Keskustelu käyttäjästä:Geedreich/Ärsytykset

Tällä sivulla ei ole keskusteluja.

Tule meille Wikipediaan, täällä ei suosita ketään, vaan vallitsee bellum omnium contra omnes! T. Passiivis-aggressiivinen datanomi eli yksi monesta.

En ymmärrä miksi pitää heittäytyä niin tyhmäksi että esittää deskriptiivistä etiikkaa, jonka tietää vaikuttavan todellisuuteen ja siten toimivan normatiivisen etiikan alueella ja Wikipedia-projektia vastaan. EDIT: olen pahoillani. Tilanne kuumeni täällä päässä. Hetimiten pyydän anteeksi, että kirjoitin tuon nyt yliviivaamani kohdan, minulla ei ollut oikeutta sanoa noin ja toivon, että anteeksipyyntö hyväksytään yhtä vilpittömästi kuin sen annoin.
1. Sulje silmäsi, hengitä syvään ja laske kymmeneen. 2. Huomaa, että minä en ole haukkunut enkä nimitellyt ketään. 3. Ota lääkkeesi. 4. Katso Wikipedian nykytilaa. T. Se sama datanomi, no VIITTÄ VAILLE datanomi, joka on kyllästynyt Wikipedian Pohjois-Korea meininkiin
En sano että sinun pitäisi poistaa viestisi, mutta sinun pitäisi. Ei ole mitään väärää arvostelussa, vaan arvostelun arvostelussa. Paheksun. T. kawaii89
No niin, eipäs nuoret ohjata tätä taas törkeiden henkilökohtaisten hyökkäysten uomaan. Sellaista on jo nähty liikaa Wikisevässä pediassamme, he he he. Kuka tulee 75-vuotissynttäreilleni?
Saanko kysyä, että mitä oikein teette? --Hauki The Duck 12. kesäkuuta 2014 kello 13.32 (UTC)
:Keskustelua seuraa myös eräs Gameroussi, joka ei ole missään määrin terminologi tai muutenkaan ymmärrä tämänhetkistä menoa mutta toivoo, ettei se kohdistu häneen.
Ei täällä ole mitään nähtävää. Parempi ettette tiedä. Hajaantukaa. --Otrfan 12. kesäkuuta 2014 kello 13.37 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Geedreich/Ärsytykset” käyttäjäsivulle.