Keskustelu käyttäjästä:Traani/arkisto2

Aktiiviset keskustelut

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.

Oletko muuten koskaan miettinyt, miksi minun keskustelusivuni on nähdympi kuin sinun? Vaikka olet ollut täällä paljon minua kauemmin? --

Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg

10. joulukuuta 2007 kello 17.33 (UTC)

En kyllä ole miettinyt. Ehkä juuri sen takia että on ollut täällä kauemmin? Olen jo vakiokalustoa, toisin kuin vaikkapa sinä, joten sinua tutkitaan? Taikka sitten syynä on tuo hymiö, joka vetää huomion ja saa painamaan nappulaa... Tai sitten peelot (ei hyvä Peelo vaan peelot), trollit ja vandaalit jostain syystä jahtaavat juuri sinua? Maailma on ihmeitä täynnä ja se kaikki on vain osoitusta suuren Lentävän spagettihirviön olevaisuudesta. Rámen.--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 10. joulukuuta 2007 kello 17.36 (UTC)
Itse arvelisin syyn olevan juuri tuossa hymiössä, johon olen katalasti piilottanut kuvalinkin keskustelusivulleni... Kun vielä kommentoin jokaista asiaa minkä näen, niin tuo smiley löytyy nykyään melkein joka paikasta. Sitäpaitsi, jos olet kerta jo vakiokalustoa, niin eivätkö ne minun "tutkijani" ole jo käyneet myös sinun keskustelusivullasi? Tässä muuten loistava vinkki: Laita [kuvalinkki noihin sinun marioihisi. --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
10. joulukuuta 2007 kello 17.40 (UTC)
En jaksa. Sitäpaitsi on paljon hauskempaa ajatella, että ihmiset joutuvat painelemaan hiirellänsä useita kertoja päästäkseen keskustelusivulleni, jossa joutuvat vielä mahdollisesti kirjoittamaan kommenttiakin. Kuvittele tilanne palvelinkatkosten tai lagauksen aikaan. Et voi väittää, ettei ajatus saa suupieliäsi nousemaan sadistiseen hymyyn... Elkäätte päästäkö ihmiskuntaa liian helpolla!--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 10. joulukuuta 2007 kello 17.47 (UTC)
Tiedän kyllä tunteen. Monesti olen huomannut linkin johonkin mielenkiintoiselta kuulostavaan artikkeliin, joka ei kuitenkaan palvelinkatkosten takia suostu avautumaan. Painan takaisin-painiketta, yritän päivittää sivun, ei auta. Tyhjennän sivuhistorian ja evästeet, eikä vieläkään tule mitään. Yritän etsiä sivuston ulkopuolisia linkkejä Hikipediaan, tuloksetta. Kun vihdoin ja viimein pääsen tuskanhiki otsallani, äärimmäisen pitkän latailun ja tauottoman kiroilun jälkeen tälle haluamalleni sivulle, huomaan, että se on täyttä roskaa. Ja siinä vaiheessa tunnen kuinka pääni sisällä naksahtaa..... --Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
10. joulukuuta 2007 kello 18.22 (UTC)
Melkoinen meininki. Haluaisin kertoa sen, että olen itse piilottanut oman allekirjoitukseeni oman keskustelusivuni linkin. Löydättekö?  • Black Eagle • 11. joulukuuta 2007 kello 16.25 (UTC)
Kyllähän tuo on ollut jonkin aikaa tiedossa. Salaisuus on palloissa!--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 11. joulukuuta 2007 kello 16.28 (UTC)

Tankki tuleeMuokkaa

Koeta sinä puhua järkeä TankkiTankki1:lle --Liity minuun tai kuole --Hjassan 11. joulukuuta 2007 kello 12.26 (UTC)

Yritin, mutta kyllä tuo varmaan tuosta... Jos onkin vandaali pelkän yrittäjän sijaan, niin ei tuo järjen puhuminen kyllä mitään auta...-- Traani  11. joulukuuta 2007 kello 12.37 (UTC)
Sanoisin, että yrittäjä. Ihan hyvä syyhän hänellä oli roskaa -mallineeseen... --  Pieni Herra Snelli   11. joulukuuta 2007 kello 12.52 (UTC)
Minustakin kannattaa luottaa aina ensin positiiviseen mahdollisuuteen. Kumoilin silti joitakin hänen muokkauksistaan...-- Traani  11. joulukuuta 2007 kello 12.54 (UTC)
No, se nyt ei ketään varmaan haittaa, niin minäkin tein! --  Pieni Herra Snelli   11. joulukuuta 2007 kello 12.55 (UTC)

Anteeksi...Muokkaa

En minä tahallani näin kirjoittele, mutta mitään ei näy tuoreissa muutoksissa. Nytpä näkyy! Kivaa! --  Pieni Herra Snelli   11. joulukuuta 2007 kello 13.12 (UTC)

Jos ette tahallanne kirjoittele, on kyseessä mitä luultavimmin vahinko. Tuoreissa muutoksissa ei vai näkynyt mitään? Tähän voi olla monta syytä... Tässä muutama:
  1. Et ole painanut "Tuoreet muutokset"-nebulaa, joten olet päätynyt jonnekkin aivan muualle.
  2. Olet sulkenut silmäsi.
  3. Palvelimessa on häikkää.
  4. Kukaan ei ole kirjoittanut Hikipediaan viikkoon. (Perin epätodennäköistä, itsekkin olen muistavinani kirjoittaneen muutama hetki sitten)
  5. Näyttösi on rikki.
Tutkaile mikä näistä oli tapahtunut vai onko syy jokin aivan muu. Minustakin olisi kiintoisaa tietää, mitä on todellisuudessä päässyt tapahtumaan...-- Traani  11. joulukuuta 2007 kello 16.21 (UTC)
Ei asia nyt aivan noin ole. Pikemminkin ketään ei kirjoittanut 10 minuuttiin ja huolestuin... (= Hups... --  Pieni Herra Snelli   11. joulukuuta 2007 kello 17.51 (UTC)

Kun luet et voi uskoa...Muokkaa

...Koko yön täällä on riehunut joku "Ja muistakaa vandaalit, kun vandalisoitte Hikipediaa se on kuin isäänne äänestäisitte!". Jos voit, anna bänni! Olen koko ajan torjunut vandalismia - mutta minulla on huomenna koe - hyvää yötä! --  Pieni Herra Snelli   16. joulukuuta 2007 kello 21.13 (UTC)

Miten minä nyt jonkun voisin bänniä? Oikeuteni ovat siinä suhteessa hieman puutteelliset ;)... Mutta hyvä, että olet torjuillut vandaaleita. Itse vietin pikkujouluja nuo ajat...-- Traani  18. joulukuuta 2007 kello 12.00 (UTC)

Traaniiiii!!!Muokkaa

Minua oikeasti häiritsee, että lopetat kommenttisi näin; "No, juu... On minun mielestäni se ihan mukavaa.--~~~~ Suomeksi; Kun laitat kommenntisi, heti pisteen perässä on viiva!!! Katso vaikka kommenttisi.(Tähän kohtaan tulee väli, vaikken nyt niin teekkään...)--  Pieni Herra Snelli   18. joulukuuta 2007 kello 13.21 (UTC)

Se taitaa tulla automaattisesti kun painaa tuota valmista allekirjoitus nebulaa tuolla "komentorivissä". Voin sen kyllä välillä poistaa, mutten kyllä varaan muista... Nyt ei pitäisi olla...;) Traani  18. joulukuuta 2007 kello 13.24 (UTC)
Ei sillä, että asialla olisi mitään väliä minulle, mutta ehkä Hr. Snellman tarkoitti sitä, että laitat allekirjoituksesi heti kiinni tekstiisi, niin kuin minäkin teen nyt tahallaan.--Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` tiistaina 18. joulukuuta 2007 kello 13.30 (UTC)
Aaa... Mietinkin miten tämä koski juuri minua... No, katsotaan jos vaikka ihan vaan viitseliäisyyttäni yrittäisin muuttaa tapojani. Ihan en jaksa uskoa, että muistaisin, mutta yrittää aina voi... -- Traani  18. joulukuuta 2007 kello 13.33 (UTC)
Vau! Yksi kerta jo onnistu! (VÄLI! MUISTA VÄLI!) --  Pieni Herra Snelli   18. joulukuuta 2007 kello 13.49 (UTC)
Katotaan nyt... Yksi kerta nyt oli se minimiodotukseni... Tässäkin viestissä saattaa vielä onnistua... Sitä ei sitten tarvitse joka viestin jälkeen kommentoida... -- Traani  18. joulukuuta 2007 kello 13.50 (UTC)

OnneaMuokkaa

Teillä taitaa juuri NYT olla 4000 muokkausta. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 21. joulukuuta 2007 kello 12.53 (UTC)

Mitä? En huomannut! Kiitos tiedosta... Taidan mennä tänään elokuviin sen kunniaksi... Joulukin on tulossa ja kaikkea... Haluatteko aikasena joululahjana sanoa mielipiteenne Arkhimedeen laista? -- Traani  21. joulukuuta 2007 kello 12.55 (UTC)
Enpä tiedä... Hauska artikkeli, mutta aika perusjuttu sinulta. Jotenkin. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 21. joulukuuta 2007 kello 13.00 (UTC)
Minkälainen artikkeli olisi sitten minulta jotain muuta kuin "perusjuttu"? Vai oliko tuo termi laadun määre, jolla tarkoitit sitä, että artikkelin hauskuustaso on tuottamieni artikkelien keskitasoa? Toivottavasti saan jotain kasaan jouluna, mutta aikaa tulee kyllä viemään valmistumassa oleva roskanovelli... Olisitko muuten kiinnostunut tekemään Hikipeliä nimeltä Wikielämä? Se kertoisi Wikipedian käyttäjän matkasta n00bista joko Byrokraatiksi, Massavandaaliksi tai Hikipedian käyttäjäksi. Kuoleman sijasta hahmo voitaisiin aina bänniä. Uskoisin sinun pitävän tuollaisen pelin tekemisestä, eräänlainen Wikipedia asiantuntija kun olet... -- Traani  21. joulukuuta 2007 kello 13.05 (UTC)
Sehän voisi olla tosi kivaa, mutta en tiedä jaksaako sitä aloittaa... Olen ollut laiskalla tuulella jo kauan. Perusjutulla tarkoitin tyyliäsi selittää asioita ja tehdä pilkkaa. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 21. joulukuuta 2007 kello 13.07 (UTC)
Hehee, sun allekirjoituksesta tuli se "sinulla on vähemmän muokkauksia kuin Luomalla". Oli aika hauska tämän keskustelun aiheyhteyteen liittyen... Joo, talvella on laiskana itse kukin... Mutta joo, jos saan tuon Wikielämän joskus aloitettua, olet luonnollisesti tervetullut (niin kuin kaikki muutkin käyttäjät...) lisäämään siihen omia polkujasi. Pelaajalla voisi olla hauskaakin, kun kehittyy n00bista sukkanukkearmeijan avulla ylläpitäjäksi... Katsotaan, jos saisin vaikka jotakin kokoon... -- Traani  21. joulukuuta 2007 kello 13.12 (UTC)
Voi minua onnetonta, jolla on vasta reilut 2800 muokkausta. Tunnen itseni jo täysin mitättömäksi. Kaavailemani artikkelitkaan eivät vain yksinkertaisesti lähde kehittymään.
Ja nyt tästä surkuttelusta iloisempiin aiheisiin! Wikikäyttäjä-peli kuulostaisi hyvältä ajatukselta, mutta pitäisikö sopia kuka sen aloittaa, ettei joku tee turhaa työtä? Minulle on tietysti aivan sama kuka sen tekee. Osallistun pelin ilmestyttyä mielelläni kehittämään sitä. --Wooohooo!
Keskustelu 
21. joulukuuta 2007 kello 13.50 (UTC)
No, sovitaan, että yritän rakentaa parin päivän sisällä jonkin alun, josta homma voisi alkaa kehittymään. Te olette kuitenkin Wikipuolen tuntemuksessa minua aikalailla edellä, joten teiltä saattaa irrota aiheesta parempaa ideaa. Alun jälkeen homma voisi Hikipedian tapaan delekoitua koko porukalle. Yksi kysymys olisi kuitenkin vielä ratkaisematta. Koska minusta ei ole ideaa antaa hahmon nimeksi Mikko, vaan sen pitää olla Käyttäjä:"jotain". Mikä olisi hauska käyttäjänimi? Vilkkuu?-- Traani  21. joulukuuta 2007 kello 13.58 (UTC)
Käyttäjä:Gasp tai Käyttäjä:Njooh? Tuli mieleen ihan noin vain. Ja jos sallitte minun osallistumiseni projektiin, alkakaa jo pelätä tuoreiden muutosten tukkeutumista ja hyvin monia valintavaihtoehtoja... --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 21. joulukuuta 2007 kello 14.18 (UTC)
Käyttäjä:Njooh? on ihan kiva. Hahmohan voi valita vaihtavansa nimensäkin jossain välissä... Ken tietää mihin sellainen johtaa... Ja joo, parempi vaan, että tukit Tuoreet muutokset tällä paskalla pelillä, kun Wikivandalisoinnin teorialla tavoilla ;). -- Traani  21. joulukuuta 2007 kello 14.23 (UTC)
Minä käytin aikoinani seuraavanlaista yksinkertaista mutta ehtymätöntä menetelmää vandalisoidessani Wikipediaa: Laitoin tunnukseni nimeksi vain spamprotection-tekstin, tai mikä sen oika nimi nyt onkaan. Kuitenkin se vääristelty teksti tunnusta luodessa, joka pitää kirjoittaa oikein. Niin keksin ainakin tunnuksen Edgesthere. --Wooohooo!
Keskustelu 
21. joulukuuta 2007 kello 14.35 (UTC)
Ja näköjään keksit niin myös Wikisitaattejen Truckbest-vai-mikä-olikaan-tunnuksen. Sekä Wikipediassa että -sitaateissa taidetaan nyt tuntea "Pikachu-vandalismin" käsite ;) --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` lauantaina 22. joulukuuta 2007 kello 08.08 (UTC)

Turhat linkit ovat kuin harhanäky. Ne eivät koskaan kuole--Patu Lerssi 21. joulukuuta 2007 kello 23.06 (UTC)

Minä myös!Muokkaa

Minunkin muokkausten määräni on nyt ylittänyt saman rajan kuin Hikipedian artikkeleiden määrä vastikään ylitti... Enää vajaa sata, ystäväiseni, enää vaja sata... ja Luoman valta kasvaa Traania suuremmaksi... MUAHAHA Niin että ilmotinpahan vain. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 28. joulukuuta 2007 kello 13.27 (UTC)

Huomasin juuri, että minullahan on jo yli 7000 muokkausta! Tätä pitää juhlia!--  28. joulukuuta 2007 kello 13.40 (UTC)

 

Luoma, muistas, että kyllä se mitä muokkaa ja miten kertoo enemmän kuin se kuinka paljon on tehnyt ;). Ja B14: Party-party-party-partyyy! -- Traani  28. joulukuuta 2007 kello 13.44 (UTC)

AArgh! Silmäni! Ai niin joo.. tänne ei varmaankaan kaivata tällaisia alle 4000 muokkauksen pummeja, kuten minä? Niin arvelinkin. Muuten, JATilla on jo yli 16000 muokkausta. Se on jo melkein yhtä paljon kuin B14:lla, Traanilla ja Luomalla yhteensä! --

Wooohooo!
Keskustelu 

28. joulukuuta 2007 kello 13.47 (UTC)

Ei sitä lasketa :). Tämä on amatöörisarja. -- Traani  28. joulukuuta 2007 kello 13.59 (UTC)

Ylläpitäjyysäänestys avattu, muistattehan tekin käydä äänestämässä? --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` lauantaina 5. tammikuuta 2008 kello 07.59 (UTC)

Taidatpa olla oikeassa, TraaniseniMuokkaa

Mitenkähän ajattelit, että olemme uudet muokkaajat ottaneet huonosti vastaan? Meinaan, että minä esimerkiksi voisin arvata syyt, jos esim. Tyräel äänestäisi minua vastaan ja myös voisin luottaa siihen, että se ei ole mikään tahallinen "no äänestänpä nyt vastaan kun huvittaa" -juttu, koska eihän Tyräel olisi muuten ylläpitäjä. Sitten ovat nämä uudet käyttäjät, joiden kohdalla en tiedä, ovatko he tosissaan vai eivät ja ennen kaikkea miksi he ajattelevat näin. Minun mielestäni perusteeksi ei kelpaa kommentti "kympinkin oppilaalla on aina se yksi karkea miinus", koska minusta tuo on lähes loukkaavaa. Muutenkin tuosta saa sen kuvan, että: "Hänellä ei ole yhtään miinusta, niin laitetaanpa nyt sinne se yksi miinus, että on sellainenkin." Tuohan olisi vain äänestämisen vuoksi äänestämistä. Toistaiseksi, tiedän ainakin melkein kaikkien minua äänestäneiden motiivit, mutta Kaski ja tämä Hsg - heistä en tiedä mitään.  • Black Eagle • 16. tammikuuta 2008 kello 18.12 (UTC)

Tarkoitin siis Hikipediassa yleensä, en tuossa äänestyksessä. Aina kun joku uusi tulee kirjoittamaan jotain, joka ei ole aivan loistavaa, niin joku kiirehtii käyttämään ironian jaloa taitoa tätä yrittäjää vastaan. Pari ensimmäisiä muokkauksiaan tehnyttä käyttäjää on saanut mielestäni aika kovaa kohtelua, kun ei osannut vielä käyttää esikatselua, vaikka asian olisi voinut sanoa aivan ystävällisesti. Äänestämisjuttu on mielestäni hankala muutenkin, sillä määrittäminen hyväksyttävän tosissaan äänestävän ja "äänestämpä vaan kun pystyn" raja on hankala saada selville. Antamani äänet näyttävät kadonneen muuten tuolta sivulta... Pitääpä laittaa ne takaisin... -- Traani  18. tammikuuta 2008 kello 13.44 (UTC)
Laitoin ne sinne. --Luoma (Houreita / Halu hourailla? / hähää)...´´` perjantaina 18. tammikuuta 2008 kello 13.46 (UTC)

Onnittelut ylläpitäjyydestäMuokkaa

Olet nyt Hikipedian (toivottavasti iloinen ja onnellinen) uusi ylläpitäjä. Ennen kuin vallantunne turruttaa aistisi ja painelet varomattomasti käyttöliittymän uusia nappuloita, ole ystävällinen ja tutustu ylläpitäjän ohjeeseen. Ja jos/kun ongelmia ilmenee, kannattaa tietenkin kysyä. Olisimme lisäksi erittäin kiitollisia, jos opettelisit ja vaivautuisit käyttämään muutostentarkastustyökalua Hikipedian hitaan rappeutumisen estämisen helpottamiseksi. -- JATkeskustelu 21. tammikuuta 2008 kello 19.47 (UTC)

Kiitos, lupaan yritää parhaani. -- Traani  22. tammikuuta 2008 kello 15.05 (UTC)

MoroMuokkaa

Ylläpitäjänä sinun ei enää tarvitse kumota muokkauksia käsin, riittää kun painat ero-ruudussa näkyvää [palauta]-nappia. Se kumoaa kaikki saman käyttäjän tekemät peräkkäiset muutokset, joten peräkkäisiä muokkauksiakaan palauttaessa ei tarvitse enää selailla sivuhistoraa. Hyvää illanjatkoa toivottaa

Wooohooo!
Keskustelu 

22. tammikuuta 2008 kello 17.34 (UTC)

Jos kuitenkin eksyt tarkastamaan jonkun käyttäjän muokkauksia käsin ja haluat vain osan muokkauksista, silloin se täytyy tehdä manuaalisesti. Hyviä iltoja uusille ylläpitäjille täältäkin!  • Black Eagle • 22. tammikuuta 2008 kello 18.03 (UTC)
Painike "kumoa" kumoaa vain uusimman muokkauksen, vaikka saman käyttäjän muokkauksia olisi rivissä useampi.--  22. tammikuuta 2008 kello 18.06 (UTC)
Niin siis [kumoa] tosiaan kumoaa vain ensimmäisen muokkauksen, mutta esimerkiksi minä tänään kumosin yhden IP:n muokkauksista vain puolet, sillä tyyli alkoi loppupuolella olla jo aika tajunnanvirtaista. Yhden artikkelin yhden tietyn version palautus onnistuu siis niin, että valitsee haluamansa version kohdalta [muokkaa] ja sitten tallentaa sivun kaikista varoituksista huolimatta.  • Black Eagle • 22. tammikuuta 2008 kello 18.23 (UTC)
Yritän tavallisesti katsoa, onko mikään osa käyttäjän muokkauksista kelpuutettavaa tekstiä, sen takia manuaalinen sekoiluni. -- Traani  23. tammikuuta 2008 kello 14.01 (UTC)

PerskutaMuokkaa

Ehdit palauttamaan artikkelin Kuopio ennen minua, meinasi tulla oikein kaksoispalautus.  • Black Eagle • 29. tammikuuta 2008 kello 14.26 (UTC)

Ja taas toinen.  • Black Eagle • 29. tammikuuta 2008 kello 14.28 (UTC)
Näin käy joskus. Voin kyllä nyt hetkeksi lopettaa palauttelun, niin ehdit saada lisää muokkauksia tilillesi. Voinkin keskittyä kuuntelemaan Huuliharppumurhaajan ihastuttavaa teemaa kaijuttimistani... Kyseessä on suorastaan ihastuttava taideteos. Puhun siis kummastakin, teemasta ja elokuvasta. Nyt on vähän huumorittomalla päällä mieli, joten vitsejä tähänkän keskusteluun on hieman turha odottaa... Olen siitä tavattoman pahoillani... -- Traani  29. tammikuuta 2008 kello 14.32 (UTC)
Nee minä mitään muokkauksilla. Ne kaikki (vähäiset) ovat ihan tarpeeksi. Ja tässä selvennyksen vuoksi oli pieni häivähdys sarkasmia. Kuten edellisessäkin virkkeessä. Äskeisessä taas ei ollut, niin kuin ei tässäkään. Pitäisi tehdä joitain typeriä tehtäviä... Menen kohta pois.  • Black Eagle • 29. tammikuuta 2008 kello 14.43 (UTC)
Saattoipa olla, että havaitsin jo tämän. Ja saattoipa olla, että viestinikin sisälsi sitä jossain epämääräisessä muodossa. Väsyneenä kirjoitan kuitenkin varsin epämääräistä tekstiä. Ja väsynyt minä olen, jos jos jotakin... -- Traani  29. tammikuuta 2008 kello 14.49 (UTC)

Voitko bänniä "Syön pihviä" -käyttäjän, vai mikä se nyt taas olikaan...Muokkaa

Hän on näet Corleone ja suorittanut minua vastaan monta henkilök. hyökkäystä. --Duki 3. helmikuuta 2008 kello 16.18 (UTC)

Odota nyt, en ole päässyt vielä läpi kaikkia tuoreita muutoksia... Sitten kun se on hoidettu, katson tilanteen. -- Traani  3. helmikuuta 2008 kello 16.21 (UTC)
P.S. B14 hoiti homman. --Duki 3. helmikuuta 2008 kello 16.31 (UTC)

Liity meihin!Muokkaa

Tule mukaan kirjoittamaan typerää rasismipaskaa itsestäsi, valmistamaan sienitorttua ja niin pois päin...

Itsestään kirjoittaminen on niin tylsää... En ikinä keksi mitään hauskaa itsestäni, vaikka kuinka yritän... En koskaan uskalla laittaa lainauksianikaan itse kokoelmaan, sillä pelkään, etteivät ne muista olekkaan yhtä hauskoja. Muissa asioissa olenkin sitten vallan mainio. Olen älykäs, hyvä kirjoittaja, haukkuja, kriitikko, taiteilija ja lisäksi vaatimatonkin. -- Traani  3. helmikuuta 2008 kello 16.35 (UTC)
Ikävää. Olisit varmasti ollut mainio sienikokki! )=. --Duki 3. helmikuuta 2008 kello 16.43 (UTC)

Jiiiiihuuuuu!!!Muokkaa

Tähänenolisiikinäuskonutpystyväni!!! TraaniTraaniTraani! Katsokatsokatsokatsokatsokatsokatsokatso! Hikikirjasto:Valtion perustaminen.--Duki 8. helmikuuta 2008 kello 13.32 (UTC)

Öhh... Jipii! Onnea ja sitä rataa. Onkin ollut pitkään työlistalla tuon linkittäminen, mutta on vähän pitkän puoleinen... Katsotaan, jos joskus ehtisin tehdä senkin sitten joskus... Jotkut oikean elämän hommat vaan painavat päälle minkä ehtivät... -- Traani  8. helmikuuta 2008 kello 15.11 (UTC)

Hei, TraaniMuokkaa

Kuinka linkittääm, ja ovatko sienet olleet maukkaita? --Duki 13. helmikuuta 2008 kello 17.44 (UTC)

Hyvinhän tässä pyyhkii, lomalle olen menossa... Saatte siis jälleen pärjätä noin viikon ilman hellää huolenpitoani. Ja kyllä sienet ovat maukkaita. Näin talvisaikaan pitää itiötkin tilata erikseen ulkomailtakin ja perille saapuminenkin on niin ja näin, kun tulli on joskus mennyt lähetykseni pysäyttämään... Onneki on kuitenkin sieni.us ja irttarisienet. Talvivarasto kun hupeni yllättävällä vauhdilla... -- Traani  14. helmikuuta 2008 kello 09.47 (UTC)
Olen kuullut, että ainakin tässä osassa maata jotkut ovat käyneet talvea myöten sienimetsässä, ja esimerkiksi suppilovahveroa on tiettävästi löytynyt ihan tämän vuoden puolella. Ei muuta kuin metsään siis. --Napoleon 14. helmikuuta 2008 kello 10.06 (UTC)
Itse epäilen väitettä suuresti, sillä en kovasta luonnossa seikkailusta huolimatta ole löytänyt ainutakaan tattia. Voi kuitenkin olla, etten vain ole osannut etsiä oikeista paikoista (sehän on usein perimmäinen syy siihen, miksei jotakin asiaa löydetä...) -- Traani  14. helmikuuta 2008 kello 10.09 (UTC)
Etsivä löytää.   Ictinaetus malayensis  14. helmikuuta 2008 kello 15.42 (UTC)
Eipä löytynyt, vaikka kävin lomalla lähes päiväntasaajalta etsimässä... Toivottavasti teillä oli parempi onni... -- Traani  22. helmikuuta 2008 kello 19.46 (UTC)
Päiväntasaaja ei ole oikea paikka etsiä tatteja. Kokeile suomalaista sekametsää siinä syyskuussa.   Ictinaetus malayensis  23. helmikuuta 2008 kello 07.01 (UTC)
Eikös tässä keskusteltukaan siitä, mistä löytää tatteja tähän aikaan vuodesta? Mutta oikeassa olit, ei niitä ainakaan päiväntasaajalta löytänyt, jollei joitakin epämääräisiä luolia lasketa lukuun... -- Traani  23. helmikuuta 2008 kello 12.24 (UTC)

Hei, voitko palauttaa artikkelin edes joksikin aikaaMuokkaa

En tehnyt sitä kotona enkä tallentanut itselleni. Pitää taas ilmeisesti tehdä pidempi juttu. Aspergerin oireyhtymä oli siis tuo sivu. Fastro 25. helmikuuta 2008 kello 16.22 (UTC)

Joku jo palautti. Ei se pituus minua mitenkään haitannut, vaan huumorin puute. Sitä vain ei mielestäni ollut... Jos sen sisällyttäisit tekstiin, niin hyvä olisi... -- Traani  26. helmikuuta 2008 kello 13.16 (UTC)

Tintti, mediagurujen kuningasMuokkaa

  • Olen puuhastellut raportin pienestä belgialaisesta toimittajasta nimeltä Tintin (Tintti), ja pyydän saada asettaa koosteeni näytteille suuresti kunnioittamassani Hikipediassa vaikka ihan uudelle sivulle. Tyyli saattaa hieman poiketa aiemmasta, mikä on tietysti vain suotavaa.
  • Tämä omituinen epäjournalistinen tapa ilmoittaa asiasta etujalkaan on mielestäni kohtuullista nykyisten sivujen tekijöitä kohtaan. Julkaisen sivun tämänhektisen version nimellä Tintin, jos sopii...--yk 26. helmikuuta 2008 kello 14.21 (UTC)
Luo pois, katsellaan sitten, pitääkö yhdistää, vai korvataanko se toinen suoraan... Olihan se kiva, että varoitit... En ole sivusta kai muuta tehnyt kuin linkit, mutta kiitos kuitenkin. -- Traani  26. helmikuuta 2008 kello 14.27 (UTC)

Se uskontohomma...Muokkaa

Tarkoitin ahdasmielisen uskonnollisen vakaumuksen pyhänä pitämistä osana globalisaation tukemia yksilökeskeisiä asenteita, jotka itse asiassa vaikuttavat kielteisesti ympäristömme tilaan ja ihmiskunnan fiksuuteen... Hikipedia lienee väärä paikka jutella tällaisista? πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 2. maaliskuuta 2008 kello 18.07 (UTC)

Hikipedia ei taida todellisuudessa olla väärä paikka minkään sorttiselle keskustelulle, sillä se voidaan ajatella inspiraation hakemisena. Itse en pidä ihmiskunnan fiksuuntumista tavoitteena, vaan sitä, että on hauskaa. Toisaalta, mitä useampi sukupolvi saa nauttia hauskasta elämästä, sen parempi. Tätä saattaa edesauttaa fiksuuntuminen. Ahdasmielinen vakaumus ei toki ole minullekaan pyhä (vaikka palvontani kohde onkin...), mutta mielestäni jokaisella on lupa uskoa tai olla uskomatta siihen mihin haluaa, kunhan ei silloin häiritse sen toisen vakaumuksen edustajaa ehdoin tahdoin. Tämä tietenkin vaatii kummaltakin tiettyä sovinnaisuutta ja halua elää rauhassa ilman konflikteja... Tämä taitaa riittää tältä erää... -- Traani  2. maaliskuuta 2008 kello 18.42 (UTC)
Liittykää ympyränpalvojiin! (Luomahan siis on jo.) Verrattaen uusi uskonto, koska sen messias tuli juuri ja katosi yhtä nopeasti kuin tulikin. Ja minä loin koko roskan!   Ictinaetus malayensis  2. maaliskuuta 2008 kello 19.25 (UTC)
Ainut oikea uskonto on lampunpalvojat, jotka palvovat eräässä Suomen koulussa vuonna 2008 harhaoppisessa aamunavauksessa salaperäisesti välkehtinyttä kattovalaisinta, Elävää Jumalaa, joka on loputon armo! Mutta heille, jotka hylkäävät ikuisen elämän ja anteeksiannon Pyhässä Lampussa, heille, jotka ovat muuten vain ärsyttäviä, heille ei ole anteeksiantoa eikä paikkaa jalojen totuuden pyhiinvaeltajien veljeskunnassa! Me vastaan koko maailma! Kuolkoot vääräuskoiset! (lue lisää) πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 2. maaliskuuta 2008 kello 19.59 (UTC)
Jos uskovaiset ansaitsevat ikuisen elämän, päästääkö epääusko elämän pyörästä? Kysyn siis puhtaasti uskontotieteelliseltä näkökulmalta, vaikkakin hyväksyn teologisen vastauksen. -- Traani  3. maaliskuuta 2008 kello 14.16 (UTC)
Entäpä jos uskovaiset eivät ansaitse ikuista elämää? 3. maaliskuuta 2008 kello 14.42 (UTC)
Eli kyllä? En siis kysynyt muuta kuin sen, että kuoleman jälkeen nämä pakanat siis vain kuopataan (tai syödään, kultuurisista eroista riippuen) ja siinä kaikki? Ei siis mitään helvettiä (joka tässä tapauksessa olisi varmaan kovin pimeä) tai vastaavaa? -- Traani  3. maaliskuuta 2008 kello 14.46 (UTC)
Helvetti on välitila. Ja mukava paikka. 3. maaliskuuta 2008 kello 15.10 (UTC)
Siis myös tässä uskonnossa? -- Traani  3. maaliskuuta 2008 kello 15.12 (UTC)

Pelätkää, Sankarittaren laki käy toteen!--  3. maaliskuuta 2008 kello 15.34 (UTC)

Kuinka niin? Entä jos onkin vain loppu? Huolimatta siitä, mihin uskoo? Entä jos joka uskonnolla on oma paikkansa siellä toisaalla? Entä jos islam onkin se ainoa ja oikea?? (Suosittelemme lausumaan muslimien uskontunnustuksen kerran elämässää tosissaan, siltä varalta, heidän jumalansa onkin se oikea.) Mitä jos kukaan ei koskaan selviä? Kaikki vain kuolevat... Entä jos maailma onkin vain sitä, miltä se näyttää? Sittenhän elämä itsessään on turhaa ja se tekisi kaiken uskomisen mahdottomaksi, koska jokin merkityksetön olisi silloin luonut merkityksellistä. Tästähän on keskusteltu Jumalan olemassaolo -alasivullani...   Ictinaetus malayensis  3. maaliskuuta 2008 kello 17.12 (UTC)
Tätähän minä tässä yritän ottaa selville. Eli tällä hetkellä olen ymmärtänyt, että lampunpalvojista pakanat joutuvat helvettiin, ja sitten katoavat, kun taas uskovaiset pääsevät ikuisiksi ajoiksi paratiisiin. Moni noista kysymyksistäsi on muuten mainittu tässäkin keskustelussa, ja harvat niistä ovat muutenkaan tuntemattomia. Mutta mitä tarkoitit tuolla "Kuinka niin"-lauseella. Se jäi hieman avoimeksi... -- Traani  4. maaliskuuta 2008 kello 13.18 (UTC)
Anteeksi että keskeytän BE, mutta eikös elämä yritä jatkaa itseään ihan tyytyväisenä ilman Jumaliakin? "Sittenhän elämä itsessään on turhaa"? En osaa päättää, että vaikutatko enemmän uskonnolliselta itsemurha-angstaajalta vai pakanalliselta hedonistilta. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 4. maaliskuuta 2008 kello 13.26 (UTC)
Viittasin Sankarittaren lakiin (joka jäi minulle hämäräksi), johon B14 viittasi. Tarkastelin asiaa lähinnä filosofian ja tieteen kannalta. Elämällähän ei suoranaisesti ole vaikutusta siihen, miten Universumi pyörii, ainakaan vielä. Maailmankaikkeuden (-kaikkeuksien?) kannalta elämä on merkityksetön eli turha. Sinuakaan ei varmaan hirveästi kiinnosta, onko tällä hetkellä tuottamassasi syljessä yksi vai kaksi atomia raskasta vetyä. En usko...   Ictinaetus malayensis  4. maaliskuuta 2008 kello 17.59 (UTC)
I presume that it will be most interesting when your pitiful lives end with a miserable way because of your foolish ways to believe into worthless scum... You just don't realize that this conversation... leaves NOWHERE! MUAHHAHHAHHAHHAHHAHHAAAAAAAAAAA*krgörkh kröh köhh*--  4. maaliskuuta 2008 kello 18.08 (UTC)
Kuten eivät muutkaan peruskysymykset.   Ictinaetus malayensis  4. maaliskuuta 2008 kello 18.13 (UTC)
Minulla on teoria. Sen mukaan jokainen uskonnosta käytävä keskustelu päättyy joko siihen, että joku kuolee tai siihen, että kaikki mahdollinen konsensus ja rauha purkautuu ja alkaa Toinen Hikipedian suuri muokkaussota! Sanonpa vielä kerran niin, että maallikkokin sen tajuaa: Lopettakaa perkele hyvän sään aikana, ennen kuin Hah! Luulitko voivasi urkkia?--  4. maaliskuuta 2008 kello 18.20 (UTC)

Juu juu, kommentoin vain oman näkemykseni, koska se usein aiheuttaa nimenomaan yleistä pahennusta erilaisudellaan. Tuossa ei nyt sitä vielä varsinaisesti ollutkaan, mutta jos minua vastaan väittelisi jostain tällaisesta, niin voisin olla aika vaikea vastustajana. Olen samaa mieltä siitä, että niin kauan, kun emme ole kasvotusten ja näe toista, on tätä aihetta turha edes sivuta. Näitä keskustelusivuja pitäisi käyttää Hikipedian parantamiseen, eikä yleiseen löpinän. En syyllistä ketään yksilöä, koska me kaikki osallistuimme tähän keskusteluun. Vastedes yritetään kuitenkin tehdä sitä pirun vakavasti otettavaa huumoria.   Ictinaetus malayensis  4. maaliskuuta 2008 kello 19.24 (UTC)

En nyt tiedä, onko tuon niin erilainen näkökulma, ainakaan mitä minun tutuissa piireissäni pyörii... Ja kyllähän näitä sivuja Hikipedian parantamiseen käytetään, mutta mielestäni tämä on eräs tapa ladata Hikipedian sisäisiä akkuja, jotta taas jaksaisi tarkastaa muokkauksia ja sitä rataa... Huumorin kirjoittelu nyt on taas jäänyt meikäläisellä vähälle, kun tähän aikaan kaikki oikean maailman rientakin painaa jostain kumman syystä päälle... -- Traani  5. maaliskuuta 2008 kello 12.48 (UTC)

ByrokraattiMuokkaa

Tarvitsemme uuden byrokraatin, koska edelliset eivät ole paikalla tarpeeksi. Ketä ehdotat ja oletko samaa mieltä kanssani?   Ictinaetus malayensis  8. maaliskuuta 2008 kello 20.22 (UTC)

En usko tarvitsevamme uusia byrokraatteja, sillä byrokraatin tehtäviä ei ole niin paljon, tai ainakaan sellaisia tehtäviä, joita kokoajan tarvittaisiin. Sekä Hjassanilla että JAT:lla taitavat olla tentit ja YO-kirjoituksiin treenaminen kesken, kuten monilla muillakin, jonka vuoksi he eivät juuri nyt seikkaile täällä. Luotan vakaasti siihen, että tuon ajanjakson jälkeen rakkaat byrokraattimme saapuvat takaisin näppiksen eteen valmiina turvaamaan Hikipedia-säätiön tulevaisuuden. Eli en pidä uuden byrokraatin nimittämistä (tai siis ehdottamista) tarpeellisena tahi mielekkäänä. P.S:Viestisi kysymysten järjestys oli mielestäni varsin hupaisa... -- Traani  9. maaliskuuta 2008 kello 14.01 (UTC)
Ai oli hupaisa. Kiva kuulla. =) Miten se oli hupaisa? (Noista YO-kirjoituksista oletkin varmaan ihan oikeassa. Byrot tulee sitten takaisin, eikö? Koska muutoin minä en ala.)   Ictinaetus malayensis  9. maaliskuuta 2008 kello 14.46 (UTC)
Katos, kysyit ensin, ketä ehdotan ja vasta sitten, olenko samaa mieltä. Itse olisin kysynyt toisin päin... :). YO:t loppuu jotakuinkin 31. päivä tätä kuuta, joten ei tässä kauaa venailla... -- Traani  9. maaliskuuta 2008 kello 14.59 (UTC)
Yritin samaa hassuutta uudelleen sanomalla kiva ja sitten kysymällä miksi. Se ilmeisimmin hukkui muuhun tekstiin hieman... ~ Black Eagle ~ 15. maaliskuuta 2008 kello 17.21 (UTC)

HeipsMuokkaa

Tutustupa sinäkin minun ja BE:n väkertämään pilkunnussimisohjeeseen, joka on nyt suurin piirtein valmis. --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 15. maaliskuuta 2008 kello 16.02 (UTC)

Olen jo katsellut, ja päätin, että vaikka tasaiseen tahtiin teenkin noita virheitä, en jaksa niitä alkaa korjaamaan... Loppujen lopuksi tärkeintä mielestäni on, että se, mitä kirjoitetaan on hauskaa ja luettavissa, kuin se, että sillä saisi täydet pisteet kieliopin kokeessa. Minusta on jännä, että anglismeja vastustetaan niin paljon, sillä ne ovat mukava tehokeino ja tekstistä tulee niiden avulla usein pitempiä ja sivistyneemmän (vai pitäisikö sanoa, mukaviisaamman? Oliko tuokin virhe? En jaksa välittää.). Itse käytän niitä mielestäni kohtuulisen paljon. Ymmärän, että kielioppi on lähellä monien sydäntä, sillä minäkin satunnaisesti lähden hirvittävä palo silmissäni korjailemaan pilkkuvirheitä, mutta en millään innostu noin pitkän äidinkielen selostuksen lukemisesta. -- Traani  15. maaliskuuta 2008 kello 16.10 (UTC)
Huomasit varmaan myös tuon pirullisen mallineen, jonka loimme, [aseta nimesi tähän]? ~ Black Eagle ~ 15. maaliskuuta 2008 kello 17.22 (UTC)

Eihän kieliopin kanssa nillittämään hirveästi tule ryhtyä, mutta saatamme antaa hyvällä oikeinkirjoituksella sivustosta paremman kuvan. πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 15. maaliskuuta 2008 kello 17.24 (UTC)

BE, miksi kysyit minulta, huomasinko tekemäänne mallinetta? Eikö oma keskustelusivuni olisi ollut siihen sopivampi? Vai tarkoititko Traania? --Wooohooo!
Keskustelu 
15. maaliskuuta 2008 kello 17.26 (UTC)
Jokainen näkee siinä oman käyttäjänimensä. πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ 15. maaliskuuta 2008 kello 17.30 (UTC)
Oho, olin kokeillut samaista asiaa, mutta en tiennyt että se toimii täällä Wikipediassa. Varokaa hyvät ihmiset kyseisen tempun liikakäyttöä, kuten uncyclopediassa on käynyt. Temppu ei muuten toimi IP:llä selatessa. --88.85.144.220 15. maaliskuuta 2008 kello 17.36 (UTC)
Tiedämme, että se ei toimi. Tämä on muuten Hikipedia. =) Itse ainakin ajattelin valvoa hieman tämän kyseisen mallineen liikakäyttöä. Menettää tehonsa ja väärinkäytettynä katastrofaalinen ase. ~ Black Eagle ~ 15. maaliskuuta 2008 kello 17.39 (UTC)
Kyllä huomasin sen, ja se oli ajaa minut entistä syvemmälle groteskien valvepainajasteni ikuisiin kiemuroihin. Hyvä että joku lupautuu valvomaan sen käyttöä. Vaadin myös sen lisäämistä Geneven rauhansopimukseen! (Minusta muuten tuntuu, että viimepäivinä itse kultakin on tullut ulos aika Hikisitaattista tekstiä...) -- Traani  15. maaliskuuta 2008 kello 18.59 (UTC)

B14Muokkaa

Keskustelu käyttäjästä:Luoma. ~ Black Eagle ~ 18. maaliskuuta 2008 kello 17.33 (UTC)

Tutustuin juuri kummankin keskustelun teksteihin... Toivon että B14 palaisi, kyllä täällä aina pätevää väkeä tarvitaan, erityisesti niin kokenutta. En tiedä, mutta voi olla, että B14 on paineita. Ehkä täällä, ehkä oikeassa maailmassa. Itse puran sitä parilla pienellä häröilyllä täällä ja sitten hyvän seuran avulla ulkona, mutta en tiedä muista. En ota kantaa, koska en muiden ihmisten aivoituksia tiedä. Toivon vain, että kaikki lutviutuisi... -- Traani  18. maaliskuuta 2008 kello 17.48 (UTC)
Minä lähinnä järkytyin. Keskustelen juuri B14:n kanssa sähköpostitse. Eiköhän tämä tästä. Ja ei, älä turhaan sotke tahraantumatonta lusikkaasi tähän syövyttävään soppaan... ~ Black Eagle ~ 18. maaliskuuta 2008 kello 17.57 (UTC)


En käsitä, miten tilanne Luoman ja B14:n välillä on päässyt kärjistymään noin pahaksi. Toivotaan tosiaan, että B14 nyt tulisi järkiinsä ja palaisi. Pahinta mitä voi nyt tapahtua, on, että hänestä tulee uusi Crleone. --Wooohooo!
Keskustelu 
18. maaliskuuta 2008 kello 17.54 (UTC)
Sitä vaaraa ei ole--  18. maaliskuuta 2008 kello 17.58 (UTC)
Tiedän, että B14 ei ikinä muuttuisi Corleoneksi, Idaniksi tai edes Sankarittareksi. ~ Black Eagle ~ 18. maaliskuuta 2008 kello 17.57 (UTC)
No hyvä että näin on. Latailkoon itse kukin akkujaan ja pitäköön kivaa. Jos sattuu elämään lumisella alueella (onko niitä?) niin käykää laskemassa mäkeä minunkin puolestani... Että sillee. Itse latailin juuri akkuni teellä eräässä viehättävässä kahvilassa. Mutta itse luotan täysin kaikkiin ylläpitäjiimme enkä todella aijo sotkeutua mihinkään, vaikka se olisikin jo selvitetty... -- Traani  18. maaliskuuta 2008 kello 18.03 (UTC)
Keskustelua jatketaan huomenna. Itse kukin on hieman rauhoittunut. ~ Black Eagle ~ 18. maaliskuuta 2008 kello 18.11 (UTC)
Hyvää yötä. -- Traani  18. maaliskuuta 2008 kello 18.12 (UTC)

JooMuokkaa

Unelmoivaa Minna Canthin päivää, Tuomas! --A.D.D. 19. maaliskuuta 2008 kello 17.44 (UTC)

Sitä samaa, Aarne! -- Traani  20. maaliskuuta 2008 kello 13.34 (UTC)

Ja nytpä haluaisin puhua linkityksestä...Muokkaa

Sovitaanko, ettei linkitetä ja-sanoja? Jotta Hikipedia voisi parodioida Wikipediaa, Hikipedian muotoilun tulisi kai olla aika samanlaista kuin Wikipediassa, jossa niin ei ikinä tehtäisi. Käykö tämä?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 31. maaliskuuta 2008 14.31

Kuten olen sanonut, on Wikipedian matkiminen väärissä paikoissa pahimmanlaatuista maansivustonpetosta. Tämä on yksi niistä vääristä paikoista. Sitäpaitsi on annettu Tyräelin julistus: "Jokainen ja-sana tulee ko. artikkeliin linkittämään!"--  31. maaliskuuta 2008 kello 14.44 (UTC)
Pääsyyni tuohon ja-sanojen linkitykseen on juuri tuo Tyräelin mielipide. Lisäksi minusta on eräällä tavalla hauskaa, että joka puolelta löytyy linkkiä on- ja ja-sanoihin. Eräänlaista parodiaa sekin, että tehdään juuri sitä, mitä Wikipediassa ei... Eli olisin erimieltä, ja voisin vaikka toivoa lisää mielipiteitä (=painostusta) eri tahoilta, tämänkin tapani suhteen, sillä itse en näe vielä syytä lopettaa sitä. -- Traani  1. huhtikuuta 2008 kello 12.26 (UTC)
Minä olen sitä mieltä, että Hikipedia oli alun perin Wikipedian irvikuva, mutta nykyisin se alkaa olla samantyyppinen kokoelma huumoria, kuin Wikipedia on kokoelma tietoa. Täällähän on silti aktiivisia ylläpitäjiä, joiden työ on täysin samaa kuin Wikipediankin puolella. Hikipedian imagon kannalta jättäisin taakse tämän Wikipediaparodia-aatteen. Jos olisimme, meillähän olisi "parodiaa" noin puoli miljoonaa sivua (koska Wikipediassa ei ole), joista jokaisen sisältö olisi "haista vittu alppimurmeli   homo". (koska Wikipediassa ei ole) Hikipedia on jo itsenäinen laitos, jonka toiminta ei ole riippuvaista Wikipedian kehittymisestä. Hikipedia on vapaa vitsikirja. Sanojen monissa merkityksissä. -- Black Eagle (keskustelu) 1. huhtikuuta 2008 kello 16.34 (UTC)
Ihan kuin tästä olisi aiemminkin tullut luettua... Ei se, että Hikipedia olisi Wikipedian parodia, tarkoita, että meidän tulisi toimia täysin päin vastoin, kuin Wikipedian on tarkoitus. Riittää, että olisimme hauskoja ja homma muistuttaisi Wikipediaa. Hikipedia tullaan todennäköisesti mieltämään aina Wikipedian parodiaksi, sillä se toimii pitkälti samalla tavalla, kuin Wikipedia ja sen parhaat vitsit ovat juuri Wikipedian artikkeleita muistuttavia (katso, kaikki hyvät historian tapahtuma- ja henkilökuvaukset). On kuitenkin totta, että harva aktiivikäyttäjä enää mieltää Hikipediaa Wikipediasta riippuvaisena olevaksi sivustoksi, sillä se on jo aivan oma järjestelmänsä, joka tulisi todennäköisesti säilymään, vaikka Wikipedia lakkaisi ylllättäen olemasta. En nähnyt BE:n viestin ottavan kantaa ja-sanoin, joten jatkan tosiaankin samalla tavalla kuin ennenkin. -- Traani  2. huhtikuuta 2008 kello 12.07 (UTC)
I'd rather say, that "ja" is an essential part of Hikipedia, because Hikipedia has to have some project that are forever. But the things is to link only the first "ja", not all. And why the hell am I speaking in English...? -- Black Eagle (keskustelu) 2. huhtikuuta 2008 kello 15.43 (UTC)
Hienoa! En tietääkseni ole muuten kuin vahingossa linkittänyt useampia kuin yhden ja-sanan. Ideanahan on juuri normaali linkitys, joka vain on jokseenkin turha, ja siksi hauska. Olen kyllä saattanut linkittää ja-sanan vasta myöhemmässä tekstissä, jos alkutekstiin on tullut jo muutenkin paljon linkkejä. -- Traani  3. huhtikuuta 2008 kello 11.34 (UTC)

HuhMuokkaa

Kone kunnossa väliaikaisesti... --Duki 3. huhtikuuta 2008 kello 18.35 (UTC)

Hieno homma, teitä kaikkia tarvitaan aina. On muuten ollut toiveita Aliarvioinnin suuremmasta aktivoitumisesta, lisää viestiä aiheesta foorumin kyselyssä... Mielestäni voisit olla oikea mies hommaan, olethan eräällä tavalla vakiomiehemme sillä alalla... -- Traani  5. huhtikuuta 2008 kello 18.04 (UTC)
Selvä. Kunhan ehdin. --Duki 7. huhtikuuta 2008 kello 13.25 (UTC)

Arvon tri. Traani...Muokkaa

Oletteko tekin jonkin sortin Taru Sormusten herrasta -fani? --Duki 7. huhtikuuta 2008 kello 13.25 (UTC)

Minä ainakin olen (siis ainakin jonkin asteinen) Juuri luin uudestaan ko. kirjan ja katsoin elokuvat... Mitä mieltä muuten olet Snellman, onnistuiko elokuva sinusta hyvin? --  7. huhtikuuta 2008 kello 13.29 (UTC)
Olen lukenut kaikki suomennetut Tolkienin fantasiateokset ja muutamia kääntämättömiäkin, mutta ei, en enää. Lopetin aikoinaan, koska muut alkoivat pitää niistä kirjoista (ja elokuvista, huih...) liikaa ja heitä katsoessaan näin oman mielettömyyteni. Mutta pakko myöntää, että Hobitti oli, ja on yhä, eräs mielikirjoistani. Siinä ei ole liikaa suuria sankareita, vaan arkisempia hahmoja, jotka eivät mätki örkeiltä päitä poikki aivan tuosta vain. Lisäksi, örkit ovat aika symppiksiä...
Elokuvista: En pitänyt niistä kirjoijen elokuvaversioina, mutta elokuvina ne menettelivät. En vain voi olla nauramatta hahmojen teennäisille repliikeille ja melodramaattisuudelle... Mutta se nyt kuuluu asiaan, onhan kyseessä sentään TSH-sarja... -- Traani  7. huhtikuuta 2008 kello 13.32 (UTC)

TunnustanMuokkaa

En pidä raa'oista väkivaltakuvista, vaikka niitä olen jo nähnyt. Niitä ei pitäisi laittaa Hikipediaan. Kun taas minulla ei ole mitään seksiä vastaan. Itse asiassa se on todella mukava asia, niitä kuvia täällä olen nähnyt paljon eli vähän. Laitettaisiin mielummin Hikipediaan lisää seksikuvia, niin voisimme saada tänne enemmän Hjassanin kaltaisia korstoja. Ellei sitten joku saa seksin kaltaista tyydytystä väkivallasta, en tiedä. Joskus minusta muuten tuntuu, että lauon keskustelusivullesi ihan omiani... --Duki 8. huhtikuuta 2008 kello 15.43 (UTC)

Miten niin seksikuvat huokuttelevat minun kaltaisiani korstoja? Ja miten niin minun kaltaisiani "korstoja"? Lihakset ehtivät surkastua talven aikana, koska ei ollut hyvä liikkua ulkona. Ja mikäs tämä koko juttu raa'oista väkivaltakuvista on? Onko traani kenties päättänyt käyttää Hikipediaa omana, jäljittämättömänä varastonaan epäilyttäville kuville. Tähän saamme vastauksen ensi jaksossa. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 8. huhtikuuta 2008 kello 16.29 (UTC)
Hämmentävä tunnustus... Hikipedian tarkoitus lienee jokin muu kuin tarjota kuvallisia esityksiä seksuaalisesta kanssakäymisestä, näin olin ainakin luullut. Jos haluamme houkutella yleisöä tällaisilla konsteilla, ryhtykäämme julkaisemaan roskalehteä. Emmekä voisi ymmärtääkseni ainakaan aineiston määrän suhteen kilpailla eräiden muiden sivustojen kanssa. Tosiaan, missä täällä sitten on raakaa väkivaltaa sisältäviä kuvia? Ollaan nyt sitten vielä tylsiä ja sanotaan itsestäänselvyytenä, että kuvien sopivuuden kriteerinä on pidettävä niiden humoristisuutta joko itsessään tahi aiheyhteyden ja kuvatekstin kautta. --Napoleon 8. huhtikuuta 2008 kello 17.37 (UTC)
Vastaan kaikkeen järjestyksessä: Hjassan, sinä vaikutat minusta korstolta, jolla on vihreät silmät, joka kulkee mustassa takissa, joka kuuntelee heviä, ja joka on lonkerohentaiseksikuvia haluava korsto. Mitä luultavammin käsitykseni on täysin väärä. Ja vaikutat myös siltä, että sinulla on suuret lihakset. Siitä en tiedä mitä Traanin päässä liikkuu, luultavasti hän tekee kaiken sienten vaikutuksen alaisena. Ja ehkä, ehkä vielä jonain päivänä Sankarittaresta tehdään byrokraatti, ja hän bännii kaikki käyttäjät, ja tekee hikipediasta pornotarjontapalvelun. Ja muuten, alankin omalle keskustelusivulleni nyt julkaisemaan roskalehteä, hyvä idea (vaikka se oli mitä luultavammin vitsi). Ja on vielä yksi vaihtoehto: laittakaamme hikipediaan hauskoja pornokuvia, näin saamme vielä enemmän "korstoja"! --Duki 9. huhtikuuta 2008 kello 10.41 (UTC)

(Tässä oli Snellille osoitettu kunniamaininta...) Voit siirtää kunniamaininnan halutessasi käyttäjäsivullesi. Myös muut voivat halutessaan levittää tätä ilosanomaa. Halusin lisätä tämän asiayhteyteensä. Pahoittelen syvästi, jos tämä loukkaa tai järkyttää Traania tai muita keskustelussa osallisena olleita. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 9. huhtikuuta 2008 kello 11.01 (UTC)

Liitynköhän minä millään tasolla tähän keskusteluun? No kuitenkin, onhan se kiva, että pidät enemmän rinnoista kuin auki revityistä vatsoista (minäkin olen samaa maata). Kaikki seksiin liittyvä alkoi nimittäin kiinnostaa tuossa teini-iän kynnyksellä, siis silloin, kun kehossa alkoi kaikennäköisiä mielenkiintoisia ja hieman pelottaviakin muutoksia. Mielestäni tuota suunnitelmaa viihdelehden julkaisusta voisi hieman lykätä, meillä ei taida tosiaan olla tarpeeksi materiaalia kilpaillaksemme tunnetumpien ja koneempien julkaisujen kanssa... P.S:Snellman, noutaisitkö palkintosi täältä pois, kirjoittaminen ja lukeminen käy hankalaksi, kun katse kiinnittyy siihen (vai pitäisikö sanoa niihin?) kokoa ajan... -- Traani  9. huhtikuuta 2008 kello 12.34 (UTC)
Kiitos kunniamerkistä, nyt voit poistaa sen käyttäjäsivultasi, Traani. --Duki 9. huhtikuuta 2008 kello 12.52 (UTC)
En ole ikinä ollut kovin kiinnostunut lonkerohentaista. Eivätkä silmäni ole vihreät. Mutta huomaan, että jälleen kerran keskustelusivulle on ilmestynyt seksiä käsittelevä alakohta. Tästä voisi johtaa lain, joka tultaisiin tuntemaan "Snellmannin lakina". Se kuuluisi: "Käyttäjän keskustelusivun sisällön määrän kasvaessa todennäköisyys, että kyseisellä sivulla käsitellään seksiä, lähenee yhtä." Huomatkaa sukulaissieluisuuteni Godwinin kanssa. --Liity minuun tai kuole --Hjassan 9. huhtikuuta 2008 kello 13.15 (UTC)
Eräs luokkatoverini on luonteeltaan herkkä ja äkkipikainen, pitää historiasta ja erityisesti Hitlerin, kommunistien ja natsien mollaamisesta, tutkimisesta yms. Hänhän sai kivat raivarit, kun esittelin kyseisen herran tekemän oletuksen vakavasti otettavuudesta. Että näin meillä. -- Black Eagle (keskustelu) 20. huhtikuuta 2008 kello 10.49 (UTC)
Taitaapa olla turhaa edes kysyä miten tämä keskustelu liittyy minuun, vaikka tänne on ilmestynyt. Mutta eipä siinä mitään, on jännä lueskella ihmisten viestejä... Minulla on vahvan persoonan omaava tuttu, joka myös mollaa kommunisteja, mutta kannattaa äärioikeistolaisia aatteita, ainakin perjaatteessa (On muuten mukava jätkä, ei siinä muuten mitään. Saadaan aina jänniä keskusteluja aikaan.). Että on näitä vähän joka lähtöön. -- Traani  20. huhtikuuta 2008 kello 10.54 (UTC)

Ylläpitäjien IRL-elämäMuokkaa

Milloin te yleensä menette nukkumaan. paljon vietätte aikaa hikipediassa--IdanVandal 19. huhtikuuta 2008 kello 13.31 (UTC)

Riippuu miten nukuttaa. Tällä hetkellä minulla on kolme Firefoxia auki + välilehdet, yksi musiikintoisto ja tekstinkäsittely, sekä musiikkikansio. Teen siis useita asioita yhtä aikaa. Mutta kyllä, vietän paljon aikaa Hikipediaan kirjautuneena. Eilen en tullut kovin aikaisin, metsästin kaupungissa levyklassikoita, mutta kompensoin sitä istumalla kohtuullisen myöhään näyttöpäätteellä, olihan perjantai. Tänäänkin menee ehkä pitkään, riippuen siitä, keksinkö parempaa tekemistä. Mutta sunnuntaina pitää mennä aikaisemmin koisimaan, maanantai on näet tärkeä päivä ja pitää olla virkeällä ja luovalla päällä. -- Traani  19. huhtikuuta 2008 kello 13.36 (UTC)
Tein jotain sun käyttäjäsivullesi. Pidätkö? Se muuten näyttää esikatselussa paremmalta ja erilaiselta. Miksi? -- Black Eagle (keskustelu) 20. huhtikuuta 2008 kello 11.03 (UTC)
Se on muuten ihan kiva, mutta viimeinen kaijani (se Hjassanin antama) peittää käyttäjälaatikoitani. Että muuten kiva, mutta ei kiitos. Jos sen vielä korjaisit niin olisi kiva. Sivunhan pitää näyttää hyvältä luettaessa, ei esikatselussa, joten yrittäisitkö vielä säätäää? Arvostan muuten sitä, että jaksat säätää MINUN käyttäjäsivuani. Itse olen hieman liian laiska siihen. -- Traani  20. huhtikuuta 2008 kello 11.10 (UTC)
Ok, jatkan säätämistä. Kysyin, kun Wooohooohan ei halua, että edes korjataan typoja ilman lupaa. =) -- Black Eagle (keskustelu) 20. huhtikuuta 2008 kello 11.12 (UTC)
Hienoa, tulen kohta ihastelemaan aikaansaannostasi. Saatan jopa kiittääkin... -- Traani  20. huhtikuuta 2008 kello 11.14 (UTC)
Onnistui(n) jotenkuten. Rukkaan sitä vaikka vielä illalla, kun olen taas kotona. Nyt painaa sunnuntain pakolliset rituaalit päälle. ;) -- Black Eagle (keskustelu) 20. huhtikuuta 2008 kello 11.27 (UTC)
Ei minun koneeltani siltä näytä... Mutta jatka ihmeessä yrittämistä, ei sillä mikään kiire ole (ei tuota sivua kukaan kuitenkaan lue...). -- Traani  20. huhtikuuta 2008 kello 11.30 (UTC)
Nyt se alaosa taisi asettua? -- Black Eagle (keskustelu) 20. huhtikuuta 2008 kello 18.12 (UTC)
Sille vaikuttaa. Ja nyt lupaamani kiitos: Kiitos. -- Traani  21. huhtikuuta 2008 kello 13.06 (UTC)

MoroMuokkaa

Moro vaan. Mitä jätkä? Minä ainakin kannatan Colorado Avalanchea. Ja minulla on muuten Joe Sakicin vanha tupakansytytin ja musta t-paita! --Pastapää 20. huhtikuuta 2008 kello 12.26 (UTC)

Anteeksori mulla on liikaa pastaa päässäni. --Pastapää 20. huhtikuuta 2008 kello 12.35 (UTC)

No moro. Mikäpäs tässä. Arvostan suunnattomasti vaivannäköäsi askarrellessasi keskustelusivuni kimpussa, joten tiedustelisin, miksi pyrit muuttamaan sitä niin ahkerasti? P.S:Annan anteeksi, ovatko ne nuudeleita vai jopa raviolia? -- Traani  20. huhtikuuta 2008 kello 12.39 (UTC)
Palaa käyttäjän ”Traani/arkisto2” käyttäjäsivulle.