Julius Evola

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Julius Evola.

Julius Evola oli tuntematon paroni, populisti, traditionisti, Jonestownin varapormestari ja esoteerikko. Hänen kulttikirjastonsa nostettiin esille Sebastian Tynkkysen yhdysvaltalaisverrokin toimesta. Psykologiassa Evolan lainaamista on perinteisesti pidetty orastavan skitsofrenian merkkinä. Lisäksi Evolalla on jonkin verran yhteistä saksalaisen filosofin Martin Heideggerin kanssa, sillä molemmat kirjoittivat täyttä jargonia ja olivat vahinkonatseja.

Lainaus jostain Evolan kirjasta sillä implikaatiolla, että niitä kukaan on koskaan lukenutMuokkaa

Pahat voimat vallitsevat Mikämikämaan yllä. Tämän nimeksi olen valinnut Kali Yogan, koska päädyin ottamaan Intian uskonnolisen historian 10 opintopisteen kurssin yliopistossa. Tätä pimeää aikaa määrittelevät valloilleen riistäytyneet materialistiset pyrkimykset, itsekkyys, kulttuurillinen rappio, hengellinen rappeutuminen, järjestäytynyt vääristyneisyys ja ennen kaikkea se, että pahimmassa tapauksessa joudun menemään rahvaiden tapaan oikeisiin töihin, mikäli menetän omaisuuteni vallankumouksen temmellyksessä. Toki minä puuhastelen kaikkea puutarhan hoidosta kirjoittamiseen, mutta eihän niillä elä.

Siksipä kommunismi on hanurista ja käytän yliopistokoulutukseni hyväksi yhdistellen kaiken maailman uskonnollisia huuruteorioita, jolla voin sitten katolisen kirkon tapaan luoda ideologian, joka ei minuun päde. Lisäksi isovanhempiesi tapaan poimin rusinat historian pullasta, kun sepitän miten entisaikoihin kaikki oli paremmin.

Katso myösMuokkaa

  Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.