Lauri Karhuvaara

Lauri "Late" Karhuvaara (s. 1956) on MTV3:n aamuohjelmien ruuduntäyttäjä, jonka materiaali on aina käyttistä. Hän herää aikaisin aamuyöllä ja suuntaa välittömästi hampaat pestyään MTV3-studioille haastattelemaan vaikkapa Rudolf Sykiäistä, joka ihaili kovasti Josif Stalinia.

Lauri Karhuvaara on koulutukseltaan teknikkoekonomi ja siirtyi MTV3:n palvelukseen pitkälti samansukunimisen Pekka Karhuvaaran antamien suositusten vuoksi. Lauri Karhuvaara näistä kahdesta on leppoisampi, myhäilevämpi ja osaaottavampi kuin toinen, eli Pekka Karhuvaara. Laurin suhteettoman suuri empatiakyky on hänen tavaramerkkinsä. Vaikka langan toisessa päässä olisi kahdentoista lapsen paloittelusurmaan syyllistynyt 21-vuotias psykopaatti, joka haluaisi syöttää Laurille tämän vaimon munasarjat ja sen jälkeen raiskata molemmat rautakangella, Karhuvaaran osaaottava ilme ei hellitä, sympaattinen nyökyttely jatkuu ja hellyyttävät jatkokysymykset tiputtavat heikkohermoisimpien katselijoiden kahvimukit aamu toisensa jälkeen. Toisaalta säännöllinen nyökyttelyrytmi on myös antanut aihetta epäillä, että Karhuvaaran korvakuulokkeeseen yksinkertaisesti soitetaan haastattelun aikana pelkkää iskelmämusiikkia.

Karhuvaaralle on myönnetty himoittu ja täysin keksitty Suuri Juontaja -palkinto, jonka jakaa epämääräinen joukko ei-ketään. Karhuvaara on ilmaissut olevansa palkinnosta äärimmäisen liikuttunut. Hän ei kyennyt pitämään kiitospuhetta, koska hänellä oli yllättäen alkaneen, noin puoli minuuttia kestäneen palkintogaalan aikana jalka kipee. Karhuvaara oli myös ehdolla Suomen Presidentiksi vuonna 1982.

Karhujen lisääntyminen Suomessa on aiheuttanut myös karhuvaara-merkkien aihion suunnittelutarpeen, joita on tarkoitus sijoittaa niihin paikkoihin, joissa karhujen raateluriski on ilmeinen.

Karhuvaara!
Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.