Kukkahattutädit Oy

Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

Kukkahattutädit Oy on kultakakkaivos johon kuuluu kukkahattutätejä, Vitutitejä ja Persetyöntekijöitä. Kukkahattutädit Oy on heidän yhteinen valtakunnallinen osakeyhtiö, monista rikollisjärjestöistä koostusva rikollisjärjestöjen peitefirma joka toimii muumien legendaarisen rikollisjärjestö mufian alaisuudessa. Muumit ovat myös ideologinen aate tälle organisaatiolle.

Kukkahattutädit Oy:n työntekijätMuokkaa

Kukkiensuojelun Kukkahattutädit ovat herkeämättömiä kukkapenkkien maanvaivoja ja ne inhoavat yli kaiken voikukkasia, mitkä pyrkivät rehottamaan vapaina heidän kukkapenkeissään. Kukkahattutädit kitkevät voikukkasia keinolla millä hyvänsä ja poimivat heidät hattuunsa. Voikukka hatussa symboloi myös heidän arvonsa kukkahattutätien arvoasteikolla. Pääasiassa Kukkahattutädit OY puolustaa kukkahatutätien nopeasti pienentyvää kansaa. Kukkahattutädit toimivat yleensä punajuurimehulla sekä kesäkeitolla. Kukkahattutädit myöskin paskantavat naapureiden pihoille. Siksi pihamme ovat aina paskassa. Firmaan kuuluu myös vitutitejä joiden työtehtävä on suuri mysteeri. Vitutitien kenties suurin tehtävä on vitutuksen tuominen asiakkaille ja vitutuskoulutuksen järjestäminen kukkahattutädeille ja persetyöntekijöille.

Persetyöntekijät ovat kukkahattutätien ja vitutitien risteytyksiä ja he työskentelevät kukkahattutätien alaisuudessa.

Kukkahattutädit Oy:n toiminta-alueetMuokkaa

Kukkahattutädit Oy:n toiminta-alueet ovat:

Kukkahattutädit Oy:n toimintaMuokkaa

Kukkahattutädit Oy:n toimii Kukkahattutätien hattuihin asennetusta mikrosirusta käsin. Sen toiminta-ajatuksena on lannistaminen, rahallinen kiristäminen ja toimintakyvyn rajoittaminen kaikille kukkasille siten, että jokainen kukkanen voi joskus joutua kukkahattutädin hattuun.