Hammer and sickle.png Tervetuloa Hikipediaan*

Heipä hei, Xwing, ja tervetuloa Hikipediaan*! Kiitoksia kirjautumisesta ja muutamista muokkauksista. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet (vastaisuudessakin) vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti hiekkalaatikolla. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) tai käyttämällä muokkausikkunan allekirjoitusnappulaa (
Button sig.png
      ). Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy keskustelusivullani tai Kasvihuoneessa tai ylläpitäjältä. Voit pyytää apua myös keskustelusivullasi: kirjoita {{apua}} tälle sivulle ja sen perään huolesi tai kysymyksesi.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan siihen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.

Sinut toivotti tervetulleeksi

--Röhmöfantti

*☭ Hikipedia EI ole kommunistinen verkkojulkaisu, mutta käyttäjä, joka toivotti sinut tervetulleeksi, on kommunisti.


TykkimäkiMuokkaa

Jos olet vielä aikeissa tämän artikkelin tehdä, luo se nimelle Käyttäjä:Xwing/Tykkimäki, näin se ei häiritse ketään muuta. :) Sieltäkin siirto onnistuu vaivatta ja saat muokkailla ihan rauhassa. -- • Black Eagle • 21. toukokuuta 2013 kello 16.07 (UTC)

Juuh. Viime aikoina on vähän unohtunut taas tuo muokkaaminen, mutta ...katotaan. --X-wing (KeskusteluMuokkaukset) 23. toukokuuta 2013 kello 16.21 (UTC)