Kiitos yrityksestäsi parantaa Hikipedian sisältöä! Valitettavasti lisäyksesi ei soveltunut Hikipediaan, eli oli suoraan sanottuna ihan paska, tyhmäily tai muuten vaan täysin turha. Mutta älä lannistu – Internet-palveluntarjoajasi asiakaspalvelusta löytänet hyviä neuvoja Internetin käytön aloittamiseen. Esimerkkiä voit ottaa myös äidiltäsi. Muokkaamista voit harjoitella Hiekkalaatikolla, ja sisältöpuolta pohtimalla kirjoitusohjeessa kerrottuja asioita. Jos luomasi artikkeli on poistettu, sinua vituttaa ja mielesi tekee paiskoa asioita, ole hyvä äläkä pura tunteitasi Hikipedian käyttäjäkunnalle. Tee jotain rakentavaa kuten vaikkapa hiekkalinna. Fuck you very much!

Heipä hei, ja tervetuloa Hikipediaan. Jos suunnittelet junan kuljettamista jatkossakin, opettele muotoilu. --MasterBlaster 9. tammikuuta 2011 kello 19.30 (UTC)

Ja voisitko samoin tein lopettaa kaman rahtaamisen meemi.infosta? "Hähää, nää o ihan tyhmiä"-huumori toimii ED:issä, mutta Meemi.infon tauhkan ei ole tarkoituskaan olla humoristista. Tai sitten on, ja siellä on menty jossain pahasti harhaan. Osaamme kyllä seuloa artikkelien perustaksi sen vähän asiatiedon, joka sieltä irtoaa. --MasterBlaster 30. elokuuta 2011 kello 17.17 (UTC)
Terveeks. MySpacesta kertovan artikkelinne heitin bittisuohon ylitsevuotavan puuttellisuuden vuoksi, mutta Laudasta voi saada ihan hyvänkin jutkun aikaiseksi, mikäli suvaitsette panostaa määrään ja laatuun hiukan enemmän. Kiitos--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 30. elokuuta 2011 kello 18.50 (UTC)

EsikatseluMuokkaa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --  Niskala (trollaa täällä - tehdyt temppuni) 9. lokakuuta 2011 kello 19.14 (UTC)

Edelleen sama juttu. Esikatselu on siellä ihan sinua varten. Käytä siis sitä. --  Niskala (trollaa täällä - tehdyt temppuni) 18. lokakuuta 2011 kello 08.41 (UTC)