Kaakkuri on myös lintu.

"Kaakkuri, woe tuota NykyOulu 2026 -gylldduuri-kaapuntin keksusta..."

~Kaakkuri
Myös tällaista suunnitellaan kylmäasemaksi Kaakkuriin. Kaakkurin kautta pääsee Hailuodon lautalle. Kiinteä yhteys eli maantiesilta valmistunee hieman Marsiin tehtyjen halpismatkojen jälkeen.

Kaakkuri on oyks' Oulun (pikkuinen vaatimaton sitipahanen, joka sijainnee jossain likellä Kainuun korpea) niin muodoin kutsuttu edustustyylin kaapuntinosa (ks. Meri-Toppila). Kaakkuri rakennettiin uudelleen jo melko heti pian sotien jälkeen (arviolta noin vuonna 2005) ja suurella rahalla sekä vähällä järjellä. Oulun kuulut Grynderit (Kärppiäkin mahtavempi lekijuuna) ovat sen tyhmyyden pysyvyyden momentiksi jalosti pystyttäneet.

Kaakkurissa oli kuuluisa OTC-tornikin, mutta se jouduttiin purkamaan uuden rautatieosuuden tieltä juuri vähän valmistumisensa jälkeen. Torni haittasi myös pahoin Hailuodon siltayhteyttä eli maantiesiltaa.

Kempelleläisten kosto ja vastaisku on ja oli Zatelliitti. Kempelle Juha Sipilän perustama huvipuisto ja penskaparkki Lestalandia sijaitse kempelleläisten mukaan siitä pohjoiseen, vaikkakin ilmansuunta on etelän vetelä.

Asuusliike Örinä Osuusliike Arina on jatkuvasti katkerana siitä, kun ei päässyt "omaa kauhaansa myöten totanoinniinku soppaa sekoittamaan". Tässä kohtaa siis kauha vaihtui kaunaksi. Narina ei saanut perinteisen tyylinsä mukaan päättää liikepaikkojensa sijoituksesta korruptoidun omavaltaisella tyylillä... Sen turvin Örinä Narina on ostellut muita megaluokan shoppailuhelvettejäparatiiseja. Arina koettaa saada kasvatettua oululaisista uuden Arina-riippuvuutta potevan nuoren kulutussukupolven. Tämä onnistuu takuulla kyllä niin kaikki K-marketit ja Siwat räjäyttämällä alta pois koko kunnan alueelta! Narina on aidannut oman alueen, ja sen portilla kyselevät vaksit D-etukortteja! Sillä muita kuin D-etukortin omaavia ei koko alueelle päästetä, no kas kun DABC on suljettu tienoo sekin muilta! (DAB on muuten saksalaisten olutmerkki! Suomeen tuodaan vaan C-laatua..!)

Oyksi eli nykyinen Oys (Oulun yliopistosairaala) on siirretty turvaan kaikilta alue- ja kaavanjakoon liittyviltä kiistellyiltä alueilta. Onneksi, puuf..! Kaakkuriin tullee kuitenkin itsehoitoasemia eli Oys:n etätoimipisteitä. Näin ainakin, jos kunnianhimoinen arvauskeskushanke etenee. Siinä lääkäri ei enää joudu potilaan vaivoja arvailemaan, sillä se muuttuu täysin omatoimiseksi eli itsepalveluksi!

Kaakkurissa asuminen aina kannattaa, näes sillä keinoin pääset ainakin Oolu-ratijoon kertomaan toimimattomista bussiyhteyksistä! Jotkut voivat ehkä jopa koettaa kokeilla liftausta Pendolinoonkin – mutta eihän se sellainen onnista! Oulussa tuota kummam matomaista pötkyvä, joka aiheuttaa kovin ihmetystä... Niin sitä kutsutaan näin: FörSent'o'lino (oul: nä tulit liijam myöhääh hämäläänen).

Oulun Toinen kristalliyö KaakkurissaMuokkaa

23.-24. toukokuuta 2020 tapahtui Oulun Kaakkurissa, Oulun paikallishistorian Toinen kristalliyö. Siinä nuoriso vastusti avoimesti poliiseja. Kaakkurin keskukseen eli Sittarin Aukialle oli kokoontunut sadoittain: niin mopoja, moottoripyöriä kuin amis-kosliakin. Nämä sitten kiihdyttelivät ja revittelivät mustaa raitaa repien. Ja sehän oli myöskin johtanut usein kolareihin ja romuttuneisiin amisten kotteroihin eli toisin sanoen nelipyöräisiin kulkupeleihin, kehonsiirtimiin. Poliisi joutui lopulta sulkemaan koko areenan, hätistellen kiimaantuneet urokset, koirakset sekä naarakset matkoihinsa.[1]

MetsokangasMuokkaa

Metsokangas on Oulun pallikarvat

~tunnistamaton koululainen Metsokankaalta

Metsokangas on katsottu Kaakkurin laajennusosaksi. Sinne on häädetty kaikki kaakkurilaiset lapset, nuoret ja lessut. Metsokangas rajoittuu Pissa Purjetuuleen ja Kempeleen rajaan. Hairahtuneita lessuja on upotettu läheiseen n. 28 metriä syvään soramonttuun, kuten myös vanhoja Toyotan ja Opelin raatoja sekä ydinjätteitä Olkiluodosta. Myöskin muunkinlaisia driftingin ja autotuunausten jälkiä, lienee varsin laajalti Metsokankaalta tavaittavissa. Syynä tiettävästi lienee sangen potenttisesti lienee hiljakkoin suljettu Iinatin autourheilukeskus.

LähteetMuokkaa

  • Omakotitalojen myynti romahti Oulussa | Yle Uutiset | yle.fi

http://yle.fi/uutiset/omakotitalojen_myynti_romahti_oulussa/6858964

ViitteetMuokkaa