judo japanin kuvakielessä. Tarkoittaa myös sadismia

Judo kehitettiin Japanissa vuonna geisha ja katana. Se kehitettiin paikallisten portsarien pyynnöstä, jotta he voisivat heittää baareista ulos ne henkilöt, jotka eivät lahjoneet portsareita sisäänpääsemisen takeeksi. Japsien pääjumalan mielenhäiriöistä johtuen tämä portsarien salaseuran vaalima aarre vuoti muulle maailmalle. Tämän tapauksen vuoksi portsarit olivat kuolla sukupuuttoon, koska ihmiset pystyivät heittämään itse toisensa ulos eikä portsareille ollut enää töitä ja sitä kautta lahjuksia.

Judosta on tehty myös eräänlainen urheilu (= murhailu) jossa on pääasiallisena tarkoituksena on repiä vastustajan päällä oleva toogarätti eli puku eli judogi. Jos repijä onnistuu riistämään toiselta toogan huitsulan paloiksi, niin hänet palkitaan katsomosta apinaimaisella mylvinnällä tai muulla yhtä turhalla.

Mainittakoon vielä, että judossa käytetään vöitä ja henkseleitä. Musta vyö tarkoittaa, että kyseinen henkilö on saanut paljon mustelmia ja ruhjeita. Henkseleitä käyttävät ne hieman älykkäämmät, joita ei näe judon yhteydessä ollenkaan.

Judossa tärkeää on osata kaatua, ja alan mestareihin kuuluvatkin Urho Kekkonen, tuntematon sotilas, Fidel Castro ja Vesa-Matti Loiri. Judokat eivät kaadu saappaat jalassa, sillä tatamilla heitellään ja rimpuillaan jalat paljaina. Tiettävästi ainoa kaatumiselle immuuni judoka on Vladimir Putin. Ja tämä kaikkihan on totta

Katso myösMuokkaa

  Tämä tynkä on artikkeli. Voit muokata artikkelia muokkaamalla artikkelia.
Harkitse myös, voisiko tämän tynkämallineen vaihtaa johonkin huumoroituneista tynkämallineista.