Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Information.gif Voi olla, että tämä artikkeli ei ole syvältä, mutta ainakaan siinä ei ole kuvia.
Tee päivän hyvä työ ja kuvita artikkeli mielellään aiheeseen liittyvillä kuvilla.
Tarkempia tietoja saattaa löytyä keskustelusivulta.

Meri on kalojen kusiallas. Se on arviolta lähes yhtä vanha kuin maapallo eikä ole muuttunut miljoonien vuosien kuluessa paljoakaan. Nisäkkäät kehittyivät meressä demonikaudella, merenelävien varhaisena kukoistusaikana. Noin 320 miljoonaa myöhemmin, hirmuliskojen tuhon jälkeen nisäkkäillä vihdoin oli sekä tilaa että ymmärrystä muuttaa maalle (lukuun ottamatta joitakin surkuteltavia tapauksia).

Meren pääkaupunki on Suuri valliriutta lähellä Australiaa, ja se on nykyään aika surullinen näky. Merta johtaa Ahti merenneitojensa kanssa. Järjestystä valvoo haista ja rauskuista koottu salainen poliisi.

Meressä on paljon levää. Levä on kovin seksikästä – tappavan seksikästä.

HistoriaMuokkaa

Meri oli aikoinaan Afrikan tapainen tasainen ja kuiva alue, jolla eleli dinosaurusten lisäksi lähinnä selkärangattomia olmeja, jotka ovat sukua ihmiselle isän puolelta. Olmit tykkäsivät kaivella tunneleita ympäriinsä. Koska niillä ei ollut luonnollisia vihollisia, tunneliverkostot levisivät ympäri Merta.

Jos verrataan insinööritaitoja nyt ja kelataan siitä taaksepäin pari miljoonaa vuotta, voidaan havaita etukäteissuunnitelmien täydellinen olemattomuus tunnelien alettua kasvaa. Eipä siis mennyt kauaakaan, kun pohjavesi alkoi tulvia sisään niihin ja olmeille tuli kiire. Niinpä nyt kun kelataan pari miljoonaa vuotta eteenpäin, ovat dinosaurukset kuolleet ja meri syntynyt.

KäyttöMuokkaa

Koska meri on lähinnä suuri kusiallas, sitä kannattaa käyttää sellaisena. Näin tekee suurin osa maailman laivoista ja rannikkokaupungeista. Jotkut ihmiset kalastavat merellä, mutta ylläolevan tiedon valossa se on erittäin typerä idea.

Meren osavaltiotMuokkaa

  Tämä artikkeli on kuin Napoleon eli pienikokoinen mutta älykäs ja katkera sekä
tahtoo valloittaa koko maailman, mikä näkyykin huumorin hämmästyttävässä tasossa.
Syöttämällä sivulle vitamiineja voit tehdä siitä suurvallan.