Keskustelu käyttäjästä:Röhmöfantti/Arkisto2

Aktiiviset keskustelut
Rohmofantti logo.png KäyttäjäsivuKeskusteluArkistoPäämajaMuokkausmäärätNavigaatioAllekirjoitus Rohmofantti logo.png

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.

Jösse Jeesus Lutikkaperä

Vaikka tämän loistavan miehen artikkelille ei Hömppäpediasta tilaa löytyisikään, on silti vain hänen arvolleen sopivaa, että hän saa muinaisjäämistöjen suojelun edellyttämän turvapaikan varsinaisesta Hikipediasta. Muistaakseni suojelukohteille oli oma erillinen mallinekin. Soisin myös "Roskakunkun" tittelistä kertovan artikkelin siirtoa artikkelimuseoon muistutuksena siitä, millainen Hikipedia joskus todella oli. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 9. toukokuuta 2010 kello 21.24 (UTC)

Minähän ehdotin foorumilla "wanhan hömpän" arkistointia Hikiaineistoon. Esimerkiksi Kazakstan- ja Muumisodat voisi siirtää aineoiston puolelle.  Röhmöfantti   10. toukokuuta 2010 kello 05.25 (UTC)
Jotain suuntaan "Historiaa" ehkäpä?--T -- (Höpinä/Mokat) 10. toukokuuta 2010 kello 13.11 (UTC)

Turhista asioista keskustelu ei koskaan ole turhaa

En tiennytkään, että olet lihansyöjäkasvien ystävä.--B14 7. kesäkuuta 2010 kello 19.05 (UTC)

Kasvit ovat lähellä sydäntä noin yleisesti ottaen. Tulen hyvin toimeen niiden kanssa, ja lihansyöjäkasvit, varsinkin kärpäsloukut, ovat mielenkiintoisia. Ne ovat myös haastavia kasvatettavia: vain hyvin harva kärpäsloukku selviää talvesta. Periaatteessa tarkoitukseni olisi jalostaa suurempia ja nopealikkeisempiä kärpäsloukkuja, mutta enpä ole vielä mitään näkyvää saanut aikaan.   Röhmöfantti   7. kesäkuuta 2010 kello 19.14 (UTC)
Siitä sitten vain lähimmälle lettosuolle hankkimaan kihokkeja kokoelmaan.--B14 7. kesäkuuta 2010 kello 19.21 (UTC)

Chattiin

Tulepas Hömppäpedian chathuoneeseen.--B14 21. kesäkuuta 2010 kello 19.07 (UTC)

Tervetuloa

Viitsisitkö toivottaa minut tervetulleeksi ettei minun tarvitse itseäni toivotella? --Faktaa: Twister on peli. lähde? 23. kesäkuuta 2010 kello 13.44 (UTC)

Sinut olisi toivotettu sairasmenneeksi jo aikaisemmin, mutta jonkun jännän bugin takia keskustelusivusi luominen oli mahdotonta. Nyt kaikki DPL:ää lukuun ottamatta pelaa, joten ole hyvä.   Röhmöfantti   23. kesäkuuta 2010 kello 15.10 (UTC)

One Piecen löydän mä

Sinä... nappasit tuon pätkän... chathuoneella... Minun vitsi! Minun! Miiiiiiiiinuuuuuunnnnnnn !!!!--T -- (Höpinä/Mokat) 31. lokakuuta 2010 kello 16.11 (UTC)

Lantiosi anna lanteitani piestä

Jere sano, että ne sun bileet oli ihan ylimainostetut, ku ei niissä ees soitettu jazzia. Käski ajaa parran. --Nimiväännös 16. tammikuuta 2011 kello 19.21 (UTC)

Typojen Herra

Mikä tuon sivun POINTTI on? Mikä siinä on niin HAUSKAA? --Deus Regis Tyrannorum? 25. heinäkuuta 2012 kello 10.12 (UTC)

Se on sisäpiirivitsi. Et varmaankaan ole koskaan lukenut Mr. Higinsin näppäimistönjälkeä? Se on ylipäätään nykyään vaikeaa, koska kaikki jäljet hänen olemassaolostaan on poistettu Hikipediasta muun hömpän kanssa, ja sitten häivytetty lopullisesti meidän toimestamme Suuressa Maxikalypsissa. Ajattelin, että kun artikkeli kerran on B14:sta kirjoittama, eikä monella muullakaan pitkän linjan hikipeedikolla näyttänyt mitään sitä vastaan olevan, antaa olla.
  Röhmöfantti   25. heinäkuuta 2012 kello 19.21 (UTC)
Sisäpiirin vitsi... voi veljet... insaidit ovat kaikkein epäselvimpiä tapauksia. Joidenkin mielestä hauskoja ne ovat, joidenkin mielestä taas -- njet. En ole ollut paljoakaan hikissä ennen tunnuksen luomistani, joten hömppäpediakin taisi olla vedettynä vessasta alas jo silloin kun tänne saavuin. --Deus Regis Tyrannorum? 26. heinäkuuta 2012 kello 06.05 (UTC)
Jos oikein muistan, suoritimme Ensimmäisen Suuren Exoduksen joskus 2010 ja Toisen Suuren Exoduksen (Pako Wikian maasta) 2011. Tunnetkin varmaan nykyisen sijainnin ?   Röhmöfantti   26. heinäkuuta 2012 kello 09.32 (UTC)
Joo. Muokkasin ennen tänne saapumistani itse shoutwikin beepediassa hetken tunnuksella Silicon314 kunnes se wiki meni nurin niskoin. Ihmetyttää vain sen meno nurin, kun hömppäpedia ei sen sijaan ole mennyt nurin. --Deus Regis Tyrannorum? 26. heinäkuuta 2012 kello 15.15 (UTC)
Shoutwiki on ollut kahteen otteeseen useamman kuukauden verran toimintakelvottomana. Kummallakin kerralla sai wikejä pyytää palautettaviksi ongelman ratkettua, ja B14:sta ei ilmeisesti Beepedian kohdalla sitä ole tehnyt.   Röhmöfantti   26. heinäkuuta 2012 kello 15.24 (UTC)

Amerikasta

Miksi vihaat Amerikkaa? Siksikö, että vihaat vapautta??? D:<

Minä vihaan ja vastustan tulisesti vapautta ja demokratiaa, erityisesti silloin, kun ne toimitetaan rakettiteknologiaa hyödyntäen.
Tietenkin olen pääministerimme kanssa yhtä mieltä siitä, että Yhdysvallat ovat Suomelle luontainen yhteistyökumppani. Sen huomaa siitä, kuinka 5% Suomen tuonnista ja viennistä suuntautuu sinne, ja siitä, kuinka monessa sodassa olemme olleet samalla puolella.   Röhmöfantti   17. elokuuta 2012 kello 08.29 (UTC)

Huomio, päivystävä ylläpitäjä

Ehtoota. Voisittekos toiminnot:interwikin kautta vaihtaa etuliitteen la kohdalla oleva URL osoitteeseen http://uncapaedia.wikia.com/wiki/$1. Ilmeisesti vanha uncapaedia.org ei uudelleenohjannut uudelle sivustolle vaikkapa arabiankielisen uncyclopedian tavoin. --Deus Regis Tyrannorum? 31. lokakuuta 2012 kello 20.07 (UTC)

Nyt sen pitäisi uskoakseni toimia. --  Röhmöfantti   1. marraskuuta 2012 kello 13.32 (UTC)

No joskus unohtaa

Joskus kirjoittaa joitain ja unohtaa kirjoittaa jotain perään. Tai haluaa poistaa jotain. Mutta yritän itse tapani. --Hikipedikko (keskustelu) 1. marraskuuta 2012 kello 06.22 (UTC)

Minun tekisi ajoittain mieleni poistaa erinäisten käyttäjien päitä. Mutta ei siitä sen enempää. Jatkakaa. --Meteori 1. marraskuuta 2012 kello 17.20 (UTC)

Joo...

Sori tein sen vähän hetken mielijohteesta. Sitäpaitsi eikö [hikipeli:testaa peli]] ole ihan OK.--Hikipedikko (keskustelu) 2. marraskuuta 2012 kello 19.05 (UTC)

Merkillisiä mielijohteita sinulla.
Se ei oikein vaikuta palvelevan mitään tarkoitusta... Kai lukijat osaavat itse valita mieleisensä pelin valikosta? --  Röhmöfantti   2. marraskuuta 2012 kello 19.13 (UTC)

你是中国人

Huomenta! Miksi sensuroit totuuden? Se on sielä muokkaus historiassa, ettei sitä kuitenkaan ole kunnolla Sensuroitu.--    HIKIPEDIKKO (Hölötys, Wanha hölötys Ketään ei kiinnosta) 2. helmikuuta 2013 kello 08.21 (UTC)

Mikäs mies Te oikein olette?

Vai oletteko Te mies lainkaan? Tuossa rupesin ihan tutkimaan kunnolla ja kävi ilmi, että muokkauksia on, ylläpitäjästatus on, olet rekisteröitynytkin joskus vuoden 2008 puolella, mutta en silti ole törmännyt sinuun. Ilmeisesti olen ollut liian kauan poissa... Eli tahtomattasi tässä ristikuulustelussa seuraa vaihe, jossa joudut kertomaan itsestäsi kaiken oleellisen.   Black Eagle  2. huhtikuuta 2013 kello 13.05 (UTC)

Alun alkaen olin pääasiassa hömppämuokkaaja, joten tekemiseni ovat hyvinkin saattaneet mennä ohi tutkasta. Seitsemän viisaan joukkoon pääsin... joskus, ja ylläpitäjyys tuli hetikohta perässä. Reaaliavaruudessa muokkaukseni rajoittuvat pitkälti käyttäjäsivullani mainittuihin kohteisiin (joista suurin osa on laadultaan kelvottomia). Nykyään, kuten olet varmasti huomannut, Hömppäpedia on karkotettu Hikipedian ulkopuolelle omaan wikiinsä. En ole aivan varma siitä mistä muokkaukseni ovat tulleet, enkä ole jaksanut alkaa kaivelemaan. --  Röhmöfantti  

Raymanin Tasavalta

Onko mahdollista, että voisin tehdä uudestaan tämän kyseisen artikkelin? --K0rvamies (keskustelu) 5. kesäkuuta 2013 kello 12.45 (UTC)

Jos vain saat tekstiä aikaiseksi, niin mikäs siinä minun puolestani. Siirtele sitten kun se tulee valmiiksi. --  Röhmöfantti   5. kesäkuuta 2013 kello 17.59 (UTC)

Jotain häikkää

Tarvitsen toisen mielipiteen. Täällä on meneillään jotain... Jotakin. Toimi. -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 21. elokuuta 2013 kello 18.17 (UTC)


Jaa. Kiitos tuosta korjauksesta... -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 26. elokuuta 2013 kello 16.47 (UTC)

Häiriöt johtuvat vain siitä, kun tietokantaa päivitetään. Ylivalvojan olemassaolo on väistämätöntä, mutta hänestä ei saa tietää mitään. Häiriöitä ei ole olemassa. Hajaantukaa. Meteori on avaruudessa kovalla vauhdilla lentävä kappale, ei ihminen.  • Black Eagle • 26. elokuuta 2013 kello 17.15 (UTC)

Jokainen huolehtii käyttäjäsivustaan itse

Miksi sorkit käyttäjäsivuani? Leiska (keskustelu) 4. syyskuuta 2013 kello 17.04 (UTC)

Käyttäjäsivusi on sinun asiasi. Se, että sivut pysyvät niille tarkoitetuissa luokissa on ylläpidon asia. Respect mah authoritah! --  Röhmöfantti   4. syyskuuta 2013 kello 18.01 (UTC)
Mikään ei ole omaasi. Ei edes käyttäjäsivu. Se on sinun vain niin kauan kun joku muu ei sitä kohteliaisuussyistä sörki. Pöki vääriä nappuloita ja KRP on ovellasi.  • Black Eagle • 4. syyskuuta 2013 kello 21.15 (UTC)

Hyvää iltaa arvon ___________________

Olen pahoillani, että sörkin aina keskustelusivuanne. Se kun vain on jo-toinen-jalka-eläkkeellä-toinen-jalka-haudassa-sekä-kolmaskin-tuolla-puolen -käyttäjälle aivan liian vastustamaton kiusaus. Pahoittelut.  • Black Eagle • 4. syyskuuta 2013 kello 21.17 (UTC)

Älä suotta pyytele anteeksi. Minua vaivaa keskustelusivukateus, ja olen mielissäni, kun se (siis keskustelusivu) syystä tai toisesta saa lisää pituutta. --  Röhmöfantti   5. syyskuuta 2013 kello 16.37 (UTC)
Kas kummaa, kun olin informoimassa Viimeistä tursalaista tt-boksilla ja floodimallinteella, tallennus sanoikin että "joku muu on muuttanut tätä sivua sen jälkeen, kun aloit muokata sitä.". Tuotti tyydytyksen, että olin reagoimassa oikein ylläpitäjänä vanhan mammutin toimiessa samassa tilanteessa täysin samoin. Sosiaalista oppimista, sanoisi Bandura.--  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 7. syyskuuta 2013 kello 17.46 (UTC)
Minä taas olin juuri tallentamassa muokkausta sinun keskustelusivullesi, ja esikatseluikkunasta näin, että minulle on saapunut viesti. Hassua synkronisiteettiä tämä. Kuuntelin juuri hetki sitten Rocky Horror Picture Show'n ääniraitaa - ehkä tämä on nyt se time warp. --  Röhmöfantti   7. syyskuuta 2013 kello 18.03 (UTC)
Minä taasen tein tästä kaikesta vitsin.  • Black Eagle • 7. syyskuuta 2013 kello 18.34 (UTC)
Time warp? Havaitsin näkökentässä omituista tanssintaa tuossa videossa. Ehkä äänillä kuuntelu olisi valaissut paremmin. He, näköjään; ja no niin, vanhuus tuottaa mukanaan häröilyoikeuden. Mutu-tuntumani perusteella monet vanhukset, etenkin mummot, toistelevat samoja pieniä kaksimielisyyksiä, niin kuin "ottaisitko seksiä" kahvipöydässä. Niin että siinäs teet, sir; voin myös työnnellä sinua pyörätuolissa näin virka-toisiksi-nuorimpana, - Setä Djupsjölöshän otettiin palvelukseen muistaakseni myöhemmin, hän vain on ollut aktiivisempi? - samalla valistuen vanhojen vitseistä.--  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 7. syyskuuta 2013 kello 20.30 (UTC)
Työnnätkö keittiöön, ottaisin lasillisen *muminaa* *KROOOH PYYYYHH*  • Black Eagle • 7. syyskuuta 2013 kello 22.29 (UTC)
...ja vielä toinen shhhamanlainen, ithelles.  • Black Eagle • 7. syyskuuta 2013 kello 22.33 (UTC)

Raeikkoenaen

Kiitämmä huolenpidosta.  • Black Eagle • 20. syyskuuta 2013 kello 19.10 (UTC)

Paskaa tämä kouluruoka

Ma havaitsen filosofin. Jätitkö filosofisessa mielenlaadussasi otsikon tyhjennysmuokkauksen tehneen Sokrateen rankaisematta, koska hän sanoi totuuden? Se on hyvä, sillä hyveellisenä paheellisen huumorin pesänä tulemme kukoistamaan vielä pitkään--  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 7. lokakuuta 2013 kello 18.18 (UTC)

Ja mikä kumma on Hikipedian mittapuulla epäasiallinen käyttäjänimi?? Olen kauhhian hämmentynyt.  • Black Eagle • 7. lokakuuta 2013 kello 18.25 (UTC)
Kysy Kondikselta. Häneltä ainakin minä opin tuon jalon viisauttarakastavan perinteen opettaa puberteettihopliiteille sivistyneitten käyttäjänimien käyttöä vitsakimpun kera.--  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 7. lokakuuta 2013 kello 18.32 (UTC)
Kyösti Pöystiä mukaillakseni ymmärrän kyllä hyvän käyttäjänimen määrittelemisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tuntee - tässä nimenomaisessa tapauksessa kirjaimellisesti. Itse katsoisin ainakin yhteen tai useampaan ulosteesta, sukupuolielimistä tai seksuaalisista suuntauksista viittaavien käyttäjänimien olevan useimmissa tapauksissa epäasiallisia. Jos en ole varma, käsken niitä soittamaan Paranoidin, ja estän, jos ne eivät osaa. --  Röhmöfantti   7. lokakuuta 2013 kello 20.28 (UTC)
Ymmärrän kyllä, mistä tässä puhutaan. Sen sijaan mammutinmuistini ei pysty äkkiseltään kaivamaan viiden vuoden takaa esimerkkejä, jossa käyttäjänimen perusteella olisi bannittu. Epäilemättä sitäkin on tapahtunut... Hyvä hyvä, jatkakaa.  • Black Eagle • 7. lokakuuta 2013 kello 23.13 (UTC)
Tärkeintä on saada epäasiallisia käyttäjätunnuksia valitsevat ihmiset raivoamaan internetin yli. Itseäni ei kiinnosta ainakaan tällä hetkellä vaikka jonkun nimimerkki olisi "Paskan Kuningas" niin kauan kun hänen muokkauksena ovat OK. Empiiriset tutkimuksemme kuitenkin osoittavat että tälläisiä nimimerkkejä valitseva ihminen on joko nuori peruskoululainen tai mukaradikaali jullikka jonka vanhemmat eivät kurittaneet häntä tarpeeksi lapsena, pelastuksen polulta jo langennut houkka siis, joka raivoaa herkästi kun asiat eivät mene hänen toivomallansa tavalla.
Tai tämä on siis ainakin minun mielipiteeni. --MasterBlaster 8. lokakuuta 2013 kello 04.04 (UTC)
Jälkimmäisenä mainittu ryhmä on myös kykeneväinen älylliseen toimintaan. Yritin kirjoittaa jotain perustelua sille, miksi jälkimmäinen ryhmä on myös kykenevä tuottamaan hyvää sisältöä, mutta harmikseni minun on pakko myöntää, että näin ei ole. Teoreettisesti kai kyllä, mutta samalla teoreettisuuden tasolla on kyllä Paavo Väyrysen logiikka ja astrofysiikka.  • Black Eagle • 8. lokakuuta 2013 kello 04.41 (UTC)

Selittämättömästä lähteestä tullut kiitos

Jostakin selittämättömyyden hämärästä vierasta alkuperää oleva jokin kiittää saamastaan välittömästä huolenpidosta. Keinojensa ja taitojensa puutteista huolimatta tämä vieras esine haluaa vain löytää jonkin lämpimän kolon ja siinä sivussa tehdä mahdollisimman vähän vahinkoa kohtaamilleen artikkeleille sekä pyrkiä löytämään omaperäisiä reittejä päästä asian ytimeen. (Vieras alkuperä on myös onnesta sekaisin jos onnistuu näppäämään aikataulutetun, vesileimatun sekä Tanskalaisten postityöntekijöiden hyväksymän nimimerkkinsä oikein heti ensimmäisellä yrityksellä) --VierastaAlkuperää (keskustelu) 7. marraskuuta 2013 kello 18.55 (UTC)

Älä suotta kiittele, ilo oli minun puolellani, työtänihän minä vain teen ja muita latteuksia - ole hyvä. --  Röhmöfantti   7. marraskuuta 2013 kello 21.06 (UTC)

Miksi kumosit

[1] Vaikka ymmärrän Hikipedian luonteen, niin miksi tietojani en saisi muokata? -Ville Siliämaa (keskustelu) 14. marraskuuta 2013 kello 10.49 (UTC)

Artikkeli näyttää sitä autenttisemmalta mitä tarkemmat tiedot kustakin käyttäjästä on tarjolla. Voisitko esittää tässä laajamittaiset perustelut, miksi kyseiset tiedot pitäisi poistaa?  • Black Eagle • 14. marraskuuta 2013 kello 14.01 (UTC)
1) Muokkausmäärästä kertova viitelinkki näytti olevan vanhentuneen, jonka katsoin tarpeettomaksi pitää mallineessa. Toki sen voi päivittää toimivaan linkkiin
2) Olen Wikipediassa ilmoittanut kotipaikakseni Pohjois-Pohjanmaan, eli halusin korjata samanlaiseksi tiedon mallineeseen. Se, että joskus olen saattanut aikaisemmin ilmoittanut tarkemman kotipaikkasijainnin, niin miksi tietoa ei saisi päivittää, mikä ei välttämättä pidä enää paikkansa. Vaikka esiinnynkin omalla nimelläni, se ei tarkoita sitä että saisi levittää vääriä tietoja. Ville Siliämaa (keskustelu) 14. marraskuuta 2013 kello 15.05 (UTC)
Väärää tietoa levitämme tarkoituksella. Vanhentunutta väärää tietoa sitäkin useammin. Tiedät Wikipedian muokkaajana, että vanhentuneita lähdelinkkejä ei saa poistaa. Jos haluat päivittää tietosi, päivitä ne asianmukaisesti oikeilla muokkausmäärillä tai vastaavasti muuta ne hauskaan muotoon. Voihan siinä mm. esittää viimeisimmäksi tunnetuksi olinpaikaksi Kempeleen, vaikkei sillä mitään käytännön merkitystä olekaan lukijan kannalta. Edellä kuvattua funktiotonta faktatietoa joissain piireissä pidetään ihan huumorinakin.  • Black Eagle • 14. marraskuuta 2013 kello 15.33 (UTC)
Keksin ratkaisun, joka miellyttää varmasti kaikkia. --Kuri (keskustelu) 16. marraskuuta 2013 kello 21.35 (UTC)
Erinomaista. --  Röhmöfantti   16. marraskuuta 2013 kello 23.09 (UTC)

Vitun idiootti

Älä estä sisällöntuottajia. Tämä sivusto on muutenkin kuoleman partaalla. --Aatos Kotka (keskustelu) 21. joulukuuta 2013 kello 20.00 (UTC)

Osoitin erehdyksessä toimintani perustan muodostavan logiikan selityksen aivan väärälle henkilölle - vilkaisi Kurin keskustelusivua. --  Röhmöfantti   22. joulukuuta 2013 kello 00.43 (UTC)
Ilmeisesti täällä estetään nykyään aktiiviset käyttäjät, kun kunnon vandaaleita ei enää ole. Tekee järkeä. --Aatos Kotka (keskustelu) 22. joulukuuta 2013 kello 05.29 (UTC)
Arvasit suunnitelmani. Haluatko mitalin vai riittääkö monitoriin kohdistettu epämääräinen katsahdus? Jos tosiaan uskot, että yhden päivän esto on tuominnut Hikipedian, voin mieliksesi lyhentää sitä - jos 24 tuntia riittää tekemään meistä puolikuolleen sijasta täysin kuolleita, 16 tuntia tekee Hikipediasta viiden kuudenneksen verran kuolleen. Toivottavasti se on luku, jonka kanssa voit elää.
Toivottavasti tämänkaltainen päämäärätön aktiviteetti tyydyttää oikeustajuasi.--  Röhmöfantti   22. joulukuuta 2013 kello 08.22 (UTC)
Tähän mennessä olen pitänyt hömppää indulgenssina, jonka julkaiseminen on noloa. Näiden tapahtumien jälkeen ajattelen, että olin väärässä: hömppäsisältö oli sivuston kuolemaa toivovien B-suunnitelma uusien tekijöiden karkottamiseksi. Kun muokkaajatilanne on nyt saatu tarpeeksi huonoksi, on siirrytty A-suunnitelmaan. --Kuri (keskustelu) 23. joulukuuta 2013 kello 17.21 (UTC)
Tässä välissä kiellän teitä keskustelemasta aiheesta enempää. Myöskään joulun kunniaksi ei saa jakaa estoja - edes mielivaltaisesti.
Oikeuteni perustuvat ikiaikaiseen taikuteen (kuten tämä teksti) ja siihen faktaan, että paikalla säännöllisimmin vierailevista ylläpitäjistä olen vanhin. Hjassa- siis MasterBlasteria ei lasketa.
Hyvää Minna Canthin päivää.  • Black Eagle • 23. joulukuuta 2013 kello 18.54 (UTC)
Olen samaa mieltä, ei tulisi mieleenkään, luonnollisesti, ja sitä samaa. Henkilökohtainen teoriani on, että Hikipedian perustamisen tarkoitus oli sen tuhon aiheuttaminen. --  Röhmöfantti   23. joulukuuta 2013 kello 19.47 (UTC)

Luokitus

Se on sitten sinun vastuullasi, kun luokassa on kolmekymmentä julkisuuden henkilöä tai jotain, jotka sattuvat muuten vain käyttämään Wikipediaa, eivätkä vakikäyttäjät enää eroa joukosta. Olen varoittanut. --Kuri (keskustelu) 5. tammikuuta 2014 kello 18.07 (UTC)

Se on aina ollut minun vastuullani.
Ideani, kuten huomasitkin, on, että kutakin kirjainta vastaava luettelo on luokiteltuna ensimmäisenä tämän kirjaimen kohdalla.--  Röhmöfantti   5. tammikuuta 2014 kello 18.22 (UTC)

F-L

”Joku Janne” -palautus on käsittämätön. Lainasin sitä, kun kaveri ruikuttaa kuvausta, ja sitten annoin kuvauksen – kokonaisen lauseen käyttäminen tarkoittaa, että kyseessä todella on pyydetty kuvaus – jossa todetaan vain huomionkipeys. Kaikille pitäisi olla ihan selvää ainakin aika pian, että huomionkipeys viittaa juuri tuohon ruikutukseen, ja koko hiton juttu on paljon hauskempi, jos sitä ei puhu auki.

Muuten minulla ei ole nykyisen version kanssa ongelmaa (paitsi että Herzl kirjoittaa L&L:ää huonommin eli siinä pitäisi lukea ”melkein yhtä huonot kuin Herzlin”, mutta se ei varmaan ollutkaan suorittamasi kappaleen palautuksen pointti), eli suojaus olisi tosi kiva pois. Aion laajentaa Juhkosta. Tänään.

--Kuri (keskustelu) 5. tammikuuta 2014 kello 19.10 (UTC)

Annetaan tiedoksi foorumikeskustelu

Foorumi:Käyttäjä:Kuri ja Peelon tekstit, käythän jättämässä mielipiteesi.  • Black Eagle • 5. tammikuuta 2014 kello 19.32 (UTC)

Tyhmä kysymys

Vieras Alkuperä luki kaikki ohjeet jotka sai käsiinsä ennen niiden syömistä ja on edelleen vähän pihalla. Jos hän olisi sattunut tekemään sivun Rumasta Ämmästä (Harley Quinn) eikä oikein löydä sille sopivaa kuvituskuvaa, voiko hän piirtää sen itse ja tarjota Hikipedian hyväksyttäväksi jossakin lähteessä? Tosin yhtä hyvin käy myös se jos lisenssivapaita Harley kuvia on Hikipedia käytössä eikä tämä tunari vain löytänyt niitä.

(Vieras Alkuperä muuten ei keksinyt hahmolle noin karkeaa Sivu-nimeä mutta löysi sellaisen Kepakkomiehen (Batmanin) sivuilta vihollisten listalta eikä kehdannut ruveta sooloilemaan)

--VierastaAlkuperää (keskustelu) 16. helmikuuta 2014 kello 15.04 (UTC)

Käyttäjänimen vaihto

Viisauden perikuvana sinua pitäen, kysyn sinulta; onko mahdollista vaihtaa Hikipedia-käyttäjänimeään? @@K0rvamies (keskustelu) 27. heinäkuuta 2014 kello 13.00 (UTC)

En ole nähnyt Röhmöfanttia kriittisen kolmen viime päivän ajanjakson aikana, joten vastaan kysymykseen hänen puolestaan. Ainoastaan byrokraatit voivat uudelleennimetä käyttäjiä, joten kannattaa kysäistä heiltä, mikäli et ole tyytyväinen nykyiseen nimeesi. -- Geedreich (keskustelu) 27. heinäkuuta 2014 kello 13.07 (UTC)
Kiitoksia @@K0rvamies (keskustelu) 28. heinäkuuta 2014 kello 13.27 (UTC)

Mmm...

Jaa-a. --Lexsurosen (keskustelu) 16. syyskuuta 2014 kello 18.59 (UTC)

Aivan. --  Röhmöfantti   16. syyskuuta 2014 kello 19.22 (UTC)

Morjens

Testaan vain, päivystätkö täällä kellon ympäri. Yst.terv. nimim. Sikari [kuulumisia?] 21. elokuuta 2016 kello 14.48 (UTC)

Höh, näköjään et. Yst.terv. nimim. Sikari [kuulumisia?] 21. elokuuta 2016 kello 14.48 (UTC)
Pidin taukoa. Minun on nukuttava puolen kuun aikaan päivät arkussani säilyttääkseni ylimaalliset voimani. --  Röhmöfantti   23. elokuuta 2016 kello 21.40 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Röhmöfantti/Arkisto2” käyttäjäsivulle.