Jone Nikula

Stop hand.png Mahtava, kunnianarvoisa Jone Nikula on julistettu idioottien joukkoon kelpaavaksi.
Hätätapauksessa ota yhteys valvojaan, mikäli koet jääneesi ulkopuoliseksi.

Rattijuoppo leima.png

Jone "Idols" Nikula
Jone.jpg
Koko nimi: Jone "Idols" Nikula
Syntymäaika: 30. maaliskuuta 1970
Syntymäpaikka: Helsinki
Uskontokunta: ääriateismi
Kuolintapa: epäselvä
Hiusten väri: pitkät
Saavutukset: Osaa vielä suomea, vaikka on kuulunut Hanoi Rocks -organisaatioon.
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Näyttää muusikolta
Pilkkanimet: Antti, Joonas

Jone "Idols" Nikula (s. 30. maaliskuuta 1970 Helsinki) on musiikin monitoimikone ja Suomen kovin jätkä. Kannuksensa hän on ansainnut haukkumalla uusia poptähtiä etsivän televisio-ohjelma Idolsin osallistujia, kiroilemalla radiolähetyksessä sekä keväällä 2006 esitetyssä Tanssii tähtien kanssa -tanssiohjelmassa, jossa sijoittui Katja "ei Idols" Koukkulan viemänä kolmanneksi.

Aiemmin Nikula on toiminut muun muassa Radio Cityn toimittajana, Elmun hallituksen puheenjohtajana ja EMI Music Finlandin markkinointipäällikkönä. Hän on myös kirjoittanut suomalaisen metallimusiikin historiikin Rauta-aika sekä toiminut Hanoi Rocks -yhtyeen kiertuemanagerina. Vuoden 2007 alusta Nikula on toiminut juontajana Radio rock -radiokanavalla ja sekstaillut Ellen "Idols" Jokikunnaksen kanssa. Toukokuussa 2007 Jone aloitti TV-kanava Subilla näytettävän tosi-TV sarjan Äijät Jouni "Hullu ukko" Hynysen kanssa. Sarja kaksinkertaisti kanavalla näytettävien karvojen määrän.

Nikula on sotilasarvoltaan reservin yliluutnantti. Hänen isänsä on oikeuskansleri Paavo "Idols" Nikula ja äitinsä taidehistorian professori Riitta "Idols" Nikula. Nikula on myös yrittänyt julkaista omaa aikakauslehteä, mutta tut siitä mitään tullu.[1]

Tätä nelikymppistä teinihevaria luultiin aluksi pedofiiliksi, kun hän maleksi päivät pitkät skeittirampin kupeessa haromassa tukkaansa. Pojat kyllästyivät pian Jon(n)en kypsymättömään käytökseen. Tämän jälkeen hän teki peilin edessä seisomisen Suomen ennätyksen.

Tuotanto

 • Rauta-aika – Suomimetallin historia 19882002 (Johnny "Idols" Kniga, 2002)
 • Tuntematon kyläkauppias – Vesa "Idiots" Keskisen tarina (Johnny "Idols" Kniga, 2008) (Tai sitten ei[2])

Supervoimat

 • saa teinitytön itsetunnon murtumaan pelkällä katseella
 • pystyy lausumaan sanan helvetti lähes luontevasti radiolähetyksessä
 • uskaltaa väittää vastaan Asko "Idols" Kalloselle

Kiva tietää

 • Lempialoitus lauseelle on: "Täytyy sanoa, että...". Myös sana "niinku" kuuluu niinku jokaiseen lauseeseen. Käyttää myös ajoittain termiä "eetteri" tietämättä tuosta sen enempää.
 • Jone valittiin Suomen Idols-tuomaristoon koska hän muistuttaa läheisesti yhdysvaltalaista Idols-tuomaria, Randy "Idols" Jacksonia.
 • Hänen tunnetuin lausahduksensa on: "päskää!"
 • Myös lentävä lause: "Verta, terästä ja hevosia" on hänen suustaan.
 • Jone menestyi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman latinalaistanssiosassa siitä huolimatta, ettei omien sanojensa mukaan ole koskaan käynyt Latinassa.
 • Pienikalloinen tyhjäntoimittaja Grigori Rasputin on Jone Nikulan isoisoisä.

Viitteet