Keskustelu käyttäjästä:Luoma/arkisto8

Aktiiviset keskustelut

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.

Mitä on tekeillä?

Mitä Hikipedian ylläpidolle on tapahtunut? Tuoreet muutokset ovat täynnä tarkistamattomia muutoksia, ja roskasivut tukkivat kohta palvelimet. Poistin juuri äsken ison kasan roskaa, samaten eilen. Mistä on kyse? Ovatko ylläpitäjät kyllästyneet tehtäväänsä, vai ovatko he vain kadonneet? Hikipedia on vain kummasti alkanut rapistua poissaoloni aikana. --

Wooohooo!
Keskustelu 

27. toukokuuta 2008 kello 12.18 (UTC)

Tai sitten olen vain aina sattunut tulemaan tänne ylläpitäjien kahvitauon aikana.. --Wooohooo!
Keskustelu 
27. toukokuuta 2008 kello 12.22 (UTC)
Minä olen käynyt kerran päivässä, mutten enää yhtä usein kuin ennen. Black Eagle näyttää puuttuvan kokonaan, Hjassan käy silloin tällöin, JATia ei ole kuulunut, Tyräel käy silloin tällöin, B14 aina välillä täällä, Traani ehkä aktiivisin, en tiedä... Tarvitsisimmekohan lisää ylläpitäjiä?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 27. toukokuuta 2008 12.23

Hei tehkää minusta ylläpitäjä!! Mulla on sellanen työ että voin vahdata TM-listaa arkisin klo 8-16 aikas vapaasti :) Ikkan 27. toukokuuta 2008 kello 12.26 (UTC)
Ikkanhan olisi hyvä ylläpitäjä. Sitten olisi kai toinenkin naispuolinen ylläpidossa... ?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 27. toukokuuta 2008 12.29

Totta! Kenen kanssa pitää pan... Mitä pitää tehdä jotta asia etenisi? Ikkan 27. toukokuuta 2008 kello 12.34 (UTC)
Hjassania kannattaa yrittää hurmata. Kaiketi.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 27. toukokuuta 2008 12.48

Selaimeni teki temput ja jämähti tänne Luoman keskustelusivulle, eikä suostu lähtemään pois, joten höpisenpä täällä. Elikkä jatkakaa samaan malliin, niin minullakin on aamulla tekemistä. Tänäkin aamuna merkitsin vajaa kymmenen artikkelia roskaksi ja kumosin toistakymmentä turhaa muokkausta. Toivottavasti pääsen täältä pois iltaan mennessä... --♣♥Meteori♠♦ 27. toukokuuta 2008 kello 13.38 (UTC)
Kumouksissasi on vain se huono puoli, että taidat unohtaa katsella historiassa kauemmaksi, joten joudun toistuvasti palauttelemaan muokkauksesi takaisia häröilyjä. Mutta arvostan yrittelijäisyyttäsi, samaa minäkin tein, ennen kun pääsin ylläpitoon. Toivon, että muut ylläpidossa heräävät kesälomaksi, itse en ehdi monena viikkona edes vilkaisemaan TM:ää, saati sitten kumoilemaan. Minulla on kokoajan hirveä kiire merkitäseeni muutoksia katsotuiksi, olen kaiken aikaa päivän jäljessä... Mutta ehkä pääsen maaliin tänään illalla... -- Traani  27. toukokuuta 2008 kello 17.06 (UTC)
Noin, viimein maalissa. Nyt vaan tekemään muita ylläpitotöitä. Kyllä työmies jaksaa, kun vaan yrittää... -- Traani  27. toukokuuta 2008 kello 17.43 (UTC)
Olen huono ylläpitäjä. =( Olen liian inaktiivinen. Aikaa ja viitseliäisyyttä on liian vähän. Auvisen ukko muuten haluaisi taas jotain muutosta mainstrike-artikkeleihin. Kysyin vielä, mitä muutoksia ne olivat tarkalleen. Ilmoitan sitten, niin voidaan (ja ehkä ilman minua, kiireitä) keskustella, mitä tehdään. Itselläni jää ylläpito ihan nollille kesällä, että nyt olisi hyvä, jos joku voisi sanoa jotain tälle Auviselle, kun itsestäni ei ole hyötyä lainkaan ilman nettiyhteyttä. -- Black Eagle (keskustelu) 27. toukokuuta 2008 kello 20.05 (UTC)
Ylläpidon aktiivisuuteen tai lähinnä sen puutteeseen liittyen ilmoitan täten, että työllisyystilanteeni huomioon ottaen Hikipedian muokkaustahtini tulee säilymään samanlaisena mitä se tässä pari kuukautta on ollut, ts. pieniä tarkistuspyrähdyksiä ja rentouttavaa bännimistä aina muilta kiireiltä ehtiessäni. Ja mitä Jokelan tapahtumien artikkeleihin liittyen tulee, niin minun puolestani ne voitaisiin poistaa ja suojata uudelleenluonnilta vaikka saman tien, kokeillaan ensi vuoden puolella uudestaan (minä en ainakaan halua KRP:tä ikkunoihini koputtelemaan).--Pesunöyhtä 27. toukokuuta 2008 kello 21.00 (UTC)
Ohh, kiitos. Joku on samaa mieltä kanssani. Minäkin siis toivon, että jos tällaista häiritsevää materiaalia, joka rikkoo hyvän maun rajan (mikä tahansa, mitä ette itse haluaisi nähdän mollattavan Hikipediassa) poistetaan. Kaikkea ei tule suinkaan poistaa, mutta silti täytyy muistaa, että kaikki ko. tapahtuman henkilöt olivat oikeasti olemassakin ja heillä kaikilla on perheet. -- Black Eagle (keskustelu) 27. toukokuuta 2008 kello 21.56 (UTC)
Tähän liittyen; hyvän maun rajan rikkominenhan ei ole rikollista toimintaa, muuten istuisi aika paljon esim. roskajournalisteja linnassa tällä hetkellä. Lisäksi julkisuuden henkilöitä saa aika vapaasti pilkata. Mun mielestä mitään artikkelia ei saa poistaa vain sen takia, että aihe on liian arka tai vastaavaa. Itsekään en haluaisi ihan kaikkea pilkattavan mutta jos aletaan rajanveto niin kuka päättää linjaukset? En todellakaan usko että täällä on mitään materiaalia joka täyttäisi kunnianloukkauksen tai vastaavan tunnusmerkit (jos mielestänne on niin kertokaa mulle, voin tarkastuttaa lakimies-sukulaisellani :) ) Ikkan 28. toukokuuta 2008 kello 05.24 (UTC)
Hyvän ja huonon maun välinen raja on veteen piirretty. Jokin humoristinen teksti voi olla fiksulla tavalla huonolla maulla tehty. Mitä itse asiassa ovat huono ja hyvä maku? Maltillisuus voi olla myös tukahduttavaa, minkä voisi tulkita pahaksi eikä hyväksi asiaksi. Onko se siis hyvää makua?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 28. toukokuuta 2008 11.24

Poikkean vielä keskustelun alkuperäiseen aiheeseen. Itseäni hieman pelottaa, että tälle sivustole saattaa ylläpitäjien puutteen vuoksi käydä samalla tavalla kun sille toiselle Hikipedialle. Itsekään en voi tässä oikein olla avuksi, sillä olen, kuten olen jo maininnutkin, pitkäaikaisella lomalla. Olen välillä jopa ajatellut lopettavani Hikipedian käyttämisen kokonaan. Havaitsemani ilmiö pätee kumpaankin suuntaan: Jos käytät Hikipediaa tarpeeksi kauan, et pääse siitä enää eroon. Ja jos olet liian kauan poissa, et pysty enää palaamaan takaisin. Minusta vain tuntuu, että olen jo antanut Hikipedialle kaiken mitä minulla on annettavani. Ehkä Cthulhukin ajatteli samoin. Yrittihän hänkin välillä palata takaisin, mutta se jäi ilmeisesti lyhytaikaiseksi.

Mutta mietin asiaa vielä. Yritetään joka tapauksessa pitää tämä paikka pystyssä. --

Wooohooo!
Keskustelu 

29. toukokuuta 2008 kello 18.56 (UTC)

No voi tsiisus että osaakin teillä olla tyhmät jutut. --  ~ FiRevFoXs aDDiCT 30. toukokuuta 2008 kello 13.29 (UTC)
Podax-vandaali ei ole käynyt täällä vähään aikaan...??? --  ~ FiRevFoXs aDDiCT 30. toukokuuta 2008 kello 13.31 (UTC)
Heh. --  ~ FiRevFoXs aDDiCT 30. toukokuuta 2008 kello 13.32 (UTC)

Arvaa mitä!!!!

Kirjotin just 5 sivuu fan fictionii Podax vandaaalista!!!--  ~ FiRevFoXs aDDiCT 30. toukokuuta 2008 kello 13.50 (UTC)!!

Oikeastaan näin ylhäisestä jumalolennosta ei tänne kuuluisi edes kirjoittaa. Hänen isänsä, Supaks, taisteli isänmaamme (Hännilän) puolesta 2. maailmansodan aikana. Ihmiset ympäri Suomea saapuivat antamaan heille uhrilahjoja.

Hän varasteli naapurin lasten leluja, kiroili, ahnehti ruokaa eikä osannut jumalille tyypillisiä loitsuja. Sitten se kuitenkin tapahtui. Rauniot tunnetaan nimellä Vilpola. Hän ei vain tiedä, miten riistää amuletti mudaksilta sen jälkeen kun hänet on saatu kiinni. Vielä hän ei ole sieltä kuitenkaan löytänyt Vapauden Valkeaa Raamattua, jossa tämä tieto on.


Pådaksilla on aikaa 07.07.07 asti. Tämä tietäisi Supaksin kuolemaa. Kaikilla mudaksin tukijoilla on kuitenkin heikkoutensa: Majora on hikipediarunkkari, JohnJohn pitää hiemna liikaa lapsista ja Balle ei osaa muuta kuin runkata ja heiluttaa kyrpäänsä ja vetää perseeseen kumilehmää. Sinä voit kuitenkin vaikuttaa siihen.

Sota on loppunut! --  ~ FiRevFoXs aDDiCT 30. toukokuuta 2008 kello 14.01 (UTC)

Podaxilla on kaunis mangatyylinen naama. Hänen jättikokoisissä sinisissä silmissään on totinen tuijote ja hänen viisimetriä (m) pitkät hiukset ovat myöskin jäänsiniset ja kaikki kadehtii niitä....... Kommentin jätti ,,, (keskustelu – muokkaukset).
Sarjakuvissa Podaxi nähdään aina pukeutuneena punaiseen kukkakuvioiseen monokiin Kommentin jätti ,,, (keskustelu – muokkaukset).
Kyproslainen kansalliskirjallisuus on selvästi inspiroinut sinua fanifiktion kirjoittajana. Odotin kyllä slashiä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ perjantai 30. toukokuuta 2008 14.09

Suomen kieli ja sulkeet

Minua tässä mietityttää, että mitä sanoo suomen kielioppi sulkeiden käytöstä, tiedätkös? Pitääkö niitä käyttää

 • Näin: Tässäpä on lause (sanoja sulkeissa).
 • Näin: Tässäpä on lause. (Sanoja sulkeissa)
 • Näin: Tässäpä on lause. (Sanoja sulkeissa.)
 • Näin: Tässäpä on lause (Sanoja sulkeissa).
 • Näin: Tässäpä on lause (Sanoja sulkeissa.).
 • Näin: Tässäpä on lause. (sanoja sulkeissa)
 • Näin: Tässäpä on lause. (sanoja sulkeissa.)
 • Vai näin: Tässäpä on lause (sanoja sulkeissa.). Vai jollain muulla tavalla?--  5. kesäkuuta 2008 kello 10.28 (UTC)
Hmm... En tiedä varmaksi, mutta oman kielikorvani mukaan nämä ovat oikeita muotoja:
 • Tässäpä on lause (sanoja sulkeissa).
 • Tässäpä on lause. (Sanoja sulkeissa.)
 • Tässäpä on lause. (sanoja sulkeissa)
Noilla tavoilla voi ainakin sulkeita kaiketi käyttää.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 5. kesäkuuta 2008 10.34

Minun mielestäni Tässäpä on lause (sanoja sulkeissa). on ainoa oikea kirjoitusasu. --Alez 14. heinäkuuta 2008 kello 14.13 (UTC)
Mielestäni Tässäpä on lause. (Sanoja sulkeissa.) ainakin on myös oikein, silloin kun sulkeissa on erillinen lause; esimerkiksi Petri meni kauppaan. (Kaupassa hän tapasi erään ystävänsä, mutta se on ihan toinen juttu.) Hän osti pornolehden.' En kyllä tiedä, miten asia on.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. heinäkuuta 2008 14.51

Olenko ilmaa?

Hikipediassa näyttää olevan hiljaista... Olenko olemassa?--Smoke weed everyday! - Hampunlehti 5. kesäkuuta 2008 kello 17.41 (UTC)

Kummallista. Tuntuu siltä, että käyttäjä, jota ei ole olemassa, on jättänyt ylle viestin.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ torstai 5. kesäkuuta 2008 18.06

Ei uusia viestejä eikä huomautuksia, vaan suoraa bannia tulee...--Smoke weed everyday! - Hampunlehti 6. kesäkuuta 2008 kello 11.50 (UTC)

Hey

Tämä asia ei kuulu sinulle mitenkään joten voisitko jättää minut rauhaan? Rocky 5. kesäkuuta 2008 kello 18.52 (UTC)

Hyvää juhannusta Luoma

Lähden ryyppäämään, entäs sinä? Ikkan 18. kesäkuuta 2008 kello 12.47 (UTC)

Kesätöitä tekemään ja Simpsoneita katsomaan lähden minä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 18. kesäkuuta 2008 13.10


Häh?

No minkä ihmeen takia? Rocky 27. kesäkuuta 2008 kello 11.57 (UTC)

Toiminta tähän mennessä

Tuhannes muokkaus hikipediassa tällä tunnuksella (muilla sukkanukeilla tuhat lisää) joten voisitko suosikkiylläpitäjäni (aluksi en pitänyt) kertoa miten minulla on mennyt. Analyysia kaivattaisiin. Olenhan kumonnut vandaalimuokkauksia, Tyhjennellyt Parantanut salkkari artikkeleita... Monia muita asioita.--Kujahmon 30. kesäkuuta 2008 kello 13.12 (UTC)

Sinusta on ollut sekä hyötyä että haittaa. Asenteesi ei ole huonoimmasta päästä, mutta olet ollut rasittava. Tärkeintä on tässä tapauksessa mielestäni se, oletko itse viihtynyt täällä Hikipediassa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 2. heinäkuuta 2008 14.07

Noh eroanko kuitenkin perus n00bista. Olenhan kokonaisesti vuoden aktiivisesti hikipedioinut. perusn00bit kai on täällä pari päivää...--Kujahmon 3. heinäkuuta 2008 kello 09.44 (UTC)

Nyt se tuli todistettua.

Wikipediassa ei saa enää edes päivää sanoa. Ikkan 1. heinäkuuta 2008 kello 07.12 (UTC)

Ne pelkää sunlaisia vandaaleja. Rocky 1. heinäkuuta 2008 kello 20.26 (UTC)

Sellasia ne on Wikipediassa, tiukkoja ja ahtaita. Löysempi linja olisi kivempi pohja nettiyhteisölle, joka tähtää faktaan. Hikipedialle taas saattaisi sopia asiallisempi linja.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 2. heinäkuuta 2008 14.07

NYT SÄ BANNIT TÄN PEELON JA HETI

IP-peelot Youtubesta tulee häiriköimään tänne. 84.230.188.18 tarvitsisi bannia kun Häiriköi minua vituttavaan tyyliin. Pituudeksi IKUINEN ja sanokaa terveiset minulta, Plus kevyt suojaus keskustelusivulleni. Tämä on aiheellinen bannaus--Kujahmon 4. heinäkuuta 2008 kello 13.55 (UTC)

Olen todellakin melkein samaa mieltä! En tiedä mikä on tämän Hampunlehtihemmon äidinkieli, mutta minulla on vahva tunne siitä, ettei hän tajua lainkaan mitä kirjoittelee. Tai mitä minä kirjoitin. Vaikuttaa muutenkin vähän harhaiselta. Ei se varmaan hänen syynsä ole, joten armahtakaa hänet tällä kertaa. Jos hän vielä jatkaa epämääräistä toimintaansa sensuroinnin, kommenttien muuttelun, homottelun ja muiden salatieteiden parissa, kannatan vahvasti jonkin verran pidempää muokkausestoa. --84.230.188.18 4. heinäkuuta 2008 kello 15.16 (UTC)
Sinähän ne saat--Kujahmon 4. heinäkuuta 2008 kello 15.21 (UTC)

Luoma, jos nyt edes vähän pidät minua hyvänä voisit antaa tuolle lähdön norjaan ja tuo peeloilu loppuisi.--Kujahmon 4. heinäkuuta 2008 kello 17.16 (UTC)

Keskustelusivu-asiaa

pientä suojausta ip-peeloilta. Ps. miten saan omanlaisen keskustelusivun kommentin lisäämis-sivun kuten olet saanut +-napista kun aloittaa uutta keskustelua--Smoke weed everyday - Hampunlehti 5. heinäkuuta 2008 kello 14.20 (UTC)

+-napista tulee ihan tavallinen, tarkoititko allekirjoitustani? Linkin pitäisi ohjata osoitteeseen http://hiki.pedia.ws/index.php?title=Keskustelu_käyttäjästä:Hampunlehti&action=edit&section=new&editintro=Käyttäjä:Hampunlehti/Editintro ja sivun voisit siis luoda täältä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 7. heinäkuuta 2008 11.19

Käyttäjäsivu

Miten tuohon tulee käyttäjälaatikkokasan alkuun tuollainen väli, kun laitan tuon taulukon tuohon viereen. Voisitko korjata asian?--Smoke weed everyday - Hampunlehti 11. heinäkuuta 2008 kello 12.51 (UTC)

Korjasitko jo itse, vai ovatko koneidemme näytöt erilaiset, sillä minun koneellani käyttäjäsivussasiei ole tuota ongelmaa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 12. heinäkuuta 2008 08.08

Millaiset resoluutiot on näytölläsi (minulla 1280x1024px)--Smoke weed everyday - Hampunlehti 14. heinäkuuta 2008 kello 07.25 (UTC)
Minullakin on 1280x1024.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. heinäkuuta 2008 09.31

Joudun avautumaan

Huomaampa nyt fataalisesti masentuvan eräästä Tytöstä jonka menetin muutama kuukausi sitten. Tämä suorastaan tappaa minut. Onko sallittua jonkun olla yhdessä muutaman vuoden vanhemman kanssa. Vituttaa niin paljon että hampaat irtoo suusta. Tyypillistä teiniangstia mutta minkäs voit. Elämänhalukin menee tässä. Ihan naurettavaa tämä on mutta en voi muilta kysyä... Menee kyllä jo liian pitkälle tämä...--Smoke weed everyday - Hampunlehti 13. heinäkuuta 2008 kello 00.15 (UTC)

Kuinka paljon on muutama vuosi? Miksi menetit tytön?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 13. heinäkuuta 2008 08.54

5-4 vuotta kai. Huomasin hänet jonkun tyypin auton kyydissä, Kerroin kavereille. Kuulin sen kuskin olevan sen poikaystävä. Tästä ei koskaan päästä yli...--Smoke weed everyday - Hampunlehti 13. heinäkuuta 2008 kello 21.33 (UTC)
Itseasiassa taisin tietääkkin hänen olevan varattu. Omaa tyhmyyttäni ihastuin. No mitäs sille mahtaa. Ihanin tyttö koko koulusta.

Pelloista pöllitään aina mansikat--Smoke weed everyday - Hampunlehti 13. heinäkuuta 2008 kello 21.37 (UTC)

Niinhän siinä usein käy. Onneksi elämässä on muutakin kuin seksuaalisuus.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. heinäkuuta 2008 09.31

Saatana

Olet kyllä saatanan idiootti!!!!!! Johney 14. heinäkuuta 2008 kello 13.00 (UTC)

En usko persoonalliseen pahaan ja koulumenestykseni pohjalta ei ole luultavaa, että olen idiootti sanan varsinaisessa merkityksessä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. heinäkuuta 2008 14.05

miks sitte estit mut viime maanantaina?!?!?!?!??! Johney 14. heinäkuuta 2008 kello 14.18 (UTC)--Johney 14. heinäkuuta 2008 kello 14.18 (UTC)--Johney 14. heinäkuuta 2008 kello 14.18 (UTC) 
Koska häiritsit yhteisömme rauhaisaa eloa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 14. heinäkuuta 2008 15.05

HHHAAHHAAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 minä sulle rauhaisuudet kyllä vielä joskus näytän!!!!!!!!!!!11111111 --Johney 16. heinäkuuta 2008 kello 09.16 (UTC)

Sankaritar

Tällä hetkellä aktiivinen sankarittaren tunnus? Miksei hän saa banneja vaikka on härömielinen?--Smoke weed everyday - Hampunlehti 15. heinäkuuta 2008 kello 18.12 (UTC)

vai miksi annatte hänelle armoa?--Smoke weed everyday - Hampunlehti 15. heinäkuuta 2008 kello 18.13 (UTC)

Keskustelusivusi automaattinen tarkastus

Käyttäjä AutomaattinenTunnus suoritti keskustelusivusi automaattisen tarkastuksen 23. heinäkuuta 2008 kello 11.40. AutomaattinenTunnus 23. heinäkuuta 2008 kello 08.42 (UTC)

TÄRKEÄ TIETO

olen homo.--Hampunlehti 26. heinäkuuta 2008 kello 09.45 (UTC)

Toisena käyttäjänä esiintymistä. Yksi syy bannata--Smoke weed everyday - Hampunlehti 26. heinäkuuta 2008 kello 09.47 (UTC)
OON KYLLÄ HOMO-Smoke weed everyday - Hampunlehti 2. elokuuta 2008 kello 07.56 (UTC)~
Ylläolevan kommentin jätti joko homoseksualismiaan sairaalloisen homofobisesti peittelevä tai suorastaan hullu Käyttäjä:Kylpyhuoneen matto, jolla on jostain syystä tarve kiusata Hampunlehden tapaisia ihmisiä.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 2. elokuuta 2008 11.11

LUOMA!!

Kiitos, että valitsit sensuurikysymyksessä oikean mielipiteen.

Teidän Tyräel Haara-Pallila, hän, jonka sydämen paikalla on ankeriaan pyörittämä dynamo.

Nyt tarvitsen paljon apua

Tarvitsisi tehdä "muutama" Sukkanukke Youtubeen Koska Eräs salattujen elämien PARAS remixaaja Lupasi 1000:lle Subsribaajalle Päätösvallan Minkä videon hän tekee. Hänellä on nyt 976 subscribaajaa. Jos voisit tehdä minulle 25 tunnusta hyväksytyillä sähköposteilla. Luodessa laitat SÄhköpostiksesi vaikka [email protected] ja luotuasi vaihdat oman sähköpostin sähköpostiksi. Ja tuo salasanojen kanssa Sähköpostiini kaikki tunnukset. Se olisi iso palvelus--Smoke weed everyday - Hampunlehti 5. elokuuta 2008 kello 00.53 (UTC)le

Luotuani tunnukset laitan niiden email-osoitteiksi siis sinun osoitteesi, niinkö? Sinun täytyy kertoa se minulsähköpostilla.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 5. elokuuta 2008 09.09

YouTube ei antanut minun kirjautua. Kumma juttu. Koeta kysellä muilta.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 5. elokuuta 2008 09.21

No tein itse ne tunnukset... Odotetaanpas nyt sitä videota jonka haluan nähdä...--Smoke weed everyday - Hampunlehti 5. elokuuta 2008 kello 13.49 (UTC)

lol

Olisiko 15-vuotta sopiva ikä poikuuden menettämiseksi? Tässä kun olisi pian sopiva tyttökin joka suostuisi "Hommiin"--Smoke weed everyday - Hampunlehti 8. elokuuta 2008 kello 23.16 (UTC)

Reps :----D Kommentin jätti Sankaritar xD (keskustelu – muokkaukset).
Mutta hyi Idan, esiaviollinen seurustelu on syntiä. Kommentin jätti Sankaritar xD (keskustelu – muokkaukset).
Onko välillänne myös tunteellinen suhde, pidätkö hänen luonteestaan? Suhtautuisitko häneen lempeästi?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 9. elokuuta 2008 19.23

En ole vielä hänen kanssaan kun hänellä on muita mutta sanoi hyvin pitävänsä minusta ja suostuvansa sellaisiin... Minulla kun on harvoin tsäännssejä naisiin... Vaikuttaa kyllä ihan kivalta--Epätietoinen metsuri etelä-suomesta - Hampunlehti 9. elokuuta 2008 kello 20.01 (UTC)
Antaa palaa vaan.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 9. elokuuta 2008 20.22

Paitsi jos tyttö on alle 14. Siinä tapauksessa voit saada rikossyytteen. Luulisin ainakin.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 9. elokuuta 2008 20.37

Saman ikäisiä ollaan...--Epätietoinen metsuri etelä-suomesta - Hampunlehti 9. elokuuta 2008 kello 20.48 (UTC)

Nurmijärvi's Most Wanted

Nyt olen niin hapokkaasti kusessa Heinäkuisesta tuhopoltosta että poliisi etsii minua, että voisiko Hikipedia:Keskustelu-sivulta sensuroida osion "Tuhopoltto ja 0 tunnin yöunet". En haluaisi viettää suurinta osaa elämästäni Tallukka-Talkkarina taikka työttömänä (Vaikka haaveeni olisi) , enkä halua nytten joutua Lastenkotiin ja saada ISOJA Sakkoja kun Mopokin on saatava lähiaikoina.--Smoke Weed Everyday! - Hampunlehti 12. elokuuta 2008 kello 11.15 (UTC)

En uskalla. Entä jos tulee avunanto rikokseen syytökseksi minua vastaan?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 13. elokuuta 2008 07.53

Pyydän banneja

kolmeksi päiväksi bannit. Olen aivan liikaa täällä ja koneellä ylipäätään. --Smoke Weed Everyday! - Hampunlehti 12. elokuuta 2008 kello 20.25 (UTC)

Hihii...

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 13. elokuuta 2008 07.53

Palaa käyttäjän ”Luoma/arkisto8” käyttäjäsivulle.