Zeichen 101.png VAROITUS!! Tämä sivu kertoo hevi- tai metallibändistä!
Tälläisiä sivuja on Hikipediassa jo muutenkin aivan liikaa. Ynnä tämä sivu on kaiken lisäksi aivan turha ja tylsä. Tämä sivu ei tee täällä muuta kuin rasittaa serveriä ja Hikipedian lukijoita. Mikäli sinulla on sanottavaa tästä turhasta artikkelista, sano se keskustelusivulla.
Thor.jpg
VAROITUS! – tämä artikkeli on metallimusiikin jumalan, Jurpan suojeluksessa, joten älä vandalisoi sitä, tai hän tulee kännissä riehumaan kotiisi ja pistää paikat tasaisiksi!!!

Manowar on maailman tunnetuimmasta diktatuurista, Yhdysvalloista, kotoisin oleva yhtye. Yhtyeen lihaksikkaat miehet esiintyvät tiukkaan nahkaan pukeutuneina ja halveksivat naisia useissa kappaleissaan. Kaikkein selkeimmin heidän erilaisuutensa julistetaan kappaleen Kings of SETA kertosäkeistön huudahduksessa, joka alkaa ”Other bands play, Manowar –”.

Manowarin levittämään metalliuskontoon kuuluu metallin palvominen ainoana oikeana jumalana ja sen vastustajien sekä väärentäjien vihamielinen vaino. Manowarin jäsenet esiintyvät julkisuudessa usein metalliuskonnon profeettoina, mutta todellisuudessa metalleja on palvottu kautta historian. Esimerkiksi antiikin kreikkalaisten tiedetään uskoneen titaaneihin. Kuparia tosin ei tiedetä palvotun missään.

Jotkut pitävät uskontoa kristinuskon kantamuotona; Suomen evankelis-luterilainen kirkko on nykyisin esittänyt, että kristinoppi syntyi todellisuudessa vasta 1980-luvulla ja että Jeesuksen ennen vuotta 2000 julkistetut puheet ovat vain vertauskuvallisia ja aikaansa sidottuja. Metallimusiikki on niin mahtava muotokieli, että se jos mikä käy Sanan levittämiseen!” hihkuu Hikipedian haastattelema Kari Mäkinen.

Aiheesta muuallaMuokkaa

  DIUU DIUU ...DIDI DIU DU. Tämä musiikkillisesti erittäin riittoisa artikkeli on tynkä.
Tahtilajinvaihdokset voivat olla tarpeen
.