Huijaus

(Ohjattu sivulta Kusetus)

Stolen.jpg

ErrorSafe install-fi.png
DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
Hikipedia lopetetaan tänään?

Huijaus on toimenpide, jonka avulla ihmisiä juksutetaan. Huijaus voi tarkoittaa valehtelua tai ns. haxaamista. Huijauksen avulla ihmiset ja tavallista älykkäämmät kultakalat pyrkivät paitsi pääsemään kiinni elämän leivänsyrjään, myös tiputtamaan muut irti siitä leivänsyrjästä. Huijauksen keksi ensimmäisenä eräs luolamies vuonna 12942 eKr., kun hän sai päähänsä hankkia naisen väittämällä olevansa upporikas (eli omistavansa ison läjän oravannahkoja), vaikka hän ei sellaista ollut. On kyseenalaista, kuinka kauan tuo historiallinen huijaus sai naisen hänen vierellään pysymään, mutta (tiettyjen ihmisten) onneksi huijaustekniikat ovat nykypäivään tultaessa kehittyneet. Nykyään huijausta esiintyy yleisimmin internet-nimisessä kohtaamispaikassa sekä Tiski-Iskun nimellä tunnetussa maailmankaikkeudessa.

Yleisimmät huijaukset 2021 Yleisimmät huijaukset ennen vuotta 1900
Congratulations! You are the 1,000,000th lucky visitor to see this banner! Click now to claim HUGE PRIZES! 1. Minulla on enemmän (lisää asia tähän) kuin sinulla syystä että (lisää selitys tähän).
FREE VIAGRA/NUDE CELEBRITY PICTURES! CLICK HERE! 2. Toimiva höyrykone kotikäyttöön, ja halvalla!
Minulla on enemmän (lisää asia tähän) kuin sinulla syystä että (lisää selitys tähän). 3. Vakuutamme, että tämä kaiken parantava lääke on täysin turvallista ja testattua!
Wallhack, aimbot ym. hackit 4. Ei meillä ole aikeitakaan taittaa hiustakaan sinun päästäsi!
ErrorSafe 5. En ole noita.
Minä näytän tältä ihan oikeasti ja haluan seurustella kanssasi! 6. Minä en oikeasti näytä tältä! Anna vain vähän aika meikata!

Huijaus filosofisesta näkökulmastaMuokkaa

Moraalioppiin suhteutettuna huijaus on rumaa eikä sen pitäisi kannattaa. On kuitenkin huijauksen olemassaolon valossa selvää, että huijaus kannattaa. Tämä johtuu siitä, että on aina olemassa idiootteja, joita on yleensä helppo huijata.

SynonyymejäMuokkaa

Vedätys, psiittiminen, petos, pajunköyden syöttäminen, haxaus, oikaisu, kierojen keinojen käyttö, puijaus, koijaus, huiputus, hämäys, harhautus, Troijan hevonen, valehtelu, WinCapitation.

HuijauskooditMuokkaa

Käytetään ainoastaan peleissä, jotka ovat vitun vaikeita, kuten Rayman. Huijauskoodit on myös keksitty siksi, että pelaaja saa pelin läpi hermostumatta ja pahoinpitelemättä pelin tekijöitä.

Huijaavien näyttelijöiden julma juoniMuokkaa

Näyttelijät ovat ihmisiä, jotka ovat erikoistuneita olemaan joku muu. Vaikka ihminen haluaa yleensä olla itsensä ja tätä omana itsenä oloa pidetään ansiona, moni näyttelijä on silti suosittu veikko.

Niinpä näyttelijä voi vaikkapa kiertää veroja. Kun ne voivat kaikki teeskennellä olevansa jokin tietty, mutta muu kuin itse. Niin verottomasti elelisivät kaikki, paitsi yksi. Tätä raukkaa iskisi päähän progressiivinen verotus ja niin tämä huijattu ja identiteettivarastettu köyhtyy. Ja mitä tekee valtio? Ei mitään!

Mutta vielä pahempaan näyttelijä kykenee. Kaikenlaisia ilkeitä juonia voisivat tehdä. Mieti mitä tapahtuisi jos näyttelijä päättäisi esittää sinua. Ja olisi ihan sinun näköinen ja oloinen. Olisi niin hyvä että lapset ja muu perhe erehtyisivät. Äiti hänelle lähettäisi lahjansa ja perintönsä. Pankkiirisi antaisi hänelle sinun asuntolainasi, ja sinä saisit vain lainan korot.

Ja mikä pahinta, olisi niin vakuuttava että kun näkisit, niin kysyisit häneltä "mitä minulle kuuluu?" Yrittäisit ehkä laittaa housusi tämän jalkaan. Siinä sitä olisit ilman pöksyjä, etkä huomaisi mitään.

Ei ihme että näyttelijäntyötä tekevät kaikenlaiset hampuusit.

Katso myösMuokkaa