Nazi Swastika.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Patu Lerssi, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Cthulhu

*Hikipedia EI ole fasistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on natsi.


Hei tuo kiinan muuri -artikkelisi oli ihan hyvä! --Duki 9. huhtikuuta 2008 kello 19.48 (UTC)

SaiskoMuokkaa

Saisko olla lerssin päälle vähän hetelmälevitettä? --Hierarkiansa ylin 10. tammikuuta 2009 kello 11.56 (UTC)

Apinakunkku, sinulla taitaa olla taipumus uskoa muut hedelmäseksuaaleiksi.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 12.24

Älä valita vaan ota banaani ja työnnä se puseroosi! --Hierarkiansa ylin 10. tammikuuta 2009 kello 12.52 (UTC)
Ei oo banaaneita ja en usko olevan tollasen kokemusrikasta.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 12.52

Kivasti lämpiää siellä se banaani. Hyvä mieli tulee sille. --Hierarkiansa ylin 10. tammikuuta 2009 kello 12.54 (UTC)
Kiva. Mutta miksi juuri banaanilla mieli olis?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 12.56

Jos tuo keskustelu antoi teille jotakin, niin olkaa tyytyväiset. Foorumi on kylläkin täysin väärä.--Patu Lerssi 26. tammikuuta 2009 kello 21.14 (UTC)
Kaikilla mieli on. Hedelmäseksuaalisuus on upea juttu. Se on vampyyrimaista, mahdollisuus harrastaa seksiä ruokansa kanssa. Hedelmäseksuaalisuus voi auttaa meitä ymmärtämään myös zoofilikkoja. Voitko kuvitella miten vahvasti vetää luokseen se intohimon kohde, joka tyydyttää koko luontosi perustarpeet? --Hierarkiansa ylin 10. tammikuuta 2009 kello 13.00 (UTC)
En. Ymmärrän zoofilikoita kyllä ihan muista syistä; onhan ne eläimet pörröisiä ja ihania ja lämpöisiä. Eläinten syöminen ei olekaan sitten niin hyvä juttu; niiden tappaminen ei ole kovin hyvä juttu, mutta jos sitä valmista lihaa kasvaisi vaikka puissa, se olisi kiva. Liha on nääs hyvää.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 13.06

Siis että eläinten kanssa peuhaaminen on niiden syömistä suotavampaa? --Hierarkiansa ylin 10. tammikuuta 2009 kello 13.08 (UTC)
Joo, jos se ei oo raiskaus eikä sitä elikkoa säikäytetä. Toisaalta syöminen on suotavampaa jos vain siten voi ite jäähä henkiin.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 13.12

Olenkin miettinyt onko zoofilia tuomittavaa, jos eläin tekee aloitteen. Ajatus on kuitenkin hieman ahdistava, ehkäpä sen vuoksi, että suurin osa näistä potentiaalisista kumppaneista omaa hieman raskaamman karvoituksen, mihin olen normaalisti päässyt tässä harrasteessa tottumaan. -- Traani  11. tammikuuta 2009 kello 17.09 (UTC)
Onhan niitä chihuahuaoiuijiuta yms. Hedelmäseksuaalit ovat kuitenkin nykyään kuuma sana. --Hierarkiansa ylin 11. tammikuuta 2009 kello 17.13 (UTC)
Mutta muotivillityksen mukana kulkeminen lienee hiukkasen pinnallista.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ sunnuntai 11. tammikuuta 2009 18.47

Paitsi jos hedelmäseksuaali kohdistaa intohimonsa banaaneihin tai kurkkuihin. Silloin se on kaikkea muuta kuin pinnallista... Outoa muuten, että hedelmäseksuaali ei suuntaa kiinnostustaan emi- tai hehdekukintoihin, vaan juuri hedelmiin, eli eräänlaisiin lapsiin. Kyseenalaista? -- Traani  11. tammikuuta 2009 kello 19.20 (UTC)
Ei pidä miettiä asioita liian pitkälle. Sellainen voi johtaa halvaannuttaviin ahaaelämyksiin. --Hierarkiansa ylin 11. tammikuuta 2009 kello 20.50 (UTC)
Jos miettii asioita liian pitkälle, voi menettää sen, miksi se miettiminen on kaunista. Hedelmäseksuaalisuutta en näe pedofiliana; hedelmä on vain kompaktimpi paketti, johon voi halunsa tyydyttää, kuin emi- tai hedekukinnot.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 27. tammikuuta 2009 07.18

Perustele mielipiteesi. Miksei noin voisi ajatella myös piukoista pissiksistä, malleista tai pikkulapsista, kissanpojista puhumattakaan? Tälläiset keskuskelut ovat eräs niistä syistä, minkä vuoksi vietän täällä Hikipediassa niin runsaasti aikaa elämästäni (muista mainittakoon sitten tylsyys ja laajakaistayhteys). -- Traani  27. tammikuuta 2009 kello 15.26 (UTC)
Siksi ei voi ajatella samoin mainitsemistasi ryhmistä, että a) hedelmäseksuaalisuus ei ole pedofiliaa, sillä vaihtoehdoista emikukinto, hedekukinto ja hedelmä vain hedelmä kelpaa kouriintuntuvuudessaan, kannettavuudessaan ja säilyvyydessään seksuaalisen toiminnan kohteeksi, eikä hedelmän valitsemisella siksi ole tekemistä mahdollisten pedofilisten taipumusten kanssa b) hedelmä ei ole tunteva olento, joka kärsisi tai nauttisi siihen kohdistetusta seksuaalisesta toiminnasta.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 27. tammikuuta 2009 16.16

P.S. Tällaiset keskustelut ovat mielenkiintoisia; niissä pääsee pätemään ja esittämään mielipiteitään ja luomaan merkittävää kirjallisuutta yhdessä vastakeskustelijan kanssa. Tällaisissa on kivointa sanoa täysin rehellisesti oma mielipiteensä ja pohdintonsa – itse keskustelunaiheen hoitaessa humoristisen puolen pääsee väittelemään mielekkäästi ja tosissaan, ts. merkityksellisesti, tai sitten pamauttaa tiskiin jokin täysin asiaan liittymätön sitaatti, kommentti ja/tai häröys.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 27. tammikuuta 2009 16.16

Raakaan hedelmään sekaantumisen määrittelee laki "pedofiliseksi liikkeeksi seksuaalisuuden kukkivilla kummuilla". --Pekka Virtanen - käyttäjä
Tosiaan, meidän on huomattava, että raakoihin hedelmiin sekaantuminen on varmasti tuomittavampaa kuin kypsiin (Ah, kuten saatamme sanasta "kypsä" päätellä, ne ovat henkisesti ja fyysisesti kypsiä, ja näin valmiita vastaamaan itse omista seksuaalisista teoistaan.) Olen kyllä varma siitä, että jonkin kasvin hede- tai emikukinnot ovat erinomaisia väyliä oman seksuaalisuuden esilletuontiin. Ja mistä päättelette, etteivät hedelmät ole tuntevia olentoja? Ei ole vielä kauaa siitä, kuin naisia, eläimiä ja vammaisia pidettiin kykenemättömiä minkäänlaiseen henkisyyteen ja tuskan tuntemiseen. P.S:Minusta taas tälläisissä keskusteluissa on juuri hauskinta heittää pöytään niin epämääräisiä mielipiteitä kuin mahdollista. Toisaalta teen sitä ihan arkielämässäkin... -- Traani  27. tammikuuta 2009 kello 17.03 (UTC)
Latu Perssi, Latu Perssi! Miten voit tuoda omaa seksuaalisuuttasi esille kukinnoilla? Jonkinasteisen symboliikan ymmärtäisin mutta kiesus! Vastahuomauttaisin tähän tunnekysymykseen, ettei noidenkaan mainitsemiesi olentoryhmien tunteiden löytyminen ole muuttanut niitä mielipiteitä, jotka esiintyivät ennen niiden tunteiden löytymistä (hähä). Silti lisäisin, että tietysti pitelen hedelmäkumppaneitani kuin kukkia kämmenellä ja ajankin usein ja raivokkaasti niiden ihmisoikeuksia kadulla. --Pekka Virtanen - käyttäjä

Kaadat palvelimen ja poltat Kanadan!Muokkaa

Lopeta heti muokkaaminen ilman esikatselua! Kanadan palaminen vaarantaisi kansallisen turvallisuutemme! --Pekka Virtanen - käyttäjä

Pari (valittua?) sanaaMuokkaa

Muistahan, Patu, että artikkelimallineita kuten roskaa, paskaa tai ei-loistava, ei lykätä keskustelusivuille, eikä niiltä poisteta tervetulomallineita.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ tiistai 24. maaliskuuta 2009 20.34

Kokeile ovatko vehkeesi tallessa. Ellei tunnu miltään, puristele niitä puolelta toiselle ja kerro havainnoistasi, sinä jälkeenjäänyt tavuttaja. Hanki (älä varasta, jos ymmärrät, ellet, ei se ole kai sinun syysi) helposti omaksuttavaa lukemistoa, joka lisää syljeneritystäsi ja sitä tietä aineenvaihduntaasi - kenties.--Patu Lerssi 9. huhtikuuta 2009 kello 20.15 (UTC)

VandaaliMuokkaa

Kiistän syytöksesi. Sillä ei ole toisaalta mitään väliä, koska poistun lopullisesti tästä paskasta. Tännepähän jäätte. Olet sotkenut tai poistanut Hikipedian sisältöä, minkä vuoksi suvaitsen haistattaa Sinulle pitkät paskat. Toimintaasi pidetään rikollisena ilkivaltana ja täydellisenä kerettiläisyytenä. Jos jatkat epäjaloa toimintaasi, tietokoneesi voidaan räjäyttää varoituksetta rikoksentekovälineenä ja IP-osoitteesi jäljittää. Voit riehua rauhassa Hikipedian Hiekkalaatikolla tai Wikipediassa. Kiitos niin vitusti, terveisin