Fuckyea analsex anime.gif Tämä sivu on seksiteemakyllästeinen.
Mikäli olet perverssi friikki, jatka lukemista. Mikäli et ole, koeta jotain muuta.
VAROITUS! Lukeminen aiheuttaa syöpää!
Ja luit silti tänne asti? Jatkat omalla vastuullasi.

”Maito viinakauppoihin”

~Kyösti Pöysti 32v

”Maito on terveellistä ravintoa.”

~Länkkärikrokotiili Alfred J. Kwakissa
Maito on inspiroinut suurmiehiä kautta historian.
Hitlergotmilk.gif

Maito on lehmän virtsaa, jota käytetään usein eroottisessa tarkoituksessa. Esimerkiksi Länsi-Nigeriassa mies ja nainen kylpevät maidossa ja muissa maitovalmisteissa ennen seksiä. Maasaiden kaltaiset älykkäämmät heimot ovat siirtyneet aikoja sitten terveellisempiin virvokkeisiin, kuten naudan vereen. Maidon merkillinen haju houkuttaa vastasyntyneitä biisoneita kilometrienkin päästä tuntemattomasta syystä.

Maidon valmistusMuokkaa

Toisin kuin juorut kertovat, maitoa ei lypsetä lehmistä. Sen sijaan piimä lypsetään sonneista. Maito saadaan eristettyä lehmien ruhoista keskipakovoiman avulla. Kun lehmät on ensin kerätty pelloilta, (yleensä kehitysmaan) ihmiset lajittelevat ne värin ja koon perusteella kasoihin. Tämän jälkeen eläimet kyllästetään DDT:llä tai Raidilla. Käsittelyn jälkeen lehmät siirretään valtaviin karuselleihin, joita pyöritetään 1500 kierrosta minuutissa, kunnes eläinten nesteet irtoavat muusta ruumiista. Jäljelle jääneistä ruumiista otetaan talteen kaikki hyödyllinen, ja lopuista tehdään koiranruokaa, Nestlen liivatetta tai McDonald'sin hampurilaisia.

Irrotettu maito siivilöidään ja siitä saatetaan joissakin maissa poistaa bakteereja. Tämän jälkeen maitoon lisätään hormoneja ja vitamiineja, jotka parantavat maidon vaikutuksia seksuaaliseen suoriutumiseen. Maito pakataan purkkeihin tai pulloihin ja toimitetaan tilaajille S-marketteihin. Siellä ne myyvät sinulle sinistä, punaista ja vaaleansinistä maitoa, vaikka ne kaikki ovat valkoista maitoa.[1]

Maidon historiaMuokkaa

Maidon valmistuksen historia on suuri arvoitus, mutta Huittisista löytyneen luolamaalauksen perusteella on voitu tehdä joitakin päätelmiä. Maalauksessa näkyy selvästi, kuinka kivikautinen saamelainen huomasi metsässä kirmaavan lehmän ja tämän takajalkojen välistä roikkuvan vaaleanpunaisen pussin. "Mikäköhä tua ompi?" mietiskeli saamelainen ja päätti ottaa pussista kiinni. Lehmä, joka ei juurikan pitänyt kiimaisen ihmisuroksen lähentelystä, potkaisi puristajaa napakasti leukaan tappaen saamelaisen välittömästi.

 
Jotkut ideat olivat parempia kuin toiset.

Luolamaalauksesta selviää myös, että lähistöllä ollut toinen saamelainen nauroi ensin makeasti huomattuaan tilanteen. Tajuttuaan vaaleanpunaisen pussin mahdollisuudet, hän koetti toisenlaista lähestymistapaa. Mies juotti lehmän humalaan ja alkoi vasta kodan hämärässä puristella eläimen uloketta. Eipä mennyt kauaakaan, kun mies jo havaitsi maidon parantavan vaikutuksen seksielämään.

Nännien puristelun jalo taito levisi nopeasti ympäri maapallon. Metodia kokeiltiin myös toisiin eläimiin, mutta lajit kuten hai, leijona ja ihminen paljastuivat nopeasti huonoiksi ideoiksi.

Maito ja kotimaisuusMuokkaa

Maito on tuote jota myydään aina kotimaisena. Ja se myös on aina kotimaista. Tämä on erikoista monellakin tavalla.

 1. Kun kaikki maito on kotimaista, voisi luulla että kotimaisuuden korostaminen ei toisi mitään lisäarvoa, koska se ei erota yhtä maitoa toisesta. Kuitenkin selvästi maitoa myydään sinivalkoisin argumentein. Maitopakkauksen kyljessä kuitenkin melko usein painotetaan tuotteen Suomalaisuutta. Että kuinka hyvää meidän meijerin maito on, ihan toista kuin tuo toinen maito siinä vieressä. Vaikka se toinenkin tölkki on Suomen maitoa – ja saman maitokiintiön[2] piiriin sekin menee.
 2. Elämme globaalissa maailmantaloudessa,joka pystyy tuottamaan elintarvikkeiden vapaata liikettä. Tämän seurauksena suomalaisen leipomon ruisleivässä ei enää ole puolet petäjäistä, vaan Puolan ja venäläistä ruista. Kilpailu on myös tuottanut ilmiön,jossa jokaisen maan jokaisen yksilön mielestä juuri sen maan elintarvikkeet ovat laadukkaimpia ja parhaita. Globalisaatiosta huolimatta kaupan maito on aina suomalaista. Perulaista maitoa ei saa edes kysymällä. Perkele! Olisi tietenkin ihanaa saada maahamme, vapaan markkinatalouden nimessä, amerikkalaista maitoa, joka olisi Suurempaa kuin se tavallinen maito, täysmaitoa tai ainakin puolimaitoa suurempaa. Näissä ulkomaisissa maidoissa olisi sellainen eksoottinen tuntu jota ei Suomalaisessa maidossa olisi.

Mutta luulen, että jos Suomeen saataisiin näitä ulkomaan täydellisiä maitoja, niin ostaisivat ihmiset silti Suomalaista maitoa, kun se vapaan kaupankäynnin nimissä on kotimaista ja sitä kautta parempaa. Saisivat perulaiset ja jugoslaavit oikein nenilleen, heh heh! Saisivat tyrkyttää maitojaan he, mutta kustannukset olisivat niin suuret kuljetusten vuoksi, että kallista olisi silti niiden tuote. Ja menisi nopeasti pilalle kun maito ei kestä kauan.[3] Siinähän näkisivät kansan mahdin. Kerrankin.[4]

Maidon terveysvaikutuksetMuokkaa

 • Paksut luut
 • Vahvat hampaat
 • Isot rintalihakset
 • Vahvempi erektio
 • Aiheuttaa syöpää

Maidon haitatMuokkaa

  Tämä artikkeli tai osio ei välttämättä edusta neutraalia näkökulmaa.
Neutraali näkökanta kiinnostaa kovasti myös keskustelusivulla.
 
Ala-asteen ruokalassa jokaisen suomalaisen päähän iskostetaan olevan maidon ansiota, että pohjoisen kivikoiden ylempi rotu pysyy pystyssä ja liikkeessä, kun taas fetsipäiset turkkilaiset tunnetusti lähinnä hajoavat sijoilleen.

Maito lisää Alzheimerin taudin, sepelvaltimotaudin ja syövän riskiä enintään 93 prosentilla. Runsaasti maitoa kuluttavat kuolevat nuorempina, kärsivät aknesta, puhuvat epäselvemmin, ja naiset jopa murtavat lonkkansa useammin.[5] Etelä-Euroopassa maitoa nautitaan rationaalisesti kahvin kanssa, ja pahanmakuisten soijamaitojen vaihtoehtona on apteekista saatavat kalsiumpillerit, mutta siitä huolimatta Suomessa, joka elää metsästä ja maataloudesta (vaikkei elä) ja jossa tehdään maailman parasta ruokaa (vaikkei tehdä), maito on oleellinen osa virallista terveystiedotusta kehdosta asti. Suomalaiset voivat ylpeillä maailman parhaan maidonkuluttajakansan haitallisella asemallaan, koska Ernährung- und Landwirtschaftreichsministeriumin jakamien lahjusten ehtona on ”Koulumaitotukijulisteen on oltava pysyvästi esillä kouluissa ja päiväkodeissa selvästi näkyvällä paikalla ja helposti luettavissa pääsisäänkäynnin yhteydessä.”[6] Kyseessä on järjestäytyneen keputukiaiston salajuoni.

ViitteetMuokkaa

 1. Tosin kun keskusmeijerissä testataan että onko maidossa antibioottijäämiä, niin pienestäkin määrästä antibioottia ja testiainetta muuttuu maito siniseksi. Mutta jos näin käy, niin eivät myy tätä rehellisesti sinistä, bakteeritonta maitoa, joka vieläpä on todistetusti läpikäynyt kaikki testit.
 2. Suomessa kun on sellainen kiintiö, että jos tuottaa maitoa enemmän kuin lupaa, niin sitten joutuu maksamaan, paitsi ei joudu, jos joku muu, esimerkiksi kilpailevan meijeristä, ei ole tuottanut tarvittavaa määrää vitaminoitua kalsiumjuomaa. Mielestäni tämä tälläinen suorastaan kannustaa vihollisien kiusaamiseen. Itse kannattaisi tuottaa vaan niin paljon kuin ikinä pystyy ja käydä iltasella varastamassa muiden maidot ja ymppäämässä kilpailijoiden lypsikkeihin utaretulehdusbakteeria (Stafylococcus aureus) ja vaihtamassa tämän komeat naudat naaraksista koiraiksi. Näillä on vähemmän utareita ja tuotos pienempi eikä se elintarvikkeeksikaan kelpaa. Ja on niillä ilkeämpi luonne myöskin ja tämän vuoksi niitä on kenkkuisempi käsitellä myös. Niin että hermoromahduksen ja masennuksen saisivat ne kilpailijat ja vapautuisi niidenkin tuotokset maitokiintiössä. Tälläiseen filunkiin ne italialaiset ja ranskalaiset EU-toverimme meitä usuttavat kansainvälisen veljeyden nimessä, vaikka täällä Suomessa on niitä masentuneitakin aivan tarpeeksi.
 3. Etenkin jos olisi ruotsalaisten maitoa, ne jätettäisiin tahalleen ostamatta. Kahdesti.
 4. Jotain ihan muuta kuin joku äänestys, jossa viidesmiljoonasosa kokonaisuudesta ei paina mitään. Äänestyksen turhuudesta kertoo jo melkein enemmistön mielipide – siis niiden jotka jättävät äänensä käyttämättä joka vaaleissa. Reilu kauppa se on ihan eri asia, siinä pystyy itse vaikuttamaan siihen minkä hyväksi rahansa hassaa.
 5. http://suomenterveysravinto.fi/blogi/maidon-juonti-on-haitallista-osoittavat-laadukkaimmat-tutkimukset/
 6. https://safkanet.fi/2014/11/02/kolme-lasia-paivassa-suomen-vaarallisin-ravitsemussuositus/