Keskustelu:Käsi

Tällä sivulla ei ole keskusteluja.

Arvoisa Käyttäjä:Jetman, joka lisäätte artikkeliin osuuden "Käteen liittyviä sanontoja: Vedä kätees!". Uskon vakaasti, että moinen heitto ei lisää artikkelin huumoriarvoa mitenkään, sillä kyseessä oleva infantiili ilmaus ei liity mitenkään mihinkään. Ja tiedän kyllä, että esimerkiksi artikkelissa Pää on vastaavanlaista vulgaareja sanontoja, mutta sielläkään ne eivät palvele minkäänlaista tarkoitusta, koska eivät ne mitään shokkiarvoakaan tekstiin tuo. Niinpä olen päätt'nyt viettää jouluni täällä kumoten tekemäänne muutosta, mikäli ette anna periksi TAI tarjoa hyvää selitystä, miksi tarpeeton kiroilu jollakin tapaa olisi mielestänne artikkelin huumoriarvolle eduksi. -- JATkeskustelu 23. joulukuuta 2006 kello 14.55 (EST)

Sisältääkö lausahdus Vedä kätees! muka kiroilua? No ei todellakaan sisällä, joten vedä sä vaan kätees. :) --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 15.01 (EST)
Mikäli ilmauksessa itsessään ei ole mielestänne minkäänlaisia alatyylisiä konnotaatioita, voitte varmaankin perustella, miksi kaksipaikkainen verbi vetää saa kyseissä ilmauksessa vain yhden valenssin mukaisen täydennyksen eikä lainkaan vetämisen kohdetta. Lause(ke) on syntaktisesti vajaa, mikä on jo toinen varsin hyvä peruste olla lisäämättä sitä artikkeliin. -- JATkeskustelu 23. joulukuuta 2006 kello 15.05 (EST)
No kävisikö vaikkapa Vedä kätees hanskat!? Enpä usko että tuokaan kelpaisi, sillä teillä on jotain vittumaisuuksia meitä vastaan. --Jetman 23. joulukuuta 2006 kello 15.08 (EST)
Tuo ei kelpaa, mutta ei siksi, että meillä on jotain vittumaisuuksia teitä vastaan. -- JATkeskustelu 23. joulukuuta 2006 kello 15.09 (EST)
Palaa sivulle ”Käsi”.