Hyvin hoidettu lapsi voi hymyillä. Joskus.

Lapsi on selvä osoitus synnistä
Lapsi on synnin hedelmä
Lapsi on tunnustus,
Lapsi on paljastusdokumentti.

-Eivätkä nämä "äidit" ja "isät" osaa edes HÄVETÄ!

~Paavi Vihannes Peeveli

Lapsi on vaarallinen eläin, jota ei pidä laskea ulos talosta ilman talutushihnaa ja kahleita, sillä lapset syövät aikuisia ja omaa räkäänsä ja paskovat koko ajan. Jos näet lapsen vapaana, tapa se tai tee ainakin liikuntakyvyttömäksi poistamalla jalat. Tämä onnistuu yleensä liekinheittimellä tai maasta noukitulla paskaisella kivellä (jollei lapsi ole syönyt kaikkia).

SyntyMuokkaa

 
Oikeilla kasvatustekniikoilla lapsesta voi kasvattaa unelmien (poika)miehen.

ja kun lapsi syntyy
se syö meitä elävältä
syö meitä sisältä kunnes
olemme vanhemmat

~CMX, Kirjeitä paratiisista

”Että suhde lapseen ja omaan vanhemuuteen niin se on aika tavalla kasvanu yhteen elämän kanssa yleensäkin, että se ei oo enää vastakkainen työnteolle, vaan se on osa sitä kokonaisuutta, ja sillon oma arvonsa ja siihen, siihen mä satsaan tietyllä lailla... et se oli hirmu tärkee kehitys se että oppi – tai ymmärsi. Y. Vaan se pitemmän päälle ajateltuna se tuo lisäsyvyyttä siihen mitä tekee joka tapauksessa.”

~Pekka Saurin siittämisen murtamat ajatukset[1]

Lasten synnylle on esitetty useita eri tapoja

 • Homokulttuureissa (Ruotsissa) lapset ryömivät maankoloista örkkien pitämiltä ihmispelloilta, joilla niitä kasvatetaan nauriin näköisistä mukuloista.
 • Uskonnollisissa maissa lapset putoavat
taivaasta (Jumalan yhdyttyä enkeleihin tai Saatanaan).
 • Mustalaismaissa lapset kääritään ulosteista ja herätetään henkiin AIDS:n ja poppakonstien avulla.
 • Kiinassa lapset kloonataan sen hetkisestä johtajasta, minkä takia kiinalaiset ovat niin samannäköisiä. Tämän lisäksi pariskunnat saavat salaisilla kungfutselaisilla taioilla hankkia itselleen yhden (1) lapsen. Jos lapsi on tyttö, hänet hylätään.
 • Australiasta ei voi koskaan tietää, koska kaikki ovat jatkuvasti humalassa tai yhtymässä kenguruihin.
 • Venäjällä lapset tulevat ulos maatuskasta.
 • Yhdysvaltojen hallituksen mukaan lapset syntyvät sivutuotteena huumeiden käytöstä ja pornoelokuvien katselusta, joka on kansalaisten oma vika.
 • Kuubassa niitä kääritään seteleiden ja sikarien ohella.
 • Ranskassa sikoja ruokitaan patongilla niin pitkään, kunnes niistä syntyy lapsia.
 • Suomessa lapsen voi ostaa Siwasta.
 • Muualla on käytössä niin sanottu synnytys. Synnytys tarkoittaa sitä, että äidin elimistö kontaminoituu, ja hänen vatsaansa muuttaa pieni hirviö, joka siellä kehittyy ja saa uusia rakenteita ja syö samalla voimavaroja ; siis eräänlainen loinen. Ja kun tämä loinen on valmis, tämä tunkeutuu väkivaltaisesti ulos - joskus vatsakalvon läpi. Ja niin ulkona onkin kuolaava ja limainen hirviö.
 • Ei, hetkinen, tässähän kuvattiinkin Alien-elokuvien hirviötä...

KäsittelyMuokkaa

 
Lapsien käsittelyyn on käteviä oppaita

Lapsi pöydällä
se oli oma poikani
revitty potkupuku
verinen perse
raiskasin sen.

~CMX, Lapsi

Sana "lapsi" on ilmeisesti johdos latinankielisestä sanasta lapsus, joka tarkoittaa virhettä. Lapset ovat rasittavia ja inhottavia olentoja, jotka joka välissä rikkovat paikkoja, vetävät pöydiltä lautaset lattialle vetämällä liinasta, kompastuvat, leikkivät juustohöylällä/veitsellä/liekinheittimellä, kaatavat kukkia, syövät hiekkaa ja saattavat kuolla muutamassa sekunnissa mitä ihmeellisimmillä tavoilla, kuten puremalla sähköjohtoa tai vetämällä piuhasta silitysraudan tai television päälleen tai tukehtumalla nallekarkkiin. Lisäksi lapset ovat kuin upseereita ja luulevat, että he saavat mitä tahtovat, kun vain huutavat tarpeeksi kovaa. Tämän vuoksi Kun lapsi on pieni, hänelle täytyy järjestää "päivähoito": Päivähoito ei tietenkään pienennä lapsen tuottamaa ongelmaa, vaan siirtää sitä eteenpäin. Sinun kannaltasi riittää että tämä "eteenpäin" tarkoittaa samaa kuin "ei sinä". Lisäksi, jos hoidossa tapahtuu vauvan spontaani kuolema, voit saada siitä paljon rahaa! Vanhemmat voivat viedä lapsen kunnan päiväkotiin. Lapsi voi myös saada perhepäivähoitopaikan. Lapsi voi myös mennä yksityiseen päivähoitoon, jolloin perhe saa yksityisen päivähoidon tukea.

Jos sen sijaan turvaudut kotiin palkattavaan Au Pairiin, on mahdollista että saat lapsesi työpäivän päätteeksi takaisin ravistettuna, ei sekoitettuna. Tällöin voit myös tienata mukavasti rahaa.

Jos et löydä hirviöllesi pikku kullannupullesi hoitopaikkaa, on mahdollista että isä tai äiti jää kotiin. Tällöin hän saa "kotihoidontukea". Tuki tarkoittaa rahaa, jonka vanhemmat saavat korvauksena lapsen aiheuttamasta kivusta, särystä ja henkisestä tuskasta. Korvaus on tietenkin täysin riittämätön ja siksi monet päätyvätkin adoptoimaan lapsen, jolloin kipu ja särky siirtyy jollekin hölmömmälle.

Hyöty- ja huvikäyttöMuokkaa

Lapsethan on rikkaus.

~Kyösti Pöysti

Ei tee rikkaus ihmistä onnelliseksi.

~Rauno Repomies

No se on kyllä totta.

~Kyösti Pöysti

Vaikka lapset haisevat, pitävät ärsyttävää ääntä, purevat, valittavat ja aiheuttavat mielipahaa vanhemmilleen on niistä kuitenkin monenlaista hupia ja hyötyä. Monet teinitytöt hankkivat lapsia, koska heidän kaverinsa ovat jo varttuneet yli leikki-iästä. Lapsen kanssa on hyvä leikkiä kotia. Ne ovat paljon eloisampia kuin kaupasta saatavat nuket. Kakaran avulla saa myös helpommin viinaa kaupasta, jos ikä ei muuten riitä. Lapsi on myös tehokas heittoase. Lapsen varjolla on helppo aiheuttaa mielipahaa miessukupolvelle. Jo pelkästään se, että jättää e-pillerit pois ja hankkiutuu salaa raskaaksi on monesti riittävä keino saada mies harkitsemaan itsemurhaa. Jos mies kuitenkin on päästään vialla ja haluaa lasta, niin on hyvä kertoa että on olemassa toinenkin isäehdokas. Huoltajuuskiistat ovat niin ikään mahtava tapa pilata monen ihmisen elämä. Erotilanteissa on hyvä väittää isän, esimerkiksi pahoinpidelleen lasta, josta seuraa helposti lähestymiskielto sekä pitkä ja miestä syövä oikeusprosessi.

Katso myösMuokkaa

 
Jos lapsesi näyttää tältä, sinun olisi ehkä kannattanut harkita asiaa hieman tarkemmin.

Aiheesta muuallaMuokkaa