”Mankuvat makaronit!”

~Super Mario

Makaroni on yleensä spagettimassasta tehty kaareva putki. Reikä makaronissa on siksi ,että se kypsyisi tasaisesti.

Mutta se reikä on arvoitus. Kun ostat makaronipussin, pussissa on jotakuinkin 300 kpl makaroniputkia, ja kaikki virheettömiä; Reikä kulkee tasaisesti ja eksaktisti koko makaronin läpi. Todennäköisesti makaronitehtaalla onkin töissä sukkapuikoilla varustettuja ninjoja, tai isännättömiä samuraita (makaronineja) jotka iskevät niitä reikiä niihin makaroneihin, tai peräti kaivavat makaronista spagetin keskeltä ulos. Joko ninjat ovat erittäin nopeita, tai sitten he saavat erittäin huonoa palkkaa, koska makaronipussit maksavat jopa alle 50 senttiä kappale. Siksi onkin mahdollista että nämä spagettininjat tai makaroninit poraavat pastamassan lisäksi omaa elämäänsä. On myös esitetty, että aluksi on vain yksi pitkä, paksu spagetti, jonka keskeltä otetaan spagetti joka pätkitään paloiksi. Kuori, eli makaroniaines leikellään vieläkin lyhyemmiksi paloiksi. Näin säästettäisiin raaka-aineita, joka osaltaan selittäisi halpaa hintaa.

Vaihtoehtoisena teoriana on myös esitetty, että makaronin reiät tehdään vankilatyövoimalla. Varmuuden puuttuessa tätä teoriaa on syytä suosia sen kasvatuksellisten ansioiden johdosta. Lapset pysyvät kaidalla tiellä, kun heille toistuvasti muistutetaan, että rikoksesta kiinni jäätyään he joutuvat pitkäksi aikaa poraamaan reikiä makaroneihin.

Makarooneja käytetään nakkikeittoihin ja muihinkin ruokiinkin. Jos makaroonit ovat liian kauan kuumassa vedessä, niistä tulee löllyviä putkiloita, jolloin ne eivät ole aivan parhaimmillaan.

Lienee myös syytä ilmoittaa, ettei makaroneja tule käyttää peräpuikkoina.

Katso myösMuokkaa

  Tämä ruokaan liittyvä artikkeli on aivan mauton.
Mausta siitä parempaa lisäämällä suolaa.