Klarinetti

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Klarinetti on Karvisen muiden kissojen kanssa kehittelemä ja patentoima pitkä ja paksu puupilli, jonka käyttöä sovelletaan monille osa-alueille.

Mihin käytetään klarinettia?Muokkaa

  • As-klarinetti on pieni klarinetti, jota käytetään niin sanotusti bassokoirapillinä. As-klarinetti onkin vanhin klarinetti, joka patentoitiin nimenomaan koirien härnäämistä varten.
  • Bassoklarinettia käytetään lossissa äänitorvena. Bassoklarinetti on Karvisen kaukaisten pikkuserkkujen, tiikerien patentoima. Lossiin tarvittiin jotain, joka olisi oikeasti kovaääninen ja herättäisi huomiota. Tiikerit alkoivat kuulla huhua, että Karvinen oli patentoinut As-klarinetin, eli bassokoirapillin ja lähtivät kysymään, voiko yrittää tehdä suurempaa klarinettia. Vastaukseksi he saivat pitkän puutangon ja auton torven. Bassoklarinetti oli omiaan lisäksi pelottelemaan koiria.
  • B-klarinetti valmistettiin Kissojen Valtakunnan fanfaareita varten heleä-ääniseksi torveksi, joka samalla pelottelisi koirat pois. B-klarinetin koko on As-klarinetin ja bassoklarinetin väliltä.
  DEATH! AAARRR! SATAN! AAAARRRRR! Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä.
Kolvaamalla vahvistimeen lisää tehoja ja laajentamalla artikkelia saat yleisön paiskautumaan takaseinään
.