Keskustelu:Susanna Kaukinen

Aktiiviset keskustelut

Symbol keep vote.svg Säilytettävä Kaukinen on iso vaikuttaja ja eurovaaliehdokas. Ehdottomasti kannatanb sivun säilyttämistä –JJuoni (keskustelu) 18. maaliskuuta 2014 kello 21.53 (EET)== Merkittävyys == En näe sitä. --Pxos (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 22.05 (EET)

Lähteet ipu.fi, tek.vaalit.fi ja linkedin.com ovat mielestäni riippumattomia sinänsä? (Susanna.kaukinen (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 23.30 (EET))
...ja Espoon kaupunki. Osa linkeistä ehkä on vähemmän relevantteja, mutta eikö silloin olisi oikea toimi poistaa osa sisällöstä eikä koko artikkelia? En viitsi nyt alkaa siivoamaan sitä, kun teksti on poistouhan alla... (Susanna.kaukinen (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 23.37 (EET))
Nähdäkseni en jossain määrin erikoista, että yksillä politiikoilla saa olla politiikko-sivuja wikipediassa ja toisilla ei. Onko tulkittava niin, että wikipedian tarkoitus on tukea valtaapitäviä poliitikkoja jakamalla heistä informaatiota, mutta samalla estävän nousevien poliitikkojen mahdollisuuksia osallistua yhteisistä asioista päättämiseen sitä kautta, että heidän poliitikko-sivunsa poistetaan wikipediasta?

Näen tässä ongelman. Toivoakseni sinäkin. (Susanna.kaukinen (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 22.15 (EET))

Wikipedia on tietosanakirja, ei mainospaikka. Ei täällä ole artikkeleja nousevista juniorijalkapalloilijoistakaan, vaan vain niistä, jotka ovat jo pelipaikkansa aikuisten pääsarjassa lunastaneet. Ei painetuissa tietosanakirjoissa tai esim. Kuka kukin on -teoksessakaan kaikkia aloittelevia poliitikkoja ole esitelty. --Elena (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 22.23 (EET)
Mahdollinen tapa ajatella noinkin, mutta lienette kuitenkin tietoisia kenen puolen tällainen rajaus käytännön tasolla ottaa. (Susanna.kaukinen (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 22.25 (EET))
Lisäisin tähän vielä sen, etteivät nuo monet muutkaan henkilöt ole tuolla sen merkittävämpiä. Esimerkkinä Janus Putkonen. Muitakin varmasti on, jos niitä alkaa käydä läpi. Hieman arbitraariselta tuntuu käytäntö tällä kohdalla. (Susanna.kaukinen (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 22.54 (EET))
Erityisen epäselviä on tuollaiset lehtiviitteet, kuten Januksella. Aivan hyvin tuollaisen voi kiskaista hatusta ja sitä ei kukaan varmasti jaksa tarkastaa, onko se paikkansa pitävä. (Susanna.kaukinen (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 22.55 (EET))
Hyvä huomio, korjasin sen. --Elena (keskustelu) 16. maaliskuuta 2014 kello 22.14 (EET)
Toisaalta jos tietosanakirjan rakentaisi pelkkien nettilähteiden varaan, tulisi siitä kovin yksipuolinen. --Wähäwiisas (keskustelu) 17. maaliskuuta 2014 kello 10.40 (EET)

Asia on erityisen ongelmallinen sivuilla kuten https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurovaalit_2014 ,joilla toisia poliitikoita voi klikata ja toisia ei.

Jossain mielessä näkisin, että tässä `all or nothing' - politiikka olisi oikeaa. Joko linkilliset listatut nimet tulee sallia kaikille tai ei kellekään. (Susanna.kaukinen (keskustelu) 15. maaliskuuta 2014 kello 22.17 (EET))

hupsis, siis tällä sivulla => https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_europarlamenttivaalit_2014

Ei merkittävä poliitikkona, katso Wikipedia:Poistokäytäntö/Suuntaviivoja. Ei puheenjohtaja tms. Käyttäjä Susanna.kaukinen on oikeassa siinä, ettei tämä ole tasapuolista vaaliehdokkaiden näkökulmasta. Ehdokkaan kannalta tehokkainta lienee laatia kunnollinen vaalisivusto, jossa selittää omia saavutuksiaan ja mielipiteitään ilman, että ulkopuoliset tulevat niitä poistamaan ja korjailemaan. Tässä tapauksessa kun ehdokas on ohjelmistoalan ammattilainen, sivuston laatiminen lienee ehdokkaankin kannalta käytännössä mahdollista. --Wähäwiisas (keskustelu) 16. maaliskuuta 2014 kello 14.47 (EET)

Onko nyt siis niin, että jos rekisteröimme tuon poliittisen yhdistyksen Tasavaltalainen Vasemmisto ja minut virallisesti valitaan sen puheenjohtajaksi, muutun merkittäväksi ja minulla voi sitten olla Wikipedia-sivu? Olisi hyvä tietää tämä etukäteen, koska se voi olla motivoiva tekijä sen eteen, että viitsii pyörittää sitä byrokratiaa, joten emme muuten ole viitsineet tehdä? (Susanna.kaukinen (keskustelu) 19. maaliskuuta 2014 kello 01.20 (EET))
On myös Vaaliwiki jota täytyy taas kai alkaa mainostaa. --Tappinen (keskustelu) 16. maaliskuuta 2014 kello 14.58 (EET)
Pitää muistaa, että tässä kuitenkin tehdään ennakkotapausta ja muille tilanne ei ole niin yksinkertainen. Olennaisinta lienee se, että saa tuolla Suomen_europarlamenttivaalit_2014 linkata sitten sen oman nimen omalle vaalisivulle - ettei siellä sallita vain linkkejä Wikipediaan. Mulla tää ny sinänsä ei ole mikään suuri issue, koska kun kirjotin ton tekstin otin siitä sitten kopsun hieman siivottuna itselleni. Jees. Mä edelleen haluaisin kysyä sitä että millä mittarilla tuo Janus on merkittävä ja minä en. Se on musta mielenkiintoinen judgement call... (Susanna.kaukinen (keskustelu) 16. maaliskuuta 2014 kello 16.14 (EET))
Ei kai tämä ennakkotapaus ole? Eu-vaaliehdokkaita on poistettu aiemminkin, jos ei ole muita meriittejä, esim. Wikipedia:Poistettavat sivut/Niko Korte. --Otrfan (keskustelu) 16. maaliskuuta 2014 kello 16.23 (EET)
Ei ole ennakkotapaus. Täällä on viikoittain poistossa vastaavia artikkeleita. Kuka tahansa voi kyseenalaistaa myös Janus Putkosen merkittävyyden. Sitten käydään merkittävyyskeskustelu ja katsotaan, ylittyykö rima. Siitä vain kyseenalaistamaan toinenkin Itsenäisyyspuolueen ehdokas, jos sen näkee perustelluksi. Janus taitaa olla päätoiminen taiteilija. Jostain syystä sellaiset on katsottu merkittäviksi, kun taas päätoimisuus jossain muussa ammatissa ei riitä. Kannattaa siis ensin ruveta taiteilijaksi ja vasta sitten lähteä vaaleihin. Toinen vaihtoehto urheilla jonkin lajin pääsarjassa ja siten urheilijana ylittää merkittävyyskynnys. Näin toimien saa sekä artikkelin täällä että paljon ääniä, eikös vain. Tilanne ei ole ehdokkaille tasapuolinen, mutta tämä sanakirja ei kaiketi ole rakennettu ehdokkaita vaan lukijoita varten. --Wähäwiisas (keskustelu) 16. maaliskuuta 2014 kello 19.26 (EET)
On erikoista, että Januksen sivu "voidaan kyseenalaistaa milloin vain", mutta näin ei ole tehty ja samalla tämä sivu sitten on kyseenalaistettu juuri nyt. En koe tätä tasapuoliseksi käytännöksi. (Susanna.kaukinen (keskustelu) 19. maaliskuuta 2014 kello 01.24 (EET))

Symbol keep vote.svg SäilytettäväKatri Är (keskustelu) 18. maaliskuuta 2014 kello 22.04 (EET)Voisi säilyttää. Jos kerran kaikki Suomen europarlamenttivaalien ehdokkaat listataan wikipediassa, en näe syytä, miksi jokaisella ei voisi olla omaakin sivuaan siitä huolimatta, ettei muita merkittäviä saavutuksia ole. Käytäntö vaatii ilman muuta yhtenäistämisen ja selkeän ohjeistuksen sen suhteen, miten eri vaaleissa olevien ehdokkaiden sivuihin suhtaudutaan. (Katri Är (keskustelu) 18. maaliskuuta 2014 kello 22.04 (EET))

Edelleen vetoaisin siihen, että on todella arveluttavaa, että etabloituneille poliitikoille annetaan etulyöntiasema muihin nähden. Mielestäni heillä on jo muutenkin riittävän paljon valttikortteja lähtien tunnettuudesta, suhteista, rahoittajista ja keinoista blokata tuoreempia ehdokkaita ulos, että on murheellinen asiaintila, jos Wikipediakin osallistuu tämän kohtuuttoman etulyöntiaseman vahvistamiseen entisestään. (Susanna.kaukinen (keskustelu) 19. maaliskuuta 2014 kello 01.23 (EET))

Valitan, vaalimainos. Pois. --Höyhens (keskustelu) 19. maaliskuuta 2014 kello 00.08 (EET)


Hikipedian omaa keskusteluaMuokkaa

Huh huh. Aika himokas katse. Jos tuo könsikäs tulisi proaktiivisesti ehdottomaan minulle yhdynnän harjoittamista, en varmasti kieltäytyisi! --MasterBlaster 20. maaliskuuta 2014 kello 02.44 (UTC)

Uskon --Hauki The Duck 20. maaliskuuta 2014 kello 10.04 (UTC)

Tasavaltalainen vasemmisto? Onko Suomessa ongelmana se, että täkäläinen vasemmisto olisi muuten jotenkin monarkistista? --Napoleon (keskustelu) 20. maaliskuuta 2014 kello 11.26 (UTC)

Perus "ammattipolitiikko", jota äänestää n. 5 ihmistä, mutta joka omasta mielestään ei ole suosittu vain NWO:n, vallanpitäjien korruption jne takia. Ei lainkaan siksi, että itse on piripää piripäämielipiteillä. Miksi tämä hikipedian artikkeli on vieläkin tällainen mainos? Kommentin jätti 212.149.200.160 (keskustelu – muokkaukset).

Susanna Kaukisen järjestelmä-tieteellisyyskanta huvitti suunnattomasti. Hän nimittäin kävi skepsiksen facebookissa älisemässä miten retoriikka pitää laittaa argumenttien yli. (Järjestelmä ei toimi koska tiede. Mutta sitten yht'äkkiä tiedekeskisyys onkin skientismiä ja Järjestelmää jota pitää Vastustaa jotta on kunnon Vasemmistolainen.) Ja kovin relativistiselta ellei peräti täysin tiedevastaiselta näytti. Että Järjestelmää piti vastustaa sielläkin. Lisäksi mainostaa-huomiohuoraa itseään lähes samalla törkeydellä kuin Jouko Piho joka yhdessä vaiheessa kävi ympäriinsä kertomassa asiastaan häirikön innolla. Toki maanisen katupastorin into sopii paremmin hengenmiehelle kuin poliitikolle.  NPOV(★★★★★) 6. kesäkuuta 2014 kello 06.46 (UTC)

Kaukinen on isolationismi-vajukkiskenen kansallisaarteita. Valtakunnanjohtajat varokaa, olette saaneet vertaisianne. One's eyes overbrim at the sight. --Kuri (keskustelu) 6. kesäkuuta 2014 kello 13.43 (UTC)

NatsismiMuokkaa

Kaukisen natsivaihetta ei huomioida tekstissä tarpeeksi. Kannattaa tutustua Kaukisen tuplajuutalaisjuttuihin.

Kaukki-watchMuokkaa

Saapi kerätä Hikipedia-artikkeliin Kaukisesta, jos ideoita löytyy. Eri sivuille kuin Wikipedia-import.

Kannatetaan. Kaukinen tarjoilee loputtoman paljon Hikipedia-materiaalia. (Keskustelu) Kommentin jätti ‎85.76.164.133 (keskustelu – muokkaukset).

Kaikki pitävät Kaukisesta, mutta minne hän on kadonnut?Muokkaa

Minne Susanna Kaukinen on kadonnut? Onko hän löytänyt uuden, vieläkin marginaalisemman aatteen, joka pakottaa hänet esimerkiksi twitteröimään arabiaksi? Jossain vaiheessa kaikki ennustivat Kaukisen seuraavaksi ideologiaksi islamismia, onko hän tosiaankin löytänyt sen?

Palaa sivulle ”Susanna Kaukinen”.