Nazi Swastika.svg Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, TaIkaNappi, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Hauki

*Hikipedia EI ole fasistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on natsi.


Button preview.pngMuokkaa

Torajyvä

^Joo. Huomattu kyllä ollaan. Mutta tässä on ollut nyt parisen pientä sievää probleemia.
  1. Sivut latautuvat melkoisen hitaasti. Usein saattaa aivopierut koittaa päästä karkuseen ennen muokkauksen näkymistä. (?)
  2. Kaikki hikilinkit & muut hikistyksen härpäkkeet eivät näy muokkausikkunassa yrityksistä huolimatta.
  3. Muokkaukseen on jäänyt jokin näkymätön aivopieru eli typo. Etenkin yliviiva-koodia käytettäessä jääpi melkoisen usein näkymättä.

-Pyydän kärsivällisyyttä & pitkäpinnaisuutta aloittelevalle Hikipedantille! ;->--~TAika^Nappi~ 5. marraskuuta 2014 kello 16.21 (UTC)

2014-vuoden hikipedia onkin mennyt aivan rappiolle. Se ei ansaitse edes tulla kirjoitetuksi isolla alkkarilla. Vanha ylläpitäjistö on ties missä ja servu on ihan ripulista. Muistan sen ajan, kun aloitin muokkailun täällä 2009. Silloin oli meno sekavaa ja oma huumori täyttä paskaa. Olin silloin 13, joten mikä ihme. Nolottaa, kun lukee vanhoja paskoja. Kypsyttyäni tein tunnuksen, jolla on kohta 4000 muokkausta. En kuitenkaan jaksanut jatkaa sillä. Voisi taas aloittaa uudestaan. Ei viitsi menettää kaikkia niitä pieniä muutoksia näihin sivuihin. Nyt huomasin, että 2009 aloittamani hikipeli onkin nykyään suositeltu. Worth it!
Omaelämäkertailut sikseen. Oletko muuten kokeillut säätää asetuksista muokkausikkunan sellaiseksi, että siinä on esikatselu heti, kun aloitat muokkailun? Se saattaisi auttaa sinua in your time of need. ‒Torajyvä
Ok. Kiiza vaan mainiosta vinkistä, tehoaa vaan kuten veli venäläisen Tu-96:lle... Yt. --~TAika^Nappi~ 15. joulukuuta 2014 kello 22.03 (UTC)

Rokkarin kiitos tähän.Muokkaa

”Rokki taikka hevirokki on kuten kukkakeppi. Taikka runous tai/ja rukous. Sitä voi käyttää väärinkin ok-päin. Pahuuteen voi käyttää hyviä asioita ja taas väärinpäin.”


Itse kannatin dismantled-and reinforced-bändejä paljon! Muistakaa paljon kuuluisia kolmen kirjaimen yhtyeitä. Ne kun on yllättävän isosti muu-sikillisesti yllättävän lahjakkaita! Osa näistä on koostunut uudelleen, vaikka ex. jäseniä kuollut maksakirroosiin etc.

Linkkejä tähän:

  • MSG (Not: Message Sended [by] Gunship)
  • Y & T (alk. Yester-Bay and To-buy)
  • TNT (norj. hevibändi)
  • W.A.S.P.

Kommentin jätti TaIkaNappi (keskustelu – muokkaukset).


IIHAHAA OLEN AASI ANNA MUNAA Kommentin jätti 37.219.69.188 (keskustelu – muokkaukset).

En ala antaa munaa edelleenkään. Olen munaton sarvipäinen vallelessuhinttari. ;Nk. munani löytyy jostain jonkin muisnaiskirkon sakkaisesta kastista.;-D--~TAika^Nappi~ 22. toukokuuta 2016 kello 20.40 (UTC)

Juuri tämän Kurin kaltaisesti henkisesti ihmiset ovat toimeenpanneet historian poikkeuksetta kaikki henkirikoksen, ryöstön, murhan, vauvan murhan, kansan murhan, puutarhan hoitolan. Se on todella kauhea asia, että tämmöisiä Kureja on olemassa. MV-lehdellä on Suomen Lasten Kuriongelmaan lopullinen ratkaisu josta voitte lukea osiosta "Seksuaali/Homo rikolliset ym.". Kommentin jätti 37.219.254.139 (keskustelu – muokkaukset).

PekingMuokkaa

Otan täysin kontolleni tämän aiheen. Jos vaan aihetta on eli löytyy, niin kritisoidakin saa. Kiinalaista kommentia eli nitsevoota en vastaan ota, kiitos. =')~TAika^Nappi~ 1. heinäkuuta 2016 kello 19.42 (UTC)

KHL liitetty eräänä tosi oleellisena omana hajaviitteenään tähän.~TAika^Nappi~ 7. lokakuuta 2018 kello 20.54 (UTC)

Gee, tietty Toweri Bassmanin konnmentteja kaivataan woe dokkiissa... ;-)~TAika^Nappi~ 1. heinäkuuta 2016 kello 19.46 (UTC)

SuolisapuskaMuokkaa

Lähteitä näihin: Tv Kakkanen, Suppo Tv, Himmee Jimi, Drii (tv2, Sub, Jim, Frii). Kanavilla esitetty mm. vankila-aiheisia (2010-luvulla: ehkä hyvinkin suosittuja) tv-dokumentteja, jotka vahvistavat esitetyn todellisuuden. Aihe on korni ja ehkä joidenkin mielestä hyvin hauskakin.

Yhdessä kohdassa mainittu vankilan asukin eli vangin ottaneen takapuolestaan esiin hot-dogin (oik. Hot Dog) -ja tarjonneen sitä, taikka haukkapalaa eli puraisua siitä omalle vartijalleen. Asia on siis aktuaalisesti toteen näytettyä.~TAika^Nappi~ 10. maaliskuuta 2017 kello 21.32 (UTC)

BreivikMuokkaa

En tiedä yhtään, mihin tuo lisäyksesi viittaa. Kannattaisi laittaa varmaan lähdeviite, kun tyylisi vaatii sen tuntemisen. --Kuri 12. maaliskuuta 2017 kello 21.46 (UTC)

^-ok... laitettu eli lisäilty niitä, nyt x5 (5x). yt.~TAika^Nappi~ 14. maaliskuuta 2017 kello 18.06 (UTC)

gw/hw/ghwMuokkaa

Gw:t ja Hw:t sekä Ghw:t teille tekopyhät deletistit~TAika^Nappi~ 6. marraskuuta 2017 kello 21.01 (UTC)

AK-49 sivuMuokkaa

 
Kuvassa Suomen Poliisivoimain käyttämä HP-5 anteeksi Heckler-Koch HekoHekoHeko-5 mp; Mashinen-Pistoel.

Liitetty kunnianarwoissaan kalle-irjoittajien orjalliseen sakkiin... ];-D -Juu, katos, nääzh..! =D Wakiohömistykseni ovat yleensä juurikin nämmätten perzoonallizet: (];-D/=D)~TAika^Nappi~ 23. syyskuuta 2018 kello 11.35 (UTC)

Kimi-sitaatit & DemupuolueMuokkaa

  • Kimi Räikkösen sitaatit eivät ole tuoreesta Haiku-runoja sisältäneestä kirjasta. Lähdeperä on IS pe 5.10.-18, toim. Janne Aittoniemi, IltaSanomat.~TAika^Nappi~ 7. lokakuuta 2018 kello 20.57 (UTC)
  • Denarit eiku demarit ts. Sdp ollut työn alla. Aihe on tosi huonosti kirjoitettu. Siitä täysi vastuu on täysin minun. Artikkeli on valitettavan epäselvä ja sekä myös hajanainen. Niin on kyllä puoluehistoriakin. Valitan aivan v***sti tätä vikaliikettä. Yt.~TAika^Nappi~ 9. lokakuuta 2018 kello 06.38 (UTC)

Haista vittu!Muokkaa

Haista vittu, TaIkaNappi! Chauffeursto on Hangon satama! --Аatos Kotka (keskustelu) 19. lokakuuta 2018 kello 07.33 (UTC)

??? -No Comprendo... ^& Kännissäkös tämän kirjoitit??? Yritän tehellä vaan oman parhaan kyvyn mukaan, mikä ei todellakaan ole paljon. Ja tämän siitä kaikesta runsaasta vaivannäöstä saakin --- kaikkein deletyksien ohella. "Muka onnettomat artikkelit pois tärkeistä aiheista"_ Ja HAHH!! Tämän voisin katsoa jopa Suurena Arvonantona; oikeana Hiki-Mitalina..! Stahanovilais-tyylinen nyt ainakin... yt.~TAika^Nappi~ 19. lokakuuta 2018 kello 18.24 (UTC)
Hei, huomaathan, että provokaation jätti kyrillisten aakkosten graafisia yhtäläisyyksiä hyväkseen käyttänyt vandaali, ei suinkaan ylläpitäjä Aatos Kotka (vrt. linkkejä). --Napoleon (keskustelu) 19. lokakuuta 2018 kello 19.06 (UTC)
En huomannut. Mutta eipä sillä kyllä mitään väliäkään ole. Samaa paskaa yhtä kaikki täällä tekevät näköjänsä.~TAika^Nappi~ 19. lokakuuta 2018 kello 19.54 (UTC)

JOTEN PERKELEEN PITKÄ BANNI KIITOS.

Selkee. --Napoleon (keskustelu) 19. lokakuuta 2018 kello 20.02 (UTC)
^Kiitos. Nyt ollaan 1v. jälkeen, taas takaisin tultu. Yritetään uudelleen ja ehkä paremmalla onnella... ;-D TaIkaNappi 19. lokakuuta 2019 kello 20.41 (UTC)

< :::::: Joo iepä toemi näät kirijuutukseet sisseen. Juupeli juu... Nou däng juu... =(( yt.91.155.3.24 14. tammikuuta 2020 kello 21.11 (UTC)

Mitä nöyrimmin pyydän anteeksi aikaisempiani tökellyksiäniMuokkaa

Vuosi on sitten lusittu pannaa ja taas takaisin ollaan. Ensiksi: pyhät pahoitteluni jalolle yp:lle. En voinut tietää, että joku voisi mennä feikkamaan jaloa byrokraattia. Joskus on ollut vaikeata tietää sitä, että mikä on hyvää ja säilytettävää - ja taas: mikä pahaa/pahaksi katsottavaa ja poistettavaa sisältöä. Toisinaan olin hermostunut siihen, että joku aihe oli ehditty varsin nopeasti poistaa, niin ettei sitä ehtinyt edes parantelemaan. Varmaankin olen sortunut joihinkin tyhmäilyihin ylilyönteihin (=lue: heikkotasoisen materiaalin tuottamiseen, synnyttämiseen), mutta niin on kait sitten ollut -ja turhia tarpeettomia(?) ärsyyntymisiä/turhautumisia kaiketi tullut niinikkäseen myöskin. Yp:n byrokraateille kiitos hankalasti hallittavasta tehtävästä, näiden nykyajan Markusto-vandaalien keskellä. Toivotan heille (yp:lle) voimia & onnea tässä jalossa työssä.

Yt.-TaIkaNappi- 19. lokakuuta 2019 kello 20.36 (UTC) TaIkaNappi 20. lokakuuta 2019 kello 08.56 (UTC)

Valinta ei kohdistunut sinuunMuokkaa

Estin sinut pysyvästi, sillä olemme kaikki pitäneet juttujasi sopimattomina Hikipediaan, niitä on ollut aivan liikaa käydä läpi, ja niiden joukossa ei ole näkynyt yhtään sellaista, jolle tämä projekti olisi oikea alusta. Lohtua ja ymmärrystä voi etsiä kansankirkon tuoreesta Sanan käännöksestä:

He vastasivat hänelle: "Me olemme Abrahamin jälkeläisiä, emme me ole koskaan olleet kenenkään orjia. Kuinka voit sanoa, että meistä tulee vapaita?"
Jeesus vastasi: "Totisesti, tosi-testi: jokainen joka tekee syntiä, on synnin orja ja sekä ynnä ennen pitkää "puhuu norjaa" seli hänessä on Pyhän Yrjön paha henki. Minä tiedän kyllä, että te olette AbraHamin jälkeläisiä, Ylikypsiä Kinkkuja. Silti te haluatte tappaa minut, koska sanani ei saa teissä si(j/k)aa! Minä puhun mitä olen oman Isäni luona nähnyt - ja te teette mitä olette omalta (n)isältänne oppineet. Röhh...!!"
He vastasivat Jeesukselle: "Meidän isämme on Abraham." Jeesus sanoi: "Jos olisitte, sitte Abrahamin tekoja tekisitte. Mutta minua te ette usko - niin no kaiken totuuden nimessä: totuuden on tämä uniwersumiweteraani Jumalalta kuullut. Te teette aivan varsin samoin kuin isänne. --Logos, seli (pros ton) theo(n/s) 11. marraskuuta 33 kello 13.02 (INRI)~ --Logos, seli (pros ton) theo(n/s) 11. marraskuuta 33 kello 13.02 (INRI)~
Te olette isästä perkeleestä, jota kutsutaan myös Saatanana. Saatana on ollut ylläpitäjä alustan alusta, itse siis alla kaukana totuudesta - se onpi hänelle vieras. Vierailijaksi siankorvien sisään ei kuitenkaan sovellu, ja juurikaan sentähden, että jos on lähtö-Isin Jumalasta, kuulee mitä Jumala puhuu. Sentähden ette kuule, koska ette ole Jumalasta."

Hyvää jatkoa muilla alueilla.

--Kuri 27. lokakuuta 2020 kello 19.54 (UTC)

Nyt en ymmärrä...Muokkaa

Nyt en oikein todellakaan tätä ymmärrä, mutta hyvä on: luovutan..! Häivyn hitaasti takavasemmalle, ja siellä ymmärrän pysyä myös. En enää vaivaa arvon palstalaisia ns. hengentuotoksillani. Yt.bs 23. marraskuuta 2020 kello 21.35 (UTC)

En kyllä minäkään --Hauki The Duck 15. joulukuuta 2020 kello 13.56 (UTC)

En tule tekemään enää mitään rendezvousia, comebackiaMuokkaa

Kts. edelle & ylle. En tule enää tekemään, mitään randevuuta (ransk. rendez-vous) eli comebackia. Voisin jatkaa ip-muokkauksilla tai rekata uuden tunnarin. Tätä en tule kuitenkaan enää tekemään. Järkyttää kerrassaan se, hikin yp:n kapea-alainen ahdasmielinen suvaitsemattomuus. Mistään tyylioppaasta et saa, tarpeeksi mitään osviittoja - ns. oikke hjuwan huipputason hikin toteuttamiseen & laatimiseen. Tästä olen todella pettynyt. Eihän tänne uskalla enää kukaan tulla, tekemään yhtään mitään. Hikin prioriteetit näkyvät pysyvän: wp:n aka. wikin tekijöiden & autististen/aspergerien mollaamisessa & alaspainamisessa. Kiitos tästä kaikesta turhuudesta & oikke hjuwaa loppuelämää teille, jalot yp:t. Nihilistinen kaiken pois karsiva tyylinne, se on todella pöyristyttävää & turhauttavaa. Mikään kun, ei kerran teille ylimielisille arroganteille hyväkkäille kelpaa. Minä poistun & lopullisesti. Period/piste. Yt. -ent. taikanäppi-

Tästä encoresta saikin sopivasti esimerkkiä detourin eiku auteurin jerittäin hjuwwasta nauru-hjumööristä, jonka ljukeminen on kuin kokisi tiivistelmän Pirkka-Pekka Peteliuksen 80-luvun tuotannosta kuumehoureena, eli varmaankin hjuuri sitä mjitteeh se totun- eiku satunnainen lukija haluaa pyllys eiku pällistellä lainkaan turhautumatta, hjeh hjee. Seuraavaksi prioriteetiksi otetaankin tarkkojen, yleispätevien, yksityiskohtaisten ja joka tilanteeseen sovellettavien ohjeiden ja normiston laadinta sille, mikä on hauskaa, oikein palikkakaavioiden kera. Sieltä takuuvissisti löytää hyvän osviitan sellainenkin tapaus, jonka on kokeillut hjumooriinsa tasan juhta eiku yhtä tautista epätyylilajia ja jäänyt sitten neuvottomaksi. Ylimielinen arroganssi on muuten parasta arroganssia, muunlaista en lähtisi kokeilemaankaan. Onnea matkaan. --Napoleon (keskustelu) 15. kesäkuuta 2021 kello 21.05 (UTC)