Kakkulapio

Muoto ja rakenneMuokkaa

Kakkulapio on nelikulmainen kolmio, johon on liitetty hitsaussaumalla karboniumnitraattipaatiheksvatti-varsi, joka mahdollistaa vertikaalisen ja horisontaalisen liikkeen aika- ja tila-avaruudessa hyväksikäyttäen aerodynmiikan sekä kvanttiteorian lakeja.

KäyttöMuokkaa

Kakkulapiota voidaan käyttää mm. sekoittamaan sementtiä, perunan pilkkomiseen, auton käynnistämiseen, tietokoneen kovalevyn vasemman yläjäähdyttimen käämien korjaamiseen, murhaan, kaivamiseen, irstaaseen seksiin sekä ydinaseen valmistukseen (tähän pystyy vain Macgyver).

HistoriaMuokkaa

Tiettävästi Kuningas Hammurabin hovissa eli mies, joka tarvitsi yleishyödyllisen työvälineen, jolla saattoi leikata leipää, kaivaa maata (tai takapuolta, tilanteen mukaan) sekä lyödä orjia. Näin syntyi maailman nerokkain työkalu: Kakkulapio.

NykyäänMuokkaa

Kakkulapio on edelleen laajasti käytössä, mutta nykyihmiset ovat antanee sille aivan naurettavan käyttötarkoituksen: kakun leikkaamisen. Onkin perustettu liike nimeltään VKL (Vapauttakaa kakkulapiot), joka ajaa kakkulapioden vapauttamista sekä äänioikeuden myöntämistä niille. Toistaiseksi liike on kielletty kaikissa maissa Ruotsia lukuun ottamatta. Liikkeen johtaja on Ernesto "Che" Guevera, joka ei oikeasti ole kuollut vaan asui vain Buenos Airesissa. Varajohtaja on Joulupukki.

TriviaaMuokkaa