Kristian Arje

”Meidänh tehtävähh ei oleh ainoasshtaan yhdistäytyäh, vaa ajaa nää muuuuuuuukalaishet täältä poish..”

~Kristian Arje Sieg Heil Suomessa

Kristian Arje oli suomalainen isänmaanystävä. Hän toimi valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen luotsaamassa Kansallis-Demokraattisessa Puolueessa nuorisojohtajana, Helsingin aluekomentajana sekä Siitoimen alamaisena (hautaan asti). Merkityksensä vuoksi Arjea kutsutaan isänmaallisissa piireissä yleisesti "Sydänten aluekomentajaksi".

Helsingin aluekomentaja Kristian Arje

Arje esiintyy legendaarisessa Sieg Heil Suomi-dokumentissa, jossa hän käy muun muassa jakamassa lentolehtisiä, pitää puheita, on perustamassa Siitoimen ja Väinö Kuisman kanssa yhden jos toisenkin kansallisen yhdistyksen, ja on tuhannen pieruissa. Suurelle yleisölle aluekomentaja lienee jäänyt mieleen tyylikkäästä takatukasta ja asukokonaisuudestaan, porautuvasta hypnoottis-magneettisesta katseestaan (jonka väitetään voivan vaivuttaa ihmiset transsin kaltaiseen tilaan), sammaltavasta selostuksestaan sekä hailaavasta dobermanistaan. Hänen väitetään harrastaneen eläinrääkkäystä.[1]

Tiettävästi Arje on liittynyt johtajansa seuraan Valhallassa. Komentaja K. M. Aallon mukaan asiaan olisi vaikuttanut edesmenneen valtakunnanjohtajan tavoin alkoholi.

SalatieteilijänäMuokkaa

Arjen huhutaan pyörittäneen omaa okkultistista salaseuraansa, Arjalaisen Veren Liittoa; jäseneksi liittoutuvien arjalaisten tuli allekirjoittaa liittoutumisensa omalla verellään. Aluekomentajan on spekuloitu kyenneen valtakunnanjohtaja Siitoimen ja komentaja Aallon tavoin käyttämään hypnoottis-magneettista katsetta[2].

Arje ei omien sanojensa mukaan syönyt pullaa lapsuutensa jälkeen[3]. Verinen liha ja viina sen sijaan kuuluivat tiiviisti hänen kuuriinsa. On mahdollista, että Arje sekä karaisi itseään kansallismielisenä taistelijana että kohensi kehonsa okkultistis-maagista tasapainoa suotuisalla ruokavaliolla.

Aiheesta MUUUUallaMuokkaa

”Ei ne aatteet, vaan ne vaatteet.”

~fani

ViitteetMuokkaa

  Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.