Bouncywikilogo.gif Tällä käyttäjällä on kunnollinen kaksoiselämä Wikipediassa.


Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Junafani, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Arska

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


PYSÄHDY PENTELE!--Idan4eva 30. marraskuuta 2007 kello 20.40 (UTC)

terve!Muokkaa

Taidat olla aika vanha käyttäjä. En ole nähnyt sinua elossa juuri koskaan. Aiotkos äänestää minuakin? :) --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` torstaina 17. tammikuuta 2008 kello 16.38 (UTC)

Et olekaan, koska viihdyn enemmän Wikipediassa Jag voted dich äsken. --Ṝσʃќ@ρώ$ʈǀ₥↑€₴ ? 17. tammikuuta 2008 kello 16.44 (UTC)
Kiitos äänestäsi! Olet siis näköjään käyttäjä:Junafani. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` torstaina 17. tammikuuta 2008 kello 16.46 (UTC)
Näin on näreet. --Ṝσʃќ@ρώ$ʈǀ₥↑€₴ ? 17. tammikuuta 2008 kello 16.57 (UTC)
Saankos kysellä, mikä sai äänestämään puolesta?  • Black Eagle • 17. tammikuuta 2008 kello 18.07 (UTC)

Haista sinä vittu paska!Muokkaa

--AE86 ~ Haista sinä vittu paska! 2. helmikuuta 2008 kello 10.59 (UTC)

Pahoittelemme AE86:n teille aiheuttamaa häiriötä. --Luoma (muinaisenglanniksi) 2. helmikuuta 2008 kello 12.31 (UTC)