Bouncywikilogo.gif Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Kaaoskontrolli, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Seitsenkasvoinen peelo

*Hikipedia EI ole vakavamielinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on Wikipedian käyttäjä.


{{}} --Seitsenkasvoinen peelo (keskustelu) 19. maaliskuuta 2018 kello 13.25 (UTC)

Satauin huomaamaan TM-listalta...Muokkaa

...että yritit mitä todennäköisimmin lisätä oheista kuvaa käyttäjäsivullesi. Pystyt lisäämän kuvan sivullesi seuraavalla koodinpätkällä: [[Kuva:MbZkGs.jpeg]]. Lisätietoja kuvists löytyy muokkausohjeesta. --Seitsenkasvoinen peelo (keskustelu) 29. maaliskuuta 2018 kello 17.28 (UTC)

MP3, Sauron, PilsnerMuokkaa

Morjensta pyöreään pöytään! Olet näköjään kirjoittanut tänne huumori(to)n(t)a faktaa. Täällä Hikipediassa ollaan kumminkin tekemässä huumoria, nii että tollanen toiminta ei ole oikein suvaittavaa. Jos haluat käytellä tätä Hikipediaa kuten kuuluukin, luepa ohjeet ja eritoten kirjoitusohje, niin tiedät Lähde?, miten tehdä asioita niin, että ylläpitäjätkin tykkäävät. Hei sitten! --Kurin työtunnus (keskustelu) 3. huhtikuuta 2018 kello 15.21 (UTC)

Älä tyhjenteleMuokkaa

Joo, nuo keskustelusivun alun peeloilut eräältä veijarilta ovat vähän siinä pointittomuuden rajoilla, mutta yllä oleva ylläpidolta tullut huomautus on täysin validi. Älä siis tyhjennä ainakaan koko keskustelusivuasi. --Teleskooppi (keskustelu) 1. lokakuuta 2020 kello 15.33 (UTC) Kiitos vinkistä. Näin olkoon