Winston - TuotantoWinstonin asteikkoLaboratorioGalleriaFAQKeskusteluArkistoArkisto II - E-mail

<poll> Minkä seuraavista artikkeleista valitsisit mukaasi autiolle saarelle? Puolanka 69 Radio Rock Kontiolahti Hikikirjasto:Tietoturvaopas ATK:n käyttäjälle Lamminsuonlampi Bibliofilia Klaus Flaming Uunimakkara Tieteen Kuvalehti Paradoksi Juha Föhr Mette Mannonen Utele-teoria Liekkipieru Kaikki edellä mainitut Kaikki mainitut pitäisi poistaa roskana ja houreinen miesparka päästää kärsimyksistään. </poll>

<aseta mitäänsanomaton kirjainjono tähän>Muokkaa

<aseta ihan vaan ilkeyttäsi Winstonin upouuden keskustelusivun pilaamaan tarkoitettu epämääräinen mölinä tähän>--Meteori 20. marraskuuta 2008 kello 13.13 (UTC)

En voinut mitenkään vastustaa kiusausta. Mitäs kuuluu? Jokos pää on selvinnyt pippaloista?--Meteori 20. marraskuuta 2008 kello 13.14 (UTC)
Pää on selvinnyt joo, mutta jalat on edelleen sekaisin. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 20. marraskuuta 2008 kello 13.16 (UTC)
"Se on psykosomaattista, pää ei tunne pelkoa, mutta jalat tutisevat". -- Traani  20. marraskuuta 2008 kello 15.50 (UTC)

Onko Kustaalla alkoholiongelma?Muokkaa

Voi laupias luoja, se on tyrannosaurus! Juoskaa!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 20. marraskuuta 2008 14.04

Tämä tuo mieleeni erään IRL-tuttavani. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 20. marraskuuta 2008 kello 18.10 (UTC)
Mikä noista ajatelmista? -- Traani  20. marraskuuta 2008 kello 18.16 (UTC)
Kokonaisuus, tai siis tapa miten yht'äkkiä tulee jotenkin asiayhteyteen sopimaton tai muuten omituinen tokaisu. Oikeastaan tuo otsikkokin muistuttaa monistakin tuttavistani... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 20. marraskuuta 2008 kello 18.24 (UTC)
Etten vain olisi tuo IRL-tuttusi ;). Tai sitten en. En kyllä usko, muuten olisit varmasti puhunut minusta huomattavasti enemmän. -- Traani  20. marraskuuta 2008 kello 18.29 (UTC)
Eihän tuota tiedä. En ole juurikaan IRL-tuttavieni hikipediasta jutellut. Olisihan tuo melkoinen sattuma. Tuosta tuli mieleen, melkein voisin vannoa että tunnen Meteorin muistakin yhteyksistä, mutta silloin hänen olisi täytynyt valehdella asuinpaikastaan ja iästään. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 20. marraskuuta 2008 kello 19.46 (UTC)
Vai niin. Vai että on täällä maan päällä joku muukin minun kaltaiseni? On teillä monenlaista tuttavaa... Minulla on yksi IRL-tuttava täällä, mutta hän ei ole kovinkaan aktiivinen.--Meteori 21. marraskuuta 2008 kello 04.20 (UTC)
Minulla on tapana IRL lausua asiaan täysin kuulumattomia asioita, esimerkiksi "Orkkis syö pizzaa!" tai "PIZZA PIZZA PIE!" tai "Itkisitkö onnesta, jos panisin sua kunnolla?". Hätätilanteessa myös "paskanajokoira" käy. Tai ihan mikä lause vain. Pakko pitää koko ajan jotain hälinää päällä ettei fiksuna ihmisenä tajuaisi kohdata itseään.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 21. marraskuuta 2008 09.17

Luoma, lopeta hälinä. Kohtaa itsesi ja murru. Tule ulos kädet ylhäällä. Meteorin piirtämän kuvat yhdistettynä tuohon Leevi & Leavings -fanitukseen muistuttavat erästä tuttavaani. Eli kyllä teitä ainakin kaksi on. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 21. marraskuuta 2008 kello 11.15 (UTC)
En murru. Sweet ignorance is the key. Olen eilen, toissapäivänä ja tänään tehnyt kivoja pilapuheluita Lasten ja Nuorten Puhelimeen ynnä Poikien Puhelimeen. Kavereidenkin kanssa. Mä aion nyt ihan oikeesti syödä tämän teepussin!!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 21. marraskuuta 2008 12.52

Kyllä te ootte häröjä. Teepussit ovat parhaita friteerattuna ja kevyesti suolalla maustettuna. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 21. marraskuuta 2008 kello 16.08 (UTC)
Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina. Uuu, jee! Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina, Anniinalla on angiina. Uu, jee!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 21. marraskuuta 2008 16.40

Behold my idol!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 21. marraskuuta 2008 16.54

Pari pientä huomiota (_pakko_ tulla keskustelusivullesi selittämään kun ei oo muutakaan tekemistä tässä)Muokkaa

Winstoni! Mikä on mielipiteesi Irwin Goodmanista? Entäs Disneyn sarjakuva- ja elokuvaeläinmaailmasta, mm. Aku Ankka?

Tällainen Hectorin kappale sai minut aloittamaan eilen loppuneen Disney- ja Hollywood-lakon: [1]

Hyvä biisi on. Mielestäni teksti kritisoi sarjakuvamaailmaa ja mm. Aku Ankassa esitettäviä arvoja, joita käytetään Amerikan aseena. Lyriikat täällä: http://www.justsomelyrics.com/1779068/Hector-Sarjakuva-Rock-Lyrics

Tekstissä nähtävästi ensin kuvataan sarjakuvamaailman amerikkalaisuutta ja raadollisuutta, sekä sitä, miten lähellä Disneyn sarjakuvamaailma on amerikkalaisia asenteita, joilla sarjakuvia lukevien pienten lasten mielet tahdotaan selvästi täyttää.

Ja lopussa sitten lapsi itse tahtoo erottautua Ankkalinnan maailmasta: "Kun kasvan, mä hirtän roopen! Pistän järjestykseen Ankkalinnan!"

Itse tosin pidän monesta ankkapiirtäjästä ja myös monesta Disney-yhtiön nimissä tehdystä taiteesta, mutta silti katson tällaisen kritiikin erittäin aiheelliseksi. Mutta onneksi meillä Suomessa on hyvä suomennos Akkarissa, niin että Aku Ankkaa kannattaa lukea ihan senkin takia. :D

Alun perin yllä oleva tulkinta oli tarkoitus laitta YouTuben tuohon videoon kommentiksi mutta ne ruojat eivät hyväksyneet sitä tai jtn.

Höpisen taas jotain jostain. Asdfasdfa.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 26. marraskuuta 2008 14.14

  1. Tapaus Goodman:Lauloi Rentunruusua, teki ykkösoluesta nelosolutta sekoittamalla siihen kossua, kuoli. Komeat viikset. Suosio perustuu kai suomalaisten inhoralismi-itsesääliin.
  2. Tapaus Harma: Veri vuotaa korvista kun yrittää kuunnella. En lähde analysoimaan syvemmin.
  3. Tapaus Disney: Väittäisin että vanhat ankkasarjat ovat pikemminkin yhteiskuntakriittisiä ja vähän anarkistisia, kuin luokkayhteiskuntamyönteisiksi manipuloivia. Nykyisellään Disney manipuloi lapsia kinuamaan yhä lisää heidän tuotteitaan. Disney-Pixar tuotokset näyttävät olevan oopiumia lapsille... Itse innostun lähinnä Don Rosan ja muutaman muun vanhan mestarin sarjoista. Satuhahmoista Ihaa on ihan ok heppu.
Disneyn boikotointi ja Hectorin kuuntelu tuskin pelastaa meitä kapitalistiselta globalisaatiolta, ilmastonmuutokselta, maailmanlaajuiselta lamalta, suurtyöttömyydeltä, sodilta tai ylipäätään miltään, mutta tuskinpa tilanne niillä huononeekaan. Jos haluatte ihmiset pelastaa maailman sarjakuvaboikotilla, niin Popsikkaissa on hyvä kohde. Siinä sitä lapsiraukkoja aivopestään lastenohjelman varjolla niin että ihan ahdistaa. Päätän raporttini täältä tähän. Ei kun tuohon. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 26. marraskuuta 2008 kello 16.56 (UTC)
Pitää vielä jatkaa, että kannatan ehdottomasti kaikenlaista vastustusta, kapinoitia ja boikotointia sekä vanhaa kunnon äkyröintiä. Valitettavasti olen itse liian kiireinen pyöriessäni järjestelmän rattaissa. Jostakin jotain höpiseminenkin on ehdottoman suotavaa ja Luoman kannanotot loistavan virkistäviä. Tuskin olisin ilman tuota avausta käyttänyt tänään aikaa ja aivokapasiteettia Irwinin yhteiskunnallisen merkitykse pohtimiseen. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 26. marraskuuta 2008 kello 17.10 (UTC)
Don Rosa on melekosen huippu. Mutta se, miten Aku Ankkaa sun muuta on käytetty Ameriikan toimesta ja markkinoitu, on amerikkalaista imppeerialismia ja sen tunkemista lasten mieliin!!1aksdasdf. Inhoralismista en muista, että olen kuullutkaan. Hector on vitun ärsyttävä pahalla päällä ollessani ja silti hän on (tai oli aluksi) niin hyvin hyvä minun mielestäni. Verta vuotaa korvista muutenkin. Irwinille teki VexiSalmi semmosia perussanotuksia ja joku mukakapinainen "Haistakaa paskaa koko valtiovalta" menee jo aika sössötykseksi, mut ihan hyvä muusikko kaikenkaikkiaan. En tosin kovin paljon tutustunut.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 26. marraskuuta 2008 17.31

Niijja ootko yhä sitä mieltä että TikTak pesee Ultra Bran?! KEN saarowiva ei saa elää, ei!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ keskiviikko 26. marraskuuta 2008 17.35

TikTak rules, vaimitäsenytoli? Ultra Bra on jonkin ihme taistolaisnostalgian ja kantaaottavuuden taakse verhottua rahastusta. Lieneekö heillä oikeasti mitään aatetta siinä takana. TikTak taasen on rehellinen tuote. Nätit tytöt soittavat meneviä biisejä vailla sen ihmeempää konstailua.
Inhoralismi on vuoden 2008 lopulla kehitetty, inhorealismista johdetty typo. Samassa luovuudenpuuskassa kehitettiin myös äkyröinti ja mahdollisesti muitakin, toistaiseksi tuntemattomia typoja. Luulen että minulla on lievä lukihäiriö. Suvussa ainakin on. En tiedä lieneekö periytyvä vaiva. Onhan tuo totta miten Disneyn ja yleensä viihde- roskakulttuuri ja pullamössöteollisuuden tuotteita on käytetty amerikkalaisen ilosanoman levittämiseen. Yököttävimpiä esimerkkejä ovat ehkä Tom Clancyn kirjoista tehdyt leffat ja Coca Colan yhdistäminen joulupukkiin. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 26. marraskuuta 2008 kello 17.58 (UTC)
Typoja ei tueta, ne kusee!!1 TikTakissa on ihan nätit tytöt, mutta se ei liity musiikkiin, ja se musiikki on niiiiiin tuotteistettua ja tuotettua, joskus tosin ihan menevääkin, toisin kuin vaikka Indicalla. Ultra Bra on itse sanonut että nehän ei mitään kantaaottavia yritä olla, kunhan lallattelee ja jazzailee ja tekee sanoituksia, joiden ei aina tarvitse ollaa hirveän aktiivisesti poliittisia. Ja lallattavat perskeleen hyvin. Ja Hector on yhäki hyvä. Vai onko lastenlaulumaisuus joku negatiivinen piirre, hä? Se on kyllä perseestä kun Hector tekee tönkön käännöksen jostain DavidBowien tai LeonardCohenin tai BuffySainteMarien biisistä tai sitten jostain perusrempseästä rokkihitistä eikä edes lähde kummallisiin sovituksiin, tai se, kun se yrittää olla niin rok. Ekat levyt rules.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 27. marraskuuta 2008 11.24

Typot ovat elämän suoli. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 27. marraskuuta 2008 kello 11.58 (UTC)
Elämäni suoli... Hassu sanonta. Vähintäänkin pervo.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ torstai 27. marraskuuta 2008 12.09

Eih! Ei elämäni vaan elämän. Eli vanhaa sanontaa asdf on elämän suola mukaillen. Kun typosta puhutaan, niin suola on huumorihakuisen tarkoituksellisesti kirjoitettu väärin niin, että sana muodostaa ruoansulatuselimistöön viittaavan termin ja voi assosioida (mm. pervojen kuopiolaisten häröjen) mieleen jotakin kyseisen elimistön kloaakkiosastolle viittaavaa. Hyi hyi, ettäs kehtaatte siellä heti jotakin pyllyjuttuja... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 27. marraskuuta 2008 kello 13.14 (UTC)
Eivätkä Tom Clancyn kirjat jää kovin kauas elokuvaversioidensa taakse, mitä yököttävyyteen tulee. Että semmoista tässä, antakaa ensi vuonna kirjallisuuden Nobel John Grishamille! --Napoleon 26. marraskuuta 2008 kello 18.16 (UTC)
Hahaa! Vanha bibliofiili ainakin tietää mistä puhun, kun Clancyyn viittaan. Jotenkin kummasti hänen teoksiaan kuitenkin on tullut luettua. Olettekste pojjaat ikinä lukeneet Carl Hiaasenia? Siinäpä oiva veikko näyttämään amerikkalaisuuden karvaisemman puolen. Ja hauskakin vielä. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 26. marraskuuta 2008 kello 18.52 (UTC)

RoskapostiMuokkaa

Eikös vain joskus tulekin aivan mahdottoman huvittavan tyhmää roskapostia? Mikäpäs on hölmöin saamasi roskaposti? Mulle tuli juuri tällainen (otsikolla ”onne wife is not enough”:

I have One wife and two mistresses... I can fuck them all several times per day!

YOU CAN TOO: CLICK HERE

Et jea. Joku roti sentään tommosinkiin. *silmienpyörittelyhymiö*

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 1. joulukuuta 2008 11.49


חשבתם פעם למה תמיד הדברים שאנחנו הכי רוצים הם בדיוק הדברים שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו?

ולמה תמיד הדברים שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו הם הדברים שאנחנו לא ממש באמת רוצים?

לא עוד:

ברהיטי דורון תמצאו לשם שינוי את הרהיטים שאתם רוצים במחירים שאתם יכולים.

עיצבנו עבורכם את הרהיטים בדיוק כמו שאתם רוצים, שדרגנו את תהליכי הייצור ותמחרנו במחירים שאתם יכולים להרשות לעצמכם (כן, גם בימים אלו).

זה היה החזון, זאת הייתה המשימה, היכנסו ויתווכחו: לכניסה לאתר הקליקו

Saan tämän tyyppisiä viestejä muutamia viikossa. En tiedä mistä on kyse, mutta epäilen että kyseessä on jonkinlainen tähtienvälinen kommunikea. Reilu kaveri tuntuu olevan tuo, joka sinulle viestin lähetti.

”Hei, vaimo ja rakastajattaret! Sopiiko, että Luoma tulee panemaan teitä lähiaikoina?”

~Viestin lähettäjä

”Joo!”

~Vaimo ja rakastajattaret

”OK, minäpäs laitan Luomalle e-mailin...”

~Viestin lähettäjä

--Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 1. joulukuuta 2008 kello 12.48 (UTC)

SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

SPAMMITY SPAM. OSTAKAA VIAGRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ddfssdfss --Cossie 1. joulukuuta 2008 kello 12.52 (UTC)

Kiitos Idan demonstraatiosta. Katsokaa kaikki muuten tämä. Ja miksei se ryökäle kysynyt muuten multa, että haluanko välttämättä panna sen ihme brutopialaisia naisia... :(

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 1. joulukuuta 2008 13.02

Kattokaa nyt tätä purkkilihan määrää upouudella keskustelusivullani. No, onneksi se sentään säilyy huoneenlämmössä. Keskustelusivun pitäminen jääkaapissa on jotenkin vaivalloista. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 1. joulukuuta 2008 kello 13.13 (UTC)
Spam is murder!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 1. joulukuuta 2008 13.16

Hienoja äänitteitä teette!Muokkaa

Jatkakaa samaan malliin, niin voitte saada vaikka pienen palkinnon. Koirankeksin tai jotain sen suuntaista. --Meteori 5. tammikuuta 2009 kello 15.04 (UTC)

No kiitos. Kai? --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 5. tammikuuta 2009 kello 15.27 (UTC)
Toisaalta, jahka lama todella iskee, voi koirankekseistä olla hyvinkin hyötyä... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 5. tammikuuta 2009 kello 15.50 (UTC)

MonologiMuokkaa

Aloittamani artikkeli Yhteistoiminta on hävinnyt, eikä minulla ole siitä kopiota tallessa. Voi hitsin hitsi. Huomasin, että Hikipedian etusivu on katsottu kohta miljoona kertaa. Kun ensimmäisen kerran näin kyseisen sivun, luku oli muistaakseni n. 130 000. Voi veljet, kuinka aika rientää. Onkohan sukkanukkeilu aina ollut yhtä yleistä, kuin se on nyt? --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 8. tammikuuta 2009 kello 15.56 (UTC)

Vasta yhdeksänsataaneljäkymmentätuhatta kertaa. Ja risat.--B14 8. tammikuuta 2009 kello 16.00 (UTC)
 
Finanssikriisi näkyy myös Hikipedian kursseissa.
Aika iso lukema, kun luulen että suuri osa vakkareista menee suoraan TM-listalle. Nyt kun tarkemmin muistelen, niin ei laskurissa ollut ensivierailun aikaan vielä sataakaan tuhatta. Olisipa mukava nähdä jonkinlainen tilasto kävijämäärien kehityksestä. Googlen mukaan tilanne näyttää huolestuttavalta. Silmiinpistävää on myös kajaanilaisten kiinnostus Hikipediaa kohtaan. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 8. tammikuuta 2009 kello 18.30 (UTC)
Aika kummallinen jakaumallinen anomalia. Luulisi, että käyttäjiä tulisi enemmän jostain Helsingistä tai muusta isosta kaupungista, mutta listan kärkeä pitävätkin Kajaani, Ylivieska ja Rauma.--B14 8. tammikuuta 2009 kello 18.36 (UTC)
PS. Lolled.--B14 8. tammikuuta 2009 kello 18.42 (UTC)
Kajjaanilaiset kun asuvat siellä pohjoisnavalla, niin eihän sitä nyt ainakaan ulos voi mennä. Ei jää muuta vaihtoehtoa kuin lueskella Hikipeediaa. Kommentin jätti 62.112.158.213 (keskustelu – muokkaukset).
PS. Owned.
Ehkä Kajaanin, Ylivieskan ja Rauman korkeat tulokset kertovatkin sen, että näiden alueiden ihmiset eivät ole vain oppineet Hikipedian urlia? Pääkaupunkiseudun vähäinen näkyyvyys selittyneekin siis sillä, että asutuskeskuksen huumorinnälkäiset eläjät vain ovat oppineet kirjoittamaan hikipedia.info oikeaan kenttään ihan ilman Googlen apuakin! Tai sitten ei... Hyvin on Suomi muuten sijoittunut noissa tuloksissa, oikein sydän meinaa pakahtua (kylläkin jostain aivan muusta kuin ylpeydestä). -- Traani  9. tammikuuta 2009 kello 14.40 (UTC)
KUOPIO ON LISTOILLA!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 9. tammikuuta 2009 15.10

Miksi kaikki vaan keskustelee täällä? AAAAAAAAAAAAAA! Eikö täällä muuhun pyritäkään? Keskustelu siellä, toinen täällä. Keskustelua ja keskustelua, jutustelua, höpötystä, leipää ja perunasoppaa! Tämäkin lurjus aloitti yksinpuhelun heti kun juttukaveri jätti. --Kansas 9. tammikuuta 2009 kello 16.02 (UTC)
Keskustelu, olkoon se joutavaa jorinaa tahi syvällisyydessään loisteliasta depattia asiakysymyksistä, on aina suotavaa. Kuten ovat leipä ja perunasoppakin. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 9. tammikuuta 2009 kello 16.23 (UTC)
Winston kerjää raipaniskuja Pyhältä Pietarilta unohtaessaan silakat.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 9. tammikuuta 2009 16.32

Eikös se kristinusko ole suvaitsevaisuuden, anteeksiannon ja armon uskonto? --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 9. tammikuuta 2009 kello 17.41 (UTC)
Mitä, onko joku joskus kertonut sinulle sellaista?!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 9. tammikuuta 2009 18.52

Ja tuo Pyhä Pieteri oli lähinnä tuollainen vitsijargonipalanen eikä kristinuskoinen juttu.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 9. tammikuuta 2009 18.54

Hirsisavusauna palaa! Pelastautukaa liekkeihin! --Kansas 9. tammikuuta 2009 kello 19.30 (UTC)
Luomaseni, kyllähän minä vitsin tunnistan, viimeistään kun se istahtaa keskustelusivulleni. Olihan omakin kommenttinin tarkoitettu humoristiseksi. Todellisuudessa tiedän vallan hyvin, kuinka ahdasmielistä ja tuomitsevaa porukkaa kristityt ovat. Jos tähän keskusteluun liittyy yhtään enempää osanottajia, on mielestäni varsin kekseliään väliotsikon totuusarvo hyvin lähellä nollaa. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 9. tammikuuta 2009 kello 21.02 (UTC)
Ahdaskielistä on. Vitsiä ei huomaa vaikka päältä ajaisi. Aivotoiminta hyvin lähellä nollaa on, suo (antaa) anteeksi. --Kansas 9. tammikuuta 2009 kello 21.07 (UTC)
Joo, saat antaa. Annatko tarkemmat ajo-ohjeet saunallesi, niin palokunta osaa paikalle? --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 9. tammikuuta 2009 kello 21.51 (UTC)
Tai no siis no Winston. Kyllä tajusin että tajusit sen olleen vitsi. Mutta se oli vitsi, joka ei pohjaudu kristinuskoisuudelle vaan sellaiselle yleiselle kansanomaiselle, kristinuskosta versonneelle käsitykselle, että on sellanen sisäänpäästävä Pyhä Pietari jossain porteilla kun kuolee.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 07.06

P.S. IMO kaikki kristityt eivät sentään ole ahdasmielisiä.
Joo joo, mutta minä huumorihakuisesti tahallani ymmärsin sinut väärin, tartuin epäoleelliseen osaan kommenttiasi, yritin saada keskustelukumppanit vaikuttamaan hölmöiltä selventämällä itsestäänselvyyksia, yleistin törkeästi, provosoin, yritin vaihtaa puheenaihetta, soittaa Tarzanille palokuntaa ja menin nukkumaan. (En välttämättä tuossa jäjestyksessä.) --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 10. tammikuuta 2009 kello 07.46 (UTC)
Imelän jumala tuoksuu kivalta, ottaa luoksensa, kertoo kovasta vedestä, koostumuksista, hiilidioksidista, aineksista jumali ... sis-taah!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 08.03

Olen kyllä niin iloinen, että tämäkin tuli selvitettyä. Se on jotenkin inhottavaa, kun tuollaiset jumaluuskysymykset jäävät hiertämään. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 10. tammikuuta 2009 kello 08.09 (UTC)

Kärpäplää? Esikartanon helvetin portit, avaruuden vesiraja (Monologi?)Muokkaa

Täähän on hyvä biisi muuten!

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 08.28

Saba saba, tiesitkö?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 08.32

(A la la la la long) ... öö ... Lemin-kieltä? Tarkoittaa hyvin pitkälle ei yhtään mitään.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 08.32

Silmät palavat tummaa valoa.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 08.34

P. S. Vaahtohötkyy suolissa.
Siinä on kyllä ukko, jolla ei ole pipo liian tiukalla. Hieno mies. Hauskaa musiikkia. Kielestään en ymmärrä mitään. Ja on se Bob Marleykin ihan jeesh. Kielestä puheenollen, oletko tuon FTW:n suhteen uuden vai vanhan liiton miehiä? --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 10. tammikuuta 2009 kello 08.40 (UTC)
Mitä hemmettiä mahdat tarkoittaa?

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 08.54

Vanhaan hyvään aikaan, silloin kun internet oli vielä nuori ja viaton, lyhenteellä FTW viitattiin ilmaisuun Fuck The World, kun nykyisellään se on For The Win. Nyt on siis vähän epäselvä, tuo kantasi Neanderthalin ihmisiin. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 10. tammikuuta 2009 kello 08.59 (UTC)
Uudempaa sukupolvea olen minä tuossa asiassa. Tokihan ne neandertaalit maailmaa ronskisti panevatkin.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ lauantai 10. tammikuuta 2009 09.17

Säästääkseni muilta vaivanMuokkaa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 24. helmikuuta 2009 kello 07.21 (UTC)

Hei, onko pakko omia kaikki toiminta? Ajattelisit meitä muitakin vähän, hei. --Pekka Kana 24. helmikuuta 2009 kello 13.27 (UTC)

Tuossa yksi päiväMuokkaa

...olin sairaana. Kauhean kylmä oli koko ajan jos lähti peiton alta jonnekin. Sitten kun palasi paikalleen, oikein mukava olo oli. Sitten kuitenkin peiton kanssa taas alkoi tulla liian kuuma, joten piti viilentyä. Sitten sitä meinasi taas jäätyä jne. Mutta viitsisitkö roskata noita ohjauksia tuonne Hiktionaryyn jos poistelet sieltä jotain? --Pullamössö 7. maaliskuuta 2009 kello 13.48 (UTC)

Malttia, nuori ystäväni. Projekti etenee, vaihe kerrallaan. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 7. maaliskuuta 2009 kello 13.50 (UTC)
Kyllä, mestari. --Pullamössö 7. maaliskuuta 2009 kello 22.17 (UTC)

Vaara uhkaaMuokkaa

Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita.--B14 7. maaliskuuta 2009 kello 14.50 (UTC)

Ja taas. Tämä jääräpää ei kyllä ota opikseen. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 7. maaliskuuta 2009 kello 16.11 (UTC)
Sitten sinä kärsit seuraukset; sillä eikö Jumala ole Viisas, Tietävä? Totisesti, uskottomat palavat Helvetin tulessa. Siinä on paha majapaikka! (Koraani-quote)--B14 7. maaliskuuta 2009 kello 16.14 (UTC)

JA YLEISÖN TOIVOMUKSESTA VIELÄ KERRAN Olet jäänyt kiinni Tuoreet muutokset -listan tulvinnasta eli useiden peräkkäisten pikkumuutosten tekemisestä ilman esikatselua. Haluan vain vihjaista, että sellaista ei katsella täälläpäin hyvällä. Kun muokkaat samaa artikkelia toistuvasti, paina esikatselunappia eli tätä:   tai tätä Esikatsele. Niiden avulla näet, millainen muokkaamastasi sivusta tulee käytännössä. Mikäli haluat aivan välttämättömästi muokata paria sataa erillistä artikkelia, ei ehkä kannata tehdä sitä yhdeltä istumalta. Sellainen on botteja varten, mutta niiden muutokset eivät oletuksellisesti näy listalla. Mikäli tämä kaikki hämmentää sinua, konsultoi ohjeita. Heheh--Tunnettu selkäänpuukottaja 7. maaliskuuta 2009 kello 16.13 (UTC)

Pari vielä ja voin paneloida työhuoneeni floodausmallineilla. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 7. maaliskuuta 2009 kello 16.16 (UTC)
Voisinpa minäkin...--Tunnettu selkäänpuukottaja 7. maaliskuuta 2009 kello 16.17 (UTC)

Kerro ihmeessäMuokkaa

Onko täällä tapahtunut koko aikana mitään? --Duki 7. maaliskuuta 2009 kello 21.49 (UTC)

Kas, Hra Snellman! En ollut tuntea. Johtuu varmaan tuosta rusketuksesta tai uudesta allekirjoituksesta. Uusia tapahtumia, hmm... Hikipedian IRC-kanava, Ääniteprojektin nousu ja hidas kuolema, joukko uusia ylläpitäjiä, Joulukuun Suuri Palvelinkatkos, Tyräelin ikimuistoinen Joulutervehdys. Jotain sellaista. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 8. maaliskuuta 2009 kello 08.12 (UTC)
Äänitysprojektista muuten: Minulla on melko hauska, mutta ehkäpä vajaavaisesti toteutettu ääniversio artikkelista Kahden kilon siika. Paha kyllä en varmaan uskalla laittaa sitä nettiin :I
Minulla alkaa jo vähitellen kiehahtaa tämä ylläpitäjyys hattuun. Olen jo alkanut suunnitella suuruuden hulluja suunnitelmia, kuten massavandalismi aaltoa Wikipediaan ja hömppäartikkelien joukkotuhoa. Hauskaa tiedossa, eli hauska että Snellmankin liittyy seuraan.--Tunnettu selkäänpuukottaja 8. maaliskuuta 2009 kello 08.17 (UTC)
"Suuruudenhulluus" ja "massavandalismiaalto" ovat yhdyntäsanoja, ystäväni. --Meteori 8. maaliskuuta 2009 kello 09.55 (UTC)
Minäkin koetin kerran jo huomauttaa sitä noista kirjoitusvirheistään omalla tavallani, vaan eipä tuo tajunnut. Juokoon teetä... Se auttaa... --Pullamössö 8. maaliskuuta 2009 kello 12.09 (UTC)
Ei auta tee typoihin. Sitäpaitsi, kuten olen jo aiemmin todennut, typot ovat elämän suoli.--Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 8. maaliskuuta 2009 kello 12.34 (UTC)
Hiki pediahan on yhdys sana ja kirjoitus virheitä täynä. Nuo artikelit, joisa nitä esinty pitäis poista.--Tunnettu selkäänpuukottaja 8. maaliskuuta 2009 kello 19.03 (UTC)
Typot ovat elämän suolentäyte. Elämän likainen tosiasia: Vanhasta ruuasta kasvaa uutta. Likainen mutta kaunis, hauska jos näkee ison kuvan. --Pulla Mössö 13. maaliskuuta 2009 kello 12.34 (UTC)
Peräsuolen merkitys maiden ja kansojen kehityksessä on usein jätetty liian vähälle huomiolle. Tosin ei se tarkoita, että huonosta suomen kielestä versoisi hyvää suomen kieltä... typoista sen sijaan saattaa versoa luovaa jabismia.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 13. maaliskuuta 2009 13.05

Jokaisella vapaalla kansalaisella tulee olla oikeus typottamiseen ja peräsuoleen. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 13. maaliskuuta 2009 kello 13.10 (UTC)

JA MUISTAKAA VANDAALIT!Muokkaa

VAROITUS! Tämän sivun tekstiosuus on 35 kilotavua pitkä. Osalla selaimista on ongelmia näyttää yli 32kb:n kokoisia sivuja. Mikäli tämä on keskustelusivu, on korkea aika arkistoida tämä ja aloittaa uusi. Mikäli tämä on varsinainen artikkeli, sivu kannattaa jakaa jollakin tavoin pienempiin osiin.

--Don Igor 7. maaliskuuta 2009 kello 21.58 (UTC)

Pitkät keskustelusivut on jeesh.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ maanantai 9. maaliskuuta 2009 15.55

MIKKO WINSTENMuokkaa

PASKALLA PUOLI TUNTIA --IdanVANDAALIylläpitäjä 14. maaliskuuta 2009 kello 21.06 (UTC)

Tuo jalo mies, joka Malmin lentokentää puolusti. Hänelle kuitupitoista ruokavaliota suositan. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 15. maaliskuuta 2009 kello 07.37 (UTC)

Pullamössön arvio käyttäjästäMuokkaa

Hauskempi kuin minä. --Pullamössö 3. huhtikuuta 2009 kello 20.56 (UTC)

Tiedä häntä. Lieneekö noinkaan. (Vanhana narsistina laittan tuon kyllä quoteksi kayttäjäsivulle.) --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 4. huhtikuuta 2009 kello 07.29 (UTC)

EstoMuokkaa

Sinut on estetty ikuisesti. Syy: Viisastelu byrokraatin keskustelusivulla. --Нjassan 19. toukokuuta 2009 kello 10.31 (UTC)

EstoMuokkaa

Sinut on estetty ikuisesti. Syy: Viisastelu byrokraatin keskustelusivulla. --Нjassan 19. toukokuuta 2009 kello 10.31 (UTC)

IlmoitusMuokkaa

Syön kana-kookoskeittoa.

 --πLUOMA | etusivu / bio / tuotanto / kysyπ perjantai 22. toukokuuta 2009 18.46

Kuulostaa eksoottiselta ja jännältä. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 23. toukokuuta 2009 kello 06.28 (UTC)

YlläpitäjäMuokkaa

Olet sitten ylläpitäjä. Elämäsi muuttuu varmasti ikävämmäksi. Kommentin jätti Nimetön92 (keskustelu – muokkaukset).

Hiki-infoMuokkaa

Kiitos että poistit ne sinisalo_villen sivut. T: Sammakkomies 13. syyskuuta 2009 kello 11.38 (UTC) niin kiltistihän se sitä pyysi.

Huomio!Muokkaa

Tervehdys. Asiani on vakava. Älä tee mitään ennen kuin olet lukenut tämän, älä MITÄÄN. Muutamat viimeaikaiset tapahtumat ovat pakottaneet minut alarmismiin, ja olen kirjoittanut kaikille ylläpitäjille ja eritoten byrokraateille suunnatun varoituksen. Kyseessä on sivu nimeltään Ohje:Varoitus ylläpidolle. Kuten huomaat, olen poistanut sen. Paina oheista punaista linkkiä. Saat näkyviisi tiedon siitä, että minä olen poistanut ko. sivun:

(näytä tai piilota) 18. tammikuuta 2010 kello 01.55 Napoleon (keskustelu | muokkaukset | estä) poisti sivun Ohje:Varoitus ylläpidolle ‎ ((ainoa muokkaaja oli Napoleon)) (näytä tai palauta)

Klikkaa lopussa olevaa ”näytä tai palauta” -linkkiä. Pääset seuraavalle sivulle, jossa alimmaisena on Historia-niminen osio. Sen alla lukee:

(näytä tai piilota) (ero) 18. tammikuuta 2010 kello 01.54 . . Napoleon (keskustelu | muokkaukset | estä) (6 315 tavua) (Näin.)

Paina linkkiä ”18. tammikuuta 2010 kello 01.54”, tai miten omat aika-asetuksesi ajankohdan sitten ilmaisevatkaan. Joka tapauksessa paina sitä keskimmäistä linkkiä, joka on ennen tekijän (Napoleon) käyttäjätunnusta. Näin pääset lukemaan sivun sisällön. Älä palauta sivua. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ideoita, ota yhteyttä lähettämällä minulle sähköpostia. Pahoittelen salaperäisyyttä. Vielä kerran: lue tuon sivun sisältö ennen kuin teet mitään muuta Hikipediassa. --Napoleon 18. tammikuuta 2010 kello 00.21 (UTC)

Ottiatuota ja muita sen kaltaisia asioitaMuokkaa

Kiitokset noista uutiskuiden järjestelyistä. Ne jotenkin aina tuppaavat jäämään. Hauskasti jatkuu tämä musta laatikkokin. --Napoleon 11. toukokuuta 2010 kello 13.00 (UTC)

Musta laatikko on näemmä tullut jatkuakseen. Tuo kuukausittaisten uutisotsikko- ja päivämääräluokkasivujen tekeminen on vähän työlästä. Tulleeko mieleen helpompia tapoja? Itse ajattelin, että kaikki uutisotsikot lisättäisiin yhteen mallineeseen, joka näkyisi skrollattavana Hikinews -etusivulla. Olisi siten pienempi kynnys laittaa heti uutista tehdessä homma kuntoon. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 11. toukokuuta 2010 kello 13.11 (UTC)

Mallineen:Wikipediaan uusi lähdekoodiMuokkaa

{{ #switch: {{{1}}} | omaa = <div class="noprint" style="clear: right; border: solid #aaa 1px; margin: 0 0 1em 1em; font-size: 0.9em; background: #f9f9f9; width: 22em; padding: 4px; text-align: left; float: right;"> <div style="float: left;">[[kuva:Wiki-deathstar.png|60px]]</div> <div style="margin-left: 60px; line-height:1.3em;">{{{2|}}}</div></div> | #default = <div class="noprint" style="clear: right; border: solid #aaa 1px; margin: 0 0 1em 1em; font-size: 0.9em; background: #f9f9f9; width: 22em; padding: 4px; text-align: left; float: right;"> <div style="float: left;">[[kuva:Wiki-deathstar.png|60px]]</div> <div style="margin-left: 60px; line-height:1.3em;">Tosikoille ja heille, joita [[porno|aihe]] lähemmin kiinnostaa, on [[Wikipedia|Wikipediassa]] {{{3|}}}artikkeli '''''[[fi-wikipedia:{{{1}}}|{{{2|{{{1}}}}}}]]'''''.</div></div> }}

Muista liittää mallineeseen lisäkoodi (ja katsokin että se menee noinclude-tägien väliin!):

Jos haluat tunkea tähän mallineeseen omaa tuubaa, tee se koodilla {{wikipediaan|omaa|*teksti*}}.

Tällainen olisi se uusi lähdekoodi wikipediaan-mallinteelle! --Akihito-senpai (自由 = eterenaru darukunesu) 25. joulukuuta 2011 kello 20.39 (UTC)

Ööh, tarkoitus kylläkin oli korvata vain itse mallinelootan koodi. Ja omaa-koodin asettaa mallineen käyttöohjeiden perään. --Akihito-senpai (自由 = eterenaru darukunesu) 25. joulukuuta 2011 kello 23.15 (UTC)
OK... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 26. joulukuuta 2011 kello 09.20 (UTC)

TerveMuokkaa

Mitä mieltä olette keskustelujen levittelystä toisten ylläpitäjien keskustelusivulle? Aika asperger ongelma?--ElKondis 16. tammikuuta 2012 kello 10.55 (UTC)
No tuota, kyllähän tämä minulle käy. Kyseessä kun on Keskustelu käyttäjästä:Winston, niin mikäpä sivu paremmin minun mielenterveysongelmien puimiseen sopisikaan. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 16. tammikuuta 2012 kello 11.02 (UTC)
No niin. Kun olemme kerran kaikki asperger niin mikäs siihen sopisi sen paremmin--ElKondis 16. tammikuuta 2012 kello 11.27 (UTC)
Eihän kakka käyttäjänä ole ollenkaan sopivaa--ElKondis 16. tammikuuta 2012 kello 11.30 (UTC)
Kyllähän tietysti käyttäjätunnuskin jotain kertoo ihmisen huumorintajusta, mutta itse kyllä odottaisin Kakalta pari muokkausta ja tuomitsisin vasta sitten. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 16. tammikuuta 2012 kello 11.47 (UTC)
Yhteinen ystävämme Reuma/Pakkopulla/Hyundaimies/Nimiväännös/Pönttöpää on jo osoittanut omaavansa bannien arvoisen huumorintajun--ElKondis 16. tammikuuta 2012 kello 14.11 (UTC)
Osoitepaljastimen perusteella en kyllä noita kaikkia samaan listaan laittaisi, vaan mistäs tuon tietää... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 16. tammikuuta 2012 kello 15.39 (UTC)
Kakka ei ole hyvä kaveri. Aina jotain kolttosia sillä mielessä--ElKondis 16. tammikuuta 2012 kello 19.36 (UTC)

ÄkfghghgfhghhhhhMuokkaa

Etkö sinä ole ylläpitäjä jo tätä nykyä? Jos näin, lisää mahtava uutiseni hetimiten etusivulle! Ja arkistoi keskustelusivusi, nuori mies. --Puoli henkilöä 27. tammikuuta 2012 kello 20.34 (UTC)

Ai mää vai? --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 27. tammikuuta 2012 kello 20.55 (UTC)
Samalle Daseinille oli molemmat käskyt. --Puoli henkilöä 27. tammikuuta 2012 kello 21.02 (UTC)
Hitto kun en keksi mitään nasevaa vastausta. Se tuo DPL hoitelee meillä noita uutisotsikkohommeleita nykyään, ja jos jollain on niin Aatamin aikuinen nettiselain että ei pysty tätä sivua handlaamaan, niin pitäköön vahinkonaan. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 27. tammikuuta 2012 kello 21.52 (UTC)
DPL? Mikä vittu se on? --Puoli henkilöä 28. tammikuuta 2012 kello 11.51 (UTC)
Se on Delicius Pasta Loaf. Tekee tuommoisia jänniä itsekseen päivittyviä listoja wikisivuista. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 28. tammikuuta 2012 kello 13.15 (UTC)

INCREASE YOUR MANHOODMuokkaa

Niin että kumpaa äänestät? --Puoli henkilöä 2. helmikuuta 2012 kello 12.24 (UTC)

Vasenta polveani kolottaa aina ennen paskamyrskyä. Ja nyt sitä kolottaa. Vetäydyn kellariin juomaan punaviiniä ja lukemaan vanhoja Jalluja siksi kunnes sää selkenee. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 2. helmikuuta 2012 kello 12.35 (UTC)

Laajennettu suojausMuokkaa

Viitsisitkö ottaa tuon laajennetun suojauksen käyttäjäsivultasi veks? Haittaa meinaan käyttäjämallineiden muokkaamista kun se on päällä. Muut suojaukset et saa, vaan sinun tulee pitää. --Deus Regis Tyrannorum? 4. heinäkuuta 2012 kello 17.53 (UTC)

Helpommin tehty kuin sanottu. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 5. heinäkuuta 2012 kello 14.45 (UTC)
Schönen dank! --Deus Regis Tyrannorum? 5. heinäkuuta 2012 kello 14.56 (UTC)

Meillä on prätkät tallellaMuokkaa

Meillä on prätkät tallella, baanalle päin jo gallellaan – ja me takaisin tullaan! --Nimiväännös (keskustelu) 9. heinäkuuta 2012 kello 06.30 (UTC)

Varohan ettei jää munat vetoketjun väliin. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 11. heinäkuuta 2012 kello 18.46 (UTC)

--Muokkaa

Minä ikävöin sinua
tässä kaupungissa jossa värittömät
rätit lepattavät ilmassa
syksy vihmoo kesän höyrynä pois
meri muuttuu mustaksi taas

Olit se alakerran jätkä
joka puhkoi sateenvarjolla
lattiaan reiät niin
että helvettiin saatiin ilmastointi
ja meille lattialämmitys

--Meteori 22. syyskuuta 2012 kello 08.16 (UTC)

Tämä taitaa kuulua sinulle: http://www.youtube.com/watch?v=6UeCRY1wciA --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 22. syyskuuta 2012 kello 10.18 (UTC)

Tunkan estoMuokkaa

"Vetouistelukisat emättimen keskustelusivulla"... jotka minä aloitin, kun sain hyvän trollausidean ElKondiksen kommentista. Sitä vein eteenpäin ja sen myös lopetinkin. Mutta se eskaloitui (tarkoituksellisesti). Sorry for my incontinence. Ennen kuin aiot antaa jäähyä uuden tulokkaan puremisesta, tämän tunnustuksen vain aioin löpinäsivullesi vuodattaa. Toivottavasti ei tullut paljoa sotkua. --Deus Regis Tyrannorum? 15. lokakuuta 2012 kello 07.26 (UTC)

Tunkan syntilistalle mahtuu muutakin, roska-artikkelin tekoa ja trollaamista keskustelusivulla--ElKondis (keskustelu) 15. lokakuuta 2012 kello 07.48 (UTC)
Mitenhän tuo jälkimmäinen mahtaa olla mahdollista, itse kun olen tarkistanut niin aina suojattuna on vaikuttanut olevan... ellei kyse ole sitten jostakin Tunkan aikaisemmasta tunnuksesta joltain alkuajoilta, jolloin höpinäsivusi ei ollut lukittu... tiedä häntää. --Deus Regis Tyrannorum? 15. lokakuuta 2012 kello 08.11 (UTC)

Aah. Asia selvä. Nothing further, Ihre Ehre. --Deus Regis Tyrannorum? 15. lokakuuta 2012 kello 08.57 (UTC)

Artikkeli Windows Error EditionMuokkaa

Hyvä kun poistit asiattoman ubuntu mainoksen Windows Error Edition. Olen nyt luomassa artikkelista uutta versiota liittyen Windows XD:hen.

Eh, ilo oli kokonaan minun. --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 5. marraskuuta 2012 kello 11.15 (UTC)

KEKKONENMuokkaa

Kekkonen... Kekkonen... Kekkonen... --Tämän kommentin tarjosi: Winston Laatukommentteja jo vuodesta 2007 23. helmikuuta 2014 kello 08.46 (UTC)