Letter Background.jpg
Wax seal.jpg


Hyvä Spermanluovuttaja,

Kun luet tätä kirjettä, olen harrastamassa seksiä puolisosi kanssa. Olen pahoillani koska johdin sinut tuohon tilanteeseen, mutta toinen meistä oli liikaa, eikä aamiaismuroihin sekoittamani syanidi tehnyt tehtäväänsä, Sinä senkin anorektinen paska!

Tiedän että tämä voi tuntua ikävältä , etenkin kaikkien niiden suunnitelmien jälkeen jotka teimme yhdessä koskien CS -huijauskoodeja, mutta minusta ei tunnu enää yhtään siltä että asiat voisivat sujua tällä tavoin.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle että olet raskaana. En kuitenkaan usko että sovimme toisillemme. Ainakaan tässä tilanteessa. Ensinnäkin; Emme ole samanarvoisia. Sinä olet avaruusolento, ja minä taas sarjamurhaaja. Ja lisäksi sinä katsot aina välistä kummallisesti ja mutiset jotain murhaamisesta, keskellä yötä, etkä aamuisin koskaan muista mitään tästä.., tirkistelet muita, ja vieläpä salassa laitat sukuelimiini lävistyksiä, ja olen melkoisen varma että en voi ikinä ymmärtää, saatika jakaa ja iloita kanssasi mainitsemistani asioista.

Kuinka sinä muka luulet että näin erilaiset ihmiset voisivat muka olla tekemisissä pitkällä tähtäimellä? Ehkä on aika tutustua, onhan erilaisuus ja yllättävyys aina mukavaa.

Mutta kaikesta huolimatta haluan sinun tietävän että Sinä olet mielessäni aina kun joku vitsaillen väittää että takanani on hirviö.

Mutta kaikesta huolimatta: Vilpittömästi,

~ Jumala.P.S. Minulla on liput havajille, ja ehkä Sinä haluat tulla mukaani, vanhojen hyvien aikojen kunniaksi.