Lasse Lehtinen

Tupakkaa. Paljon tupakkaa. Lasse Lehtinen ei liene kaukana.

”Lukitaanko vastaus?”

~Lasse Lehtinen

Lasse Lehtinen oli tupakkaa polttava puhesyntetisaattori, jonka tieteelliset tutkimukset politiikan tekemisestä ja tupakoinnin terveellisyydestä ovat nostattaneet kohun, josta kansa raivostui. Lehtinen on tupakantereellisyysskeptikoille onnistunut todistamaan, että tupakointi lyhentää elinikää kahdella kuukaudella, eikun kahdella tunnilla.

"Oletko sinä Machiavellisi lukenut?" Lehtiseltä kerran kysyttiin. Hän vastasi, että se ei ollut Machia-velli, vaan kauravelli. "Sitä paitsi en lukenut, vaan söin sen", hän sanoi.

Lasse Lehtinen on kirjoittanut ison kasan heikkotasoisia veijari- ja koijariromaaneja, joihin kuuluu myös hänen ns. väitöskirjansa. Lehtisen merkittävimpänä saavutuksena pidetään Haluatko miljonääriksi -TV-visailun vähäisen jännitteen tuhoamista – jos siis ei lasketa verraten monen tiedelukutaidottoman tupakkia käryttävän pölvästin saattamista välillisesti armeliaan ennenaikaiseen hautaan.

Lehtistä pidetään presidentintekijänä, vaikka todellisuudessa presidentit Koivistosta Haloseen ovat presidenttien vanhempien tuotoksia. "Minulla on silti heihin tekijänoikeudet", Lehtinen on sanonut.


Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.