Tervetuloa Hikipediaan ja onneksi olkoon! Kokeilit suomenkielisen Hikipedian vandalisointia, ja yrityksesi onnistui. Mikäli tekosi toistuu riittävän monta kertaa, ilmoitamme IP:si KRP:lle, joka lähtee jäljittämään sinua. Jos haluat vielä vandalisoida, ole hyvä ja mene Wikipediaan tai hiekkalaatikolle. Hyvää jatkoa, vaikka n00b oletkin.

Olet sotkenut tai poistanut Hikipedian sisältöä, minkä vuoksi suvaitsen haistattaa Sinulle pitkät paskat. Toimintaasi pidetään rikollisena ilkivaltana ja täydellisenä kerettiläisyytenä. Jos jatkat epäjaloa toimintaasi, tietokoneesi voidaan räjäyttää varoituksetta rikoksentekovälineenä ja IP-osoitteesi jäljittää. Voit riehua rauhassa Hikipedian Hiekkalaatikolla tai Wikipediassa. Kiitos niin vitusti, terveisin

Olet osoittautunut vandaaliksi, ja KRP on nyt jäljittänyt IP-osoitteesi. Tietokoneesi poistetaan ja sinut tuomitaan erinäisistä peeloiluistasi vankeuteen. Ennen kuin ryhdyt tiilenpäitä lukemaan, voit harjoittaa vandalismia rauhassa Hikipedian hiekkalaatikolla. Tuomiostasi kerrotaan huomenna myös Ilta-Sanomien etusivulla.

Hikipedian vandalisointi on äärimmäisen vakava asia ja saattaa johtaa pitkiinkin vankeusrangaistuksiin. Tuomio saattaa tulla esimerkiksi tietoliikenteen häirinnästä, kunnianloukkauksesta, laittomasta uhkauksesta tai yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Yksikään mainituista ei vanhene koskaan, ja rikosrekisteriisi jää merkintä ikiajoiksi. Maineesi on mennyttä. Kaiken kaikkiaan tämä lienee poliisitutkinnan paikka.

Hikipedia toivottaa sinulle hyviä linnavuosia. Jos et lopeta vandalisointia tämänkään jälkeen, perääsi lähetetään palkkamurhaaja.

Sinä onneton olet mennyt vandalisoimaan Majora-sivun, ja nyt olet aivan vitunmoisessa lirissä. Jos IP-osoitteesi onnistutaan jäljittämään, perääsi lähetetään vähintäänkin Gommandoryhmä tai Universal Fighters.

Lienet harvinaisen tyhmä yksilö, sillä kaikilla Majoroista kertovilla sivuilla nimenomaan varoitetaan niiden vandalisoinnista.

Murhasi tullee tapahtumaan seuraavien kolmen viikon aikana. Hikipedia toivottaa sinulle hyvää loppuelämää.

Heart cluster jon philli 01.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, 194.241.59.167, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy [[Keskustelu käyttäjästä:{{{1}}}|keskustelusivullani]] tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--[[Käyttäjä:{{{1}}}|{{{1}}}]]

*Hikipedia EI ole söpö verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on.


  • Ääliöilyä. (Kondis?)

     --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 26. marraskuuta 2008 11.47

Ei sentään. Napoleon estänyt kolmeksi kuukaudeksi--ElKondis 14. huhtikuuta 2010 kello 09.24 (UTC)

BanniaMuokkaa

Saat nyt kuuden kuukauden katumusharjoitukset toistuneesta synninteosta. Hus ripille kirkkoon siitä--  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 13. lokakuuta 2011 kello 14.13 (UTC)