä kehosi sijaan, hanki itsellesi käyttäjätunnus ja kirjoita Hikipediaan.

8. Räjähdysaineet

Dramaattinen ja yleensä hyvin toimiva tapa, joka yleensä säästää omaisilta hautajaisten vaivan, mutta [onneksi] harvinainen. Siitä syystä, että a) räjähdysaineiden saanti on Suomessa hyvin rajoitettua b) kotikemistit ovat yleensä kiinnostuneet aivan muista asioista kuin itsensä räjäyttämisestä ja c) räjähdysaineiden käyttö vaatii tietämystä ja osaamista (armeijassa pioneereiksi ei kouluteta ihan sentään ketä tahansa). Tämän tavan pullonkaula on nalli, sillä räjähdysaineet eivät nitroglyserolia lukuunottamatta räjähdä kotikonstein. Ja nalleja ei saa K-marketista. Onneksesi.

Unohda tämä tapa. Liian hankala, ja sottainen. Hanki itsellesi mieluummin käyttäjätunnus ja kirjoita joku räjähtävä juttu Hikipediaan.

9. Sähköisku

Sähköisku tappaa pysäyttämällä sydämen. Tai ainakin pitäisi. Tosiasiassa yleensä sähköiskulla itsensä offaamista yrittävä ihminen yleensä muuttuu ohmimakkaraksi elävältä. Hyvää ruokahalua. USA:ssa sähkötuoli on jo ehditty julistaa perustuslain kieltämäksi julmaksi ja epätavalliseksi rangaistukseksi, eli sähköisku ja sen erilaiset muunnokset (junankattohippa, muuntajapiiloset, sähköpaimeneen kuseminen, sähköpylväskiipeily jne) eivät ole suositeltavia itsemurhatapoja.

Käytä sitä sähköä johonkin hyödylliseen tarkoitukseen, kuten tietsikkasi käynnissä pitoon niin kauan, että ehdit hankkia itsellesi käyttäjätunnuksen Hikipediaan ja väläyttää siellä.

10. Myrkyttäytyminen

”Toisen suru on toisen onni! Meitä onnisti, kiitos kiitos!”

~Pikku Myy Kleopatran itsetuhoisuudesta

Tupakka on myrkkyä. Tupakka tappaa hitaasti, mutta kenellä pirulla on kiire? Ei ainakaan sinulla. Myrkyttäytyminen, joka voidaan tehdä joko hengitetyllä tai ruoansulatuskanavan kautta imeytyvällä myrkyllä, on yksi tuskallisimpia ja inhottavimpia tapoja lähteä. Joskus aikoinaan oli muotia tappaa itsensä yhdellä nimeltämainitsemattomalla kasvinsuojelumyrkyllä. Seuranneet tuskankouristukset jättivät vainajan kasvoille karmeamman ilmeen kuin Gorgon irvistys. Häkämyrkytykset ovat vähentyneet kiitettävästi sen jälkeen kun autoihin asennettiin katalysaattorit. Yleensä kaikki myrkyt ovat sekä pahanmakuisia että tappavat sen verran hitaasti, että tämä tapa ilmentää vain tyhmyyttä.

Ainoa sovelias paikka, missä on lupa olla myrkyllinen, on Hikipedia. Hanki itsellesi käyttäjätunnus Hikipediaan ja anna sen kaiken myrkyn tulla ulos.

11. Rautatie

Tämä tapa on vaivaton toteuttaa kaikista uusavuttomimmallekin luuserille. Samalla tämä on myös yksi kaikkein piittaamattomimpia. Menet vain makuulle ratakiskoille. Huomioi kuitenkin kaksi asiaa: 1. Varmista, että käyttämäsi rautatie on liikennöity. Väärän valinnan seurauksena joku löytää sinut ruosteisilta kiskoilta ja joudut loputtomaan mielenterveystoimiston jonoon, jossa sinut tönkkösuolataan psyykenlääkkeillä. 2. Valitse riittävän syrjäinen paikka ja mene radalle makaamaan POIKITTAIN. Huomio! Juuri päinvastoin kuin ranteita viillettäessä! Kannattaa kuitenkin varata korvatulppia mukaan, sillä veturin pilli ja hätäjarrutus voivat vielä kuulon. Kaikki veturinkuljettajat ovat entisiä teurastajia, joten heitä ei lainkaan haittaa vaikka etuikkunaan lentääkin verta ja suolenpätkiä. Eli mikä h*lvetin oikeus sinulla on mennä tappamaan itsesi toisen ihmisen työpaikalle, häh? Ja onko kivaa, kun poliisi ja omaiset käyvät keräilemässä ruumiinosiasi puolen kilometrin matkalta ratapenkalta?

Josko kuitenkin säästäisit kuulosi ja siinä sivussa henkesi. Hankkisit mieluummin itsellesi käyttäjätunnuksen ja kävisit laittamassa Hikipediaassa artikkelin tai kaksi raiteilleen.

12. Hyppääminen

Gory, gory, what a helluva way to die! Tämä on tapa, jolloin itsemurhaa suunnittelevat aikovat hypätä mahdollisimman korkealta, mutta ilman laskuvarjoa. Tässä tavassa on myös omat hienoudet, kuten asfaltille muodostuva punainen lätäkkö, murskaantuvien luiden rutisevat äänet tai se kun "uhri" todennäköisesti pääsee myös uutisiin pohtiessaan että pitäisiköhän sittenkin jättää hyppäämättä. Seuraava taulukontapainen on koottu konsultoimaan sinua että mitä suunnilleen on odotettavissa että tapahtuu hypätessä eri korkuisista rakennuksista.

  • Omakotitalo tai hyppy kolmesta metristä tyhjennettyyn uima-altaaseen
Luunmurtumia (kuolema hyvin epätodennäköistä)'
  • 3-kerroksinen kerrostalo tai hyppy kymmmenen metrin hyppytornista tyhennettyyn uima-altaaseen
Tuskallista huutoa ja luitten murtumista.
  • 6-kerroksinen kerrostalo
Teho-osastolle. Luut murskana, mutta ei paljoakaan huutoa shokin takia. Kivut tulevat myöhemmin.
  • 10-20 kerroksinen kerrostalo
Vartalon halvaantuminen ja iänikuiset tuskat.
  • Pilvenpiirtäjä
Demonstraatio.
Helvetinmoinen migreeni
  • Ilmakehästä
"HOUSTON, WE HAVE A PROBLEM!"

Mutta aina ei edes "riittävä" korkeus riitä. Esimerkiksi kersantti Nicholas Alkemade putosi 1944 alasammutusta Lancaster-pommikoneesta 5400 m korkeudesta ilman laskuvarjoa – ja selvisi hengissä. Lentoemäntä Vesna Vulkovic puolestaan putosi 10 000 m korkeusdesta ilman laskuvarjoa ja selviytyi. Oletko valmis ottamaan sen riskin, että selviät hengissä ja vammaudut ja muutut silpoydinherneeksi tai joksikin muuksi vihannekseksi loppuiäksesi kuoleman sijaan?

Hyvä. Hikipediassa on aina tilaa korkealentoisille jutuille ja älyllisille hypyille. Hanki itsellesi käyttäjätunnus Hikipediaan ja hyppää mukaan, vaikka varavarjolla!

13. Japanilaisen geishatalon työntekijäksi ryhtyminen

Kaikkein parhaiten tämä onnistuu asian omaisen miehitysvaltion invaasion aikana. Mies-geishoja kutsutaan stuerteiksi. Japanissa ei Intian kaltaista systeemiä kolmannesta sukupuolesta tunneta. Suurella varmuudella jokin asia tulisi kuitenkin johtamaan ns. kasvottomuuteen. Se on japanilaisen kulttuurin kaikkein kammottavin asia. Siitä voi pelastaa vain ja ainoastaan syöksyminen tulivuoren uumeniin taikka Haikatsu-pikajunan alle. Pikajunan nimi "Hikaritsu" poistetiin, sillä yli-innokkaat japanilaiset koulujen oppilaat tähän turhautuivat.

Mutta ikävä kyllä Japani on hyvin nihkeä maahanmuuttajien osalta, ja maahanmuuttajien tulee osata japania täydellistä. Ennen kuin ehdit oppia sen, sinulla on hyvin aikaa hankkia tunnus Hikipediaan ja täydentää artikkelia vaikkapa juuri japanin kielestä.

14. Kuoleminen

Kätevä tapa hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä on kuolla. Itse asiassa tämä tapa on ainoa suositeltava itsemurhatapa. Luonnollinen kuolema sopivassa tilanteessa toimii itsemurhankin tekemisessä erinomaisesti. Ongelmana koetaan, että luonnollinen kuolema on nykyään harvinainen, koska ihmisellä on taipumus kuolla milloin mihinkin: tautiluokitus käsittää kaikki mahdolliset vaivat rakosta kuppaan, jolloin niihin kuoleminen on sairauteen kuolemista. Usein luonnollinen kuoleminen sattuu myös elämän loppupäässä, siis iäkkäänä, jolloin useimmat ovat jo päässeet eroon itsemurha-aikeistaan – useimmiten kuolemalla.

Ja sitten lopuksi: hommaa jo saatana ne käyttäjätunnukset Hikipediaan! Täältä löytää paljon kaltaisiasi, jotka kyllä ymmärtävät sinua.

Katso myösMuokkaa