Kempton esports

VAROITUS! Lukeminen aiheuttaa syöpää!
Ja luit silti tänne asti? Jatkat omalla vastuullasi.


Kempton eSportsin virallinen logo vuodelta nakki ja muusi .

Kempton eSports (Lat. Kempele ludis electrica, Venäj. Гребаный бункер сатана) on rohkeiden suomalaisten nettiveteraanien järjestämä pelailujengi. Kempton eSports on Kempeleen ainoa ja vielä viimeisiä hengenvetäisyjä vetävä tiimi. Kohdepeli on tietekin jokaisen jonnen pelaama paskapeli CSGO. Kempton eSports nimensä mukaisesti sijaitsee Kempeleessä, tarkemmin jossakin kauppakeskus Zeppeliinin vitun mätääntyneissä, haisevissa katakombeissa. Kylillä joskus kuulee huhuja näistä tiimin yhteistreeneistä ja ei ole kauaakaan että poliisit on kutsuttu paikalle syynä olkoon "UFO-PORNON laiton levittäminen".

Kempton eSportsin menestysMuokkaa

Kempton eSports on salaisissa piireissä hyvin suosittu ja hyvin menestyvä. Tiimi on jättänyt jälkeensä syvän kuopan jokaisen vastaantulleen pikkulapsen sydämeen. Taistelutantereella on koettu harvinaisen paljon itkua, verta, kiroilua, kuolemaa, rikkoutuneita näppäimistöjä, mutta pääasiassa kiroilua.

Todellisuudessahan kuitenkin Kempton eSports on vitun huonosti menestyvä tiimi. Tiimi sai kokea rajuja kuoleman merkkejä kun kaikki tajusivat kuinka paska peli CSGO on. Hitboxit lagaa ja fps tippuu nollan rajamaille. Faceitissä Kempton eSports on voittanut vain muutaman kerran jollain suurella mäihällä vaikka matseja on pelattu lukuisia kertoja.

Kempton eSportsin taloudellinen menestysMuokkaa

Suomen tuhat vuotta jatkunut lama myös näkyy hyvin e-urheilussa. Pelaajilla ei ole varaa hommata kunnon pelitykkejä, kun ei sponsoreitakaan ole näkynyt sitten toisen maailmansodan. Erityisesti pelaajien moraalia vaikeuttavat jatkuvat nettiongelmat ja paristojen loppuminen muumitietokoneista. Jotkut sanovat, että heidän on hommattava elantonsa tekemällä jotain muuta, kuin pelata tietokoneella pimeässä huoneessa päivät pitkät. Jotkut pelaajista on myös aivan totaalisen hajoamisen partaalla, kun oma perhe näkee nälkää, kun nettiin ja sähköön menevät kaikki sossun suomat pennoset. Jos haluat tukea tätä rutiköyhää ja rekisteröimätöntä järjestöä, voit lähettää hieman rahaa bitcoineilla. Voit saavuttaa hyvyyden tunteen samoin kuin laittaisit rahaa köyhille ja nälkäisille afrikkalaisille lapsille. Bitcoin-lompakon osoite: 1BuHBNrGpBzFGY38EYanYVpVP5CfvjmgJJ

Lompakolla ei ole salasanaa, koska en ole hyvä keksimään semmoisia, joten ole kiltti ja älä varasta.


Kempton eSports pelaaja infoMuokkaa

  • "Pentafag" on perus paska pelaaja, joka ei uskallaudu tulla kaapista ulos. Hän heittää paskaa läppää koko ajan, ja flexaa paskoilla amisviiksillään. Kuitenkin älykäs ihminen, ja ossaa vitusti koneista "Yzf r125 keulii ja suttii moitteitta."
Dpi: 1000 ja sens 1.2
Res: 1920*1080 60Hz
MM rank: kultakova 4, oli kuitenkin Dmg joskus ennen rankkien laskua.
Seksuaalisuus: Piilohomo
  • "James" on vitun kova pelaa koneen tehoista huolimatta. Pää-äijä koko tiimissä. Pistää päähän koko ajan, mutta silloin kun ei, kone keittää ja netti lagaa vitusti. "HEITÄ SEINÄÄN!" "0 IQ" "gucci gang gucci gang gucci gang"
     
    Tässä on Jamesin toteemieläin ja hän ei lakkaa palvomasta tätä piskiä.
Dpi: 1000 ja sens 1
Res: 800*600 60Hz (Kone kuitenkin pyörittää 27fps, mutta ihmisen silmähän ei näe yli 24fps)
MM rank: Supreme New York
Seksuaalisuus: Shibe runkkaaja
  • "OBBO" on yksi näistä tulokkaista (Ei oikeesti) ja hän hymyilee ja nauraa kun menee huonosti. Hän kerran sai matsissa tapon. "Mä meen niitä pyllyyn kun se on toiminu nyt monta kertaa... UI SAATANA, AAAAAAAH AHAAAAAAAAAAH UUUUUUUUUUUUHHHH! SIELLÄ OLI KAIKKI VITTU :D"
Dpi: 1500 ja sens 5.4
Res: 1920*1080 60Hz
MM rank: silver 2, oli kuitenkin gold 1 joskus ku kärryttiin.
Seksuaalisuus: Heteroin jätkä maailmassa
 
Tämä kuva esittää hetkeä kun OBBOsta tuli mummon lihamuussia.
  • "Unknown;__;" siis kukaan ei tiedä kuka vittu tää jätkä on... Se vaan joskus päästää outoja ääniä tessussa. IQ yli 100000. "Helou...............ugh..."
Dpi: 2000 ja sens 4.3
Res: 1280*720 60Hz
MM rank: silver 5, oli kuitenkin gold 3 joskus ku kärryttiin.
Seksuaalisuus: Vaikee kysymys
Dpi: 1000 ja sens 1.2
Res: 1024*768 60Hz
MM rank: LEM
Seksuaalisuus: Neitsyt, mutta onnellinen
  • "40oz" Kova tiimipelaaja. Narkkari kun osti kerran pilvee ja se lasti kuitenkin jäi tulliin. "Jos parin viikon päästä ois kompit?"
Dpi: 3000 ja sens 1.45
Res: 1650*1050 60Hz
MM rank: Gold 2
Seksuaalisuus: NUT
  • "Bläk" Joku pitkä ja laiha mies, metsässä asuu, mutta kuitenkin koulun vieressä. Kova heittämään läppää. "Insert joku korkea ääninen ininän/inaisun ääni"
Dpi: 1200 ja sens 2.3
Res: 1280*720 60Hz
MM rank: Kultakova 3
Seksuaalisuus: Parenpi ettei puhuta asiasta.

Kirjoituksen tarkoitus ei ollut loukata ketään tietokoneella pelaavaa kuselta haisevaa nörttiä, vaan näyttää mitä se teettää omistaa oma maailmanluokan eSports tiimi.

Katso lisääMuokkaa