Juha Tapio Keijo Annikki


Juha Tapio eli Keijo Annikki on suomalaisten keski-ikäisten ja sitä vanhempien naisten hormonitoiminnan vilkastuttaja mikrofoniin ääntelyn keinoin. Juha Tapion Ohiliitävää-kappale on soinut Iskelmäradiossa noin 100 mrd. kertaa, ja sen soidessa ovat lukemattomat radiovastaanottimet mykistyneet lopullisesti.

Juha Tapion taiteilijanimi on Kari Tapiolta saatu lisenssi ja esiintymistapakin noudattelee Kari Tapio -formaattia. Juha Tapion juomatapojen tarkastelu on vielä keskeneräistä, eikä ole täyttä varmuutta siitä, pyrkiikö esiintyjä manipuloimaan ääntään Kari Tapion "Vedä viinaa joka ilta pää täyteen" -menetelmällä.

Itsesäälin lähteillä

Juha Tapion kappaleiden sanoitukset ovat joko täysin tahattomia ja toisiinsa millään tavoin liittymättömiä lauseita, joista ei muodostu vähäisintäkään järjellistä riimiä. Mikäli joissakin kappaleissa tapahtuu poikkeus, eli niiden sanoituksessa on jokin alkuälyllinen merkitys, perustuu tämä täysin itsesääliin. Juha Tapion kappaleissa miessukupuoli edustaa naissukupuolen suloja vonkaavaa nyyhkyttävää lyyrikkoa; nainen puolestaan on todellisuudessa etäinen ja saavuttamaton pumpattava Barbara. Siinäkin tapauksessa mikäli tuon pumpattavan Barbaran itselleen saisi, puuttuu siltä ilma ja henki, joten tavoite, nautinto jää ainiaaksi puolitiehen.

Tuosta taiteilijanimestä ja sen lisensoinnista Kari Tapiolta ei tosin ole saatu ihan 100% varmuutta taiteilijan poismenon johdosta. Keski-Pohjanmaalla kuuluukin olevan suuri väite ja varmuus siitä, että nimi Juha Tapio juontuisikin alueella vaikuttavalta, todella menestyneeltä ja filmaattiselta autokauppiaalta. Myy kuulemma vaikka punaista maitoa laktoosi-intolerantikolle 17€ /litra. Sittemmin henkilö on kuulemma siirtynyt menestyksekkäästi sohva -ja sänkybisnekseen,mistä todisteena Suomi-Soffan konkurssi Kajaanissa, sohvat kun piti saada Keski-Pohjanmaalle myyntiin ja katteet kohdalleen.

Muuta oleellista

Juha Tapion lähipiiristä tulleen tiedon mukaan on "artisti" menettänyt sielunsa saatanalle. Siksi hänen musiikillinen tuotantonsa on vähintään yhtä sielutonta kuin Sauli Niinistön pitämät puheet.

  AAAAAARRRR RRRRRR ÖÖÖÖÖÖRRRRR! Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä.
Leikkaamalla lettisi ja laajentamalla artikkelia saat maksavat kuuntelijat havahtumaan
.