Keskustelu käyttäjästä:Traani/arkisto1

Aktiiviset keskustelut

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.

Tahdotteko vajota ahdistuksen loputtomaan mereen, vai oletteko kenties kaupungissa sokea? Perkele teidät tänne johti, antoi lapion käteen, pani kaivamaan hautaa, ikävyydelle muistomerkkiä. Kannattaa teidänkin kokeilla vodkaa, ja tämän sanon ystävänä. --Peelo 11:24, 1 joulukuu 2006 (EST)

Kiitän suuresti sinua, ystäväni Peelo, kun avoimesti tämän vinkin minulle kerroit. Itse vodkan väliin jättäisin, ja nauttisin mieluummin taikasieniä mustamarjamehun ja sitruunan kera, hyvässä seurassa ja oluen kera. Näin sanoin minä, ylen yksinäinen--Traani 06:49, 2 joulukuu 2006 (EST)

LoukkausMuokkaa

Olette alkoholiarvosteluasiain tiimoilta kohdistaneet minuun erityisen verisen henkilökohtaisen loukkauksen. Laupiaana ihmisenä annan tämän Teille anteeksi, mutta pyydän mielipidettänne kohdan "ammoniakki" suunnattomasta relevanssista. Olkoon voima kanssanne! --Peelo 13:01, 6 joulukuu 2006 (EST)

Saanen huomautta, että Traanin kommentti oli osuva, teidän raapustuksenne taas eivät. --Tosi ja yksi - B14 13:04, 6 joulukuu 2006 (EST)
Arvon B14, Te loukkaatte Meitä. Ette edes aloittaneet puhuttelusanaanne isolla alkukirjaimella, mikä mielestämme vähättelee Meidän arvoamme ihmisenä. --Peelo 13:05, 6 joulukuu 2006 (EST)
Lainatakseni erästä vitsiä:--Tosi ja yksi - B14 13:10, 6 joulukuu 2006 (EST)

Alkoholisti meni lääkärille selvittääkseen verensä alkoholipitoisuuden. Mittaustuloksen saavuttua lääkäri kätteli miestä ja totesi: "Onneksi olkoon! Alkoholinkierrossanne on enää yksi promille verta!"

~Vitsi


Pyydän syvästi anteeksi herralta Peelo ja anon häntä kutsumaan vihreisiin kiltteihin pukeutuneet ninjansa pois kimpustani. Mielestäni ammoniakki-lisäys oli ammattimainen ja esimerkillinen muokkaus. Toivon näin poistaneeni tämän konfliktin vaaran väliltämme. Ystävällisin mielin toivoo--Traani 13:07, 6 joulukuu 2006 (EST)

Kuten Me olemme jo aikaisemmin todenneet, olemme laupias ja kaikin puolin hyvä ihminen, ja Me kyllä annamme anteeksi. Toivotan kaikille Jumalan siunausta ja lähden nukkumaan. --Peelo 13:08, 6 joulukuu 2006 (EST)

Samoin. Minulla on hieman töitä, linnankutsuille pitäisi vielä päästä, joten menen nukkumaan vasta kahdeksan aamun tienoilla. Hyvää yötä teille ja päivää residentille toivoo--Traani 13:11, 6 joulukuu 2006 (EST)

Niin siitä alkomahoolistaMuokkaa

Uusin sen KOFF-osion ihan kokonaan, onx nyt hyvÄ? --Peelo 13:30, 6 joulukuu 2006 (EST)

Loukkaus nro IIMuokkaa

Äsken nukahdin. Näin unta, jossa Te tulitte soittamaan ovikelloamme. Esititte Meille uudestaan saman verisen loukkauksen. Tulkitsen tämän häikäilemättömäksi jalomielisen perusluonteeni hyväksikäytöksi. Uskotteko laupeutemme olevan rajatonta? Päätän huomisaamuna, aionko antaa Teille Teidän syntinne anteeksi. Niin ja uusin sen KOFF-osoion ihanm kokonaan, onx hyt hyvä? --Peelo 14:20, 6 joulukuu 2006 (EST)

Eihän todellisuudentajumme ole mielestänne vakavasti häiriintynyt? Ettehän ole yhtä turskas kuin psykologimme, joka väittää, että me vaellamme syvällä psykoosin syövereissä? --Peelo 14:21, 6 joulukuu 2006 (EST)

On se koff ihan hyvä. Hyvää yötä...--Traani 06:41, 7 joulukuu 2006 (EST)

Annan Teille anteeksi vielä tämän kerran, mutta jos ensi yönäkin ilmestytte uniimme, emme ole enää yhtä laupias. --Peelo 07:22, 7 joulukuu 2006 (EST)

EhdotusMuokkaa

Hyvä Traani, ihailen huumorintajuasi eräissä artkkeleissasi ja toivoisin, että loisit artikkelin aiheesta Osasto 6, joka mainitaan artikkeleissa Verstas, Verstaan Suurmestari ja Verstaan kansio. Kyseessä olisi salainen maailmanpoliisijärjestö, joka tahtoo tuhota Verstaan. Kiinnostaisiko sinua? Itse en jaksa, sillä minulla on tarpeeksi töitä edellä mainittujen artikkeleiden kanssa. Verstaan Suurmestari

Olen hyvin otettu pyynnöstäsi, mutta tarvitsisin jonkin pohjan, josta voisin jatkaa. En ole näes perehtynyt Verstaan tai muieden vastaavien artikkeleiden sisältöön. Jos saat itsesi tai jonkin muun tekemään minulle alun josta jatkaa, ilmoita minulle ja lupaan yrittää tehdä voitavani. Toivottaa hänen alhaisuutensa--Traani 13:48, 8 joulukuu 2006 (EST)

Voinhan minä alun väsätä mielelläni. Verstaan Suurmestari

Väsätty. Jatka painamalla tätä Verstaan Suurmestari

UniMuokkaa

Toisin kuin lupasitte, olette jälleen kerran ilmestynyt uniini! En aio sietää tätä helvettiä enää päivääkään, ja jos vielä kerran häröilette, räjäytän taloni ja itseni siinä samalla!!

Jos se uni kiinnostaa, tietoonne tuotakoon, että siinä unessa valvoit. Sinulla oli hopeinen haarniska ja seisoit muistaakseni varjona jossain vuorella. Sitten heräsin ja nukahdin taas. Toisessa unessa lensit haukkana lumisten vuorien ylitse sydämesi tulvillaan kipua, jota juuri hyljätty tuntee. Maa oli vanha ja hauras.

En varoita enää. --Peelo 10:19, 10 joulukuu 2006 (EST)

Oletteko varma, että tuo hahmo unissanne olen minä. Ehkä se onkin joku muu, joka yrittää lavastaa kaikki tihutyönsä minun niskaani? Ehkä hän on teidän oma toinen persoonanne? Ehkä häntä ei ole? Ehkä hän on oman juomisenne aiheuttama harha? Ainakaan minä en koe viehätystä hopeisiin panssareihin, hopea kun on hauras aine. Lisäksi en ole kokenut itseäni hyljätyksi sitten viime vuoden. Neuvon teitä siirtämään epäilynne minusta vaikka johonkin todennäköisempään vandaaliin.--Hän joka tätä keskustelua valvoo 19:35, 10 joulukuu 2006 (EST)

Kärsin narkolepsiasta eli sairaalloisesta nukahtelusta. Nukahdin jälleen äskettäin ja näin unen Teistä. Se oli hyvin surullinen uni.

Uni oli jatkoa edelliselle. Alussa lensitte haukkana lumisten vuorien ylitse sydämenne tulvillaan surua, jota juuri hyljätty tuntee. Sitten Te itkitte ja poltitte maahan kaupungin, kuten demoninen ääni päänne sisällä käski. Sitten Te heräsitte ja näitte levykevandaalin kasvoista kasvoihin. Ette kuitenkaan lentänyt lumisten vuorien ylitse enää ja haukkamaisuutennekin oli kadonnut kuin savuna ilmaan.

Siinä unessa maa muuten oli vuoroin uusi ja valmis & vanha ja hauras. Enkä kärsi psykoosista. --Peelo 12:42, 10 joulukuu 2006 (EST)

Olette puhkeava kyyneliin kuultuanne tämänMuokkaa

Kun päivä nousee, lepää myrskyn ratsut riennostaan, ne hengittävät odottaen yötään ja uutta elämää. --Peelo 13:10, 10 joulukuu 2006 (EST)

Olit oikeassa, pukesin kyyneliin. Osasyynä saattoi olla, että tökkäsin itseäni kynällä silmään tämän tapahtuman edesauttamiseksi. Voisit siirtää runollisen lahjakkuutesi Hikikirjaston runokokoelman laadun edesauttamiseksi.--Hän, jolla on ymmärrystä laskea Elukan luku

Kuinka julkeatte??!Muokkaa

Meidän Korkeutemme ei ole sotkenut Vilkkuun sivua. Se oli Sankaritar! Olemme toki vandaali, mutta toisten käyttäjäsivujen näpertelyyn Me emme sorru. Totta puhuakseni Meillä on useampia persoonia. Toisaalta olen suurvandaali ja toisaalta melko asiallinen internet-kansalainen. Hyvää iltapäivän jatkoa. --Peelo 09:03, 11 joulukuu 2006 (EST)

Suokaa anteeksi, en tajunnut mitä kirjoitin. Sormeni ovat vain tottuneet kirjoittamaan ylevän käyttäjätunnuksenne niin useasti, että siitä meinaa tulla tapa...

P.S:Missä ajassa kellonne on. Lähetätte viestinne en mukaan minun muokkustani enne. Siis sitä Vilkkuun keskusetlusivulla laitettua tekstiä. Minä 16:13, 11 joulukuu 2006 (EST)

Hell'oMuokkaa

Onko tuo käyttäjäsivusi "kommunistiarmeija-malline" lisätty käyttäjämallineisiin? En ainakaan löydä sitä mistään. Mene nurkkaan häpeämään ja lisää se. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 12:13, 11 joulukuu 2006 (EST)

Lyseinen mallinne on oma henkilökohtainen mallinteeni, samoin kuin sieni-mallinne. Jos joku haluaa ne, niin kopioi minulta. Haluan nimittäin olla erilainen nuori, jolla on omia erityispiireteitä.--Traani 09:08, 12 joulukuu 2006 (EST)

Lisäsin kuvan Röhmöfantti-artikkeliin. Osuvalla kuvatekstillä toki. ;) --Cipher Admin Ein (Tunnusta syntisi) (Valtion salaiset muistiot) 3. tammikuuta 2007 kello 13.32 (EST)

Hyva, hyva. Anna menna suomipoika, nauta niille, nauta.--Traani 3. tammikuuta 2007 kello 13.37 (EST)

Jee! hdauAdj DK##! ugrilainen.Muokkaa

Mahtavaa notta lisäsitte nuo Vilkkuun kauneimmat joululaulut sitaatteihin! Me olemme jo pitkään ajatelleet tehdä sen, mutta emme jaksaneet kirjoittaa niin paljon tekstiä, notta olisimme päätyneet näihin salaisiin kansioihin käsiksi. Mitä Te muuten pidätte Linuxista ja sen monituisista versioista? Hyvää Juhannusta toivotteleepi: MiPe.

Käyttäisin linuxia, jos siinä toimisi enemmän ohjelmia. Valitettavasti Mikkisoftan monopoli-peli on estänyt Linuxia tuomasta itseään ilmi, ja markkinoida itseään eri ohjelmavalmistajille. Mukavaa muuten, että piditti lainauxistani, ajattelin jatkaa etsintää, mutta ensin tarkistan JAT:ilta, onko Vilkkuun äärimmilleen viety nöyryyttämismopotus hyväksyttävää... Tai itseasiassa korvaan viimeisen sanan "...mopotus säännöissä kielettyä." eihän kukaan kuitenkaan tunne Vilkkuuta henkilökohtaisesti.--Traani 14. tammikuuta 2007 kello 09.07 (EST)
Nonni, lupa hankittu. Nyt voimme kierrättää kaiken Vilkkuun lausuman suoraan Hikisitaattiin. Tai ainakin jos se on hauskaa. Meidän pitää myös suostua siihen, että Vilkkuu voi heittää sinne meidän lauseitamme. Tai ainakin Hikipedistien sitaatteja kohtaan. Sinulta taitaa muuten löytyä vino pino viestejä Wikistä...-- Traani  14. tammikuuta 2007 kello 13.31 (EST)
Jepjep, mahtavaa! Mutta enpä usko että Vilkkuu sinne mitään Meidän (tai Teidän) lauseita tulee ikinä uskaltamaan laittamassa määrin näin. Hän on niin valitettavan kiltti ja söötta. Hupaisaa uuttavuotta Teillekin noitapillin tahdissa tanssien! Tiedättekös kun Meillä on näitä "'Fazerina" .karamelleja! =) --ML 14. tammikuuta 2007 kello 13.44 (EST)
Niin, käy sitä melkein sääliksi... Ja minusta voi tosiaan puhua yksikössä (siis sanokaa "Sinä").-- Traani  14. tammikuuta 2007 kello 13.49 (EST)
Pyydämme anteeksi huonoa käytöstämme. Tiedättekös, kun Me kuuntelimme juuri System of a Downin psykoottisen hypnoottista ja helvetinmoisen mielenkiintoista musiikkia samalla kun kirjoittelimme tunnontuskiamme Sinun keskustelusivullesi. Meillä on muutenkin niin monta ajatusmaailmaa, ettei päämme pysy koossa enää kauaa! Saatamme ehkä tehdä itsemurhan lähiaikoina. Sehäs olisikin mukavaa, eikös vain? Oletko Sinä koskaan testannut? Mitä toteuttamistapaa suosittelisit aloittelijalle? --ML 14. tammikuuta 2007 kello 14.13 (EST)
Ehdottaisin itsemurhaa musiikin voimalla. Jos saat sen soimaan yli 175 desipelin voimalla, kuolet. Veikkaan että musiikin harrastajana tämä ei ole sinulle mikään ongelma. SOB on varmasti sopivaa tavaraa hankettasi varten. Onnea yrityksessä!-- Traani  14. tammikuuta 2007 kello 14.18 (EST)

No vittuku Meidän tietokoneesta puuttuu ÄÄNIKORTTI, Meidän ämpee kolmonen on liian hiljainen, mutta ehkäpä kitaran vahvistin vois toimiiiii jotenki niinku aika äänekkäästi jos Me jotenki värkätään se johonki ja silleesti, tiätsä?!! Kiitos neuvosta, ehkä Me testaamme, mutta oikeastaan Me uskomme että tämä ei toimi. Meiltä korkeintaan menee puhekyky.. Mutta onneksi se ei estä Meitä kirjoittamasta! Mukavaa, eix? =) --ML 14. tammikuuta 2007 kello 14.26 (EST)

Hyvä Neiti Traani. Sinä valehtelit! Me elämme! --ML 15. tammikuuta 2007 kello 09.08 (EST)

Mitä hittoa? Minulla toimi hyvin... Ehkäpä ette saaneet tarpeeksi tehoja aikaiseksi... Tai ehkä Peelon henki on asettunut välineistöönne ja nyt pelkkää turskauttaan haluaa estää siirtymäänne toispuoleiseen. Peelon paskamaisuudella ei sitten ole rajoja...-- Traani  15. tammikuuta 2007 kello 09.34 (EST)
Huh! Hyvä kun muistutit että se pelle meni jo Helvettiin! Emme Me taida halutakaan vielä liitymässä tässä iloiseen enkelikuorolle, jossa pirut laulat jotta kultakimpale. Olimmepa Me varsin viisas, kun tajusimme vihdoin tuonpuoleisessa odottavan kauheuden. Kiitämme sinua, hyvä rouva. --ML 15. tammikuuta 2007 kello 09.39 (EST)

ÄänestysMuokkaa

Haluatteko osallistua äänetykseen? Voitte voittaa upeita palkintoja!

Mikäs siinä. Palkinnoille on aina tarvetta.-- Traani  16. helmikuuta 2007 kello 13.02 (EST)

AmerikkaMuokkaa

Minusta nuo voisi kaiketi kumota. Niitä oli kohtuullisen paljon, joten en historiaa jaksanut käydä läpi, mutta muistan hämärästi millainen se oli ennen. Lippu ainakin on mauton. --Cipher Admin Ein (Tunnusta syntisi) (Valtion salaiset muistiot) 17. helmikuuta 2007 kello 05.56 (EST)

messujärjestäjäMuokkaa

Jorma tulee ja vetää sua turpaan jos jatkat sitä saatanallista vinettämistäsi, sinä turha paakku! --retalertaaaarrrr(gh)!! 21. helmikuuta 2007 kello 14.15 (EST)

Öhh, mitäs minä olen nyt sinulle tehnyt? Ja eikai Jorma aijo vetää minua turpaan jormallansa? Et kai SINÄ ole Tintti, joka ei osaa tallentaa tiedostoja Commonssiin. Tottakai minä olen silloin sinusta vinettänyt, ja mielestäni aivan syystä. Ja se on jooka haukkuu, joten itse olen turha paakku!-- Traani  22. helmikuuta 2007 kello 03.00 (EST)

usbiMuokkaa

Me olemme Jorma. "Tahdon olla metsän poika, sankar' jylhän kuusiston.." Vain tämä hetki vaiko ikuisuus? Ken tietää ja aasilla ratsastaa. Olemme jopa täysin unhoittanut syyn, miksi sinua pitikään uhkailla. Huomenna klo 16:17 pidämme juhlat. Millon sä aiot tappaa ittes? Moikka!! T: Markku Kovala 22. helmikuuta 2007 kello 15.10 (EST)

No hei Jorma, joka ei nähtävästi vielä hallitse Hikipediaan kirjoittamista. Tuleeko olemaan kivat bileet? En ajatellut tappaa itseäni lähiaikoina, on ollut niin kivaa. Moikka.-- Traani  23. helmikuuta 2007 kello 05.08 (EST)

Mitä sä oot vetäny?? Eihän kukaan edes kehu sua, lupasit tappaa itsesi! Jätä jo ne tattiteehetket ja vaivu epätoivon alhoon. --afjio52 23. helmikuuta 2007 kello 13.04 (EST)

Pitäisihän sinun tietää että itsemurha viiltelyn avulla ei onnistu. Kuole yksin pimeässä! Minä menen syömään Lauantaipussin sisältöä.-- Traani  24. helmikuuta 2007 kello 02.54 (EST)

Kaipaat huomiota?Muokkaa

Huomiota? (Anteeksi, Sankaritar on jotenkin vandaalimielistänyt minun minuuttani... Täytynee tehdä asialle jotain.) Positiivista palutetta? Tee jotain, ole äänessä. Mutta käytä korrektia kieltä, puhu siistejä, älä kinua ja muista pitää kravatti suorassa. JAT on hyvä henkilö, jos haluat keskustella asiallisesti. Ja sen minäkin voi nsanoa (vaikken sinua ole seurannutkaan), että parempi sinä olet kuin Sankaritar.  • Black Eagle • 9. huhtikuuta 2007 kello 13.19 (EDT)

Öh, onko tällä jotain tekemistä sen Käyttäjä:Mein Führerittaja ;)n kanssa käymästäni keskustelusta (miten tuokin tulisi taivuttaa)? Toivottavasti en huolestuttanut sinua tuolla keskustelulla. Se oli jokin äkillinen tajunnanvirta, jota tein hiihtolomani täytteeksi... Nyt olen pyrkinyt vain parantamaan tekstini laatua ja asiaa, sekä miettiä yhä parempia vitsejä (osa on mielestäni jopa onnistuneita!). Pyrkimykseni on pysyä yhtenä Hikipedian aktiivina, joka tekisi noin yhden muokkauksen per. päivä, ja osoittaisi näin kiinnostuneensa vakavastiotettavan huumorin luomisesta. Ylläpitäjäksi minusta olisi mielestäni vaikka heti, mutta te muut varmaankin tiedätte, että realisitinen aika olisi vähintään parin vuoden päästä...

Sitten tuosta viestisi alun vandaalimielisyydestä... Minuunkin tarttuu aina huonossa seurassa (Peelo, XSugaaar) vandaalimielisyyttä (vaikkakin vandaaliartikkelin mukaan sitä esiintyy vain ylläpitäjillä), mutta se katoaa parissa viikossa, usein vandaalin hetkellisen bännäämisen jälkeen... Hyvää illanjatkoa-- Traani  9. huhtikuuta 2007 kello 13.39 (EDT)

Jaahas, jaahas, vai on nyt naapurin Rajalaska iskenyt silmänsä minuun! Voi Tur, tälle nauran vielä pitkälle yöhön. Ihme, ettei se käytä pitkää villakasn nasdianosddd (osa tekstistä puuttuu) da. Miten teistä on yhtäkkiä tullut molemmista noin sekopaatteja? Tehoaako muinainen siipiirdium lentiusa vihdoinkin? Voi tätä ilon päivää, sanoi piano kun Mozart Lordin penistä runkkasi. --portto 9. huhtikuuta 2007 kello 15.08 (EDT)
Näinhän tuo on vaarallista tuo vandaalimielisyys. Tänään onneksi selvin päin vandaalimielisyydestä. Mutta mitä mieltä olet B14n sekoiluista? Katso vaikka tuonkin keskustelusivun alaosaa!  • Black Eagle • 10. huhtikuuta 2007 kello 10.24 (EDT)

KiitosMuokkaa

Kiitos, että autoit tuon vandaalipyräyksen torjumisessa. Olin jo hätää kärsimässä. Vaikka olisitkin ollut itse sen takana (niinkuin varmaan olitkin. Ylläpitäjäksi ei pääse ilman tervettä annosta vainoharhaisuutta), siitähän tuli kuitenkin kummallekin aimo määrä muokkauksia. Loistavaa... --Liity minuun tai kuole --Hjassan 23. huhtikuuta 2007 kello 12.50 (UTC)

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½½ Hankikkaa elämä ja Vindous 98. --JOS CD EI OLE LEVYKE NIIN KAIKKI KUOLEE 23. huhtikuuta 2007 kello 12.52 (UTC)

Mikä vandaalipyräys? En muista auttaneeni ketään, enkä peruneeni muokkauksia... Toisaalta olin viikonlopun metsässä häröilemässä, joten sunnuntain muokkaukset ovat varmaan unohtuneet kaikkien muiden jännien muistojen tieltä... Kiitos kuitenkin.-- Traani  23. huhtikuuta 2007 kello 12.54 (UTC)
Kävitkö sienestämässä? Mulla on viiden hehtaarin pelto, jossa viljelen näitä: On meinaanniinniin melkoisen mahtavaa käydä hakemassa evästä omalta pellolta. Varkaitakin käy joskus. --Söpis 25. huhtikuuta 2007 kello 18.43 (UTC)
Itse en kasvata, kun vaativat liikaa työtä. Pitäisi siirtää sienirihmasto ja kaikkea. Maasta käyn silloin tällöin poimimasta ja hieman laitan kuivutuksen jälkeen pahan päivän varalle. En välitä kenen mailta käyn tattini poimimassa, joten saatan joskus käydä sinunkin pellollasi, tästä pahoitteluni. Kai olet tutustunut sienifoorumiin (linkki artikkelin sieni alaosassa)?

KannattaaMuokkaa

...luoda itselle alasivu, jossa olisi allekirjoituksesi, esim Käyttäjä:Traani/sig, jonka jälkeen laittaa omissa asetuksissa "rasti ruutuun" ja kirjoittaa allekirjoituskenttään [[Image:Smallmario.gif]]<span style="color:#FF6633;"><span style="text-decoration:blink;">[[Käyttäjä:Traani|Traani]]</span></span>[[Image:Smallmario.gif]], silloin saa saman tekstin allekirjoitukseen, mutta se vie vähemmän tilaa.  • Black Eagle • 8. toukokuuta 2007 kello 17.40 (UTC)

OK, katotaan kun ehdin. On vähän kotikiireitä...-- Traani  9. toukokuuta 2007 kello 12.22 (UTC)
OK, tehty on...-- Traani  9. toukokuuta 2007 kello 12.46 (UTC)
Siis anteeksi mitä höhpötän, kirjoitat tietenkin sinne Traani/sig sivulle tuon allekirjoutuksesi, ja sitten allekirjoutskenttään {{Subst:Käyttäjä:Traani/sig}}. Näin siis.  • Black Eagle • 10. toukokuuta 2007 kello 13.19 (UTC)
No, taisin sitten tehdä vahingossa oikein, kun tuntuu silti toimivan...-- Traani  10. toukokuuta 2007 kello 14.23 (UTC)

Edit:joo, meni sittenkin vikaan... Vittu, mikä tässä kusee...

Siis sulla on siellä se osio, johon voi määritellä allekirjoituksen (minulla siinä lukee {{Subst:Käyttäjä:Black Eagle/sigc}}), johon sinä laitat tuon {{Subst:Käyttäjä:Traani/sigc}}. Kopsaa se tosta, teen sulle sen toisen alasivun, (Käyttäjä:Traani/sigc). Nyt toivoisin sen onnistuvan. Anteeksi kamalasti kun sähläilen näin hirveästi.  • Black Eagle • 10. toukokuuta 2007 kello 16.15 (UTC)
Testi... Jos nyt ei toimi niin...-- Traani  11. toukokuuta 2007 kello 14.00 (UTC)
Näyttää yksinkertaisesti siltä, että mun allekirjoitus kusee tai mä kusen... Pitäiskö jotain JAT:ia pyyttää setvimään asia?-- Traani  11. toukokuuta 2007 kello 14.04 (UTC)
Ei, odotas, JATilla on jo ohjeet, kun itse kerran kysyin. En vain muista, että missä ne ovat... mutta kyllä ne löytyvät pinen hetken kuluttua.  • Black Eagle • 11. toukokuuta 2007 kello 18.18 (UTC)

Tässä on JATn ohjeet. -> http://hiki.pedia.ws/wiki/Keskustelu_k%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4st%C3%A4:JAT/arkisto4#Kerro_mulle_salaisuutesi...  • Black Eagle • 11. toukokuuta 2007 kello 18.33 (UTC)

Nonni, nyt on tehty vaikeimman kautta. Jos ei ota toimiakseen niin, niin, niin lyön itseäni!-- Traani  12. toukokuuta 2007 kello 08.34 (UTC)

SE TOIMII! KIITOS JAT JA BE! OLEN ONNENI VATSAKUKKULOILLA!-- Traani  12. toukokuuta 2007 kello 08.35 (UTC)

Ole hyvä, kapinen piski. Tunnetko syvää henkistä rakkautta Peeloasi (itseäsi) kohtaan vai miksi olet niin kovin kiinnostunut tästä potentiaalisesta presidenttiehdokkaasta? Vandalisoitumisesi vaikuttaa vakavalta. Jatka samaan djskld.a --84.231.32.245 16. toukokuuta 2007 kello 18.48 (UTC)

Peelo oli vain huvittava otus, jonka tekemisiä oli hauska seurata. Lisäksi minusta oli mukavaa puhua jonkin kanssa hänen unistaan ja jännistä kokemuksistaan. Lisäksi Peelon näkökulma huumeisiin tukee omaa maailmankatsomustani siitä, että elämä on kivaa ja "silleen", kuten teillä vandaaleilla on tapana sanoa... Vandalisoitumisestahan olenkin jo puhuntu Black Eaglen kanssa... -- Traani  17. toukokuuta 2007 kello 17.58 (UTC)

42Muokkaa

-- • Black Eagle • 21. toukokuuta 2007 kello 19.15 (UTC)

...on vastaus elämään, maailmankaikkeuteen ja kaikkeen, kuinka niin? Vai onkos tämä sitä paljon puhuttua "Vandalisoitumista"?-- Traani  22. toukokuuta 2007 kello 11.45 (UTC)
Haah! Milloin on "pyyhepäivä?" ;) No ei vaisinkaan, viittasit tuossa sivullasi Douglas Adamsiin, ja ei, en ole vandalisoitumassa.  • Black Eagle • 22. toukokuuta 2007 kello 12.28 (UTC)
Hitto, niin muuten onkin! Unohdin koko vuoden tärkeimmän tapahtuman painiskellessani uuden Artikkelini kimpussa (Nimeä en vielä paljasta. Se on koneeni etusivulla notepad tiedostona). Joudun yhä uudestaan ja uudestaan tutustumaan John Locken ajatelmiin tätä kirjoittaessani, joten kohta pystyn todennäköiseti puhumaan yhtä filosofisia kuin itse Peelo. Hyvää pyyhepäivää sinullekkin!-- Traani  22. toukokuuta 2007 kello 12.37 (UTC)
Elämä, maailmankaikkeus ja kaikki, muistatko vielä lisää niitä kysymyksiä? Lainasin hiljattain Pyhän teoksen ystävälleni... Eli en voi tarkistaa enempää.  • Black Eagle • 29. toukokuuta 2007 kello 16.59 (UTC)
Valitettavasti oma teokseni taas on kadonnut syvälle kirjahyllyni uumeniin, enkä ole löytänyt sitä useista yrityksistäni huolimatta. Toisaalta minusta kaikki "oikeat" kysymykset taitavat olla siinä, sillä eiväthän ne hiiret paljon ehtineet pulputtaa, ennen kun lähtivät pelaamaan broksilaista ultrakrikettiä (tai mitä lie olikaan)...-- Traani  31. toukokuuta 2007 kello 11.14 (UTC)

kthnxMuokkaa

Selvä. --DumeX 2. kesäkuuta 2007 kello 10.21 (UTC)

HaistaMuokkaa

Traani:Haista paska!

No kun sielä tuulee. Mä oon tänään ihan hitsin hyvällä tuulella! Halaisin sinuakin jos voisin.-- Traani  12. kesäkuuta 2007 kello 10.49 (UTC)

traani on pelle

Näin on näreet.-- Traani  12. kesäkuuta 2007 kello 10.51 (UTC)

Näinhän tuossa lukiMuokkaa

Se viittasi kylläkin yhteen pyhkeeseen, sama taivutusmuotohan niillä on, mutta toisaalta kuvassa on monta pyyhettä... Pyhä Kirja mainitsee liftareille ominaiseksi vain yhden pyyhkeen. Täytyneepi pohtia tätä syntynyttä probleemaa. Ette varmaankaan pahastu, jos jossakin kohtaa kumoan muutoksenne?  • Black Eagle • 13. kesäkuuta 2007 kello 16.08 (UTC)

En suinkaan pahastu ja ymmärrän dilemmanne. Saanen jopa tarjota vastauksen siihen. Nyt kun satun lomailemaan voin yrittää etsiä kaapistani jotakin "tavallista" pyyhettä, ottaa siitä kuvan joltakin kaveriltani lainaamallani kameralla ja lähetää tänne. Näin saat kuvan yhdestä pyyhkeestä. Haluatko pyyhkeen roikkumaan naulasta, kädestä vai nätisti viikattuna kaakeleilla. Muita toivomuksia?-- Traani  13. kesäkuuta 2007 kello 17.23 (UTC)
Siististi viikattuna. ;) Ei liian räikeä alusta. Kiitoksia vain!  • Black Eagle • 14. kesäkuuta 2007 kello 17.32 (UTC)

MoeMuokkaa

Olettekote hyvä herra saannut pillua vähään aikaan? --Pekka V. Andaali 2. heinäkuuta 2007 kello 12.34 (UTC)

Ehkäpä, mutta mitäs se sinulle kuuluu. Lisäksi siitä on puhe mistä puute. Valitettavasti tämä tuo uuden, mielenkiintoisen kuvan Hikipedian artikkeleille...-- Traani  2. heinäkuuta 2007 kello 12.39 (UTC)

MoiMuokkaa

Saanko lisätä Hikisitaatteihin yhteenvetosi jonka teit tuossa äsken:

”kannabiksen ja hasiksen lisääminen. Vaikka en henkilökohtaisesti pidä niitä huumausaineita, on lainsäädäntö toista mieltä”

--

Wooohooo!
Keskustelu 

6. lokakuuta 2007 kello 11.53 (UTC)

Aivan vapaasti. Hikipediaa rekisteröidessä on varmasti pienellä präntillä kirjoitettu, että kaikkea mitä sanot voidaan käyttää sinua vastaan. Ja seison tuon lausahdukseni takana tässä ja aina. Kirjoitan itseasiassa aiheesta yhteiskunnallista esitelmää opintojani varten. Se käsittelee Suomen (ja sitä kautta kaikkien EU:n huumausainesopimuksen ratifioineiden maiden) kannabislainsäädäntöä ja sen puutteita.-- Traani  6. lokakuuta 2007 kello 15.54 (UTC)

Cthulhu byrokraattinaMuokkaa

Liitytkö Hänen seuraajakseen vai valitsetko vähemmän mukavan vaihtoehdon? Suosittelen lämpimästi liittymistä suureen joukkoomme, joka hurmiossa odottaa Vapahtajaansa saapuvaksi ja viimein kun Cthulhu suo pienen hymyn Meidän suuntaamme, kuuluu kaikkialta massiivisesti kannustushuutoja: "CTHULHU! CTHULHU! CTHULHU!" --Tämän tästä tukehtuu pullaan 26. lokakuuta 2007 kello 03.08 (UTC)

Morjens Traani!Muokkaa

Annoin sinulle muuten juuri papukaijamerkin, mikäli et sattunut huomaamaan. On ollut harkinnan alla jo jonkin aikaa.--

Wooohooo!
Keskustelu 

2. marraskuuta 2007 kello 14.30 (UTC)

Kiitos, en nimittäin huomannut! Nyt tunnustuksia epämääräisestä työstä on jo kaksin kappalein! :) Pitää taas olla tarkkana, että keksin jonkun vähän omalaatuisemman jutun, josta antaa sinullekkin oma undulaatti. Etten näet jää velkaa...-- Traani  2. marraskuuta 2007 kello 14.37 (UTC)
Minulla ei ole mikään hätä saada papukaijamerkkiä, parempi vain että se annetaan jostain järkevästä, ettei tarvitse ihan keksimällä ruveta keksimään jotain mitä en välttämättä ansaitse. Sinulle oli mielestäni ihan aiheellista antaa jotain tunnustusta, koska koko sen ajan mitä olen Hikipedian tuoreita muutoksia selaillut, niin aina olet ollut uusia sivuja (ja vanhempiakin) linkittämässä. Hyvä että senkin täällä joku tekee :)--Wooohooo!
Keskustelu 
2. marraskuuta 2007 kello 14.47 (UTC)
Ainoa miinus tässä "duunissa" on se, etten meinaa tuoreiden muutosten tarkistamiselta omia projekteja kirjoittamaan... Nyt on taas niiden parin epämääräisen kala-artikkelin jälkeen tulossa vähän paremman oloista "stuffia", johon minut inspiroi Uutisvuoto-kirjasta löytämäni vitsintapainen. Ideaa jalostamalla sain mielestäni ihan laadukkaan suunnitelman aikaan. Artikkeli tulee todennäköisesti ilmestymään tässä kuussa, ellei jokin Hikipedian ulkopuolinen asia ala häiritsemään työntekoani...-- Traani  2. marraskuuta 2007 kello 14.51 (UTC)

Hyvä Traani!Muokkaa

Minusta sinun ja Wooohooon pitäisi perustaa jokin "Riidanselvittely -kerho" Hikipediaan! Olette (ihan) hyviä selvittelemään joittenkin välejä... --  Pieni Herra Snelli   11. marraskuuta 2007 kello 20.41 (UTC)

Tai sitten ryöstämme Mahtisaarelta hänen edellisen virkansa, tai ryhdymme valtakunnan sovittelijoiksi. Kummastakin taitaa saada aikamoisen hyvää palkkaa... Perjaatteessa kaikkien tulisi hoitaa omat riitansa itse, mutta muiden käyttäjien turhautumuksen lieventämiseksi on hyvä istahtaa tulilinjalle ja tunkea oma lusikkansa soppaan. Näin riidan ainakin perjaatteessa pitäisi helpottua ja loppua. Toisaalta se saattaa vain kiihtyä ja muuttua käyttäjien väliseksi HIKISODAKSI, jossa niin käyttäjiä kuin sock puppetteja kaatuilee suurin määrin ja syntyy huomattavaa tuhoa ja tuskaa, joka lopulta johtaa megabännin räjäyttämiseen Hikipedian keskusaivossa... Että tällästä.-- Traani  12. marraskuuta 2007 kello 14.25 (UTC)

Parempi Traani!Muokkaa

Tämäkin käyttäjätunnus piti luoda vain sen takia, että henget voivat tulla pitkästä aikaa kirjoittelemaan jotakin uskomatonta roskaa Käyttäjä:Traani:n keskustelusivulle. Ole hyvä ja kiitos! --Sankaritar D 2. joulukuuta 2007 kello 17.29 (UTC)

P.S. OSATAAN JO AAKKOSET!

Olen otettu... Täällä ei ole roskaa näkynytkään taas vähään aikaan. Tattis ja siinä. P.S. Loistavaa kehitystä. En olisi olettanut kaltaisesi pystyvän siihen...-- Traani  2. joulukuuta 2007 kello 17.32 (UTC)Köh! Eräs odottaa kiitosta papukaijamerkistä, ja mököttää nyt nurkassa vihaisena odotellessaan sitä... --  Pieni Herra Snelli   3. joulukuuta 2007 kello 21.23 (UTC)

Kiitos, kiitos. Välillä vähän tuntuu siltä, että minulle tungetaan noita eksoottisia lintuja vain siksi, että ylläpitäjien sivun on suojattu... :). Kun vielä kolme neljästä maininnasta käsittelee linkittämistäni...-- Traani  4. joulukuuta 2007 kello 16.48 (UTC)
Snellmannilla tuntuu jotenkin olevan ihme pakkomielle antaa kaikille papukaijamerkki. Eihän siinä mitän pahaa ole, mutta kyllä palkinnotkin menettävät hieman tehoa liikakäytön seurauksena. (Sanoin tämän kaiken jo omalla keskustelusivullani...) Minähän itseasiassa laitoin sinulle tuon ekan papukaijan, mutta en arvannut muidenkin alkavan floodata sivuasi... Minustakin ehkä yksi riittäisi, varsinkin samaisesta asiasta, mutta ehkä voisit tehdä itsellesi oman alasivun, jonne tunget kaikki palkintosi? --Wooohooo!
Keskustelu 
4. joulukuuta 2007 kello 16.57 (UTC)
Kuulostaa aika pelottavalle: "Joo, tein tuollaisen alasivun, kun oli niin paljon palkintoja, ettei mahtunut enää käyttäjäsivulle, saatikaan millekkään takanreunukselle...". Kai noi hätätilanteessa vetää tuonne sivun alalaitaan, jos alkavat oikeasti häiritsemään... Siis viestiä kaikille jotka aikovat minulle joskus papukaijaa tai muuta antaa; Antakaa se jostain muusta kun linkityksestä! En halua olla niin yhden alan botti...-- Traani  4. joulukuuta 2007 kello 17.01 (UTC)

Vanhasen seksielämäMuokkaa

Olettepas Te aikamoinen tissiposki.

Kiitosta vaan. Mitä luulette, ovatko ne teistä silikonia vai ihan luonnostaan näin terhakkaat? Oikeasta vastauksesta ei rangaista.-- Traani  4. joulukuuta 2007 kello 17.31 (UTC)

Arvaa mitä!Muokkaa

Taidankin nyt antaa sinulle papukaijamerkin sen kunniaksi, että olet Hikipedian papukaijamerkityin käyttäjä! --

Wooohooo!
Keskustelu 

5. joulukuuta 2007 kello 13.24 (UTC)

... Tip, tip... "AARRGGH!" *totaalinen hermoromahdus* "Pitäkää ne poissa! EI EI, älä valitse minua! AARGH! SE nokkii silmiäni! Minun SILMIÄNI! Miksi teit tämän minulle!"-- Traani  5. joulukuuta 2007 kello 13.29 (UTC)
Heh, jotenkin arvelin tuon tapaisia kommentteja tulevan... Ei hätää, kunhan pilain. --Wooohooo!
Keskustelu 
5. joulukuuta 2007 kello 13.32 (UTC)
Pastan kiitos, sinä julma sadisti. Ja jos niitä merkkejä pitää jostakin FSM:n syystä jakaa, niin käyttäkää vaikka vuorta. Se on nimittäin kaverini valmistama.-- Traani  5. joulukuuta 2007 kello 13.39 (UTC)
Aika outoa. Ainut, jolle olen antanut papukaijamerkin, oli Traani... Ja nyt Hr. Snellmankin haluaa antaa niitä hänelle ja asiasta on tullut Iso Ongelma. Ainakin leikisti. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` 7. joulukuuta 2007 kello 11.34 (UTC)

Näin asiasta miljoonanteen, olin kaavaillut tänne tehtäväksi jonkinlaista kirjallisuuspalkintoa – niinkuin maineikkaasta työstä hikikirjaston puolella. (Nyt sen tosin ansaitsi ehkä vain eräs N:lla alkava ylläpitäjä..) En vain oikein löytänyt sopivaa kuvaa, tai keksinyt kunnon sisältöä. Mitäs minä nyt tämmöisiä tänne sepustan, asiasta pitäisi varmaan pystyttää foorumi. --

Wooohooo!
Keskustelu 

5. joulukuuta 2007 kello 13.46 (UTC)

Minkälaista kuvaa haluaisitte? Voin yrittää valmistaa. Sisällöksi jotain tästä johdettua "Käyttäjä (nimi tähän-parametri) palkitaan täten Hikimedian-kirjallisuuspalkinnolla, muun muassa best seller kirjansa (teoksen nimi tähän) epätoivosesta kirjoittamisesta. Palkinnon antajasta sen juoni oli vetävä ja asdfin käytöstä sivumäärän nostatuksessa oli kiitettävästi pidättäydytty... BLAABLAA (Antajan allekirjoitus)". Olisiko mitään?-- Traani  5. joulukuuta 2007 kello 13.51 (UTC)
Sisältö sopii minun puolestani. Kuva voisi olla (tietenkin) jotenkin kirjoihin liittyvä, humoristinen, mutta kuitenkin asiallisen juhlallinen... onnistuuko? --Wooohooo!
Keskustelu 
5. joulukuuta 2007 kello 13.55 (UTC)
Katsotaan mitä voin tehdä. Voisin laittaa kuvaan sulkakynää pitelevän käden, joka olisi kirjoittanut jotain, mutta sutannut sen sitten... Katotaan. Muotoile sinä sitten sitä tekstiä sillä aikaa... Ja lähettele kuvasta aina kun jotain tulee mieleen. Ei minunkaan aivolohkoni mikään pohjaton ideoiden lähde ole. ;).-- Traani  5. joulukuuta 2007 kello 14.07 (UTC)
Vau! Voiko Traania kiusata tuolla lailla? Oi, oi, tästä tulee kivaa! Annan sinulle seuraavista syistä papukaijamerkit:
 1. Linkityksestä.
 2. Artikkelista:Sieni.
 3. gif -animaatioista.
 4. Snellmannille mukavasta olosta.
 5. Piruuttani.
 6. Siitä, että löysit Hikipedian.
 7. Muista artikkeleistasi.
 8. Uudelleen piruuttani.
 9. Vastailusta.
 10. Elämästä.
 11. Ohjeista.
 12. Huvin vuoksi vielä kerran.
 13. Siitä, että tämän kirjoittaja oli --  Pieni Herra Snelli   6. joulukuuta 2007 kello 23.13 (UTC)

...


Tylsimys! Sinun piti hermostua! Et voi olla noin rento! --  Pieni Herra Snelli   7. joulukuuta 2007 kello 14.37 (UTC)

Katsos, nyt kun on pari päivää vapaata voin vetää pään täyteen tatteja ja banaaneja. Rauhoittavat meni jo eilen. Voin ottaa ihan iisisti... -- Traani  7. joulukuuta 2007 kello 14.40 (UTC)

Oi, sinä herkkusieni muitten sienten keskellä!!!Muokkaa

Palautit käyttäjäsivuni! *Iso muiskis!* --  Pieni Herra Snelli   8. joulukuuta 2007 kello 13.53 (UTC)

Ei se ole vaikeaa, kannattaa sinunkin opetella ;).-- Traani  8. joulukuuta 2007 kello 14.05 (UTC)

Vastaanpa tähän väliin Traanille hänen minun keskustelusivulleni laittamaan kysymykseen, ennen kuin Eräs Pieni Herra Snelli hukuttaa hänet märkiin suudelmiin.Muokkaa

Tietokonepelejä ei ole sattunut osumaan näppeihin, mutta kaverilla on Dreamcastille ainakin yksi peli. Itse pelistä en tiedä mitään, koska en ole pässyt kokeilemaan. Äijönlöyhkä Ron on ehdoton suosikkini, mutta Hirviömäinen Rykmentti on paras kirja. Etkä kyllä pärjäisi minulle bofferissa.--Liity minuun tai kuole --Hjassan 10. joulukuuta 2007 kello 11.57 (UTC)
Huusin justiinsa yhden Kiekkomaailma-pelin tuolta huuto.netistä. Peli on nimeltään Discworld Noir ja se taitaa olla julkaistu 1999. Saa nähdä, miten pyörii tällä pesällä... Pitänee ehkä ostaa jokin vanha romu, ja asentaa milleniumi... Itselläni on ollut vaikeuksia päättää suosikkihahmoani, kun Pratchett on kerran onnistunut tekemään jokaisesta hahmostaan niin omanlaisensa. Voisi sanoa, etten voi olla pitämättä mistään hahmosta, vaikka joistain voin olla pitämättä vähemmän kuin toisista. Ja boffereista; Ehken reilussa taistelussa, mutta meikäläinen onkin perinteisesti tukeutunut backstabbailuun... Olen muuten ehkä ensivuonna Sotahuudossa, kaveri kun painostaa meikäläistä mukaansa. Aiheesta sitten enemmän kun on ajankohtaisempi. P.S: Nyt kun sanoin "ajankohtaisempi", niin kävisistkö päivittämässä "Ajankohtaista"-sivun tekstejä? 4000. artikkeli kun on ollut pystyssä jonkin aikaa...-- Traani  10. joulukuuta 2007 kello 12.05 (UTC)
 1. Toivottavasti pääset Rämään. Siellä on pojilla melkoiset haarniskat.
 2. Ennen kuin Ajankohtaiset voi päivittää, pitää keksiä uusia kohtia. Onko ideoita?
 3. Kyllä 1999 pelin pitäisi pyöriä ainakin 98:lla. Itsekin hommasin juuri Diablo II:n ja hyvin pyörii
 4. Osaan kyllä laittaa toisten keskustelusivut tarkkailulistalleni, jos minulla on siellä keskustelu menossa. En vain tiedä, että osaavatko muut 0.0 --Liity minuun tai kuole --Hjassan 10. joulukuuta 2007 kello 13.17 (UTC)
Siis tuon vasemmassa sivussa olevan palkin Ajankohtaiseen pitäisi heittää ihan minkä tahansa sortin teksti siitä, että 4000. artikkeli on oikeasti ilmestynyt. Vaikka idioottikin sen huomaa, niin hyvä se on mainita. Katotaan tota "Rämää" tosiaan sitten vähän myöhemmin, jos kaveri on yhä sitä mieltä, että ollaan sinne porukalla menossa.-- Traani  10. joulukuuta 2007 kello 13.21 (UTC)
Äh, siis minähän kuulun, tai ainakin luulen kuuluvani kiinteästi Entaliaan. Ja Etusivu tuntuu tökkivän ainakin minun koneellani. Laitoin siitä fooruminkin pystyyn. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 10. joulukuuta 2007 kello 13.28 (UTC)
Entalia? WTF? Olen pihalla kuin lumiukko... Mistä höpötät... Googlessa höpötettiin jostain paikasta maan päällä, taisi olla Afrikassa... Olenko pudonnut jostain kelkasta?-- Traani  10. joulukuuta 2007 kello 13.40 (UTC)
Glooriapalkinto kahdessa viime Sotahuudossa. Koetapa vaikka katsoa viime Sotahuudon tulostauluja. Jos löydät. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 10. joulukuuta 2007 kello 13.57 (UTC)
Löysin Entalian vain 2006-tuloksista tämän vuotista en vielä löytänyt. Olen kuitenkin taas joten kuten kartalla...-- Traani  10. joulukuuta 2007 kello 14.04 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Traani/arkisto1” käyttäjäsivulle.