Mussolini.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Skröökki, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Kuri

*Hikipedia ei ole avoimen mustapaitainen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka sinua tervehtää, on.


Mitäs incelöit sielläMuokkaa

Lol.,muutoksisrasi näkee heti että o.et incle

En muistaakseni ole vielä kirjoittanut naisia tylyttäviä artikkeleita ja lisäksi inceleihin liittyy uskonnollinen lataus, "selibaatti", mitä en omista. Kiinnostavaa tässä kuitenkin on, että taannoin pläräilin Jaakko Hämeen-Anttilan kirjaa Tuhannen ja yhden yön erotiikka, jossa hän totesi "inceleimpien" arabitekstien olevan juuri uskonnollisia, kun taas peruspulliaisten kirjallisuus ei naisia niinkään halveksinut.
Elliot Rodgerin manifesti voisi yhtä hyvin olla musta komedia, mikäli lukija ei tietäisi asiayhteyttä. Lisäpisteitä supreme gentleman saa siitä, ettei hän tietääkseni siteeraa filosofeja oikeuttakseen omaa toimintaa, kuten esimerkiksi Pekka Eric-Auvinen teki Nietzschen suhteen. Mutta toisaalta, Rodger oli ilmiselvä narsisti, joten miksi hän muiden oikeutusta tarvitsisi. Oma tämänhetkinen suosikkimanifesti on joko Theodore "Unabomber" Kaczynskin Teollinen yhteiskunta ja sen tulevaisuus tai IRS:n kylkeen ajaneen Andrew Joseph Stack III:nnen itsemurhaviesti, jossa hän selvittelee 2008 finanssikriisiä.
Incelien perusongelma on nähdä naiset miestä alempiarvoisina, mutta samalla he kuitenkin kaipaavat heidän tunnustustaan. Sama ongelma on Hegelin herra-orja-dialektiikassa tai Martin Scorsesen Taxi Driverissa. Ensimmäinen askel kohti parantumista olisi päästä tästä ylitse, mutta koska samaiset yksilöt sulkeutuvat omiin oloihinsa ja/tai keräävät ympärilleen samanhenkistä seuraa, tätä harvemmin tapahtuu. Lisäksi varsinkin jenkkimediassa on kummallinen tyyli demonisoida näitä ihmisiä luusereina ja ties minä, mikä oikeastaan menee kuuroille korville. Kun koet olevasi yhteiskunnan ulkopuolella, se vain vahvistaa omaa käsitystä. --Skröökki (keskustelu) 2. joulukuuta 2018 kello 20.22 (UTC)
Se on muuten just näin. --  Bassman (Agitaatiot   Tuotokset) 10. joulukuuta 2018 kello 21.25 (UTC)